2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cok oldum ama bide bu var.kullanıcı yorumlarıda olumlu.bide bununla ilgili fikir verirmisin

Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com

canım ben buna magazada bakmıştım bunu alcaktım uygun die bi dolaşalım dedik almaya gittigimizde kalmamıştı kraft atlantanın tüm özelliklerini taşıyo bendeki de kraft atlanta ben çoook memnunum bnece bunu al derim

ayyy canım yaa bu tipleri tedavülden kaldırmak lazım salla gitsin cevap bile verme

kızlar sut ıcyrmusunuz ben daha hıc ıcmdım bı arkım sut yapar mutlaka ıc dedı dogru mu bu?

bıde bıkac gundur ara ara basım donuyor sızdede varmı bu?

canım tansiyonun düşüyodur beslenmene dikkat et bende de oluyo mesela şimdi çünkü hala yemek yemedim süt bazılarında alerji yapabiliyo canım süt yaptıgını hiç duymadım hatta bi yerde çok fazla tüketilmemeli die okumuştum ben arada aklıma gelirse ılık biraz da balla içiyorum

cnm şöyle söliyim.kızım doğduğundan beri sadece anne sütü alıyo ve nerdeyse her emmede emerken ya kakasını yapıyo ya da gaz çıkarıyo aşağıdan.çok normal bu çünkü bebek karnını doyuruyo ve o sırada uyurken yapamadıgı kakasını yapıyo doğal olarak.kimileri (özlellikle kv veya haset bazı kişiler) buna annenin sütünün yaramadıgı,bebeğin daha içerken sütü çıkardıgı gibi saçma sapan yorumlar yapmışlar burda okumuştum.ne alakası var ya? böyle bi saçmalık varmı çocuk daha yemek borusundaki sütü afdersiniz poposundan nasıl çıkarsın hemen oraya nasıl varacak töbe töbe.cahillik zor vesselam.bebekler uyurken kaka yapmıyo zaten ee uyanınca da ağlıyo biz de emziriyoruz yada mama veriyoruz.o sırada da ya gazını çıkarıyo ya da kakasını yapıyo yavrucaklar.endişelenecek bişi yok yani cnm :)

inş. yetiyordur sütlerimiz canım benim kızımda öyle alıyordu şimdi bakıcaz bir ayda ne kadar almış.

yuuuhhh yaneee çekirdek fındık fıstık yeemeeekk ohh maşallahh.yaaa minnacık çocukk yermi onlarııı Allahım delirecem.hadi emziğin ucuna batırıp verilse anlarım bir nebzeee ama bukadarıda olmaz yanii.müdahale et yapmasınlarr.
benim kv dede ıhh dese çocuk kucağına alıyo.aahh dese ayağa kalkıyo evi turluyoo.kibarca ohoo mete bey iyi alıştın ama babannen yorulur böyle diyorum kızım sana söylüyorum kv sen anla hesabı ama nerdeee.çocuk sevmeyi kucağa alma sanıyolar.

ayy meteyi emzirdikten sonra yatağına koymuştum bakınıyodu öylee gülüyodu falan.şimdi baktımda gözleri kapalı sanırım uyuyacak.ayy yaa kendi kendine uyumayı öğrense yaaa

canım sen filede yıkıyosun heralde filem yok da benim o yüzden bi elimle kızı tutarken bi elimlede suyu döküyom malesef yüzünü sıvazlayamadım normalde eşimle yıkarken öyle yapıyorum su yutmasın die ama neyse yutmadı galiba öksürürdü yutsa
canım hemen sallama bence yatagına resimli şeyler as bide masal oku sallamadan belki uyur öyle baktın uyuyamadı sinirlendi ozaman sallarsın ben öyyle alıştırdım

ya değişik bi çocuk

bazen sallama istiyo bazen kendi kendine uyuo bazen dönencesine bakarak uyuyo yani tam şuna alıştı diemiyorum.mesela şimdi kendi kendine uyuduu

bu ne yaaaa ne meraklı insanlarmış el kadar bebenin ağzına bişiler sokuşturmaya ben birazdan lahmacun sölücem kızıma abur cubur verip iştahını kapatmayın de bidaha yaparlarsa şakayla karışık

bazen diyorlar iyiki dogdun küçük çocuk sevmeyi unutmuşuz diye yani gerçekten unutmuşlar küçücük çocugun onları yiyemiyceni bilmiyorlar işte allah onlara akıl banada sabır versin.

bazen diyorlar iyiki dogdun küçük çocuk sevmeyi unutmuşuz diye yani gerçekten unutmuşlar küçücük çocugun onları yiyemiyceni bilmiyorlar işte allah onlara akıl banada sabır versin.

yok artık bu kadarınada pes yaniii.... daha küçücük çocuğun canı birşeymi çekermiş nasıl insan bunlar ama gerçi bizim taraftada var dün eşimin ailesinin yanına gittik ziyarete..
kadın meme emmiyor madem katı gıdalara geç artık dedi.sonrada bardağındaki meyvesuyuna sevil'in emziğini daldırdı kıza verdi ..gözümün içine baka baka yaptı bunu birde gülüyor utanmadan.artık pirinçç unu vermeliymişim meyve yemeliymiş olur dedim veririm hepsini....

