günaydın
saat başı kalktık bu gece bir daha kollarını bağlamadan yatırır mıyım neyse oldu bi kere uykusuzum sinirli ve yorgunum
bu arada bugun tam 3 aylık olduk:)
Ya bu arada siz bebişleri ne kadar kalın giydiriyorsunuz.
Ben alta çıt çıtlı badi, üstüne de penye takım ve yelek.2 kat giydirsem terliyor.Gerçi burası Adana :)
Kısa kolluları giymeye başladık 3-4 gündür :)
benim bebeğim geceleri hiç uymuyorgündüzleride sat başı kalkıyor
nerde yazıyo bu bilgi
ben çok araştırdım hiç böle bişi okumadım
emzik 2 yaşından sonra ve sürekli kullanılırsa zararlı diyo hekimler
ben uykuya geçiş anında kullanıyorum
sanırım yaradı fatma 2 gündür mama takviyesi yapmıyorum
merhaba kızlar uzun zamandır gremiyorum bazen şöyle bir bakıp çıkıyorum yoksa aklım sizde kalıyor
benim kız bir haftadır çıldırmış durumda gündüzleri uyumuyo hadi uyumasın ama sürekli mızmız ama kucakta evi turlarken gülücükler atıyo geceleride bazen saat başı kalkıyo ve ben kafayı yeme durumlarına geldim
medpamit ten bahsedilmiş bulantı ilacı değilmi o nasıl kullanıyosunuz süt için geçmişe bakamadım cevaplarsanız seviirim
bide kızlar face ten mi burdanmı devam edicez kafam iyice karıştı neyse kızçem feryadı basıyo hepinize bu arada günaydın gerçi ben kalkalı 5 saat oldu
merhaba bebek sinem olcay kademoğlu (aile cocuk uzmanı uzman psikolog).nerde olduğunu merak edenler burdan arastırabilir ben sadece bilgileri paylasmak adına yazıyorm uygyulayıp uygulamamak elbette bizim elimizde.Her cocuk kendine özgüdür.
ben de alta çıtçıtlı badi ve bir alt pijama üste de penye takım ve çorap giydiriyorum. yelek pek giydirmiyorum giydir çıkar zor geliyor gün içindeYa bu arada siz bebişleri ne kadar kalın giydiriyorsunuz.
Ben alta çıt çıtlı badi, üstüne de penye takım ve yelek.2 kat giydirsem terliyor.Gerçi burası Adana :)
Kısa kolluları giymeye başladık 3-4 gündür :)
maşallahhhhhh3 gündür yazacağım unutuyorum
medpamit işe yaradımı sizde
benim sütümü sanki artırdı gibi
gece falan taş gibi olmuştu tabi 6 saat uyuyunca kızım :)
allah kavuştursun canımselam kızlar
valla burasıda birikiyo face de birikiyo nereyi okuyacağımı sapıttım valla
dün annem gittioğlumla başbaşa kaldıkk..valla zor geliyo daha şimdiden.işten güçtengeçtimm evde bi ses bi nefestii.iki muhabbet ediyoduk sohbet ediyodukk.kötü oldu.eee 3 ay dile kolay fena alışmışımmm.
oğluşşu uyuttum yemeğimin ön hazırlıklarını yaptımm yatağımı topladımm koşa koşa geldiimm.
