2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar uzun zamandır gremiyorum bazen şöyle bir bakıp çıkıyorum yoksa aklım sizde kalıyor
benim kız bir haftadır çıldırmış durumda gündüzleri uyumuyo hadi uyumasın ama sürekli mızmız ama kucakta evi turlarken gülücükler atıyo geceleride bazen saat başı kalkıyo ve ben kafayı yeme durumlarına geldim
medpamit ten bahsedilmiş bulantı ilacı değilmi o nasıl kullanıyosunuz süt için geçmişe bakamadım cevaplarsanız seviirim
bide kızlar face ten mi burdanmı devam edicez kafam iyice karıştı neyse kızçem feryadı basıyo hepinize bu arada günaydın gerçi ben kalkalı 5 saat oldu

günaydın

saat başı kalktık bu gece bir daha kollarını bağlamadan yatırır mıyım neyse oldu bi kere uykusuzum sinirli ve yorgunum

aynı sinir ve yorgunlık ben de de var canım.1 haftadır oğluma uyku düzeni kurmuştum.8-9 arası uyuyordu 11 de gaz ilacını ve mamasını veriyordum uykulu haliyle gece 4 de bir de sabah 7 de kalkıp tekrar yiyip yatıyordu.sonra 9 a kadar oyalanıp 11.30 kadar tekrar uyuyordu.benim için süperdi.dün ben yorgunum dedim eşime uyutmuştum da oğlumu sen 11 gibi ilacı ve mamayı ver uyu artık.tamam dedi bir uyandım saat 12.30 ağlıyor oğlum bizimki maça dalmış vermemiş ne mama ne ilaç o da acıkınca uyanmış.ben de kızdım neden vermedin düzeni bozulacak diye ben uyturum ne kızıyorsun deyip alıp oturma odasına götürdü ışığı da açtı karanlığa alışan oğlumun uykusu hepten kaçtı.sinirlendim yattım sabaha kadar sen bakacaksın dedim.sabah 5.30 da uyandım ağlıyor.gece uyumamış düzen gidince şimdi de ana dizinde sallıyorum hala çok sinir oldum çok.nasıl tekrar eski haline döner bilmem

bu arada bugun tam 3 aylık olduk:)

hayırlı olsun canım.havanın kasveti benim de üstümde hala oğlumla dışarı çıkamadık

valla ben de çok girmiyorum altta badisi bazen de atlet aldım onu üstüne de penye takımı banyo yapmışsa bazen ayağına çorap yoksa çok terliyor ee tabi herkesin ev ısısı farklı onu da düşünmek lazım

benim bebeğim geceleri hiç uymuyorgündüzleride sat başı kalkıyor

canım benim de öyleydi mama miktarını artırdım bir de karanlık yaptım yatacağı ortamı 1-2 günde daha uzun süre uyumaya başladı ayrıca altını gece açmıyorum

nerde yazıyo bu bilgi

ben çok araştırdım hiç böle bişi okumadım

emzik 2 yaşından sonra ve sürekli kullanılırsa zararlı diyo hekimler

ben uykuya geçiş anında kullanıyorum

merhaba bebek sinem olcay kademoğlu (aile cocuk uzmanı uzman psikolog).nerde olduğunu merak edenler burdan arastırabilir ben sadece bilgileri paylasmak adına yazıyorm uygyulayıp uygulamamak elbette bizim elimizde.Her cocuk kendine özgüdür.

bakıyorumda hepimizin bebişleri kucak istiyor.sanırım bu dönemin bir gereği buda.yani öyle diyip kabullenmek lazım napalım bizde kucakta evi turlarken pek mutluyuz

metehanım emdii memede uyukladı gazını almak için kaldırdım uyandı zatende gazı çıkmadı
yinede koydum beşiğine ayıcıklarına bakınıyoo uyumuyo ama seside çıkmıyoo

face i görüp burayı ihmal etmeyelim kızlar.orası forumun gitmesi ihtimaline karşı açıldı.ama burayı geçecek gibi :) orayı sadece bizler görebiliyoruzz.burası daha umuma açıkk.

ya bende sordum doktora verebilirsin dedi.hatta geçen dergidede bir diş hekimi yazmış 2 yaşa kadar kullanılabilir diye

emmek bebekler için bir ihtiyaçmışş emzik emmezse elini emer elini bıraktırmakta güç olur yazıyoduu

pöff her doktor baişka bişi söylüyo

ama ben kullanıyorum valla nadir emiyo ağladığında uykusu olduğunda emiyo gerçi.kullanıcam ben

ben de alta çıtçıtlı badi ve bir alt pijama üste de penye takım ve çorap giydiriyorum. yelek pek giydirmiyorum giydir çıkar zor geliyor gün içinde

3 gündür yazacağım unutuyorum
medpamit işe yaradımı sizde
benim sütümü sanki artırdı gibi
gece falan taş gibi olmuştu tabi 6 saat uyuyunca kızım :)
maşallahhhhhh

allah kavuştursun canım

günaydın kızlar nasıldsınızzz
bizz çok mutluyuzzz çünküü eşimmm geldii:87:
gözün aydın canım, darısı başıma bizimki de sabah ankaraya gitti 2 gün yok(

burası şu an 27 derece
bak böyle yazarsan yarın bizi kapıda bulursun) gerçi 48kişiyi ağırladıktan sonra biz gözünü korkutamayız ama

Kızlar benim sütüm de fazla değil ama sık sık emzirerek ve de ne bulursam yiyerek idare ediyorum :)
ek bir şeyler arayan arkadaşlarıma nacizane bir şey söyleyecem ..şu bulantı hapı yerine bira mayası tableti kullnsanız .. Hap biraz tehlikeli değil mi i ??

