2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sedacm bizdede ondan var cnm,gerçi randevu almaya gttğmzde blmyodk muayenede öğrendk,anlatrm tabi ki

ayyy şu gece ağlama muhabbetne de çok güldm sahi.
bizmde başmza geldi öle bişiy,uygar tam orta yernde ciyak ciyak bağrmaya başladı,eşimin bi pişşşşşşşşş pişşşşşşşşşşşşşş die bağırışı var,gülmektn öldm konsantre kalmadı,zaten uygar da acıkmış
yani bi ara verip onu emzirdm,snra dönebldm babasna

yyaaa sizdedemi var fimozis takipteyim canımm senii unutmaaa

yaaa annelik ne zorrr bebeği doyur kocayı doyurrr arada biz kaynıyoruz ama doğanın kanunu naparsınn

bende ağlayınca aldım oturma odasına getirdim anadizine koydum sallıyorum sesi kesilince babamız içerden bağırıyoo uyudumuu uyudumuuuuu yazıkk yaaa

melocum medpemidi nasıl ve nakadar kullanıyosun banada yazarmısın kaç saattir geçmişe bakıyorum ama bulamadım
şerbtide deneyeceğim vala şu 6 ay ne olursa deniycem 2,5 bittikaldı 3,5 ay

günde 3 defa değil mi kaö gündür içiyorsun ?

melocum , fatma kızlar şu medpamid hakkında bilgi verin nekadar ve kaç fefa kullanıyosunuz şurup olanımı

konuyla alakasız ama dogu görevi yazmıssınız..bizde su an dogu görevini yapmak üzere van'a geldik.sizin nereler cıkabilir?merak ettim acıkcası..burada yalnız olunca

canım yeni gördümm..face ten yazmıştım ama bize heryer çıkabilirr..eşim poliss.. van çıksa göbek atıcamm:))

benim oğluş ta çiziyo ama ben bişey sürmedimm..aynı gün geçiyo nerdeyse..

ayy bu medpamid ne kızlar geçmişe bakındım ama göremedim ben fransız kaldım olaya yaaa

bulantı ilaçı canımm..yan etkisi sütü artırıyoo ama ben kullanmaya tırstımm..ama kızlar kafamı çelmeyi başarıyolarr..eşimden gizli alıcam sanırımm..o ilaca karşı da:)))

kız ben onu bir hafta denedimm..işe yarıyo galibaaa:)))

bira mayası hapını bulamadım ben yaaa..baharatçılar tuhaf tuhaf baktılar suratımaaa:))9
kızlar facede 118 arkadasın oldugu site dogru olan değil mi ben orda ekliyım ama orda yazısan yokk:95:

yok canım şu anda 60 lardayızz..özelden face ni gönder ekleyeyim.

jüli hiç bişey sürme derim,o kendiliğinden geçiyor 3,4 güne,benimkide çok çizdi yüzünü,bişey sürmedim doğal akışına bıraktım cildini,hepsi gitti tertemiz oldu yüzü

ben yaptırdım kızlar. hiç korkmayın. Emre 42 günlüktü. lokal anestezi yaptılar, hiç ağrısı olmadı zaten olmazmış oradaki sinir uçları gelişmediği için. kesik 1 günde iyileşir demişti, pipisi önce biraz şişti sonra 1 hafta içinde normale döndü. pansuman yok... bir krem sürüp bezi kapadık çok kolay oldu. sadece 3 gün yıkamadık.

kızlar başım çok fena dönüyor,sersem gibiyim,Allahtan kızım uyududa kucaklamak zorunda kalmıyorum,ayakta durup dengede kalamıyorum

birde dün duş almak için banyoya girdim aynaya baktım saçlarımdaki tokayı çıkartıyodum,bide ne görim tepemde 2 tane beyaz saç,çok tuhaf oldum,saçımda beyazım yoktur benim,çok iyi bilirim,okadar ortada duruyodularki,şaşırdım,bu hamilelik doğum bebek bakımı üzerine başka stres ve sıkıntılar saçıma ak düşürmüş,gerçekten üzerimde acaip stres ve sinir var,aylardır böyleyim,rüyalarım hep kabuslarla dolu,geçende karabasanmıdır ne zıkkımsa o musallat oldu,dişlerimi çok sıkıyorum dişlerim diş etlerim ağrıyor,sürekli kafam meşgul,düşüne düşüne hindiye döndüm,hep gerginim,sesim yüksek çıkıyor,kendmi tanıyamıyorum,bu sıkıntıyla kesin 2 seneye kafam kadayıf tutar,şimdiden başladı beyazlamaya

sizler nasılsınız,sakinmisiniz,normalmisiniz,yoksa ben depresyonamı girdim anlayamıyorum

melocum medpemidi nasıl ve nakadar kullanıyosun banada yazarmısın kaç saattir geçmişe bakıyorum ama bulamadım
şerbtide deneyeceğim vala şu 6 ay ne olursa deniycem 2,5 bittikaldı 3,5 ay

günde 3 defa değil mi kaö gündür içiyorsun ?