Yaş hesaplamasından konuşmuşsunuz arkadaşlarr bizim durum wahim:)) Altuğ 2,5 ay önceden gelince dışarı yada doktora giderken oyy maşallah ne kadaarlık dediklerinde kala kalıyorum:) 5 ay desem ufacık yarum daha:) 2,5 aylık diyorum ama hep bi duraksama oluyor. Kimliğinde 10 aralık doğum tarihi yazsada doktor kayıtlarında 25 şubat olarak geçilmişti ama oğluşum ii geliştiği için 10 şubata alındı doğum tarihi ve şuanda biz 10 şubat olarak söylüyoruz doğum zamanını.. Ne tuhaf di mi:)) 3 yaşına kadar düzeltilmiş yaşı söylenicek..

aahah ayy alem bunlar ya aslında cahıllıklede ılgısı yokta anlamıyorum nıye yapıyorlar gecende benım annem bıle yaptıkı gercekten bebek bakımı konusunda cok dıkkatlıdır bır tek gonul rahatlıgıyla ona teslım edebılyorum dorugu oda bıseye bandırdı herseyın tadına baksınmıs yaaa dedım bırak ne bakıcak tadına buyudukce bakar sartmı daha 2 aylık bebenın gurme olması halla hallaaa

ben bunu kullanıyorum, tavsiye ederim canım, her tekerde fren var, yon degiştirdiğinde arkada kalan tekerleri frenliyorum, bir arkadasın dediği gibi rastgele hareket olayı kesinlikle yok.

rastgele olayını ben söyledim canım (rastgeleden kastımda hareketlerinin sabit olmaması ) kendim kullanıyorum çünkü arabayı sen belki memnun olabilirsin ama ben memnun değilim görüşümüde bu şekilde ifade ettim ki gerçekten çift taraflı kullanıldığında ön taraftaki tekerlekleri hakimiyet güçlüğü çekiyorum.

Son düzenleme:
zature asısı vurdurdunuzmu kızlar doktor bıze bu ay verem ve zatureyı vurucgını soyledı veremı hastahaneden gun al zature ıcınde benden al ben vurucam dedı bızım asılar sızınkılerden bıraz farklı yapılıyor gecendede tek bır ası vurdu 2. ay asısı olarak bırde agızdan rota vırus yapmıstı 1.ayda hıc ası olmadı mesela

Canim sen o luzumsuzlara bakma,kilosu boyu posu yerindeyse sen doyduguna eminsen gerisi bos!onlar zaten is olsun diye soyluyorlar.bide bu zamanda butun cocuklar mama ile beskeniyor ve buda fos sismanlik oluyor.onlarda o cocuklari gorup seninkini kiyaslamislardir.sen sutun varken niye ziyan ediceksin.ne demisler;cahille etme sohbet cekersin zahmet

yok biraz büyük olsa tadına baktırsınlar ama emzirmiyorum diyede böyle şeyler yapmaları çok mantıksız ve gereksiz.
Sütüm yok diyorum emzirseydin şimdiye kadar gelirdi diyorlar sanki 15 gün boyunca kendi keyfimdem emzirmedim.Bazen insanlar gerçekten çok anlayışsız oluyor geçmişte yaşanan sıkıntıları unutup şimdi beni üzmek için herşeyi söylüyorlar sanki ilk mamayla büyüyecek insan benim bebeğim

doğar doğmaz aşılar yapılıyor ama birinci ayda hepatit b aşısı olduk biz sonra geçenlerde gene gittik 2.ay aşılarımızı olduk 3'lü aşılardan olduk.Bir dahaki aşılarımızda haziran ayında ama sizin aşıları neden dr.yapıyor anlamadım sağlık ocağında yaptırdık biz hepsini.
Rotavirus hariç onu özel hastanede yaptırdım

benımkıde mama takvıyesı alıyor canım napalım yanı mama vermeyelım dıye cocugu acmı bırakalım gecen gun tvde bır dr konustu sunakı mamaların cogu anne sutune en yakın mamalarmıs ıcınde bır suru vıtamın var zaten 6 ay emcekler Allah baska dert vermesın

bız saglık ocagına gıtmedık hep hastahnaede vurduruyoruz kolayımıza geldı boylesı sanırım cocuk doktorumuz kendısı yapıyor asılarını ama bır farklı uyguluyor zaman olarak burda hıc kımsede boyle bır uygulama gormedım

evt cnm ya senin işin bizden zor :)

kızlar şubat 28 çeker falan demişsiniz ama şöyle düşünün herkes o ay 28 gün yaşıyo yani ocak 1 de doğan çocuk nasıl şubat 1 de 1 aylık,mart 1 de 2 aylık oluyosa,yani aaa şubat 28 çekiyo martın 3ünde dolduracak daha denmiyosa aynı şey bizim bebişler için de geçerli.yani mesela bnm kızım 15 şubatta doğdu.her ayın 15inde 1 ay büyümüş oluyo öyle yok buay 28 öbür ay 30 falan yok yani.ayrıca ben soranlara şu anda 2,5 aylık diyorum.nasıl ki biten yaş söleniyosa biz de biten ayı söylicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…