anladım canım çok saol yardımın için mağzadan gidip alıcamda aklımda fikirle gitmek istiorum çünkü biraz kararsızım pierre carden 2020 modeli varmış iki yönlü ondan da memnun kalınmamış çoğunlukla kullanışlı olması daha önemli aslında.
ayy kızlar benim oğlan dün 12de uyudu
gece saat 4te bi uyandım göğsüm patlayacakkk nasıl sızlıyooo süt dolmuşşş balon gibii.baktım mete mışılll mışıll uyuyoooo ayy kıyamadım yatayım dedim ama ne mümkünnnn sağsamm manuel süt sağma ayy onlamı uğraşcam dayanamadım aldım meteyii emzirdimm canım gözleri kapalı ama cok cok emdi oda acıkmış hiç uyanmadan daha göğzümdeyken gazınıda çıkardııcanımm uyudu hemenn
selam kızlar kaynanalar kayınpederlerini görünce dayanamadım yazdım hemen
Dün akşam sabaha karşı sevil uyandı mama yemek için.Eşim yedirdi tam gazını çıkarıyor kızda bir boğulma olayı oldu ama nasıl gaz çıkartırken öksürmeye çalışıyor o sırada boğazında balgamda var unuda yutmaya çalışırken az kalsın boğuluyordu neyse onu kurtardık yatırdık 10 dk geçmeden gene aynı olay.öksürmeye çalışıyor ama olmuyor balgam yüzünden gene sıkıntı bu sabah dayanamdım artık ama nasıl öksürüyor öksürük bitincede ayyy diyor kızım içim gidiyor ama eşime dedim kalk gidelim dr.
Yalovada çocuk dr.yok tabi özellerdede pratisyen var.
Beyin egg'si çektirdiğimiz bir hastane var izmitte oraya gitti özel ilgi çocuk'a.
dr baktı boğazında balgam var çabuk atamaz çocuklar soğuk algınlığı sebep olmuş dedi.
balgam sökücü verdi burnu içinde damla ben dedim okyanus suyu kullanıyorum çok güzel devam o zaman ona dedi.
Rotavirüs yaptırdın mı dedi yok dedim.Yaptırman gerek ama dedi.Bebeğin madem yoğun bakımdan çıkmış dedi.3 aylık olunca zor oluyor.İstersen yaptır burda dedi 2 dozluk olandan dedi..
Tamam dedik 142.32 tl birinci doz aşımızı olduk bir sonraki 1 temmuzda o zamanda buraya gelirsin dedi.
şırıngayla ağız yoluyla veriyorlar.Tadını pek sevmedi ama genede içmek zorunda kaldı kızım hemşire yavaş yavaş verdi.zorlada olsa bitirdik hepsini.
az önce eve geldik yatırdım uyuyordu bir çığlık bir çığlık kucağıma aldım nasıl ağlıyor gözyaşlarıyla rüyasında korktu galbia babası şimdi kucağına aldı uyutmaya çalışıyor ama nasıl bir huzursuzluk var anlamadım.hiç böyle yapmazdı çok korkkuttu bizi
sedacım anterasa çok gidiosun sanırım sürekli bahsediosun bende gidiorum zaman zaman belkide yan yana çok geçtikama artık dikkatli bakarım görürsem tanırım seni hele de çocuklulara daha dikkatli bakarım
ohh maşallah yarasın tosunaa.. annesinide rahatlatmış karnınıda doyurmuşş
Ayy Allahım korusun geçenlerde bende çok az zeytin yağ vermiştim ağzına boğazında gıcık mı oldu yutamadımı ne olduysa yavrum benide korkuttu kendide korktu Allahım onlarla sınamasın bizi en ufak bu olaylarıyla bile..
Çağlayancım rota aşısını neden yaptrımamıştın bende hala yaptırmadım ve çok kaararsızımmm ne zamana kadar yapılması gerekio bilmiorumda bi an önce karar vermem gerek sanırım.
