2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim kafam karıştı biz şimdi 72 günlüğüz ben 2 bitti 3. aydayız diyorum.yani 3. ay bitmedi 3. ayın içindeyiz yani 3 aylığız dimii

kafam karıştı yaaa:27
:
60+15 yani 3 gün sonra 2.5 aylık olacaksın.ay sen böle deyince kafam karıstı benimde cok düşünmemek gerekiyo heralde:) hemen büyüsünler istiyoruz ya ondan heralde.bizimde 3 bitti ya şimdi 4 aylıık diyorum 3 ile 4 arasında 15 gün gecnce 3,5 aylık diyorum soranlara millette bu kadın kafayı yemiş dicek bi 3.5 aylık bi 4 aylık diyorum die. karışık ya hamileykende hesaplayamıyordum ben zaten

ahaha sizinde aklınızı karıştırdımm ohhh

valla ben sorana 2 bitti diyorummm çıkıyorum işin içinden.yada 72 günlük diyorum kendileri hesaplasın iştee

valla ben sorana 2 bitti diyorummm çıkıyorum işin içinden.yada 72 günlük diyorum kendileri hesaplasın iştee

ben soranlara 86 günlük diyorum.en kestirmesi bu oluyor.bugün pazarda gezerken kadın aylık bu bebek dedi 86 günlük dedim.Yani dedi ee 2.5 aylık oluyor işte dedim.Saf saf baktı suratıma ne diyor bu diye sonra maşallah allah bağışlasın dedi gitti...
5 mayısta 3 ayımıza giricez biz.yani o zaman 3 aylık olucaz daha 4.ay'a var kızlar acele etmeyin hemen büyümesin bebeklerimiz tadını çıkartalım

hep yaş hesaplarken bi muhabbet olur ya doğduğunda 0 oluyo 1 yıl bittiğinde 1 yaşında oluyo diyee.hep 1 yaş şaşar hesaplar buda o hesapp.

hadi şimdi 2 basamaklı sayılar su kadar günlük diyoruz 3 basamaklılar 4basamaklılar.......hehe ya şimdi 30 günlk oldular 1 ay bitti 60 oldular 2. ay bitti 90 oluncva 3. ay bitmiyo mu basit mantıklar aman ya 3- 4 ay arası bişey deyip gecelim bari

hep yaş hesaplarken bi muhabbet olur ya doğduğunda 0 oluyo 1 yıl bittiğinde 1 yaşında oluyo diyee.hep 1 yaş şaşar hesaplar buda o hesapp.

aynen öyle yok bi yerden gün alır yok bilmem ne en güzeli netteki yaş hesaplamada onlarda bizim bebeleri hesaplamıyo 0 yasındasınız dio

Pierre Cardin Enigma Bebek Arabas Ps 2020 | | Bebefix.com

kızlar bu linkteki bebek arabısını düşünüyorum nasıl sizce?
bir iki tane daha var ama kararsız kaldım.

dünde bununla ilgili bir yorum yapmıştım ben kullanışlı ama tavsiye etmiyorum canım ben neden dersen çift yönlü kullanış var güzel ama diğer yöne çevirdiğinde tekerlekler kendi başlarına gidiyor hakimiyet güç oluyor.Ama tek yönlü güzel bak rahatta hafifte.Bana ablam vermişti eğer onlardan almasaydım kesinlikle bunu almazdım.

aynen öyle yok bi yerden gün alır yok bilmem ne en güzeli netteki yaş hesaplamada onlarda bizim bebeleri hesaplamıyo 0 yasındasınız dio

bide şubat ayının -2 günü var.yani 1 ay hep 30 günden hesaplanıyo ya bizimki 2 gün eksik oluyoo hadii bide o var çok etki etmiyo çoğu şeyde ama

en iyisi gün olarak söylemek lazım bırakalım soranlar hesaplasınlar.Ne kadarlık olduklarını neden bize hesap yaptırıyorlar ki söylüyelim şu kadar günlük diye otursun hesaplasınlar...

kıslar ben facede kendimide gizlemişim nası acacam onuda bulamadım sitede gizli bi ara acıverinde bende ekliyeym olmamı:18:

çok sağol ya denemiş birisinden duymak iyi oldu.site de bir kac tane daha var ama karar veremedim.neye göre almak lazım?.özellikleri nasıl olsun?.ben kolay kapanıp açılmasını ve hafif olmasını istiyorum...

bide şubat ayının -2 günü var.yani 1 ay hep 30 günden hesaplanıyo ya bizimki 2 gün eksik oluyoo hadii bide o var çok etki etmiyo çoğu şeyde ama

Dimi -2 gün eşimle ben hep o konudan anlaşmazlığa düşürüyoruz gerçi o doğru söylüyor şubat ayını 28 gün olarak baz alıyor bense 30 tamam diyorum 5'ten 5'e 30 gün oldu oda olmaz çünkü şubat 28 çekiyor diyor.Bir yerde haklıda hamileliktede böyleydi karışıktı şimdide aynı şeyler hayatta ne zor şeyler bekliyor bizi böyle

çok sağol ya denemiş birisinden duymak iyi oldu.site de bir kac tane daha var ama karar veremedim.neye göre almak lazım?.özellikleri nasıl olsun?.ben kolay kapanıp açılmasını ve hafif olmasını istiyorum...

kolay açılıp kapansın hafif olsun.Senin için şu anda en iyisi o olacaktır heralde.Gerçi diğer marka kullanan arkadaşlarda sana yardımcı olur ama hafif olması ve katlanır çok yer kaplamaması en güzel yanları olsa gerek bir bebek arabasında

EMEL cim üzülme sen ısrarla emzir inş kilo alır.mama hem anne sütü kadar yararlı değil hem de maddi olarak külfetli.ee tabi kabızlık ve gaz yapıyor

anlatılan tüm kayınvalielere gıcık oldum.tbi başta benimmkine

Son düzenleme:

şubat 4 yılda 1 29 çekiyo ya allahtan o zaman doğmamıslar 4 yılda 1 doğum günü kutlardık kafa iice karısırdı

ayy mete ne güzel uyuyoo bissürü iş var ama bende yapacak göönül yokk.öyleee aylak aylak oturdumm tv pc ohh ne ala

mutfak duruyoo yorganlar duruyo kaldırılacak bide ortalık süpürsem iyi olacaktı ama ohoo

makinaya çamaşır attımm çıksın onlar asılacakk ben böyleee oturuyorumm.zaten birazdan kalkarr

ben bazen sabah kalkaarken kendime söz veriyorum bugun hiç iş yapmıcam die sende söz ver hemen şimdi böylece sözüned durup kararlılıgını ortaya koyarsın

kızlar bende sızden cesaret alıp ılk defa tek basıma yıkadım pasamı cokkk kolay oldu suyunu musluktan doldurdum yanlız busefer kaynamıs ılıtılmıs yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…