burcucum şu sünnet işini anlatırmısın.nasıl yapıldı sonrasında neler yaşadınn iyileşme süreci vs vs vs
bende yaptırmayı düşünüyorum.bizimde pipimizde fimozis var.doktor sünnet önerdi ama tırsıyorumm.
sedacm bizdede ondan var cnm,gerçi randevu almaya gttğmzde blmyodk muayenede öğrendk,anlatrm tabi ki
ayyy şu gece ağlama muhabbetne de çok güldm sahi.
bizmde başmza geldi öle bişiy,uygar tam orta yernde ciyak ciyak bağrmaya başladı,eşimin bi pişşşşşşşşş pişşşşşşşşşşşşşş die bağırışı var,gülmektn öldm konsantre kalmadı,zaten uygar da acıkmış
yani bi ara verip onu emzirdm,snra dönebldm babasna
canım ben becerenedim sanırım tepside kabartıp pişirmek gerek istediğim gibi olmadıMelocum pogaçayı begendin mi? :)
canlarım medpamıd yan etksı sut bezlerını calıstıran bır ılac zararı yararı herkes kendınce tartıp kullanır ya da kullanmaz bende ıse yaradı mama vermektense ben bunu tercıh ettım cunku kızım bıberona alıstı 3 gundur onu tekrar memeye alıstırmaya calısıyorum
senaycım evet kıtaplar hıkaye
kızlar bırde kaynar serbet onermıslerdı esım malzemelerı aldı kaynatıyorum sonucu yazarım
malzemeler
kabuk olacak hepsllllt
tarcın-zencefıl-zerdecal-yenıbahar-havlıcan-karanfıl-kakule
kaynatıyorm sekerle ıcılecek
canlarım medpamıd yan etksı sut bezlerını calıstıran bır ılac zararı yararı herkes kendınce tartıp kullanır ya da kullanmaz bende ıse yaradı mama vermektense ben bunu tercıh ettım cunku kızım bıberona alıstı 3 gundur onu tekrar memeye alıstırmaya calısıyorum
senaycım evet kıtaplar hıkaye
kızlar bırde kaynar serbet onermıslerdı esım malzemelerı aldı kaynatıyorum sonucu yazarım
malzemeler
kabuk olacak hepsllllt
tarcın-zencefıl-zerdecal-yenıbahar-havlıcan-karanfıl-kakule
kaynatıyorm sekerle ıcılecek
konuyla alakasız ama dogu görevi yazmıssınız..bizde su an dogu görevini yapmak üzere van'a geldik.sizin nereler cıkabilir?merak ettim acıkcası..burada yalnız olunca
kızlar bişi sorucam kızım tırnağıyla yüzünü çizmişşimdi farkettim çok derin diil ama yine de korktum ben.napayım? bepanten sürsem olurmu ki acaba? yüzüne bepanten sürdünüz mü hiç bebişlerinizin?? yaa o kadar da kısa kestim ve tam yarım saat uğraştım törpüledim güzelce,kontrol de ettim ama illa buluyo keskin biyerini ve çiziyo cadım benim
ayy bu medpamid ne kızlar geçmişe bakındım ama göremedim ben fransız kaldım olaya yaaa
merhaba arkadaşlar annemin yanındayım memleketime geldim çok mutluyum
medpamit ne? arkadaşlar bende arada sütümün azlığındaan rahatsızım annem bugün mama alalım diyor ben almak istemiyorum yaptıgınız bişeyler varsa fikirlerinizi bekliyorum sizce mama vereyim mi zaten haziranda iş başı yapacam en azından bir ay daha emzireyim diyorum sizce ne yapayım alayım mı mama
ben gibi tombişler az önce bel çevremi ölçtüm belime ve şişko göbüşüme biberiye yağı sürdüm streç filmlede bi güzel sardım kokuya dayanabilirsem bi hafta devam etcem sonrada size sölicemde acaba kuzum emerken kokudan rahatsız olrmu:44:
Kızlar benim sütüm de fazla değil ama sık sık emzirerek ve de ne bulursam yiyerek idare ediyorum :)
ek bir şeyler arayan arkadaşlarıma nacizane bir şey söyleyecem ..şu bulantı hapı yerine bira mayası tableti kullnsanız .. Hap biraz tehlikeli değil mi i ??
