benim bebeğim geceleri hiç uymuyorgündüzleride sat başı kalkıyor
cevapları sonra okurum kız uyurken acayip hızlı iş yapıyorum:)
kılzr sizin bebekler kaç saatde uyanıyor
bebikleri nasıl giydirirsiniz diye konuşmuşsunuz valla ben gündüz çıtçıtlı badi üstüne penye takım alta bi alt ve ince penye bi yelek giydiriyorıum.ahh biraz kalın gibi dimii.ama terlemiyoo seviyo galiba sıcağı evimde sıcak aslında.yatarken yeleği ve alttaki eşofmanı çıkarıyorumm.bi tek yatarken terliyoo oda kundak yapıp üstüne yorganını örtersemm.aslında ev sıcak ama ne bilimm sıcağı seviyoo mayışıyoo.ama ter yok terlese saçında ensesinde falan olur.
valla oğluş dün akşam huysuzlanmadı çok Allah acıdı galiba bana annemin olmadığı ilk gün çok yormayaayımda üzülmesin dedi heralde oğlumm.7de uyandıı 8 buçuğa kadar oyalandı güldü bakındı oyun yaptık falan sonra emdi uyuttuumm.eee o uyuduu annem yok kocişle başbaşa kalmışız epeeyyy zamandan sonraataammm vuslata ericezz anaaa benim oğlan uyandıı iyimii napıcann dur bi dakka diyemezsinn neyse pışpışladımm uyuttum zor belaaa.hani kemal sunalın bi filmi vardı kemal sunal ninni söylüyoduu ee ee ee uyusana be aşoğlu eşşekk falan diyeee o geldi aklımaaa.neyse uyuudu çok şükürr.öylee işte gerisi maluumm
geceleri 2-2.5 saat falan uyuyoo uyanıyoo emiyooo gecede 2 kere falan kalkıyoo 2 de 4 te bide 6da 6dan sonra hemen uyumuyoo 7yi buluyoo çünkü o saatte bezi değişiyoo gece açmıyorum sabah 5-6 gibi hangi saatte kalkarsa ozaman açıyorumm.sonra bidaha uyuyoo işte 7de 1-1.5 saat kadar
bebikleri nasıl giydirirsiniz diye konuşmuşsunuz valla ben gündüz çıtçıtlı badi üstüne penye takım alta bi alt ve ince penye bi yelek giydiriyorıum.ahh biraz kalın gibi dimii.ama terlemiyoo seviyo galiba sıcağı evimde sıcak aslında.yatarken yeleği ve alttaki eşofmanı çıkarıyorumm.bi tek yatarken terliyoo oda kundak yapıp üstüne yorganını örtersemm.aslında ev sıcak ama ne bilimm sıcağı seviyoo mayışıyoo.ama ter yok terlese saçında ensesinde falan olur.
valla oğluş dün akşam huysuzlanmadı çok Allah acıdı galiba bana annemin olmadığı ilk gün çok yormayaayımda üzülmesin dedi heralde oğlumm.7de uyandıı 8 buçuğa kadar oyalandı güldü bakındı oyun yaptık falan sonra emdi uyuttuumm.eee o uyuduu annem yok kocişle başbaşa kalmışız epeeyyy zamandan sonraataammm vuslata ericezz anaaa benim oğlan uyandıı iyimii napıcann dur bi dakka diyemezsinn neyse pışpışladımm uyuttum zor belaaa.hani kemal sunalın bi filmi vardı kemal sunal ninni söylüyoduu ee ee ee uyusana be aşoğlu eşşekk falan diyeee o geldi aklımaaa.neyse uyuudu çok şükürr.öylee işte gerisi maluumm
geceleri 2-2.5 saat falan uyuyoo uyanıyoo emiyooo gecede 2 kere falan kalkıyoo 2 de 4 te bide 6da 6dan sonra hemen uyumuyoo 7yi buluyoo çünkü o saatte bezi değişiyoo gece açmıyorum sabah 5-6 gibi hangi saatte kalkarsa ozaman açıyorumm.sonra bidaha uyuyoo işte 7de 1-1.5 saat kadar
ahh canım yaa çok güldüm durum çok gülünç bi durum değil eminim özellikle eşin için ama anlatış şekline bayıldım :}
bizimkininde düzeni genelde öyle 11 gibi emzirip gaz ilacını verip yatırıyorum 4-5 gibi uyanıyor ama 11de eğer çok emmeden göğsümde uyuyakaldıysa bi de 2 de uyanıyor en son 7-7buçuk gibi uyanıyor emziriyorum gaz ilacını veriyorum altını değiştiriyorum altını değiştirince uyanıyor gülücükler falan uyumuyor, babası gidiyor 11 gibi bi daha uyuyor ama gündüz uykusu çok düzensiz.. gece de düzenli aslında ama emerken yorulup uyumazsa..
annen gitti artık daha çok görürüz seni burda annem burdayken ben de daha az giriyordum şimdi evde konuşcak muhabbet etcek kimse yok zaman geçmiyor Allahtan sizler varsınız da bilgisayar sürekli açık burdayım :}
sanırım yaradı fatma 2 gündür mama takviyesi yapmıyorum3 gündür yazacağım unutuyorum
medpamit işe yaradımı sizde
benim sütümü sanki artırdı gibi
gece falan taş gibi olmuştu tabi 6 saat uyuyunca kızım :)
ya o gazı hiçç sormaaa.uykusunun içinde gazını çıkarıcam diye çocuğu hırpalıyorum resmen.çıkarsa ne ala çıkazsada ıngıldayıp duruyooo.ilaç falan vermiyorum ben hiiçç kullanmadımm.
valla doğru söylüyosun annem yokk bi mahsunlaştımm
ayy gidimde çorbamı yapimm iki dajja uyanacak şimdii bari çorba aradan çıksınn
sanırım yaradı fatma 2 gündür mama takviyesi yapmıyorum
http://fashion.lcwaikiki.com/annelergunu/
çok şekerler
Anne kız koleksiyonu yapmış baksanıza çok güzel ya ama 1 yaş ve üstüdür sanırım kıyafetler. Bayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?