2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hic ugrasma canim asla anlamaz,sen sinir oldugunla kalirsin

canım benim canını sıkmamaya çalışş ne yazıkki bu tip insanlar ölünceye kadar böylelerr..senden yontup kızına vermediğine şükrett..

Hic ugrasma canim asla anlamaz,sen sinir oldugunla kalirsin

valla doğru sölemişsin ben kp için bi laf ettim 4 gündür küsüz bugünde ben senin annene şunu yaptım bunu yaptım ses ettmedim diyorr yani laf söyletmiyolar küsüz yaniii bi en ufak bi iyiliği insanın suratına çarpıveriyolar

kızlar bence bunlarla baş edilmez tek çözüm zamanında alcaksın yetimhaneden bi kocaa oohhh anasıda sen olceksin babasıdaa. malesef benım kv de de 1 haftadır bende ve yine malesef ki okullar kapanana kadar bende.
benımkı de benı sinir edio ama çaresiz katlanıoruzz. neymişş benım kızım eltime ismiyle hitap ederek yani reyhan anne amcasınada yine ismiyle baba dicekmişşş üstüne üstün eltimin gelinine de anne dedittircekmişşşşşşşşş varmı yaa anne annedir baba baba yenge de yenge. 3 tane sıpası var zaten önce onlara annelik yapsın kendi bebelerinide benim başıma savıyolarrr ooff ooff dert anlamaya gelince dert çokta işteee.
Sabırrr.. sabırrr...

selam kızlar

direk daldım birazdan misafir gelecek bi gireyim didim zamanım olursa geçmişi okurum

dün akşam eskişehirden misafirlerimiz geldi yatılı.sizden iyi olmasınlar çok sevdiğim bir arkadaşlardır.akşam dışarda yedik kızılayda ykm nin üstündeki FLZ e gittik.mekan olarak güzel ama ben beğenmedimm.emzirecek yer yoktu vestiyerde emzirdimm pöfff sonra yemeğinide beğenmedim cafe olarak daha güzell neyse oğluş emdikten sonra uslu durdu allahtan

bugünde foruma gittik.canım oğlumm uyudu yolda bebek arabasında gezerkende uyudu maşallahh.sonra 2 saat kadar sonra uyandı ee tabi acıktı.koşa koşa bebek bakım odasına gittik ama toplasan 5 dk sürmemiştir yıktı ortalığı sinirlendi

forumun bebek bakım odasını beğenmedimküçücük dandik bi yer.antaresinki daha güzel ferah ve koltukları ve alt değiştirme yeri çoookk daha iyi

neyse emdi altını değiştimm biraz etrafa bakındı biz yemek yerken oda uyudu.dönerken uyandı ve acıktı yinee eve döndükk tabi acıktı yine emdi altını değiştim babamızla oynaştı misafirleri yolcu ettikk uyuttumm şimdi uyuyoo epeyde uyur heraldee

birazdanda başka misafir gelecek.Allahtan dün muzlu pasta yapmıştımm

hareketli ve güzel bi hafta sonuyduu.yoruldum ama açıldımm oohh birazz

sen ne kadar bu durumu eşine anlatmak istesende eşin anlayamayacak kendi kendine kuruntu yapacaksın diycek.
Bende ameliyat olduktan sonra eşime ailesiyle bir kaç tane şey söyledim.Bak dedim kardeşin bana artık abla ve yenge demiyor.Sen diye hitap ediyor.Davranışları değişti baban halan hepsi tavırlılar bana karşı dedim yok dedi.
Ama sebep neymiş biliyormusun ben hastaneden geldikten sonra onları karşılamaya çıkmamışım çay servisi yapıp ikramda bulunmamışım buna tavır yapmışlar.
Benim başımda annem yok hastaneden yeni gelmiş bebeğim hem ona hem kendime bakmaya çalışıyorum ama insan olan anlar ancak halimden.Eşime demişler ki geldik te karın bize bir kalkıp bakmadı hoşgeldin demedi odasında yatıyor demişler.Eşimde onun nasıl bir ameliyat geçirdiğini hepiniz unuttunuz ondan birşey mi bekliyorsunuz siz demiş.
Yani sen şimdi eşine ne kadar annesini anlatırsan anlat eşin sana inanmıycak kendi görmesi lazım gerçekleri ondan sonra ailesinin nasıl birilerini olduğunu anlar bak şimdi eşim beni onlara karşı çok koruyup kolluyor önceden laf söyletmezdi şimdi hep benim yanımdan bana destekçi bazı şeyleri zamana bırakmak en iyisi

