2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

pierce carden 2020 modeli tavsiye etmiyorum ben ablamlar almıştı.yiğenim için şimdi ben kullanıyorum tek yönlü güzel ama çift yönlü kullanmaya kalktığında önde giden tekerleklere hakimiyet kuramıyorsun.Yazlık bir tane daha arabası olduğundan ben almıyoruım eğer başka arabamımız olması kesinlikle bunu bile kullanmam.
Almışken hem hafif hemde çok kullanışlı olmasına dikkat et canım

ayyy tam misafir geldii yarım kaldı mesajımm hemen çıktım

ayy aman dilimi eşşek arıları soksunn kendi kendime nazar ettim kızlar bizi bi o kuyuverin eve geldik yaa benimkii yattı işte 10 dakka uyudu sonra zor bela uyuttumm yarım saat uyudu misafir geldi işte kapıdan girer girmez 1 yaşındaki kızı ciyak ciyak ağladıı ama nasıl ağlama onun sesine benimki uyandıı.sonrada uyuyamadııı misafirler gitti 10da bende hemen yıkadım kuzumuu emzirdimm uyudu inşallahh yatıyo şimdi inşallah ferahlamıştırda uyurrr.

canım yaa çok geçmiş olsunn.kıyamam kuzuyaa.bende çok korkuyorum hasta edicem falan diyee.kazasız belasız şu kışı çıkaraydık bi.dışarı da çıkar oldukk elimden geldikçe dikkat etmeye çalışıyrum ama rüzgar alıyo yinede bebek bu hassas oluyo iştee.biz rota virüsü aşısı yaptırmadık.inşallah bişi olmazz

ayyy belkide çok yanyana geçmişizdir.ben artık her bebeğe bakar oldumm bi gün bi dayak yicem yan baktı olayından ama hayırlısıı

Canim bende yeni aldim cok memnunum Quinny Zapp Xtra Çift Yönlü Bebek Arabası Puset
2011 model..ayhanbebek de indirimede girmis tavsiye ederim..

dilerim lal benide face ekleyebilirmisin canım didem nallar çağman ya da didemnallar@hotmail.com şimdiden teşekkürler bu arada sizi sadece okuyabiliyorum o kdaar az zamanım oluyorki herkes gibi sadece okuyorum yazamadan çıkıyorum ama iyikivarsınız :))))

hayırlı geceler,kızım gece sabahlara hatta öğlene kadar uyuak bilmedi 2 defa kaka yaptı 1 er saat arayla,ya bide uykusu çooook hafif,ne yapıcam ben ufacık sese uyanıyor uyuz oluyorum doğduğundan beri şöyle derin uyuduğunu görmedim daha,zırt pırt uyanıyor şuandada olduğu gibi,belliki bana bu gecede uyku haram of yaa

vallahi delircem ya,parmak uçlarımda geziyorum yinede uyanıyor nefes almaya korkar oldum,bazen okadar sabrımı zorluyorki başımı duvarlara vurasım geliyor,günlerdir gece uykusu yok,bazen bebeğimin uykusu ağır diyen annelere imreniyorum,tam pc yi kapatıp yatmaya gidicem benimki uyandı hemen daha yatalı 10 dakika olmamış sanki 5 saattir uyuyormuşda uyanmış gibi genleşip duruyor

herkese günaydın kızlar
önce yazayım dedim.sonra git gel akşama kadar geçmişi zor bitiriyorum.yazmaya vakit kalmıyo.ee malum haftasonu falan dinlemiyosunuz maşallah boool boool konuşuyosunuz ben de haftasonları giremiyorumkociş evde,geziyoruz falan.umarım herkes iyidir.biz iyiyiz çok şükür.ctesi misafir ağırladık,pazar da Öyküyü anneme bırakıp önce arkadaşın düğününe katıldık sonra da gezdik ohhh gözüm gönlüm açılldı

ohh ne güzel gez jülii,inşallah bende kardeşimle perşembe günü çıkıcam dışarıya,hava güzel olursa diloş hanımı koyucam kanguruya şöyle sağlam bi dolaşıcam,alışsın artık zilli sultan,bi yandanda tuhafıma geliyor ilk defa kızım kucağımda dışarıda dolaşıcam,pazar günü anneler günü anneme hediye alıcaz,bide kuaföre gidip artık şu saçları bi kestireyim boğuyor beni,halat gibi dolanıyor boynuma delirtiyor,hun bıyıklarımla tek kaş haline gelmiş kaşlarımıda temizletmem lazım:)

Günaydın Kızlar Geçmişi Okudum Bugün Pek Bişey Yazasım Yok Eşimle Aramız Nanemolla Fena Tartıştık..