Allahhııım nedir bu kaygana kayınbaba kayınn elti görümceden çekilenlerrr herkese sabır diliorum valla.
Bende yaz gelsin istiorum kızımı arabasına atıp gezmelere gitmek istiorum ama hala araba alamadık ben kararsız kazım yüzünden
bu arada bebek arabası için önerilerinizi hala bekliorum kızlarrr
günaydın kızlarr..
bebek arabası alıcam ama kararsızım kullanıp memnun kaldığınız modelleri yazar mısınız? fazla vaktim yok hemen almak istiorum fikirlerinizi bekliyorum.
Birde kanguru kullanan varmı? bana doktorumuz 3 ay bitsin 4 aylıkken felan başla dedi de.
iyi geceler kızlar
benım oğlum gece 00:00 da yatıyor sabah 07:00de kalkıyor bu kadar uzun uyuyan var mı? dktor normal dedi ama yinede rahat edemedim
kilo alışı iyi ara sıra
huysuz oldugu gecelerde oluyor babası kucağına alıp ona ninni söyleyince mısıl mısıl uyuyor bu durum sinirlerimi bozuyor kıskanıyorum,
Günaydın kızlarr..
Geçen Altuğumun kontrolü wardıı. Preterm bebek olduğu için belirli aylarda belirli bölümlere sewk edilip muayene ediliyor oğluşum gelişimi ii mi diye.. Bu ay fizik tedawiye gönderilcektik ama oğluşum muayene esnasında gösterdiği üstün performansından dolayı doktorumuz hiç gerek yok dedi.. Çok sewindimm çokkkk.. Sesli kikir kikir gülüyor kuzum doktoru bayıldı :) Oyun halısını önerdi doktorumuz ve birde şu playskool kuklalarını önerdi.. Çok faydasını görceksiniz dedi. Kitap alıp bebeğe okumalıymışım. Kitaptaki fotoları ona gösterip bak oğlum bu köpek, inek, kuzu vs vs demeliymiş ve bu köpek hav hav hav diye ses çıkartmalıymışımDDDDDD Birde bu ay bebekler iştahsız olur ve sürekli etrafını inceleyip bir tıkırtıda yemeyi bırakıp sesi ararlar yada değişik görüntülere bakıp dalarlar dedi. Perdeleri çekili odada ve tv vs sesler olmadan hiç konuşmadan bebeği beslmelisin diye söyledi. oğlum doğduğu günden beri bi sürü ilaç kullanıyordu folik asit bile içiyordu hani şu gebelikte kullandığımız haplardan artık 2 tane kullanması gereken ilacı oldu biri kan ilacı diğeri dewit damlası.. Dewiti biz 5 damla kullanıyorduk bu aydan sonra 3 e düşürdü.. Bıkmıştı kuzum ilaç içmekten çook ii oldu.
topiği böyle güzel bi haberle karşılaşmak çok iyi oldu gözünüz aydın canım altuğ bir kez daha nekadar güçlü olduğunu gösterdi allahım onu korusun
gunaydın annişler bır kac gundur nezle oldum oglumu elımden geldgce kucaklmadım emzırırken maske taktım fılan ona gecıcek dıye cok korktuım
dillerim lal ben de kara kara korunma yöntemi düşünüyorum am spiral taktıramam ben muayeneden bile korkuyorum onu hiç taktıramam
:
iyi geceler kızlar uzun bir aradan sonra aranıza tekrardan döndüm nasılsınız bebişleriniz nasıl kızımla ben sizleri çok özledik
slm bayanlar
k.v halaaaaaa bizde yaa insan evini eşini özlemez mi yaaa neyse bana zararı dokunmadıgı sürece durabilir
kızlar salıdan beri benim ve eşimin kafasını kurcalayan bi durum var :44: gecende yazmıştım ben zeynebi acıkıp aglayınca emziriyordum son 1-2 haftada 3-4 saate acıkıp aglamaya başladı ama kesinlikle meme almıyo memeyi görünce itip çığlık çığlıga aglıyo emmeden uyuyo 5 dak sonra uyanıyo ben ozaman emziriyodum ve 2 göğsümüde veriyodum dr.umuza bunu anlatınca istemeden 1.5 saatte felan ver sıksık emzir dedi bugun tesadüfen başka bi dr.a gösterdik o ise kesinlikle sık emzirmeye karşı çıktı çocuk artık 4.ayına gircek 3-4 saatte beslenmeli dedi sakın istemeden aglamadan verme,gecede sık uyanır ömrünce hep sık yemek isterdedi ben hem çocuk dr.uyum hemde 2 çocuk babasıyım dedi aglayınca almıyosada kaşıkla yada bardakla ver sütünü sagıp dedi