melocum , fatma kızlar şu medpamid hakkında bilgi verin nekadar ve kaç fefa kullanıyosunuz şurup olanımı
kızlar pazartesiden beri içiyorum
günde 3 kez içiyorum.humana da kullanıyorumhap olanı

saatlerdir uyumayıp beni emziği battaniyesi ve kollarını tutmakla uğraştıran oğlumu tebrik ediyorum
40 gün dolunca evine kaçan annemi tebrik ediyorum
ne hamileyken ne de doğumda yanımda olmayan kaynanatör ve görümcüğü tebrik ediyorum
erken sızıp çoğu zaman oğluma gece bakma görevini de bana vern kocamı tebrik ediyorum
ne haldesin bişeye ihtiyacın var mı diye asla sormayan konyalı komşularımı tebrik ediyorum
zar zor tavşan uykusuna dalan oğlumu gönderdikleri msj larla sık sık yerinden zıplatan bankaları ve aveayı tebrik ediyorum

GNC diye marka var canım orda var bira mayası tabletleri

yaa ne güzelll.öfff benimde şuanda sadece cesarete ihtiyacım var.

canım geçmiş olsun.yorgun yada uykusuzsan başın dönebilir.bendede oluyo arada.ohoo beyaz saçlar bendede var.boyatmadım o yüzden daha çok gözüme batıyoo.kafana takma beyaz saç yaşlılık belirtisi diil.abimin 18 yaşında beyazlamıştıı.
canım arada kendimizi kötü hissedebiliyoruz.malum bebekler ev işleri yalnız olmak dışarı çok çıkamamak vs vs vs etkiliyor.olumlu düşün bebişinin gülümsemesini izleee öp onuu başka şeyler düşünme.

slm kızlarr.. Pek alakasız olacak ama MERCİMEK KÖFTESİ tarifi istiyorumm ama denenmiş ve sizinde yaptığınız:)))

kuzenimden aldığım ve yaptığım tarifi veriimm kolay ve lezzetli oluyo

2 su bardağı kırmızı mercimek
1 su bardağı ince bulgur
orta boy kuru soğan
maydonoz yeşil soğan(yeşil yerleri kullanılacak)
salça kırmızı biber tuz yağ

kırmızı mercimekleri üzeri 1 parmak geçecek şekilde su koyup suyunu çekene kadar pişiriyoruz
altını söndürüp bulguru katıp kapağı kapalı şekildeşişmesini bekliyoruz
yağda soğanı kavurup salçaylşa beraber kavurup altını kapatıyoruz(yağını fazla koyuyoruz ki kuru olmasın)
mercimekler soğuyunca yağı katıp çiğ köfte gibi yoğuruyoruz
yeşillikleri ince ince doğrayıp kırmızı biberi de katıp yoğurup köfte şeklini veriyoruz

kızlar ya ben o haldeyken bebek kucaklanmaz diye biliyorum.yani öyle duymuştum.başlangıçta olabilir herhalde ama olduktan sonra anlayın işte bebek kucağa alınmaz diye biliyorum doğru mudur???

jüli hiç bişey sürme derim,o kendiliğinden geçiyor 3,4 güne,benimkide çok çizdi yüzünü,bişey sürmedim doğal akışına bıraktım cildini,hepsi gitti tertemiz oldu yüzü

cnm saol.sürmedim daha çünkü kararsız kaldım ben de.sürmiyim bari ilaç ne de olsa...buarada sana da geçmiş olsun cnm.çok sıkıntılısın anladığım kadarıyla tokayı tak kafana başka da bişi takma ok

ben soracaktım bak iyi hatırlattın.uyandığı zaman aslında emmek istedi aama emzirmedimm sadece yatağından alıp anadizine koydum emziği verip salladımm.Allahtan uyuduu.
kesin bi bilgim yok ama mantık olarak bende senin gibi düşünüyorum.bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim

yemek tarifleri aldı başını gidiyor karnım acıktı valla:)

bende sizinle bi pratik bilgi paylaşayım

diyelimki akşamdan pilavınız kaldı,o pilavı lezzetleştiren bir yöntemim var,doğuluyum bu tarz işleri iyi bilirim,konu et olunca bizden sorulur:)) önce tavuk butları yada bagetlerini yağlayıp,dilerseniz baharatlayın,sonra fırının ızgara demirine dizin,fırın ısınızı ayarlayıp 7,8 dakika kadar pişirin,sonra akşamdan kalan pilavınızı yanmayan sapsız bi tavaya,yada tepsiye döküp yayın,ızgara demirinin altına gelecek bi şekilde fırına koyun,tavuklar piştikçe suyunu aşağıya pilava akıtacak,1 kere karıştırın,etler pişince pilavı ve etleri çıkarın,pilavınız hem tane tane olacak,hemde mükemmel lezzetli hale gelecek,tam kebapçılardaki pilava dönüyor,ben etlerin yanına domates sivri biber ve soğanda koyuyorum,alın size evde kebap yemeği:) bi deneyin sonra yazın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…