kızlar facede 118 arkadasın oldugu site dogru olan değil mi ben orda ekliyım ama orda yazısan yokk:95:
kızlar bişi sorucam kızım tırnağıyla yüzünü çizmişşimdi farkettim çok derin diil ama yine de korktum ben.napayım? bepanten sürsem olurmu ki acaba? yüzüne bepanten sürdünüz mü hiç bebişlerinizin?? yaa o kadar da kısa kestim ve tam yarım saat uğraştım törpüledim güzelce,kontrol de ettim ama illa buluyo keskin biyerini ve çiziyo cadım benim
amanın oku oku bitmedi yaw ne geçmişmiş yaniii
ya ben mi girmiorm uzun zamandr dicem yooo girdim de
walla çok kaynatmışsnz yine ama güzel şeyler konuşmuşsnz,şu tarif olaylarınıza bayılıyorm kızlar yaaa,ama ben yimiyorum,yimeyeceğimm
kiiii zayıflıyorm da,ya yemiorm dediysem de ıvır zıvır,pasta börek yemiorm
ama misafirlerime ben de yapıorm elbette ve tariflariniz çk ama çokkk işime yarıyo,minettarım o yüzden tarif veren ark.lara,keşke ben de verebilsem ama pek aram yoktur hamurişiyle,yani yemeyi severim de öyle aman bugün de bi kek çırpayım falan die gelmez yani içimden,ama yemek yapmaya bayılırm,btn gn yemek pişirebilirm yani çok severm
walla kanguru ben de alayım diodm da,şimdi de çok az bi kullanım süresi kalmış gerek yokmuş gbi gelio,zaten arabasıyla çıkarıorz çıkarsak,vazgeçmek üzereyim yani,hem sırtm çok ağrıyo,pek kullanamayabilirim.
bez de de premium care en beğendiim bez oldu,şu an huggies organic kullanıyorum ama memnun değilim iyi çekmiyo,ve taa sırtından sızdırıyo.normal prima da premium kadar yumuşak değil ve o kadar ii çekmio,çocuk rahatsz oluyo..
buradaki paylaşımlarımız konusundada haklısınız kızlar,sizlerle aynı duygular içerisindeyim
bi de sevim şu eşine sarkan bayana koptum ya,ilginç tipler var tabi ya napalım...
ben napiim kocam üniversitede hoca,ne asılmalar ne yüzsüzlükler......evliymiş değilmiş umurlarında diil,hepsi öyle diyemem tabi ama cidden yüzsüzlük boyutlarını da aşan davranışlar gördm eşim kesinlikle bu davranışların sergilenmesine sebep olabilecek bi esneklik göstermediği halde hemde...
offffffff bu arada kızlar uygar yarın sünnet oluyo,çok korkuyorum:18:
walla onu bırakın benmkini kesin diye bağırmazsam iidir
meleğim de nası güzel uyuyo karşımda ya kıyamıyorum offfff,inş. çok canı yanmaz ya
burcucum şu sünnet işini anlatırmısın.nasıl yapıldı sonrasında neler yaşadınn iyileşme süreci vs vs vs
bende yaptırmayı düşünüyorum.bizimde pipimizde fimozis var.doktor sünnet önerdi ama tırsıyorumm.
melocum medpemidi nasıl ve nakadar kullanıyosun banada yazarmısın kaç saattir geçmişe bakıyorum ama bulamadım
şerbtide deneyeceğim vala şu 6 ay ne olursa deniycem 2,5 bittikaldı 3,5 ay
günde 3 defa değil mi kaö gündür içiyorsun ?
kızlar pazartesiden beri içiyorummelocum , fatma kızlar şu medpamid hakkında bilgi verin nekadar ve kaç fefa kullanıyosunuz şurup olanımı
canım yeni gördümm..face ten yazmıştım ama bize heryer çıkabilirr..eşim poliss.. van çıksa göbek atıcamm:))
benim oğluş ta çiziyo ama ben bişey sürmedimm..aynı gün geçiyo nerdeyse..
