kumralperı ve denden bana face atın sızı gruba ekleyeyım
canım gurubu açtım 2011 şubat annelerimelocum olmuyor,valla papağan gibide tekrarlamak istemiyorum kızlar kusuruma bakmayın lütfen, ama olmuyor
benim dediğimi bir uygularsak ben halledicem buradan,önce bana grubun adını söylesen melocum,grubun adı nedir? sonra grubu gizlilikden çıkarsan,ben grubun adını taratıp bulucam sonra katılım için davet göndericem sen kabul edicen,sonra tekrar gizlersin grubu ,böylelikle hallolmuş olacak 10 dakikalık iş
ben soracaktım bak iyi hatırlattın.uyandığı zaman aslında emmek istedi aama emzirmedimm sadece yatağından alıp anadizine koydum emziği verip salladımm.Allahtan uyuduu.
kesin bi bilgim yok ama mantık olarak bende senin gibi düşünüyorum.bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
kızlar aksama yemegım yok ben şu muzlu rulo pastayı yapıyorum:))) vakıt bulmusken yemegını yap dımı...guzel olursa foto eklıcem buraya:)))
alınganım herseye aglıyorum vee cok snırlıyım herseyı abartıyorum hıcbıseye karsı ıstek yok ıcımde beneı durumlar boyle yanlız degılsın:)kızlar başım çok fena dönüyor,sersem gibiyim,Allahtan kızım uyududa kucaklamak zorunda kalmıyorum,ayakta durup dengede kalamıyorum
birde dün duş almak için banyoya girdim aynaya baktım saçlarımdaki tokayı çıkartıyodum,bide ne görim tepemde 2 tane beyaz saç,çok tuhaf oldum,saçımda beyazım yoktur benim,çok iyi bilirim,okadar ortada duruyodularki,şaşırdım,bu hamilelik doğum bebek bakımı üzerine başka stres ve sıkıntılar saçıma ak düşürmüş,gerçekten üzerimde acaip stres ve sinir var,aylardır böyleyim,rüyalarım hep kabuslarla dolu,geçende karabasanmıdır ne zıkkımsa o musallat oldu,dişlerimi çok sıkıyorum dişlerim diş etlerim ağrıyor,sürekli kafam meşgul,düşüne düşüne hindiye döndüm,hep gerginim,sesim yüksek çıkıyor,kendmi tanıyamıyorum,bu sıkıntıyla kesin 2 seneye kafam kadayıf tutar,şimdiden başladı beyazlamaya
sizler nasılsınız,sakinmisiniz,normalmisiniz,yoksa ben depresyonamı girdim anlayamıyorum
süpersın canım bayıldım cok guldum cok hos olmus tabıkı anlamlı da.....saatlerdir uyumayıp beni emziği battaniyesi ve kollarını tutmakla uğraştıran oğlumu tebrik ediyorum
40 gün dolunca evine kaçan annemi tebrik ediyorum
ne hamileyken ne de doğumda yanımda olmayan kaynanatör ve görümcüğü tebrik ediyorum
erken sızıp çoğu zaman oğluma gece bakma görevini de bana vern kocamı tebrik ediyorum
ne haldesin bişeye ihtiyacın var mı diye asla sormayan konyalı komşularımı tebrik ediyorum
zar zor tavşan uykusuna dalan oğlumu gönderdikleri msj larla sık sık yerinden zıplatan bankaları ve aveayı tebrik ediyorum
cok guldum yaw aslında babalarda bazen gıgırından cıkıyor sabah gelmıs mızmızdı bıızmkı acıkınca bende mama yapana kadar agladı uyandı baabmızda kucagına almıs geldı yanıma dıyordkı fıtıl verdınmı? ne cıın e mızmız bıyerı mı agıryor bende yok dedım acıktı uykuyu da aldı kucak ıstıyor dedım.....yyaaa sizdedemi var fimozis takipteyim canımm senii unutmaaa
yaaa annelik ne zorrr bebeği doyur kocayı doyurrrarada biz kaynıyoruz ama doğanın kanunu naparsınn
bende ağlayınca aldım oturma odasına getirdim anadizine koydum sallıyorum sesi kesilince babamız içerden bağırıyoo uyudumuu uyudumuuuuuyazıkk yaaa
masallah kızına canım.....slm güzel bayanlar nasılsınız?
3 gündür baya yogun geçti gelenler ve bizim gezmelerimiz akşama da bi komşuya gitcez yarın bikaç komşum gelcek yarın akşam da bi arkadaşa bebek görmeye gitcez ayyy ayyy ayyyy
k.v bizde salı akşamı geldi şimdilik iiz bakalım (Allah bozmasın)
salı kontrole gittik bu ay için biraz geç kaldık ama napalım eşim yogun olunca ancak giebildik miniğim 1 ayda 800 gr almış önceleri 1300 aldıgı için ve huysuzlugu oldugu için idrar tahlili yaptırdık çok şükür bişi çıkmadı dr 1 saati geçince emzir bakalım nası olcak dedi bide mutlaka zinco ver gazı yok die vermemezlik etme dedi (ki ben hiç kullanmadım ilk haftalarda 2-3 gün sadece) neyse 3 gündür istemeden emzirdim (ben hazıra alışmasın die saatle deilde acıkınca veriyodum aglayınca o da 2.5-3 saati buluyodu) ve kızım maşallah 3 gündür çok huzurlu ben yavruşumu aç bırakıyomuşum megersem
sizleri ve geçmişi çok merak ediyorum ama geçmişe bakamıcam gece yatarken ipodla bakarım artık
hadi ii bakın kendiznize :79:
merhabalar taze anneler benm yine bi sorum olucak sizlere...bebişim günde 5-6 kez kaka yapıyor. doktor normal olmadığını söyledigünde 1 veya 2 defa yapması gerekiyormuş. 15 gün daha takip edelim ilaç vericem dedi 15 gün süremiz doldu hala aynı bi değişklik yok .ilaçta kullanmak istemiyorum. sizin bebişlerinz günde kaç defa kaka yapıyor? benim kızım çok emiyor gece midesinide dinlendirmiyor bazen mamada içiyor normal gibi geliyor bana ama yine de sizlere de sormak istedim.????
3-4 günde bir yapıyor normal ama
merhabalar taze anneler benm yine bi sorum olucak sizlere...bebişim günde 5-6 kez kaka yapıyor. doktor normal olmadığını söyledigünde 1 veya 2 defa yapması gerekiyormuş. 15 gün daha takip edelim ilaç vericem dedi 15 gün süremiz doldu hala aynı bi değişklik yok .ilaçta kullanmak istemiyorum. sizin bebişlerinz günde kaç defa kaka yapıyor? benim kızım çok emiyor gece midesinide dinlendirmiyor bazen mamada içiyor normal gibi geliyor bana ama yine de sizlere de sormak istedim.????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?