yaaaa çok kafam karıştı öyle sık emzirirsem zeynep hiç aglamıyo güzel güzel emiyo uyuyo ama tabii ben hiç bişi yapamıyorum dışarıda çıkamıyorum bugun avmye gtik çıkmadan emzirdim 2 magaza gezip emzirdim çok zor oldu ama uzun bırakıncada çok kötü aglıyo hem ben hem de o yıpranıyoyardımmm siz olsanız napardınız eşimde dr a bakma her çocuk farklı olur dio
netten bi bakayım hem dışarı tarafa hemde sürerken senden tarafa dönenlerden mi canım yaaa anlatabildim mi bilmiorum ama??
katlanmıyomu canım bide ağır mı asansörümüz yok binadan kendim indirebilirmiim acabaa
kızzlar merhaba geçmişi okuyamadım 2 arada 1 derede geldim buraya sinirden çatlamak üzereyim.... 3 gündür kv bende geçen haftada 5 gün burdaydı... evlendiğim günden beri sürekli benden 5 sene önce evlenen görümcemi bana örnek göstermesinden sıkıldım patlıycam!!!! bide şansırma görümcem benden 3 ay önce doğum yaptı şimdde bebek kıyaslaması beni öldürecek yakında.. sürekli ağzında kızının ismi.. ben şöyle yaptım dyorum hemen arkasından benim kızım şöyle.... diye başlayan bi cümle kuruyo..duymazlıktan geliyorum cvp vermiyorum ilgilenmiyorum konu değştiriyorum ama kadın ısrarla devam ediyo... geçen geldiğinde çarşıya gidip benim oymalı tahtadann bi dikiş kutum vardık ondan almak için çarşıya gitmiş bulamamış bana diyoki kendime alacaktım o kutudan bulamadım sen nerden aldın burdan almadım ben dedim..( kesin kızına alacak aynısından eminim. iyikide bulamadı ) bugünde çarşıya gitmiş urfanın işlemeli kepçeleri var küçük ayran için almıştım kendime kızına almış gelmiş veeee ip almış ceren in 2 yeleğinin örneğini alıp kızınının kızına örecekmiş. e be kadın ceren de torunun onada bişi yap dimi yok anneanneler yaparmış bebeklerin çeyizini die bize bişey yok tamam yapmasın istemiyorum ama benim çocuğuma aldığım şeylerin aynısınıda diğerine yapmasın ( aldığı iplerin rengi bile aynı yane o kadar ) bıktım sürekli karşılaştırılmaktan ya dişimi sıka sıka bi hal oldum. ohh rahatladım biraz paylaşınca biraz karışık oldu ama olsun!! Şimdi bana akıl verin kızlar yaaa ben bu durumu ana kuzusu olan eşime nasıl anlatıyım da o da anneciğine söyleyiversin ????
kızlar bence bunlarla baş edilmez tek çözüm zamanında alcaksın yetimhaneden bi kocaa oohhh anasıda sen olceksin babasıdaa. malesef benım kv de de 1 haftadır bende ve yine malesef ki okullar kapanana kadar bende.
benımkı de benı sinir edio ama çaresiz katlanıoruzz. neymişş benım kızım eltime ismiyle hitap ederek yani reyhan anne amcasınada yine ismiyle baba dicekmişşş üstüne üstün eltimin gelinine de anne dedittircekmişşşşşşşşş varmı yaa anne annedir baba baba yenge de yenge. 3 tane sıpası var zaten önce onlara annelik yapsın kendi bebelerinide benim başıma savıyolarrr ooff ooff dert anlamaya gelince dert çokta işteee.