her doktorun farklı bişey söylediği konusunda sana katılıyorum.ben kendimde eğitimciyim 1 yasına kadar bebişlerimiz ne bulursa emecek bu bi gercek.bebeişimin elini,parmagını emdiğini görünce eyvah dedim ama bu bi alışkanlık değil şuan sadece bedenini tanımak, dünyaya adapte olma ve emerek rahatlamak için.benim okudugum yerdede bırakın elini emsin emme refleksi bitince bırakır emmeyi ama emziği daha zor bırakır yazıyo biligiler tutmuyo birbirini o yüzden fikrinizi almak istedim.susturucuya devammm

amanın oku oku bitmedi yaw ne geçmişmiş yaniii
ya ben mi girmiorm uzun zamandr dicem yooo girdim de
walla çok kaynatmışsnz yine ama güzel şeyler konuşmuşsnz,şu tarif olaylarınıza bayılıyorm kızlar yaaa,ama ben yimiyorum,yimeyeceğimm

kiiii zayıflıyorm da,ya yemiorm dediysem de ıvır zıvır,pasta börek yemiorm

ama misafirlerime ben de yapıorm elbette ve tariflariniz çk ama çokkk işime yarıyo,minettarım o yüzden tarif veren ark.lara,keşke ben de verebilsem ama pek aram yoktur hamurişiyle,yani yemeyi severim de öyle aman bugün de bi kek çırpayım falan die gelmez yani içimden,ama yemek yapmaya bayılırm,btn gn yemek pişirebilirm yani çok severm

walla kanguru ben de alayım diodm da,şimdi de çok az bi kullanım süresi kalmış gerek yokmuş gbi gelio,zaten arabasıyla çıkarıorz çıkarsak,vazgeçmek üzereyim yani,hem sırtm çok ağrıyo,pek kullanamayabilirim.

bez de de premium care en beğendiim bez oldu,şu an huggies organic kullanıyorum ama memnun değilim iyi çekmiyo,ve taa sırtından sızdırıyo.normal prima da premium kadar yumuşak değil ve o kadar ii çekmio,çocuk rahatsz oluyo..

buradaki paylaşımlarımız konusundada haklısınız kızlar,sizlerle aynı duygular içerisindeyim

bi de sevim şu eşine sarkan bayana koptum ya,ilginç tipler var tabi ya napalım...
ben napiim kocam üniversitede hoca,ne asılmalar ne yüzsüzlükler......evliymiş değilmiş umurlarında diil,hepsi öyle diyemem tabi ama cidden yüzsüzlük boyutlarını da aşan davranışlar gördm eşim kesinlikle bu davranışların sergilenmesine sebep olabilecek bi esneklik göstermediği halde hemde...

offffffff bu arada kızlar uygar yarın sünnet oluyo,çok korkuyorum:18:
walla onu bırakın benmkini kesin diye bağırmazsam iidir

meleğim de nası güzel uyuyo karşımda ya kıyamıyorum offfff,inş. çok canı yanmaz ya

evet haklısın.valla akademik bilgiler sadece yazıda kalıyoo çoğu zaman.her bebek bildiğini okuyoo

ben çok uğraştım ama kucağada alıştı sallanmayada alıştıı eee eee diye ninniyede alıştııı.mecbur kalınca hepsini yapıyosunnn hemde öyle bi yapıyosunki mutlu bile oluyosunn.

devam devam bacımm ama emziklede pek şirin olmuyolarmı yaaaa cok cokcok cok

burcucum şu sünnet işini anlatırmısın.nasıl yapıldı sonrasında neler yaşadınn iyileşme süreci vs vs vs

bende yaptırmayı düşünüyorum.bizimde pipimizde fimozis var.doktor sünnet önerdi ama tırsıyorumm
.

slm kıslar bende şubat annesiyim bişey soracağım size içinizde sakatat yiyen varmııı ciğer var dolapta pişirsemmi bilemedim emziriyorum bebeğimi ,hamileyken canım çok istemişti tabi leke olur dediler yiyememiştim
birde bugun aşımızı olduk ateş yapmaz dediler yinede calpol aldık ne olur ne olmaz die ateşi çıkmayan bebek varmııı yoksa muhakkak ateş oluomu

öyle öyle şeytana pabucunu ters giydiriyorlar agladıklarındapek bi şeker oluyolar.bebişler emzikli anneler göbüşlü olur

bepanten sürebilirsin ben bi kez sürdüm bi zararı olmadı kabuk bağlamadan da kapandı zaten çok derin olmuyor çizikleri canım

ok cnm saol cvbın için

çok güldüm seda anlatımına her evde aynı şeyler yaşanıyo o anlarda sanırım ben de "ne garazın var banaaaa,uyu da büyüüü sıpaaaa"diyorum (hatırlayanlar vardır bunu da bu da kemal sunalın annesine söylediği ninniydi )

bizim çıkmadı.aşıdan 2 saat sonra bir çay kaşığı calpol vermiştim ne olur ne olmaz diye.bi sorun yaşamadık çok şükür.

guzummm hahaha evet anne dediğin göbüşlü olurrr

canlarım medpamıd yan etksı sut bezlerını calıstıran bır ılac zararı yararı herkes kendınce tartıp kullanır ya da kullanmaz bende ıse yaradı mama vermektense ben bunu tercıh ettım cunku kızım bıberona alıstı 3 gundur onu tekrar memeye alıstırmaya calısıyorum

senaycım evet kıtaplar hıkaye

kızlar bırde kaynar serbet onermıslerdı esım malzemelerı aldı kaynatıyorum sonucu yazarım
malzemeler
kabuk olacak hepsllllt
tarcın-zencefıl-zerdecal-yenıbahar-havlıcan-karanfıl-kakule

kaynatıyorm sekerle ıcılecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…