Hic ugrasma canim asla anlamaz,sen sinir oldugunla kalirsinkızzlar merhaba geçmişi okuyamadım 2 arada 1 derede geldim buraya sinirden çatlamak üzereyim.... 3 gündür kv bende geçen haftada 5 gün burdaydı... evlendiğim günden beri sürekli benden 5 sene önce evlenen görümcemi bana örnek göstermesinden sıkıldım patlıycam!!!! bide şansırma görümcem benden 3 ay önce doğum yaptı şimdde bebek kıyaslaması beni öldürecek yakında.. sürekli ağzında kızının ismi.. ben şöyle yaptım dyorum hemen arkasından benim kızım şöyle.... diye başlayan bi cümle kuruyo..duymazlıktan geliyorum cvp vermiyorum ilgilenmiyorum konu değştiriyorum ama kadın ısrarla devam ediyo... geçen geldiğinde çarşıya gidip benim oymalı tahtadann bi dikiş kutum vardık ondan almak için çarşıya gitmiş bulamamış bana diyoki kendime alacaktım o kutudan bulamadım sen nerden aldın burdan almadım ben dedim..( kesin kızına alacak aynısından eminim. iyikide bulamadı ) bugünde çarşıya gitmiş urfanın işlemeli kepçeleri var küçük ayran için almıştım kendime kızına almış gelmiş veeee ip almış ceren in 2 yeleğinin örneğini alıp kızınının kızına örecekmiş. e be kadın ceren de torunun onada bişi yap dimi yok anneanneler yaparmış bebeklerin çeyizini die bize bişey yok tamam yapmasın istemiyorum ama benim çocuğuma aldığım şeylerin aynısınıda diğerine yapmasın ( aldığı iplerin rengi bile aynı yane o kadar ) bıktım sürekli karşılaştırılmaktan ya dişimi sıka sıka bi hal oldum. ohh rahatladım biraz paylaşınca biraz karışık oldu ama olsun!! Şimdi bana akıl verin kızlar yaaa ben bu durumu ana kuzusu olan eşime nasıl anlatıyım da o da anneciğine söyleyiversin ????
kızzlar merhaba geçmişi okuyamadım 2 arada 1 derede geldim buraya sinirden çatlamak üzereyim.... 3 gündür kv bende geçen haftada 5 gün burdaydı... evlendiğim günden beri sürekli benden 5 sene önce evlenen görümcemi bana örnek göstermesinden sıkıldım patlıycam!!!! bide şansırma görümcem benden 3 ay önce doğum yaptı şimdde bebek kıyaslaması beni öldürecek yakında.. sürekli ağzında kızının ismi.. ben şöyle yaptım dyorum hemen arkasından benim kızım şöyle.... diye başlayan bi cümle kuruyo..duymazlıktan geliyorum cvp vermiyorum ilgilenmiyorum konu değştiriyorum ama kadın ısrarla devam ediyo... geçen geldiğinde çarşıya gidip benim oymalı tahtadann bi dikiş kutum vardık ondan almak için çarşıya gitmiş bulamamış bana diyoki kendime alacaktım o kutudan bulamadım sen nerden aldın burdan almadım ben dedim..( kesin kızına alacak aynısından eminim. iyikide bulamadı ) bugünde çarşıya gitmiş urfanın işlemeli kepçeleri var küçük ayran için almıştım kendime kızına almış gelmiş veeee ip almış ceren in 2 yeleğinin örneğini alıp kızınının kızına örecekmiş. e be kadın ceren de torunun onada bişi yap dimi yok anneanneler yaparmış bebeklerin çeyizini die bize bişey yok tamam yapmasın istemiyorum ama benim çocuğuma aldığım şeylerin aynısınıda diğerine yapmasın ( aldığı iplerin rengi bile aynı yane o kadar ) bıktım sürekli karşılaştırılmaktan ya dişimi sıka sıka bi hal oldum. ohh rahatladım biraz paylaşınca biraz karışık oldu ama olsun!! Şimdi bana akıl verin kızlar yaaa ben bu durumu ana kuzusu olan eşime nasıl anlatıyım da o da anneciğine söyleyiversin ????
