olur olur sen bende varsın msj yolladım faceden bakalım olacakmı
iyi akşamlar kızlar..2 aylık bi bebegim var ve yeşil kaka yapıyo arada. tahlil yaptırdım hiçbir şey cıkmadı. senin yedikleirndendir dediler. aynı sorunu yasayanlar var mı?
bızde mıgrosu turlayıp geldık ıyı geldı lcwye baktım azıcık ama ne alayım bulaıba anam
evridiki sizin okuldakilere kocaman bi yuuuuuuhhh diyorum başkada bişey demiyorum
ya küçük çocukluya 48 kişi gidilirmi yaaa
ohaaa dicem ayıp kaçacak yani
0:
Evridiki'ye 48 kişimi gitmiş
insan hangi biriyle konuşup hangi birine hizmet eder,ben olsam okadar kalabalığa bakmakdan gözlerim şaşı olur:) Allah yardım etmiş evridikiye ozaman:)
doğum yaptığımdan beri sanki herşey kötüye gidiyor gibi geliyor
eşimle tartıştık yok seninkiler yok benimkiler derken konuşmuyoruz 2 gündür
moralim çok bozuk.
ayın 4ünde doğum iznim bitiyor, işten ayrılıcam.
senelerdir çalışıyorum evde nasıl oturucam onu düşünüyorum.
sanki herşey üstüme geliyor çok bunaldım.
Allahıma şükürler olsun ki oğlum üzmüyor sadece
Anacım halimi görmeliydiniz, sigara içenler balkona oturdu zaten. Salon tıklım tıklımdı. 4 tane yemek takımım vardı anca yetti :) Bulaşık makinası 3 kere çalıştı düşünün :) bugün ancak onları falan kaldırdım :)
neee canım 48 mi50 diyodun ama ben çok kişi gelcek anlamında söyledin sandım ayyy o kaadr kişiyi nereye oturuttun ne yedridn ne içirdin yaa iftar çadırna dönmüştür evin sana kocaman bi maşallah hemi de 2 çocuklan
canlarım medpamıd yan etksı sut bezlerını calıstıran bır ılac zararı yararı herkes kendınce tartıp kullanır ya da kullanmaz bende ıse yaradı mama vermektense ben bunu tercıh ettım cunku kızım bıberona alıstı 3 gundur onu tekrar memeye alıstırmaya calısıyorum
senaycım evet kıtaplar hıkaye
kızlar bırde kaynar serbet onermıslerdı esım malzemelerı aldı kaynatıyorum sonucu yazarım
malzemeler
kabuk olacak hepsllllt
tarcın-zencefıl-zerdecal-yenıbahar-havlıcan-karanfıl-kakule
kaynatıyorm sekerle ıcılecek
bu metpamıd bırtek bende ıse yaramadı sanırım ben surup degılde tabletını ıctım gercı ama fark oldugunu sanmıyorum bıde 10 kadının 8ınde yan etgkı yapıyormus bende yan etkı yapmadı bohuuuÇ((
canım devam sütü almış derken neyi kasdettin..ya da şöyle sorayım mama olarak ne veriyorsunuz ki..aptamil 1 numara doğumdan itibaren yazan dan almıştım..o devam sütümü oluyo..kafam karıştı şimdi
kesin bende de işe yaramazzz(((((((
Merhaba kıslar, bir programda Nihat hatipoğluna da sordular o da böyle acil bir durum olduğunda sadece göğüsler yıkanabilir ve süt verilebilir her an abdest alınamayabilir dedi. Elbette gönül abdestsiz emzirmemek istiyor ama size de bu bilgiyi iletmek istedim.ay içim rahatladı cnm saol,ben bi kere emzrdm çnkü mecbur,ciyak ciyak ağlıyodu çocuk,eli mecbur emzrmştm yani
kesin bende de işe yaramazzz(((((((
bugün düşündüm 100 kadından 1 i süt veremezmiş e o benim. Bu durumda deniyorum ama 10 kadından 2 sinden biri de kesin olabilirim
uyku tutmadı kendimi işe verdim i bakayımda buraya:)
bende bir cııtcıtı badi altına penye alt üzerinede penye en üstede tulum giydiriyorum
kalça çıkıgı normal çıktıysa 3. ay tekrar ultrasonda bakılacak
olma ihtimali var yani
bazen annelerle arada böyle şeyler oluyor bozma moralini
bizimkiler hiç yanımızda değil bak
bi kenarda bırakabileceğin komşu vs samimi biri olmalı mutlaka:)
ooyyy becerikli arkadaşım benimmm
biz rotavirüs vurdurmadık dr tavsiye etmedi
eşimde izin vermedi bana kalsa vurdururdum ama koruyuculuğu 1 yılmış zaten
Allah kolaylık versin canım çok zor ya
sende bize takıl işte:))
ben kullanıyorum ama 15dk dan fazla tutmamaya çalışıyorum
konak olmuş olabilir
benim kızdada var
bu seferki banyosunda karbonat+zeytinyag yapacağım banyodan önce
konağı tanımıyorsan önce dr a göster sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?