2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya faceyı kac defa sordum...nasıl eklenıklıcek ya ben denız 1984 de mesaj attım ozelden omu eklıcek nasıl olucak...

oğlumun tırnaklarının içi siyah siyahh Allah allahh yaaa daha 2 gün önce tırnaklarını kestim törpüledimm biyerede dokunmuyo yüzünü çizmişş yineee benek benekk.

uyuyo şimdi uyurken kestimm bidaha törpüledimm o kısacık tırnaklarıyla nasıl beceriyo yüzünü çizmeyi anlamıyorum valla.

delimisin kııı yanlış yere bakıyosun o zaman dur bi bakayım ben yetişemiyom sabahtan beri

valla bende bi şubat anneleri var hatta online şuan bebek fotolarına yorum yapıyor:) ama grupta yazan yok bide şubat kk var o zaten sessiz sedasız en son 3 ay önce birileri bişey yazmış,siz nerdesinizki kafam karıştı

kumral peri mapuçii facede isimleriniz nee yada arkadaşların listesinde varmısınız

ordan davet edelim

mapuçi canım ben seni ilk gün ekledim gruba ya
faceini açınca sol tarafta kalp işareti olan grup

seda cok sagol canım ...bır sorm olcak ...bızım facede yazdıklarımızı normal facedekıler gorucekmıs yanı grupta olamayanlar

mapuçi canım ben seni ilk gün ekledim gruba ya
faceini açınca sol tarafta kalp işareti olan grup

melocum bende 4 tane şubat anneleri vardı yazıyorum cevap yok,bi tanesi rumuz bebelk cinsiyeti istedi yolladım,yine tık yok,sinirlendim tek tek siliyodum,bu yeni grup arada silinmiş olabilirmi,hseda gruptan ayrıldığımı söyledi,sanırım arada gitti,hatta şuan chatde 2 şubat anneleri daha var yazıyorum cevap yok,istersen şifremi verim gir bak nedir anlamadım zaten

Doktordan geldik. Asya'cıgım 6400 kg 62 cm olmuş. 4. ayda ferruma başlayacagız dedi.

ferruma ne canım ya...benım oglusum 4.ayda cunku kacırmıyım detayları:)))

cok sevımdım ben bu gızlı grup ısıne cunku burdan yazarken hep bırısı gorucek dıye tırsıyorum sımdı faceden oglusumun fotolarına da bakabılırsınız..bugun yenılerını eklıcem :)))

Demir damlası...

Mapuci eklemeye çalıştım seni ama gruptan ayrıldı diyor....

evet sedada söyledi,demekki sildiğim gruplar arasında bu grupda var,neden tekrar almıyor,yalnış grupları sildim,işe yaramayanlar duruyor ozaman şuan 2 şubat anneleri bende halen online kim bunlar? virüs gibi sardılar facemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…