Mapuci buraya yumruk havaya :)
ferrum canım :))ferruma ne canım ya...benım oglusum 4.ayda cunku kacırmıyım detayları:)))
cok sevımdım ben bu gızlı grup ısıne cunku burdan yazarken hep bırısı gorucek dıye tırsıyorum sımdı faceden oglusumun fotolarına da bakabılırsınız..bugun yenılerını eklıcem :)))
evet sedada söyledi,demekki sildiğim gruplar arasında bu grupda var,neden tekrar almıyor,yalnış grupları sildim,işe yaramayanlar duruyor ozaman şuan 2 şubat anneleri bende halen online kim bunlar? virüs gibi sardılar facemi
SEDA buldum sorunu,aramakdan helak oldum,bak şundan dolayıı gelemiyorum gruba,sizde bilmiş olursunuz
Arkadaşım grubumdan çıktı. İkinci bir davet nasıl gönderebilirim?
Ne yazık ki, aynı arkadaşınıza ikinci bir grup daveti gönderemezsiniz. Kişinin gruba tekrar katılmak için istek göndermesi gerekir.
bu demek oluyoki grup gizlilikden çıkıcak ben istek göndericem kabul edeceksiniz sonra yine gizli yapıcaksınız grubugerçi 5 dakikalık iş
maşallahhhDoktordan geldik. Asya'cıgım 6400 kg 62 cm olmuş.4. ayda ferruma başlayacagız dedi.
ben denedim daha önce verdiğinde, süpper oldu. ama yedim dayanamadım öyle yanında falan yatamadımbak bu tarifi yemeyip yanındayatacaksnız
demedi demeyin
süper ötesi oluor!!!
portakallı kek
--------------------------------------------------------------------------------
keki için
4 yumurta
7 yemek kaşığı şeker
7 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 portakal kabuğunun rendesi
yarım çay bardağı sıvıyağ
yapılışı normal kek gibi aynı
önce şekerle yumurtayı çırp sonra diğerlerini ekle karıştır
önceden ısıtılmış 180 derce fırında pişir
işi sosunda
sos için
1 portakal kabuğunun rendesi
2 portakalın suyu
4 yemek kaşığı şekeri kaynat 10 -15 dakika kadar
Sonra kek fırından çıkar çıkmaz sıcak kekin üstüne dök bu sosu
enfesss oluyor helede kokusuuu
afiyet olsun
canım ben seni arkadaş ekleyeyim sonrada gruba alayım. bi de öyle deneyelim Adın F......Y..... tam yazmadım ilk harfler doğru dimi?SEDA buldum sorunu,aramakdan helak oldum,bak şundan dolayıı gelemiyorum gruba,sizde bilmiş olursunuz
Arkadaşım grubumdan çıktı. İkinci bir davet nasıl gönderebilirim?
Ne yazık ki, aynı arkadaşınıza ikinci bir grup daveti gönderemezsiniz. Kişinin gruba tekrar katılmak için istek göndermesi gerekir.
bu demek oluyoki grup gizlilikden çıkıcak ben istek göndericem kabul edeceksiniz sonra yine gizli yapıcaksınız grubugerçi 5 dakikalık iş
mapuci ben eklerim seni olmazmı sen bende arkadaşmısın facede değilsen ekle beni
hale hoca diye bul
mapuci yaptım olmadı canım
önce gizliliği kaldırdım sonra seni davet ettim ama ayrıldı burdan diyor
tamam canım açıp linki atıyorumişte gizliliği kadırdıktan sonra senin değil benim davet göndermem gerekiyordu,gruba katılabilmek için.bana grubun adını söylicektin istek yollicaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?