2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Şenaycım keşke imkan olsa da hepinizi agırlasam.

mapuci hepsini sil sonra tekrar şubat anneleri diye arama yaptır ve katılmayı dene...

ahhhh annemmm ahhh

metahnın bezini annemle nöbetleşe değişiyodukk genelldede o değişiyoduu

ayy meğersem benim oğlum amma çiş kaka yapıomuşş kaç sefer oldu vallaaa..

annemi şimdiden özledim vallaa

evridiki sizin okuldakilere kocaman bi yuuuuuuhhh diyorum başkada bişey demiyorum
ya küçük çocukluya 48 kişi gidilirmi yaaa
ohaaa dicem ayıp kaçacak yani

ferrum canım :))
demir ilacı

ay gülmekten öldüm yaa virüs gibi sardılar faceimi

Evridiki'ye 48 kişimi gitmiş

insan hangi biriyle konuşup hangi birine hizmet eder,ben olsam okadar kalabalığa bakmakdan gözlerim şaşı olur:) Allah yardım etmiş evridikiye ozaman:)

bak bu tarifi yemeyip yanındayatacaksnız
demedi demeyin
süper ötesi oluor!!!

portakallı kek
--------------------------------------------------------------------------------

keki için
4 yumurta
7 yemek kaşığı şeker
7 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 portakal kabuğunun rendesi
yarım çay bardağı sıvıyağ

yapılışı normal kek gibi aynı
önce şekerle yumurtayı çırp sonra diğerlerini ekle karıştır
önceden ısıtılmış 180 derce fırında pişir

işi sosunda
sos için
1 portakal kabuğunun rendesi
2 portakalın suyu
4 yemek kaşığı şekeri kaynat 10 -15 dakika kadar
Sonra kek fırından çıkar çıkmaz sıcak kekin üstüne dök bu sosu
enfesss oluyor helede kokusuuu
afiyet olsun

Son düzenleme:
Milföy pizzası

malzemeleri
6 adet milföy hamuru
5-6 adet mantar
Sucuk, mısır, kaşar peyniri
Salça, ketçap, kekik, tuz

Milföy pizzası tarifi
Tepsiye dizmiş olduğumuz Milföy hamurlarını çatal ile gelişi güzel delin. (bunun nedeni milföylerin kabarmaması için çatalla deliyoruz.) Daha sonra ketçap, salça, kekik ve tuz karışımını milföylerin üstüne sürün.Daha sonra mantar, sucuk ve mısırları da sırasıyla dizin.Üzerine en son kaşar rendesini de koyup ısıtılmış fırında pişirin.

SEDA buldum sorunu,aramakdan helak oldum,bak şundan dolayıı gelemiyorum gruba,sizde bilmiş olursunuz

Arkadaşım grubumdan çıktı. İkinci bir davet nasıl gönderebilirim?

Ne yazık ki, aynı arkadaşınıza ikinci bir grup daveti gönderemezsiniz. Kişinin gruba tekrar katılmak için istek göndermesi gerekir.

bu demek oluyoki grup gizlilikden çıkıcak ben istek göndericem kabul edeceksiniz sonra yine gizli yapıcaksınız grubu gerçi 5 dakikalık iş

mapuci ben eklerim seni olmazmı sen bende arkadaşmısın facede değilsen ekle beni
hale hoca diye bul

çok hoşsunuz kızlar ya geçmişe şöyle bi baktımda...
mapuci özellikle senin tabirlerine çok gülüyorum Allahta seni güldürsün arkadaşım
bizimkiler baba kız uyuyorlareşim çok özlemiş ya kıyamamm
kızımın 20 günlük gelişimini göremedim diyo canım benimm

Doktordan geldik. Asya'cıgım 6400 kg 62 cm olmuş. 4. ayda ferruma başlayacagız dedi.
maşallahhh
ben denedim daha önce verdiğinde, süpper oldu. ama yedim dayanamadım öyle yanında falan yatamadım))))

canım ben seni arkadaş ekleyeyim sonrada gruba alayım. bi de öyle deneyelim Adın F......Y..... tam yazmadım ilk harfler doğru dimi?

mapuci yaptım olmadı canım
önce gizliliği kaldırdım sonra seni davet ettim ama ayrıldı burdan diyor

anaaa kızlar eski şubat annelerinden çıkarıldım kim yaptı bunu? arkadaş listemde yok,daha demin yazmıştım duvarına,acaba kapatıldımı yoksa bana özel muamelemi yapıldı:) ??? bi bakarmısınız

mapuci yaptım olmadı canım
önce gizliliği kaldırdım sonra seni davet ettim ama ayrıldı burdan diyor

işte gizliliği kadırdıktan sonra senin değil benim davet göndermem gerekiyordu,gruba katılabilmek için.bana grubun adını söylicektin istek yollicaktım

slm güzel bayanlar nasılsınız?
3 gündür baya yogun geçti gelenler ve bizim gezmelerimiz akşama da bi komşuya gitcez yarın bikaç komşum gelcek yarın akşam da bi arkadaşa bebek görmeye gitcez ayyy ayyy ayyyy
k.v bizde salı akşamı geldi şimdilik iiz bakalım (Allah bozmasın)

salı kontrole gittik bu ay için biraz geç kaldık ama napalım eşim yogun olunca ancak giebildik miniğim 1 ayda 800 gr almış önceleri 1300 aldıgı için ve huysuzlugu oldugu için idrar tahlili yaptırdık çok şükür bişi çıkmadı dr 1 saati geçince emzir bakalım nası olcak dedi bide mutlaka zinco ver gazı yok die vermemezlik etme dedi (ki ben hiç kullanmadım ilk haftalarda 2-3 gün sadece) neyse 3 gündür istemeden emzirdim (ben hazıra alışmasın die saatle deilde acıkınca veriyodum aglayınca o da 2.5-3 saati buluyodu) ve kızım maşallah 3 gündür çok huzurlu ben yavruşumu aç bırakıyomuşum megersem

sizleri ve geçmişi çok merak ediyorum ama geçmişe bakamıcam gece yatarken ipodla bakarım artık
hadi ii bakın kendiznize :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…