ayy kızlar benim oğlan dün 12de uyudu

gece saat 4te bi uyandım göğsüm patlayacakkk nasıl sızlıyooo süt dolmuşşş balon gibii.baktım mete mışılll mışıll uyuyoooo ayy kıyamadım yatayım dedim ama ne mümkünnnn sağsamm manuel süt sağma ayy onlamı uğraşcam dayanamadım aldım meteyii emzirdimm canım gözleri kapalı ama cok cok emdi oda acıkmış hiç uyanmadan daha göğzümdeyken gazınıda çıkardıı canımm uyudu hemenn

Canım cok istedi bir bardak cola içtim ins.gaz yapmaz

günaydın hanım sultanlar...
biz evimizdeyiz artıkın....babamız çalışıyor...yalnız kaldım hemen...annemleri çok özledimmm

selam kızlar kaynanalar kayınpederlerini görünce dayanamadım yazdım hemen

Dün akşam sabaha karşı sevil uyandı mama yemek için.Eşim yedirdi tam gazını çıkarıyor kızda bir boğulma olayı oldu ama nasıl gaz çıkartırken öksürmeye çalışıyor o sırada boğazında balgamda var unuda yutmaya çalışırken az kalsın boğuluyordu neyse onu kurtardık yatırdık 10 dk geçmeden gene aynı olay.öksürmeye çalışıyor ama olmuyor balgam yüzünden gene sıkıntı bu sabah dayanamdım artık ama nasıl öksürüyor öksürük bitincede ayyy diyor kızım içim gidiyor ama eşime dedim kalk gidelim dr.
Yalovada çocuk dr.yok tabi özellerdede pratisyen var.
Beyin egg'si çektirdiğimiz bir hastane var izmitte oraya gitti özel ilgi çocuk'a.
dr baktı boğazında balgam var çabuk atamaz çocuklar soğuk algınlığı sebep olmuş dedi.
balgam sökücü verdi burnu içinde damla ben dedim okyanus suyu kullanıyorum çok güzel devam o zaman ona dedi.
Rotavirüs yaptırdın mı dedi yok dedim.Yaptırman gerek ama dedi.Bebeğin madem yoğun bakımdan çıkmış dedi.3 aylık olunca zor oluyor.İstersen yaptır burda dedi 2 dozluk olandan dedi..
Tamam dedik 142.32 tl birinci doz aşımızı olduk bir sonraki 1 temmuzda o zamanda buraya gelirsin dedi.
şırıngayla ağız yoluyla veriyorlar.Tadını pek sevmedi ama genede içmek zorunda kaldı kızım hemşire yavaş yavaş verdi.zorlada olsa bitirdik hepsini.
az önce eve geldik yatırdım uyuyordu bir çığlık bir çığlık kucağıma aldım nasıl ağlıyor gözyaşlarıyla rüyasında korktu galbia babası şimdi kucağına aldı uyutmaya çalışıyor ama nasıl bir huzursuzluk var anlamadım.hiç böyle yapmazdı çok korkkuttu bizi

slm kızlar kaç gündür doğru dürüst giremiyorum bi depresif hal var üzerimde kaynım hala bizde kalıyo onuda istemiyorum artık çok sıkıldım valla 4 gözle yazın gelmesini bekliyorum çok sıkıldım çoookkk

nedir bizim bu eşlerimizin ailelerinden çektiklerimiz.
ben artık sıkılınca kızımla kendimi sokaklara atıyorum.arabasınada alıştı.temiz hava ikimizede çok iyi geliyor.arada değişiklik yapmak lazım kızlar yoksa insan çok bunalıyor evde durmakla

vallahi iznin bitiyor biz hala görüşemedik Çağlayan İzmir deyim şimdiönümüzdeki hafta sonu dönücem :)

vallahi iznin bitiyor biz hala görüşemedik Çağlayan İzmir deyim şimdiönümüzdeki hafta sonu dönücem :)

evet canım valla ben bu hafta elayla görüşmeyi kafaya koydum artık.ya ben gidicem yada onu davet edicem bize.
senle görüşemedik onunla görüşelim bari...
ben perşembe başlıyorum olmazsa senlede gelince bir hafta toplu buluşalım

güzelim ewet o model.rengi kırmızı gri.çok hoş duruyor.300 dedi ama 265 e 5 taksitle aldık.sitedeki fiyat fazla.kayserideyim ayrıca.