Az Sonra Oğlumu Alıp Doktora Götürcem Kendimde kontrole gitcem, oğluma rota virüsü aşısı yaptırcaz doktorla görüşüp..

evdeki huzursuzluk ne kadar kötü etkiliyor insanı, kendimi çok kötü hissediyorum bugün..

canımmm benim bebeğim akşam 7 en geç 8 de uyuyor ve sabah 9 da uyanıyor.. Gece 12 de altını alıyorum besliyorum hiç uyanmıyorr.. Bugünnn bu saat oldu hala döne döne uyuyorr:)) doktor gayet normal hatta süper bişi dedi.

Günaydın kızlarr..
Geçen Altuğumun kontrolü wardıı. Preterm bebek olduğu için belirli aylarda belirli bölümlere sewk edilip muayene ediliyor oğluşum gelişimi ii mi diye.. Bu ay fizik tedawiye gönderilcektik ama oğluşum muayene esnasında gösterdiği üstün performansından dolayı doktorumuz hiç gerek yok dedi.. Çok sewindimm çokkkk.. Sesli kikir kikir gülüyor kuzum doktoru bayıldı :) Oyun halısını önerdi doktorumuz ve birde şu playskool kuklalarını önerdi.. Çok faydasını görceksiniz dedi. Kitap alıp bebeğe okumalıymışım. Kitaptaki fotoları ona gösterip bak oğlum bu köpek, inek, kuzu vs vs demeliymiş ve bu köpek hav hav hav diye ses çıkartmalıymışımDDDDDD Birde bu ay bebekler iştahsız olur ve sürekli etrafını inceleyip bir tıkırtıda yemeyi bırakıp sesi ararlar yada değişik görüntülere bakıp dalarlar dedi. Perdeleri çekili odada ve tv vs sesler olmadan hiç konuşmadan bebeği beslmelisin diye söyledi. oğlum doğduğu günden beri bi sürü ilaç kullanıyordu folik asit bile içiyordu hani şu gebelikte kullandığımız haplardan artık 2 tane kullanması gereken ilacı oldu biri kan ilacı diğeri dewit damlası.. Dewiti biz 5 damla kullanıyorduk bu aydan sonra 3 e düşürdü.. Bıkmıştı kuzum ilaç içmekten çook ii oldu.

topiği böyle güzel bi haberle karşılaşmak çok iyi oldu gözünüz aydın canım altuğ bir kez daha nekadar güçlü olduğunu gösterdi allahım onu korusun

gunaydın annişler bır kac gundur nezle oldum oglumu elımden geldgce kucaklmadım emzırırken maske taktım fılan ona gecıcek dıye cok korktuım

topiği böyle güzel bi haberle karşılaşmak çok iyi oldu gözünüz aydın canım altuğ bir kez daha nekadar güçlü olduğunu gösterdi allahım onu korusun

amin cnmm aminnnnn tüm bebekleri Allah ım korusun acılarını göstermesin inşallah

gunaydın annişler bır kac gundur nezle oldum oglumu elımden geldgce kucaklmadım emzırırken maske taktım fılan ona gecıcek dıye cok korktuım

geçmiş olsun cnm aman dikkat et şu mevsim değişiklikleri havaların bi ii bi kötü olma durumu hastalıklara dawetiye çıkarıyor

dillerim lal ben de kara kara korunma yöntemi düşünüyorum am spiral taktıramam ben muayeneden bile korkuyorum onu hiç taktıramam
:

burdaki forumlardan birinde doğum yapmış bi bayanın muayeneden korktuğunu okuyunca çok şaşırmıştım.ya doğum bile yapmış ne diye korkuyo diye ama kazın ayağı öyle diilmiş.ben de çok tırsıyorum muayeneden :18: gerçi sezeryan doğum yaptım ama daha önce bi düşük yaşamıştım ve bi hayli zordu belki ondan belki de gerçekten korkulacak bişi şu muayene.hele spirali hiç aklıma bile getiremiyorum

iyi geceler kızlar uzun bir aradan sonra aranıza tekrardan döndüm nasılsınız bebişleriniz nasıl kızımla ben sizleri çok özledik

hoşgeldin cnm gerçekten uzun bi ara oldu.iyi olmanıza sevindim...