bulantı ilaçı canımm..yan etkisi sütü artırıyoo ama ben kullanmaya tırstımm..ama kızlar kafamı çelmeyi başarıyolarr..eşimden gizli alıcam sanırımm..o ilaca karşı da:)))
kız ben onu bir hafta denedimm..işe yarıyo galibaaa:)))
bira mayası hapını bulamadım ben yaaa..baharatçılar tuhaf tuhaf baktılar suratımaaa:))9
yok canım şu anda 60 lardayızz..özelden face ni gönder ekleyeyim.
ben yaptırdım kızlar. hiç korkmayın. Emre 42 günlüktü. lokal anestezi yaptılar, hiç ağrısı olmadı zaten olmazmış oradaki sinir uçları gelişmediği için. kesik 1 günde iyileşir demişti, pipisi önce biraz şişti sonra 1 hafta içinde normale döndü. pansuman yok... bir krem sürüp bezi kapadık çok kolay oldu. sadece 3 gün yıkamadık.
kızlar başım çok fena dönüyor,sersem gibiyim,Allahtan kızım uyududa kucaklamak zorunda kalmıyorum,ayakta durup dengede kalamıyorum
birde dün duş almak için banyoya girdim aynaya baktım saçlarımdaki tokayı çıkartıyodum,bide ne görim tepemde 2 tane beyaz saç,çok tuhaf oldum,saçımda beyazım yoktur benim,çok iyi bilirim,okadar ortada duruyodularki,şaşırdım,bu hamilelik doğum bebek bakımı üzerine başka stres ve sıkıntılar saçıma ak düşürmüş,gerçekten üzerimde acaip stres ve sinir var,aylardır böyleyim,rüyalarım hep kabuslarla dolu,geçende karabasanmıdır ne zıkkımsa o musallat oldu,dişlerimi çok sıkıyorum dişlerim diş etlerim ağrıyor,sürekli kafam meşgul,düşüne düşüne hindiye döndüm,hep gerginim,sesim yüksek çıkıyor,kendmi tanıyamıyorum,bu sıkıntıyla kesin 2 seneye kafam kadayıf tutar,şimdiden başladı beyazlamaya
sizler nasılsınız,sakinmisiniz,normalmisiniz,yoksa ben depresyonamı girdim anlayamıyorum
slm kızlarr.. Pek alakasız olacak ama MERCİMEK KÖFTESİ tarifi istiyorumm ama denenmiş ve sizinde yaptığınız:)))
sedacm bizdede ondan var cnm,gerçi randevu almaya gttğmzde blmyodk muayenede öğrendk,anlatrm tabi ki
ayyy şu gece ağlama muhabbetne de çok güldm sahi.
bizmde başmza geldi öle bişiy,uygar tam orta yernde ciyak ciyak bağrmaya başladı,eşimin bi pişşşşşşşşş pişşşşşşşşşşşşşş die bağırışı var,gülmektn öldm konsantre kalmadı,zaten uygar da acıkmış
yani bi ara verip onu emzirdm,snra dönebldm babasna
yyaaa sizdedemi var fimozis takipteyim canımm senii unutmaaa
yaaa annelik ne zorrr bebeği doyur kocayı doyurrrarada biz kaynıyoruz ama doğanın kanunu naparsınn
bende ağlayınca aldım oturma odasına getirdim anadizine koydum sallıyorum sesi kesilince babamız içerden bağırıyoo uyudumuu uyudumuuuuuyazıkk yaaa
jüli hiç bişey sürme derim,o kendiliğinden geçiyor 3,4 güne,benimkide çok çizdi yüzünü,bişey sürmedim doğal akışına bıraktım cildini,hepsi gitti tertemiz oldu yüzü
kızlar ya ben o haldeyken bebek kucaklanmaz diye biliyorum.yani öyle duymuştum.başlangıçta olabilir herhalde ama olduktan sonra anlayın işte bebek kucağa alınmaz diye biliyorum doğru mudur???
cnm saol.sürmedim daha çünkü kararsız kaldım ben de.sürmiyim bari ilaç ne de olsa...buarada sana da geçmiş olsun cnm.çok sıkıntılısın anladığım kadarıyla tokayı tak kafana başka da bişi takma ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?