Sabırrr.. sabırrr...
slm kızlar kaç gündür doğru dürüst giremiyorum bi depresif hal var üzerimde kaynım hala bizde kalıyo onuda istemiyorum artık çok sıkıldım valla 4 gözle yazın gelmesini bekliyorum çok sıkıldım çoookkk
pierce carden 2020 modeli tavsiye etmiyorum ben ablamlar almıştı.yiğenim için şimdi ben kullanıyorum tek yönlü güzel ama çift yönlü kullanmaya kalktığında önde giden tekerleklere hakimiyet kuramıyorsun.Yazlık bir tane daha arabası olduğundan ben almıyoruım eğer başka arabamımız olması kesinlikle bunu bile kullanmam.
Almışken hem hafif hemde çok kullanışlı olmasına dikkat et canım
ohh ne güzel gez jülii,inşallah bende kardeşimle perşembe günü çıkıcam dışarıya,hava güzel olursa diloş hanımı koyucam kanguruya şöyle sağlam bi dolaşıcam,alışsın artık zilli sultan,bi yandanda tuhafıma geliyor ilk defa kızım kucağımda dışarıda dolaşıcam,pazar günü anneler günü anneme hediye alıcaz,bide kuaföre gidip artık şu saçları bi kestireyim boğuyor beni,halat gibi dolanıyor boynuma delirtiyor,hun bıyıklarımla tek kaş haline gelmiş kaşlarımıda temizletmem lazım:)
kızzlar merhaba geçmişi okuyamadım 2 arada 1 derede geldim buraya sinirden çatlamak üzereyim.... 3 gündür kv bende geçen haftada 5 gün burdaydı... evlendiğim günden beri sürekli benden 5 sene önce evlenen görümcemi bana örnek göstermesinden sıkıldım patlıycam!!!! bide şansırma görümcem benden 3 ay önce doğum yaptı şimdde bebek kıyaslaması beni öldürecek yakında.. sürekli ağzında kızının ismi.. ben şöyle yaptım dyorum hemen arkasından benim kızım şöyle.... diye başlayan bi cümle kuruyo..duymazlıktan geliyorum cvp vermiyorum ilgilenmiyorum konu değştiriyorum ama kadın ısrarla devam ediyo... geçen geldiğinde çarşıya gidip benim oymalı tahtadann bi dikiş kutum vardık ondan almak için çarşıya gitmiş bulamamış bana diyoki kendime alacaktım o kutudan bulamadım sen nerden aldın burdan almadım ben dedim..( kesin kızına alacak aynısından eminim. iyikide bulamadı ) bugünde çarşıya gitmiş urfanın işlemeli kepçeleri var küçük ayran için almıştım kendime kızına almış gelmiş veeee ip almış ceren in 2 yeleğinin örneğini alıp kızınının kızına örecekmiş. e be kadın ceren de torunun onada bişi yap dimi yok anneanneler yaparmış bebeklerin çeyizini die bize bişey yok tamam yapmasın istemiyorum ama benim çocuğuma aldığım şeylerin aynısınıda diğerine yapmasın ( aldığı iplerin rengi bile aynı yane o kadar ) bıktım sürekli karşılaştırılmaktan ya dişimi sıka sıka bi hal oldum. ohh rahatladım biraz paylaşınca biraz karışık oldu ama olsun!! Şimdi bana akıl verin kızlar yaaa ben bu durumu ana kuzusu olan eşime nasıl anlatıyım da o da anneciğine söyleyiversin ????
sen ne kadar bu durumu eşine anlatmak istesende eşin anlayamayacak kendi kendine kuruntu yapacaksın diycek.