yürüteç konusunda dr hemfikir değil.

sedacım anterasa çok gidiosun sanırım sürekli bahsediosun bende gidiorum zaman zaman belkide yan yana çok geçtik ama artık dikkatli bakarım görürsem tanırım seni hele de çocuklulara daha dikkatli bakarım

ohh maşallah yarasın tosunaa.. annesinide rahatlatmış karnınıda doyurmuşş

Ayy Allahım korusun geçenlerde bende çok az zeytin yağ vermiştim ağzına boğazında gıcık mı oldu yutamadımı ne olduysa yavrum benide korkuttu kendide korktu Allahım onlarla sınamasın bizi en ufak bu olaylarıyla bile..
Çağlayancım rota aşısını neden yaptrımamıştın bende hala yaptırmadım ve çok kaararsızımmm ne zamana kadar yapılması gerekio bilmiorumda bi an önce karar vermem gerek sanırım.

Allahhııım nedir bu kaygana kayınbaba kayınn elti görümceden çekilenlerrr herkese sabır diliorum valla.
Bende yaz gelsin istiorum kızımı arabasına atıp gezmelere gitmek istiorum ama hala araba alamadık ben kararsız kazım yüzünden

bu arada bebek arabası için önerilerinizi hala bekliorum kızlarrr

Kızlar selam içinizde oyun halısı kullanan varmı?
almayı düşünüyor musunuz?

canım 1 ay oldu oyun halısı alalı.tinylove tekmele oyun halısı.biraz pahalı diğer ürünlere göre ama süper bir ürün.5 tane askılı ooyuncak,ayna ve tekmeledikçe müzik çalan bölümü var.kızım 2 ay 3 haftalık çok sewiyor.iyiki bu ürünü almışım.int incelerseniz halının üzerindede değişik bölümleri var.

güzelim ewet o model.rengi kırmızı gri.çok hoş duruyor.300 dedi ama 265 e 5 taksitle aldık.sitedeki fiyat fazla.kayserideyim ayrıca.

yürüteç konusunda dr hemfikir değil.

evet canım yaa fiyat bana da fazla geldi de ondan sordum bide bişey sorcam ona ne denio bilmiorum ama kullanırken hem dışa hem sana dönük oluyomu bu bide taşıması kolaymı ağır bişeymi?

evet canım yaa fiyat bana da fazla geldi de ondan sordum bide bişey sorcam ona ne denio bilmiorum ama kullanırken hem dışa hem sana dönük oluyomu bu bide taşıması kolaymı ağır bişeymi?

canım dediği anladım.hayır.sadece arkada oluor.tek olumsuz özelliği o.kızımı önden göremiyorum.aslında görmediği daha iyi beni görünce hemen kucak istiyor.hafif.katlandığında ince uzun oluyor.bizim araba küçük oldugu için bunu tercih ettik.ayrıca bastonların içinde en rahatı diyebilirim.bir çok modeli inceledim birtek bu hoşuma gitti.int değilde magzadan incelemini tavsiye ederim

anladım canım çok saol yardımın için mağzadan gidip alıcamda aklımda fikirle gitmek istiorum çünkü biraz kararsızım pierre carden 2020 modeli varmış iki yönlü ondan da memnun kalınmamış çoğunlukla kullanışlı olması daha önemli aslında.

3 ay olmadan yaptırmak gerekiyormuş canım rotavirus aşısını.
Bizim dr. izmit'te ayda 1 kere gidiyoruz en son gittiğimizde yaptıralım sevil'e yoğun bakımda kaldığı için ona gerekli bu aşı demişti.Ama ben unuttum ayda 1 gittiğimiz için bugün kü dr.hatırlatınca hemen yaptırdım içim rahat hiç olmazsa.
2-3 ay arası yapıyorlarmış bebeklere ama 3.ayda etkinliği daha az oluyor dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…