2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebeğim geceleri hiç uymuyorgündüzleride sat başı kalkıyor

ayy şekerim bu bebeişler geçiş dönemi mi yaşıyor anlamadım ki... gündüz gece farketmez bizimki uyanık olduğu her an huysuz, mutsuz... bir dk dinlenmek yok...benim geceleri uyuyor saat 9-10 gibi uyuyor sabah 6 dedimmi ayakta 5 dk geçmez tabi gecede 1 kez kalkıyor mamaya saat 3-4 gibi gece mama yiyip tekrar uykuya geçiyor çok şükür gece sorunum yok. gündüzde ne sen sor ne ben söyleyeyim iş güç kalıyor valla wc gitmeye fırsat yok... sürekli kucakta yanından ayrılamazsın. yemek bile yapamadığım günler çok oluyor...

selam kızlar
valla burasıda birikiyo face de birikiyo nereyi okuyacağımı sapıttım valla

dün annem gitti oğlumla başbaşa kaldıkk..valla zor geliyo daha şimdiden.işten güçtengeçtimm evde bi ses bi nefestii.iki muhabbet ediyoduk sohbet ediyodukk.kötü oldu.eee 3 ay dile kolay fena alışmışımmm.

oğluşşu uyuttum yemeğimin ön hazırlıklarını yaptımm yatağımı topladımm koşa koşa geldiimm.

kızlar belim çok ağrıyor 10 gündür var bu ağrı kas gevşetici içiyorum biraz hafifliyor. bazen tutuluyor o an hareket edemiyorum kalakalıyorum çok korkuyorum bel fıtığı falan olacam diye oğlana kim bakar sonra allah korusun

bebikleri nasıl giydirirsiniz diye konuşmuşsunuz valla ben gündüz çıtçıtlı badi üstüne penye takım alta bi alt ve ince penye bi yelek giydiriyorıum.ahh biraz kalın gibi dimii.ama terlemiyoo seviyo galiba sıcağı evimde sıcak aslında.yatarken yeleği ve alttaki eşofmanı çıkarıyorumm.bi tek yatarken terliyoo oda kundak yapıp üstüne yorganını örtersemm.aslında ev sıcak ama ne bilimm sıcağı seviyoo mayışıyoo.ama ter yok terlese saçında ensesinde falan olur.

valla oğluş dün akşam huysuzlanmadı çok Allah acıdı galiba bana annemin olmadığı ilk gün çok yormayaayımda üzülmesin dedi heralde oğlumm.7de uyandıı 8 buçuğa kadar oyalandı güldü bakındı oyun yaptık falan sonra emdi uyuttuumm.eee o uyuduu annem yok kocişle başbaşa kalmışız epeeyyy zamandan sonraa taammm vuslata ericezz anaaa benim oğlan uyandıı iyimii napıcann dur bi dakka diyemezsinn neyse pışpışladımm uyuttum zor belaaa.hani kemal sunalın bi filmi vardı kemal sunal ninni söylüyoduu ee ee ee uyusana be aşoğlu eşşekk falan diyeee o geldi aklımaaa.neyse uyuudu çok şükürr.öylee işte gerisi maluumm

geceleri 2-2.5 saat falan uyuyoo uyanıyoo emiyooo gecede 2 kere falan kalkıyoo 2 de 4 te bide 6da 6dan sonra hemen uyumuyoo 7yi buluyoo çünkü o saatte bezi değişiyoo gece açmıyorum sabah 5-6 gibi hangi saatte kalkarsa ozaman açıyorumm.sonra bidaha uyuyoo işte 7de 1-1.5 saat kadar

ahh canım yaa çok güldüm durum çok gülünç bi durum değil eminim özellikle eşin için ama anlatış şekline bayıldım :}

bizimkininde düzeni genelde öyle 11 gibi emzirip gaz ilacını verip yatırıyorum 4-5 gibi uyanıyor ama 11de eğer çok emmeden göğsümde uyuyakaldıysa bi de 2 de uyanıyor en son 7-7buçuk gibi uyanıyor emziriyorum gaz ilacını veriyorum altını değiştiriyorum altını değiştirince uyanıyor gülücükler falan uyumuyor, babası gidiyor 11 gibi bi daha uyuyor ama gündüz uykusu çok düzensiz.. gece de düzenli aslında ama emerken yorulup uyumazsa..

annen gitti artık daha çok görürüz seni burda annem burdayken ben de daha az giriyordum şimdi evde konuşcak muhabbet etcek kimse yok zaman geçmiyor Allahtan sizler varsınız da bilgisayar sürekli açık burdayım :}

Tünaydın kızlar

Ayy cnm çok güldüm kemal sunal ın ninnisine. Dün akşam eşim de aynı şeyi söyledi bizimki uyumadı sonradan uyudu ama bu sefer bizde bitmiştik

Linki atıyorum siz de izleyin çok komik

Video : kibar feyzo - İzle - Vidivodo

ya o gazı hiçç sormaaa.uykusunun içinde gazını çıkarıcam diye çocuğu hırpalıyorum resmen.çıkarsa ne ala çıkazsada ıngıldayıp duruyooo.ilaç falan vermiyorum ben hiiçç kullanmadımm.

valla doğru söylüyosun annem yokk bi mahsunlaştımm

ayy gidimde çorbamı yapimm iki dajja uyanacak şimdii bari çorba aradan çıksınn

hadi kolay gelsin.. annem gittiğinde yememe içmeme de bi boşvermiştim hem yalnızken yemek içmek zor geliyordu hem hazırlamak zor geliyordu hem insanın içinden gelmiyor vakit bulamıyor falan.. aman yemene içmene dikkat et annen kimbilir nasıl bakıyordu sana şimdi sende iyi bak sütün azalmasın ;}

yoğurt çorbası yaptım şimdi aklıma geldii

kızlar işkembe çorbası severmisiniz.

ben bayılırım.ama içemem.nasıl oluyor diyebilirsiniz her yerde ve herkesin yaptığını içemem burnuma o işkembe kötü kokar ama o sarımsak sirke tadına bayılrım

geçenlerde tavukla bir yalancı işkembe çorbası yaptım bilmem bilirmisiniz.süper oldu sizde bu tadı seviyorsanız beğenirsiniz paylaşayım istedim

malzemeleri

tavuk budu
1 kase yoğurt
1 yumurta sarısı
1.5 çorba kaşığı un
dövülmüş sarımsak
sirke limon

budlar haşlanır
sonra tavuklar didiklenir ve haşlama suyuna atılır biraz daha su eklenir,

1 kase yoğurta yumurta ve un eklenerek çırpılır.çorbaya yavaş yavaş eklenir.kaynamaya bırakılır.bu arada dövülmüş sarımsak eklenir

ayrı bir kasede limonla sirke karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir

tereyağında kırmızı biber yakılarak çorbaya eklenir

afiyet olsunn

günaydın kızlar izmir yine yağmurlu banalım takılmaya devamizmir li anneler bebişlerinizi hangi doktora götürüyorsunuz?ben bi türlü tutturamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…