cnm ben hiç saat falan tutmuyorum.tamamen akışına bıraktım.canı isteyince emziriyorum.aslında her ağladıgında meme veriyorum.genelde zaten acıkmış oluyo.süresini o belirliyo yani :)

cnm her araba tavsiyesi isteyen arkadaşa söylediğim gibi sana da söliyim.mutlaka ama mutlaka çift yönlü al ve mutlaka 4 tekerleği de dönüyo olsun.bazı modeller çift yönlü oluyo ama sadece ön tekerlekleri dönüyo.bu yüzden bebişi görmek için yönü kendine doğru çevirdiğinde o oynar tekerler arkada kalıyo ve sürmek çoook zor oluyo.kazık gibi oluyo manevra kabiliyeti kalmıyo.o nedenle 4 tekerleğinin de dönüyo olmasına çok dikkat et derim.önceki arabamızın sadece ön tekerlekleri hareketliydi ve 1-2 kez kullandık değiştirdik.şimdikinin 4 üde dönüyo ve kuş gibi rahat sürmek. bnmki şundan tavsiye ederim
Kanz KZ-703 Çift Yön Bebek - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri

çook iyi anlıyorum seni cnm çünkü bnm kv nin de herşeyi batıyo bana artık önceden böle diildim severdim ama nedense şimdi herşeyi batıyo..ama kızların da dediği gibi bence de eşine yansıtma.çünkü o onun annesi mutlaka savunmaya geçecektir ve sen üzüldüğünle kalırsın.o yüzden çok zor olsa da takmamaya çalış derim...

ay o anne baba dedirtme işine uyuz oldum yaa o neymiş öyle hiç böyle saçma bişi duymadım ben...

al benden de o kadar cnm yaa... niye böyle oldum bilmiyorum ama çok sık misafir gelince evde yabancı biri olunca falan acayip geriliyorum..yaz bi gelse atıcam kızımla kendimi yollara :)))

sonuna kadar katılıyorum cnm araba tavsiyene :)

gez kız :) 3 kız altını üstüne getirin çarşı pazarın ohhhh yalnız Dilanı nasıl taşıcan bütün gün kanguruyla? kardeşin güçlü kuvvetlidir inş arada ona postalarsın kaş bıyık olayına gelince.lohusayken koyvermişim bıyıkları bigün bi dikkat ettim baya baya pala remzi moduna girmişim hatta eşime kız yakında bana baba diyecekti bıyıkları aldırmasaydım dedim

günaydınlarr k.v dün gitti bizde eşim ve kızımla atıık kendimizi sokaklara havada çok güzeldi kızıma bisürü oyuncak ve sonunda bana kıyafetler aldık lcw de 3 alana 1 bedava haberiniz olsun

canım bende sürekli eltimle,kızımda karnımdan itibaren eltimim kızıyla karşılaştırılıyodu ben buna üzüldüğümü eşime belirtiyordum ama eşim sesini çıkarmıyordu çünkü k.v eşimin yanında bana çok ii davranıyo sonra ben ara ara anne herkes farklı senin 2 oglunda aynı mı diyodum 2sinide farklı yetişitirdin 2side farklı huy ve karaktere sahip dedim şimdi bişi demiyor.bence seni ve kızını kıskanıyo çünkü benim evimde ne varsa aynısı onda da vardır gider alır mutlaka kendine şimdide dediğin gibi kızıma aldıklarımı diger torununa almaya çalışıyo boşver huy bu eşin de anlamaz görmedikçe ne güzel kıskanılıyosun işte

ayy canım bizmkilerde doğumdan gelmişim oturttular beni salona k.v geldi hadi mutfaga geç de bi çorba koy dedi ben aynen böyle tam o anda zil çaldı annem geldi de beni yatırdı yoksa temzlik felan da yaptırırdı yaniii lüzumsuz insanlar boşvercen

canım geçmiş olsun biz yaptırdık rota diger dozu haziranda

Kızlar selam içinizde oyun halısı kullanan varmı?
almayı düşünüyor musunuz?