gözün aydın canım, darısı başıma bizimki de sabah ankaraya gitti 2 gün yokgünaydın kızlar nasıldsınızzz
bizz çok mutluyuzzz çünküü eşimmm geldii:87:
bak böyle yazarsan yarın bizi kapıda bulursunburası şu an 27 derece
ya bende sordum doktora verebilirsin dedi.hatta geçen dergidede bir diş hekimi yazmış 2 yaşa kadar kullanılabilir diye
emmek bebekler için bir ihtiyaçmışş emzik emmezse elini emer elini bıraktırmakta güç olur yazıyoduu
pöff her doktor baişka bişi söylüyo
ama ben kullanıyorum valla nadir emiyo ağladığında uykusu olduğunda emiyo gerçi.kullanıcam ben
her doktorun farklı bişey söylediği konusunda sana katılıyorum.ben kendimde eğitimciyim 1 yasına kadar bebişlerimiz ne bulursa emecek bu bi gercek.bebeişimin elini,parmagını emdiğini görünce eyvah dedim ama bu bi alışkanlık değil şuan sadece bedenini tanımak, dünyaya adapte olma ve emerek rahatlamak için.benim okudugum yerdede bırakın elini emsin emme refleksi bitince bırakır emmeyi ama emziği daha zor bırakır yazıyo biligiler tutmuyo birbirini o yüzden fikrinizi almak istedim.susturucuya devammm
kızlar facede 118 arkadasın oldugu site dogru olan değil mi ben orda ekliyım ama orda yazısan yokk:95:
amanın oku oku bitmedi yaw ne geçmişmiş yaniii
ya ben mi girmiorm uzun zamandr dicem yooo girdim de
walla çok kaynatmışsnz yine ama güzel şeyler konuşmuşsnz,şu tarif olaylarınıza bayılıyorm kızlar yaaa,ama ben yimiyorum,yimeyeceğimm
kiiii zayıflıyorm da,ya yemiorm dediysem de ıvır zıvır,pasta börek yemiorm
ama misafirlerime ben de yapıorm elbette ve tariflariniz çk ama çokkk işime yarıyo,minettarım o yüzden tarif veren ark.lara,keşke ben de verebilsem ama pek aram yoktur hamurişiyle,yani yemeyi severim de öyle aman bugün de bi kek çırpayım falan die gelmez yani içimden,ama yemek yapmaya bayılırm,btn gn yemek pişirebilirm yani çok severm
walla kanguru ben de alayım diodm da,şimdi de çok az bi kullanım süresi kalmış gerek yokmuş gbi gelio,zaten arabasıyla çıkarıorz çıkarsak,vazgeçmek üzereyim yani,hem sırtm çok ağrıyo,pek kullanamayabilirim.
bez de de premium care en beğendiim bez oldu,şu an huggies organic kullanıyorum ama memnun değilim iyi çekmiyo,ve taa sırtından sızdırıyo.normal prima da premium kadar yumuşak değil ve o kadar ii çekmio,çocuk rahatsz oluyo..
buradaki paylaşımlarımız konusundada haklısınız kızlar,sizlerle aynı duygular içerisindeyim
bi de sevim şu eşine sarkan bayana koptum ya,ilginç tipler var tabi ya napalım...
ben napiim kocam üniversitede hoca,ne asılmalar ne yüzsüzlükler......evliymiş değilmiş umurlarında diil,hepsi öyle diyemem tabi ama cidden yüzsüzlük boyutlarını da aşan davranışlar gördm eşim kesinlikle bu davranışların sergilenmesine sebep olabilecek bi esneklik göstermediği halde hemde...
offffffff bu arada kızlar uygar yarın sünnet oluyo,çok korkuyorum:18:
walla onu bırakın benmkini kesin diye bağırmazsam iidir
meleğim de nası güzel uyuyo karşımda ya kıyamıyorum offfff,inş. çok canı yanmaz ya
evet haklısın.valla akademik bilgiler sadece yazıda kalıyoo çoğu zaman.her bebek bildiğini okuyoo
ben çok uğraştım ama kucağada alıştı sallanmayada alıştıı eee eee diye ninniyede alıştııı.mecbur kalınca hepsini yapıyosunnn hemde öyle bi yapıyosunki mutlu bile oluyosunn.
devam devam bacımm ama emziklede pek şirin olmuyolarmı yaaaa cok cokcok cok
bepanten sürebilirsin ben bi kez sürdüm bi zararı olmadı kabuk bağlamadan da kapandı zaten çok derin olmuyor çizikleri canım
valla oğluş dün akşam huysuzlanmadı çok Allah acıdı galiba bana annemin olmadığı ilk gün çok yormayaayımda üzülmesin dedi heralde oğlumm.7de uyandıı 8 buçuğa kadar oyalandı güldü bakındı oyun yaptık falan sonra emdi uyuttuumm.eee o uyuduu annem yok kocişle başbaşa kalmışız epeeyyy zamandan sonraataammm vuslata ericezz anaaa benim oğlan uyandıı iyimii napıcann dur bi dakka diyemezsinn neyse pışpışladımm uyuttum zor belaaa.hani kemal sunalın bi filmi vardı kemal sunal ninni söylüyoduu ee ee ee uyusana be aşoğlu eşşekk falan diyeee o geldi aklımaaa.neyse uyuudu çok şükürr.öylee işte gerisi maluumm
slm kıslar bende şubat annesiyim bişey soracağım size içinizde sakatat yiyen varmııı ciğer var dolapta pişirsemmi bilemedim emziriyorum bebeğimi ,hamileyken canım çok istemişti tabi leke olur dediler yiyememiştim
birde bugun aşımızı olduk ateş yapmaz dediler yinede calpol aldık ne olur ne olmaz die ateşi çıkmayan bebek varmııı yoksa muhakkak ateş oluomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?