Bende ameliyat olduktan sonra eşime ailesiyle bir kaç tane şey söyledim.Bak dedim kardeşin bana artık abla ve yenge demiyor.Sen diye hitap ediyor.Davranışları değişti baban halan hepsi tavırlılar bana karşı dedim yok dedi.
Ama sebep neymiş biliyormusun ben hastaneden geldikten sonra onları karşılamaya çıkmamışım çay servisi yapıp ikramda bulunmamışım buna tavır yapmışlar.
Benim başımda annem yok hastaneden yeni gelmiş bebeğim hem ona hem kendime bakmaya çalışıyorum ama insan olan anlar ancak halimden.Eşime demişler ki geldik te karın bize bir kalkıp bakmadı hoşgeldin demedi odasında yatıyor demişler.Eşimde onun nasıl bir ameliyat geçirdiğini hepiniz unuttunuz ondan birşey mi bekliyorsunuz siz demiş.
Yani sen şimdi eşine ne kadar annesini anlatırsan anlat eşin sana inanmıycak kendi görmesi lazım gerçekleri ondan sonra ailesinin nasıl birilerini olduğunu anlar bak şimdi eşim beni onlara karşı çok koruyup kolluyor önceden laf söyletmezdi şimdi hep benim yanımdan bana destekçi bazı şeyleri zamana bırakmak en iyisi
selam kızlar kaynanalar kayınpederlerini görünce dayanamadım yazdım hemen
Dün akşam sabaha karşı sevil uyandı mama yemek için.Eşim yedirdi tam gazını çıkarıyor kızda bir boğulma olayı oldu ama nasıl gaz çıkartırken öksürmeye çalışıyor o sırada boğazında balgamda var unuda yutmaya çalışırken az kalsın boğuluyordu neyse onu kurtardık yatırdık 10 dk geçmeden gene aynı olay.öksürmeye çalışıyor ama olmuyor balgam yüzünden gene sıkıntı bu sabah dayanamdım artık ama nasıl öksürüyor öksürük bitincede ayyy diyor kızım içim gidiyor ama eşime dedim kalk gidelim dr.
Yalovada çocuk dr.yok tabi özellerdede pratisyen var.
Beyin egg'si çektirdiğimiz bir hastane var izmitte oraya gitti özel ilgi çocuk'a.
dr baktı boğazında balgam var çabuk atamaz çocuklar soğuk algınlığı sebep olmuş dedi.
balgam sökücü verdi burnu içinde damla ben dedim okyanus suyu kullanıyorum çok güzel devam o zaman ona dedi.
Rotavirüs yaptırdın mı dedi yok dedim.Yaptırman gerek ama dedi.Bebeğin madem yoğun bakımdan çıkmış dedi.3 aylık olunca zor oluyor.İstersen yaptır burda dedi 2 dozluk olandan dedi..
Tamam dedik 142.32 tl birinci doz aşımızı olduk bir sonraki 1 temmuzda o zamanda buraya gelirsin dedi.
şırıngayla ağız yoluyla veriyorlar.Tadını pek sevmedi ama genede içmek zorunda kaldı kızım hemşire yavaş yavaş verdi.zorlada olsa bitirdik hepsini.
az önce eve geldik yatırdım uyuyordu bir çığlık bir çığlık kucağıma aldım nasıl ağlıyor gözyaşlarıyla rüyasında korktu galbia babası şimdi kucağına aldı uyutmaya çalışıyor ama nasıl bir huzursuzluk var anlamadım.hiç böyle yapmazdı çok korkkuttu bizi
Kızlar selam içinizde oyun halısı kullanan varmı?
almayı düşünüyor musunuz?
bu arada bebek arabası için önerilerinizi hala bekliorum kızlarrr
evet canım yaa fiyat bana da fazla geldi de ondan sordum bide bişey sorcam ona ne denio bilmiorum ama kullanırken hem dışa hem sana dönük oluyomu bu bide taşıması kolaymı ağır bişeymi?