ben düşünüyorum ama fiyatlar biraz yüksek en uygun 70 e bulduum onda da pek bi özellik yoktu

bu arada bebek arabası için önerilerinizi hala bekliorum kızlarrr

evet canım yaa fiyat bana da fazla geldi de ondan sordum bide bişey sorcam ona ne denio bilmiorum ama kullanırken hem dışa hem sana dönük oluyomu bu bide taşıması kolaymı ağır bişeymi?

canım ankaradasın heralde dün forumda hayal dünyasında oyun halılarına baktım en uygunu 69 du bi bak istersen
arabada da biz kraft atlanta aldık çift yönlü tam yatıyo tek elle katlanıp tek elle taşınabilecek kadar hafif ve az yer kaplıyo kapı arkasına koyuyorum

ayyy belkide çok yanyana geçmişizdir.ben artık her bebeğe bakar oldumm bi gün bi dayak yicem yan baktı olayından ama hayırlısıı

canım metehana gelin adayı mı bakıyon öööle

canım zeynep de öyleydi şimdi uyuyo 2 saat yüzüstü yatır ellerini yana koyarak bide yatarken müzik dinletebilirsin baby einstain,klasik müzik yada ney felan sese alışsın ,derim ben

hayırdır canım umarım hemen tatlıya baglanır bebeklerde hissedip huzursuzlanıyolar maalesef

maşallah canım altuga dün biz aldık playskool kukladan 20 tl çok şeker bide bi köpek var vücudun kısımlarını sayıları alfabeyi ve renkleri öğretiyo öyle bişi alabilirisn o da playskoolun 6.ayda alcaz bizde çok begendik

Son düzenleme:

tünaydın annelerrr

sabah paşa oğlum 7 de kalktıı babamızı yolcu ettik emdiik altımızı değiştikk sağolsun uyuduu bende uyudum hemen onla 11 e geliyodu kalktığımızda yine aynı işlemler falan filann uyuttum şimdi

daha kalvaltı etmedimm yaa insan yalnızken hiç yiyesi gelmiyo hele kahvaltıyıı.daha ortalığı toplucam misafirlerin nevresimleri var onlar çıkarılıp yıkanacak offff hiç yapasım yokk

busec,mm maşallah çok güzel haberler getirmişsin bizeee.Aslan bu Altuğ yaaa abimiz bizimmm maşallahh onaa

eee daha daha ne var ne yokk burayı ihmal ediyosunuz bakıyorumda

cnm maşallah altuğa uykusu da düzene girmiş büyümüş de güçlenmiş de annesi daha ne istesin dimi ama :) allah daim etsin...

ohh ne güzel gezmişsiniz ana-kız kampanya bilgisi için tşkler.kızlar valla böyle kampanyalardan indirimleren falan hbr veriyoruzya birbirimize ben çok faydasını görüyorum kendi adıma.çok tşkler :)
çorba pişir mi dedi?? sen de zeynep i sen emzir istersen ben camları da sileyim deseydin
evt cnm ya oyun halısı bana da çok pahalı geliyo.vazgeçtim ben almıycam.onun yerine melocumun aldığı salıncağın markasından casaul marka anakucağı sipariş verdim.hem onda da var oyuncak üstünde hem de pille çalışıyo ve kendi kendine sallanıyo.ve çok da sevimli :)

ayy kızlar hava durumuna baktımda havalar ısınıyomu neee bugün 20 gösteriyo ankarada.hatta çarşamba 26 derece duyda inanma

yaa ben aşımın 3. dozu 29undaydı gi,demedimmm.napsamkii bu cuma gitsem olurmuki siz vuruldunuzmu

tetanoz aşısını diyosun dimi seda? evet gidebilirsin çünkü bnm aşı kartımda 2.dozdan en az 6 ay sonra diyo.yani anladığım kadarıyla erken olmaması gerekiyo yoksa günü gününe olmasa da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…