2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

doğum yaptığımdan beri sanki herşey kötüye gidiyor gibi geliyor
eşimle tartıştık yok seninkiler yok benimkiler derken konuşmuyoruz 2 gündür
moralim çok bozuk.
ayın 4ünde doğum iznim bitiyor, işten ayrılıcam.
senelerdir çalışıyorum evde nasıl oturucam onu düşünüyorum.
sanki herşey üstüme geliyor çok bunaldım.
Allahıma şükürler olsun ki oğlum üzmüyor sadece

iyi akşamlar kızlar..2 aylık bi bebegim var ve yeşil kaka yapıyo arada. tahlil yaptırdım hiçbir şey cıkmadı. senin yedikleirndendir dediler. aynı sorunu yasayanlar var mı?

ben geldim zeynep uyudugu için k.v yi yolladım komşuya biraz kafa dinleyim bende ooohhh kociş de yok gel keyfim gel hadi sizleri muhabbete bekliyorum onlar gelinceye kadar 2 kaynatalım bu arada şu muzlu ruloya bakiim bende

bızde mıgrosu turlayıp geldık ıyı geldı lcwye baktım azıcık ama ne alayım bulaıba anam

cumartesi alışveriş yapım dedim en sonunda ama hep yazlıklar gelmiş bende kestiremedim ne alsam dedim belki eski yazlıklarımı giyebilirim şimdi almıım bişi :26: umut fakirin ekmegimiş napalım

evridiki sizin okuldakilere kocaman bi yuuuuuuhhh diyorum başkada bişey demiyorum
ya küçük çocukluya 48 kişi gidilirmi yaaa
ohaaa dicem ayıp kaçacak yani

0:

Evridiki'ye 48 kişimi gitmiş

insan hangi biriyle konuşup hangi birine hizmet eder,ben olsam okadar kalabalığa bakmakdan gözlerim şaşı olur:) Allah yardım etmiş evridikiye ozaman:)

Anacım halimi görmeliydiniz, sigara içenler balkona oturdu zaten. Salon tıklım tıklımdı. 4 tane yemek takımım vardı anca yetti :) Bulaşık makinası 3 kere çalıştı düşünün :) bugün ancak onları falan kaldırdım :)

Canım sıkma canını. yorgunluk, stres yeni bir yaşam tarzı etkiliyor elbette. Ama geçecek merak etme...

neee canım 48 mi 50 diyodun ama ben çok kişi gelcek anlamında söyledin sandım ayyy o kaadr kişiyi nereye oturuttun ne yedridn ne içirdin yaa iftar çadırna dönmüştür evin sana kocaman bi maşallah hemi de 2 çocuklan

Vallahi ben de bilmiyorum :) O kadar kalabalıktı ki kim ne yaptı farkında bile degilim :)

bu metpamıd bırtek bende ıse yaramadı sanırım ben surup degılde tabletını ıctım gercı ama fark oldugunu sanmıyorum bıde 10 kadının 8ınde yan etgkı yapıyormus bende yan etkı yapmadı bohuuuÇ((

kesin bende de işe yaramazzz(((((((

ay içim rahatladı cnm saol,ben bi kere emzrdm çnkü mecbur,ciyak ciyak ağlıyodu çocuk,eli mecbur emzrmştm yani
Merhaba kıslar, bir programda Nihat hatipoğluna da sordular o da böyle acil bir durum olduğunda sadece göğüsler yıkanabilir ve süt verilebilir her an abdest alınamayabilir dedi. Elbette gönül abdestsiz emzirmemek istiyor ama size de bu bilgiyi iletmek istedim.

bugün düşündüm 100 kadından 1 i süt veremezmiş e o benim. Bu durumda deniyorum ama 10 kadından 2 sinden biri de kesin olabilirim

100.sensen 200.benım o halde canım ne zor bır durummus dogumdan once hıc sutumun olmayacagı aklıma gelmemıstı bıberon alırken bıle nezzaman kullanıcamkı bunu demıstım :26:[/

Son düzenleme:

arkadaşım konak için doktorumuz sebamed in yüz kremini önermişti o çok iyi geldi tavsiye ederim size de

selam kızlar kociş bu akşam erkenden uyudu
metede zor bela uyudu 10 buçukta emmeye başladı 11 gibi uyudu mememde yatırdım hani şu 11 de emzirip uyutma mevzu vardı tam hatırlamıyorum ama inşallah epey uyur

bende yatıcam fırsat bu fırsat ama yarın akşam misafir gelecek.çaya.napsam napsam diye düşünüyorum.gireyimde kızların tariflerine bakayım dedim.gelecek kişileri hiç tanımıyorum.eşimin eski arkadaşı.yemekten sonra geliriz dediler.çayın yanına tatlı bişiler yapmak lazım poğaça börek yapsam yenmez tok olacaklar.bi bakınayım bakalım neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…