2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aksama yemegım yok ben şu muzlu rulo pastayı yapıyorum:))) vakıt bulmusken yemegını yap dımı...guzel olursa foto eklıcem buraya:)))

merhabalar taze anneler benm yine bi sorum olucak sizlere...bebişim günde 5-6 kez kaka yapıyor. doktor normal olmadığını söyledi günde 1 veya 2 defa yapması gerekiyormuş. 15 gün daha takip edelim ilaç vericem dedi 15 gün süremiz doldu hala aynı bi değişklik yok .ilaçta kullanmak istemiyorum. sizin bebişlerinz günde kaç defa kaka yapıyor? benim kızım çok emiyor gece midesinide dinlendirmiyor bazen mamada içiyor normal gibi geliyor bana ama yine de sizlere de sormak istedim.????

melocum olmuyor,valla papağan gibide tekrarlamak istemiyorum kızlar kusuruma bakmayın lütfen, ama olmuyor

benim dediğimi bir uygularsak ben halledicem buradan,önce bana grubun adını söylesen melocum,grubun adı nedir? sonra grubu gizlilikden çıkarsan,ben grubun adını taratıp bulucam sonra katılım için davet göndericem sen kabul edicen,sonra tekrar gizlersin grubu ,böylelikle hallolmuş olacak 10 dakikalık iş

canım gurubu açtım 2011 şubat anneleri
aynı şeyi yapmaya .çalışıyorum grubun linkini attım

Ben de emzirilmemesi gerektigini duydum, teyzemin ikizleri vardı benden buyuk, teyzem bir defa mecburen birini emzirmiş ve simdi 40 yasinda nerdeyse kuzenim ama hem ailesine hem esine hem de kendine karsi hep asi oldu..teyzem buna baglıyor..

kızlar aksama yemegım yok ben şu muzlu rulo pastayı yapıyorum:))) vakıt bulmusken yemegını yap dımı...guzel olursa foto eklıcem buraya:)))

canım ben 2dir yapıyorum.yiyenler bayılıyo valla kimse inanmıyo ev yapımı olduguna herkes hazır sanıyo inan hem çok da basit.mutlaka deneyin kızlarrrr :)))))

pastanın linki burda
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/244741-muzlu-rulo-pasta-resimli-anlatimli.html

kızlar ben kaçıyorum eşim geliyo dışarı çıkıcaz.yemek yer gezeriz :) herkese iyi akşamlarrrr

alınganım herseye aglıyorum vee cok snırlıyım herseyı abartıyorum hıcbıseye karsı ıstek yok ıcımde beneı durumlar boyle yanlız degılsın:)

süpersın canım bayıldım cok guldum cok hos olmus tabıkı anlamlı da.....

cok guldum yaw aslında babalarda bazen gıgırından cıkıyor sabah gelmıs mızmızdı bıızmkı acıkınca bende mama yapana kadar agladı uyandı baabmızda kucagına almıs geldı yanıma dıyordkı fıtıl verdınmı? ne cıın e mızmız bıyerı mı agıryor bende yok dedım acıktı uykuyu da aldı kucak ıstıyor dedım.....

masallah kızına canım.....

kızlar kenarları azıcık fazkla pısmıs bende makasla kestım orralarını ve krem santıye batırıp yedım..aman allahım boyle bır tat yok kalkın hepınız mutfaga cabuk deneyın harıka oluyoooooo...ben daha ytamamlamadıgım halde hayran kaldım super olucak gıbı bır hıs var ıcımde...

slm cicişler nasılsınız bugün bakalım misafirlerim vardı o kadar hazırlık yaptım topu topu 2 arkadaş gelmiş ayy bu insanlar valla sinir haber veriyolar 1 hafta önceden sonra sadece 2 si geliyo neyse halime şükredeyim dimi hiç gelmeyenlerde var
ayy 2 günür doğru dürüst giremedim geçmiş epey birikti şööle bi geçmişe dalıp geliyorum hemen

3-4 günde bir yapıyor normal ama

Kızlar nasılsınız kızım neredeyse 3 saate yakındır uyuyor ama ben hic bi is yapamiyorum en kucuk seste uyanıyo halbuki sürekli tv acık ses var bende uyanmasını bekliyorum yemek yapicam bu arada haftaya cuma ise baslıyorum moralim cok bozuk nasıl bırakıcam bilmiyorum ise baslayan varmı bu arada

bence haltetmiş o doktor bu nedir yaaa yakında çocuğun sümüğüde şu renk olmalı dicekler öf durduk yere insanın asabını bozuyolar behnimkiğde 5-6 kez yapıyo ne var yani çocuğun kıçına sayaçmı takıcaz pamukmu tıkıcaz.Bak zaten memleketteyim stop.İnsan kalabalığından bebeğimin feleğişaştı stop.Tüm düzenimiğzgitti stop.Ben delirmek üzereyim stop. Doktor katili etmesinler beni stop.İmdat stop.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…