ayyy belkide çok yanyana geçmişizdir.ben artık her bebeğe bakar oldumm bi gün bi dayak yicem yan baktı olayından ama hayırlısıı
hayırlı geceler,kızım gece sabahlara hatta öğlene kadar uyuak bilmedi 2 defa kaka yaptı 1 er saat arayla,ya bide uykusu çooook hafif,ne yapıcam ben ufacık sese uyanıyor uyuz oluyorum doğduğundan beri şöyle derin uyuduğunu görmedim daha,zırt pırt uyanıyor şuandada olduğu gibi,belliki bana bu gecede uyku haram of yaa
Günaydın Kızlar Geçmişi Okudum Bugün Pek Bişey Yazasım Yok Eşimle Aramız Nanemolla Fena Tartıştık..
Az Sonra Oğlumu Alıp Doktora Götürcem Kendimde kontrole gitcem, oğluma rota virüsü aşısı yaptırcaz doktorla görüşüp..
evdeki huzursuzluk ne kadar kötü etkiliyor insanı, kendimi çok kötü hissediyorum bugün..
Günaydın kızlarr..
Geçen Altuğumun kontrolü wardıı. Preterm bebek olduğu için belirli aylarda belirli bölümlere sewk edilip muayene ediliyor oğluşum gelişimi ii mi diye.. Bu ay fizik tedawiye gönderilcektik ama oğluşum muayene esnasında gösterdiği üstün performansından dolayı doktorumuz hiç gerek yok dedi.. Çok sewindimm çokkkk.. Sesli kikir kikir gülüyor kuzum doktoru bayıldı :) Oyun halısını önerdi doktorumuz ve birde şu playskool kuklalarını önerdi.. Çok faydasını görceksiniz dedi. Kitap alıp bebeğe okumalıymışım. Kitaptaki fotoları ona gösterip bak oğlum bu köpek, inek, kuzu vs vs demeliymiş ve bu köpek hav hav hav diye ses çıkartmalıymışımDDDDDD Birde bu ay bebekler iştahsız olur ve sürekli etrafını inceleyip bir tıkırtıda yemeyi bırakıp sesi ararlar yada değişik görüntülere bakıp dalarlar dedi. Perdeleri çekili odada ve tv vs sesler olmadan hiç konuşmadan bebeği beslmelisin diye söyledi. oğlum doğduğu günden beri bi sürü ilaç kullanıyordu folik asit bile içiyordu hani şu gebelikte kullandığımız haplardan artık 2 tane kullanması gereken ilacı oldu biri kan ilacı diğeri dewit damlası.. Dewiti biz 5 damla kullanıyorduk bu aydan sonra 3 e düşürdü.. Bıkmıştı kuzum ilaç içmekten çook ii oldu.
canımmm benim bebeğim akşam 7 en geç 8 de uyuyor ve sabah 9 da uyanıyor.. Gece 12 de altını alıyorum besliyorum hiç uyanmıyorr.. Bugünnn bu saat oldu hala döne döne uyuyorr:)) doktor gayet normal hatta süper bişi dedi.
Günaydın kızlarr..
günaydınlarr k.v dün gitti bizde eşim ve kızımla atıık kendimizi sokaklara havada çok güzeldi kızıma bisürü oyuncak ve sonunda bana kıyafetler aldık lcw de 3 alana 1 bedava haberiniz olsun
ayy canım bizmkilerde doğumdan gelmişim oturttular beni salona k.v geldi hadi mutfaga geç de bi çorba koy dedi ben aynen böyletam o anda zil çaldı annem geldi de beni yatırdı yoksa temzlik felan da yaptırırdı yaniii lüzumsuz insanlar boşvercen
ben düşünüyorum ama fiyatlar biraz yüksek en uygun 70 e bulduum onda da pek bi özellik yoktu
ayy kızlar hava durumuna baktımda havalar ısınıyomu neee bugün 20 gösteriyo ankarada.hatta çarşamba 26 derece duyda inanma
yaa ben aşımın 3. dozu 29undaydı gi,demedimmm.napsamkii bu cuma gitsem olurmuki siz vuruldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?