Hic ugrasma canim asla anlamaz,sen sinir oldugunla kalirsin
kızzlar merhaba geçmişi okuyamadım 2 arada 1 derede geldim buraya sinirden çatlamak üzereyim.... 3 gündür kv bende geçen haftada 5 gün burdaydı... evlendiğim günden beri sürekli benden 5 sene önce evlenen görümcemi bana örnek göstermesinden sıkıldım patlıycam!!!! bide şansırma görümcem benden 3 ay önce doğum yaptı şimdde bebek kıyaslaması beni öldürecek yakında.. sürekli ağzında kızının ismi.. ben şöyle yaptım dyorum hemen arkasından benim kızım şöyle.... diye başlayan bi cümle kuruyo..duymazlıktan geliyorum cvp vermiyorum ilgilenmiyorum konu değştiriyorum ama kadın ısrarla devam ediyo... geçen geldiğinde çarşıya gidip benim oymalı tahtadann bi dikiş kutum vardık ondan almak için çarşıya gitmiş bulamamış bana diyoki kendime alacaktım o kutudan bulamadım sen nerden aldın burdan almadım ben dedim..( kesin kızına alacak aynısından eminim. iyikide bulamadı ) bugünde çarşıya gitmiş urfanın işlemeli kepçeleri var küçük ayran için almıştım kendime kızına almış gelmiş veeee ip almış ceren in 2 yeleğinin örneğini alıp kızınının kızına örecekmiş. e be kadın ceren de torunun onada bişi yap dimi yok anneanneler yaparmış bebeklerin çeyizini die bize bişey yok tamam yapmasın istemiyorum ama benim çocuğuma aldığım şeylerin aynısınıda diğerine yapmasın ( aldığı iplerin rengi bile aynı yane o kadar ) bıktım sürekli karşılaştırılmaktan ya dişimi sıka sıka bi hal oldum. ohh rahatladım biraz paylaşınca biraz karışık oldu ama olsun!! Şimdi bana akıl verin kızlar yaaa ben bu durumu ana kuzusu olan eşime nasıl anlatıyım da o da anneciğine söyleyiversin ????
Canım cok istedi bir bardak cola içtim ins.gaz yapmaz
günaydın hanım sultanlar...
biz evimizdeyiz artıkın....babamız çalışıyor...yalnız kaldım hemen...annemleri çok özledimmm
slm kızlar kaç gündür doğru dürüst giremiyorum bi depresif hal var üzerimde kaynım hala bizde kalıyo onuda istemiyorum artık çok sıkıldım valla 4 gözle yazın gelmesini bekliyorum çok sıkıldım çoookkk
nedir bizim bu eşlerimizin ailelerinden çektiklerimiz.
ben artık sıkılınca kızımla kendimi sokaklara atıyorum.arabasınada alıştı.temiz hava ikimizede çok iyi geliyor.arada değişiklik yapmak lazım kızlar yoksa insan çok bunalıyor evde durmakla
vallahi iznin bitiyor biz hala görüşemedik Çağlayan İzmir deyim şimdiönümüzdeki hafta sonu dönücem :)
Hepsiburada.com : Chicco Lite Way Puset | Anne / Bebek / Çocuk
csnım linkte verdiğim model mi fiyatı ne kadardı senn aldığın?
aslında kanguruyu bende sordumda banada dediğim gbi 4 aydan önce kullanma dedi o zamandan sonrada ornda durdurabilceğimi sanmıorum çünkü kızım çok hareketli maşallah.
Yürütecide önermiolar ama kullanıpta 9-10 aylıkken yürüyen çok tanıyorum hele bi tanıdığım 4 aylıkkken bindimişşş
selam kızlar
direk daldım birazdan misafir gelecek bi gireyim didim zamanım olursa geçmişi okurum
dün akşam eskişehirden misafirlerimiz geldi yatılı.sizden iyi olmasınlar çok sevdiğim bir arkadaşlardır.akşam dışarda yedik kızılayda ykm nin üstündeki FLZ e gittik.mekan olarak güzel ama ben beğenmedimm.emzirecek yer yoktu vestiyerde emzirdimm pöfff sonra yemeğinide beğenmedim cafe olarak daha güzell neyse oğluş emdikten sonra uslu durdu allahtan
bugünde foruma gittik.canım oğlumm uyudu yolda bebek arabasında gezerkende uyudu maşallahh.sonra 2 saat kadar sonra uyandı ee tabi acıktı.koşa koşa bebek bakım odasına gittik ama toplasan 5 dk sürmemiştir yıktı ortalığı sinirlendi
forumun bebek bakım odasını beğenmedimküçücük dandik bi yer.antaresinki daha güzel ferah ve koltukları ve alt değiştirme yeri çoookk daha iyi
neyse emdi altını değiştimm biraz etrafa bakındı biz yemek yerken oda uyudu.dönerken uyandı ve acıktı yinee eve döndükk tabi acıktı yine emdi altını değiştim babamızla oynaştı misafirleri yolcu ettikk uyuttumm şimdi uyuyoo epeyde uyur heraldee
birazdanda başka misafir gelecek.Allahtan dün muzlu pasta yapmıştımm
hareketli ve güzel bi hafta sonuyduu.yoruldum ama açıldımm oohh birazz
ayy kızlar benim oğlan dün 12de uyudu
gece saat 4te bi uyandım göğsüm patlayacakkk nasıl sızlıyooo süt dolmuşşş balon gibii.baktım mete mışılll mışıll uyuyoooo ayy kıyamadım yatayım dedim ama ne mümkünnnn sağsamm manuel süt sağma ayy onlamı uğraşcam dayanamadım aldım meteyii emzirdimm canım gözleri kapalı ama cok cok emdi oda acıkmış hiç uyanmadan daha göğzümdeyken gazınıda çıkardııcanımm uyudu hemenn
selam kızlar kaynanalar kayınpederlerini görünce dayanamadım yazdım hemen
Dün akşam sabaha karşı sevil uyandı mama yemek için.Eşim yedirdi tam gazını çıkarıyor kızda bir boğulma olayı oldu ama nasıl gaz çıkartırken öksürmeye çalışıyor o sırada boğazında balgamda var unuda yutmaya çalışırken az kalsın boğuluyordu neyse onu kurtardık yatırdık 10 dk geçmeden gene aynı olay.öksürmeye çalışıyor ama olmuyor balgam yüzünden gene sıkıntı bu sabah dayanamdım artık ama nasıl öksürüyor öksürük bitincede ayyy diyor kızım içim gidiyor ama eşime dedim kalk gidelim dr.
Yalovada çocuk dr.yok tabi özellerdede pratisyen var.
Beyin egg'si çektirdiğimiz bir hastane var izmitte oraya gitti özel ilgi çocuk'a.
dr baktı boğazında balgam var çabuk atamaz çocuklar soğuk algınlığı sebep olmuş dedi.
balgam sökücü verdi burnu içinde damla ben dedim okyanus suyu kullanıyorum çok güzel devam o zaman ona dedi.
Rotavirüs yaptırdın mı dedi yok dedim.Yaptırman gerek ama dedi.Bebeğin madem yoğun bakımdan çıkmış dedi.3 aylık olunca zor oluyor.İstersen yaptır burda dedi 2 dozluk olandan dedi..
Tamam dedik 142.32 tl birinci doz aşımızı olduk bir sonraki 1 temmuzda o zamanda buraya gelirsin dedi.
şırıngayla ağız yoluyla veriyorlar.Tadını pek sevmedi ama genede içmek zorunda kaldı kızım hemşire yavaş yavaş verdi.zorlada olsa bitirdik hepsini.
az önce eve geldik yatırdım uyuyordu bir çığlık bir çığlık kucağıma aldım nasıl ağlıyor gözyaşlarıyla rüyasında korktu galbia babası şimdi kucağına aldı uyutmaya çalışıyor ama nasıl bir huzursuzluk var anlamadım.hiç böyle yapmazdı çok korkkuttu bizi
slm kızlar kaç gündür doğru dürüst giremiyorum bi depresif hal var üzerimde kaynım hala bizde kalıyo onuda istemiyorum artık çok sıkıldım valla 4 gözle yazın gelmesini bekliyorum çok sıkıldım çoookkk
Kızlar selam içinizde oyun halısı kullanan varmı?
almayı düşünüyor musunuz?
güzelim ewet o model.rengi kırmızı gri.çok hoş duruyor.300 dedi ama 265 e 5 taksitle aldık.sitedeki fiyat fazla.kayserideyim ayrıca.
yürüteç konusunda dr hemfikir değil.
evet canım yaa fiyat bana da fazla geldi de ondan sordum bide bişey sorcam ona ne denio bilmiorum ama kullanırken hem dışa hem sana dönük oluyomu bu bide taşıması kolaymı ağır bişeymi?
canım dediği anladım.hayır.sadece arkada oluor.tek olumsuz özelliği o.kızımı önden göremiyorum.aslında görmediği daha iyi beni görünce hemen kucak istiyor.hafif.katlandığında ince uzun oluyor.bizim araba küçük oldugu için bunu tercih ettik.ayrıca bastonların içinde en rahatı diyebilirim.bir çok modeli inceledim birtek bu hoşuma gitti.int değilde magzadan incelemini tavsiye ederim
sedacım anterasa çok gidiosun sanırım sürekli bahsediosun bende gidiorum zaman zaman belkide yan yana çok geçtikama artık dikkatli bakarım görürsem tanırım seni hele de çocuklulara daha dikkatli bakarım
ohh maşallah yarasın tosunaa.. annesinide rahatlatmış karnınıda doyurmuşş
Ayy Allahım korusun geçenlerde bende çok az zeytin yağ vermiştim ağzına boğazında gıcık mı oldu yutamadımı ne olduysa yavrum benide korkuttu kendide korktu Allahım onlarla sınamasın bizi en ufak bu olaylarıyla bile..
Çağlayancım rota aşısını neden yaptrımamıştın bende hala yaptırmadım ve çok kaararsızımmm ne zamana kadar yapılması gerekio bilmiorumda bi an önce karar vermem gerek sanırım.
Allahhııım nedir bu kaygana kayınbaba kayınn elti görümceden çekilenlerrr herkese sabır diliorum valla.
Bende yaz gelsin istiorum kızımı arabasına atıp gezmelere gitmek istiorum ama hala araba alamadık ben kararsız kazım yüzünden
bu arada bebek arabası için önerilerinizi hala bekliorum kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?