ayy cok oldum ama bide bu var.kullanıcı yorumlarıda olumlu.bide bununla ilgili fikir verirmisin
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com
merhaba
dün annemin muhteşem komşuları yine canımı sıktı.....kızım hiç gelişmemişmiş,neden hala kafasını tutamıyormuş.....çocuk açmış,sütüm yetmiyormuymuş.........onlar yüzünden dün sütüm kesildi mama verdik....açsa aç dr mamaya başla diyene kadar mama yok.....her ağlaması açlıktan sanki.....bu çocuk hep ağlıyor....sütüm çok olsada ağlıyor olmasada.....ben daha dışarı bile çıkamıyorum kızımla...onlara göre gelişmiş çocuk tombul çocuk.....sinir oldum annemede gitmiycem bunlar yüzünden...
çocuğu uslu ve uyuyan anneler maşallah sizlere..bizede dua edin ne olur artık düzene girsin şu sıpalar
kızlar sut ıcyrmusunuz ben daha hıc ıcmdım bı arkım sut yapar mutlaka ıc dedı dogru mu bu?
bıde bıkac gundur ara ara basım donuyor sızdede varmı bu?
bırde benım oglum mama takvıyesı alıyor ama azaltmaya basladık mama vermedıgım zaman kaka yapmıyor mama yer yemez hemen yapıyor acaba bu doymadıgını mı gosterırı? sadece anne sutuyle beslenen bebeklerınızın kaka durumları nasıl
canım benim kızda aynı berra gibiydi aglayınca emmiyodu 4 saat felan sonra emiyodu normalde 1den fazla alırken son ay 800 gr almış dr az dedi sütün varsa sık emzir yada kaşıkla ver dedi bizde 15 gün sonra bakcak tekrar sütüm yetiyodur inş
ayy çıldırıcam yaa her yerde var bu dengesizlerden bizimkide biraz heyecanlanıp agulasa hemen k.v kucak istiyor bu alıştırdın şimdi hep kucakta durmak istiyor alım mı kucagıma alım mı diyor yaa çocuk konuşuyor aguluyor hemende kucak istiyor diyorsunuz.ayy bide görümcelere uyuz olmaya başladım artık gecenlerde geçmiş olsuna görümceme gittik kucagında duruyordu çocuk altı pislenmiş degiştirdim elimi yıkamaya gittim oda çay içiyordu sen çocugu al kucagına çay içirr nasıl kızdım ama lafmı anlıyor sonraki gün peynir yedirdi ben görmeden yemegin suyuna ekmeyi batırıp vermiş kzdım neymiş burnuna kokuyormuş evdeki görümcem deseniz çekirdek sokuyor çocugun agzına fıstık sokuyor tadına baksınmış ne yapıcamı şaşırdım yaa alıp kızımı gidesim var buralardan.
canım tebrik ederim.çok zevkliymiş dimi.yalnız sanki daha güzel oluyoo.yutmaz sen suyu dökünce kafasından yüzünüde elinle sill hani yaparlardı ya burnunu sümkürür gibi.öyle sil yüzünü suyunu alırsın.zaten sen suyu dökünce o otomatik olarak kafasını yukarı kaldırır.su yukardan aktığı için gitmez burnuna.
ayy meteyi emzirdikten sonra yatağına koymuştum bakınıyodu öylee gülüyodu falan.şimdi baktımda gözleri kapalı sanırım uyuyacak.ayy yaa kendi kendine uyumayı öğrense yaaa
canım sen filede yıkıyosun heralde filem yok da benim o yüzden bi elimle kızı tutarken bi elimlede suyu döküyom malesef yüzünü sıvazlayamadım normalde eşimle yıkarken öyle yapıyorum su yutmasın die ama neyse yutmadı galiba öksürürdü yutsa
canım hemen sallama bence yatagına resimli şeyler as bide masal oku sallamadan belki uyur öyle baktın uyuyamadı sinirlendi ozaman sallarsın ben öyyle alıştırdım
ayy çıldırıcam yaa her yerde var bu dengesizlerden bizimkide biraz heyecanlanıp agulasa hemen k.v kucak istiyor bu alıştırdın şimdi hep kucakta durmak istiyor alım mı kucagıma alım mı diyor yaa çocuk konuşuyor aguluyor hemende kucak istiyor diyorsunuz.ayy bide görümcelere uyuz olmaya başladım artık gecenlerde geçmiş olsuna görümceme gittik kucagında duruyordu çocuk altı pislenmiş degiştirdim elimi yıkamaya gittim oda çay içiyordu sen çocugu al kucagına çay içirr nasıl kızdım ama lafmı anlıyor sonraki gün peynir yedirdi ben görmeden yemegin suyuna ekmeyi batırıp vermiş kzdım neymiş burnuna kokuyormuş evdeki görümcem deseniz çekirdek sokuyor çocugun agzına fıstık sokuyor tadına baksınmış ne yapıcamı şaşırdım yaa alıp kızımı gidesim var buralardan.
yuuuhhh yaneeeçekirdek fındık fıstık yeemeeekk ohh maşallahh.yaaa minnacık çocukk yermi onlarııı Allahım delirecem.hadi emziğin ucuna batırıp verilse anlarım bir nebzeee ama bukadarıda olmaz yanii.müdahale et yapmasınlarr.
benim kv dede ıhh dese çocuk kucağına alıyo.aahh dese ayağa kalkıyo evi turluyoo.kibarca ohoo mete bey iyi alıştın ama babannen yorulur böyle diyorum kızım sana söylüyorum kv sen anla hesabıama nerdeee.çocuk sevmeyi kucağa alma sanıyolar.
bazen diyorlar iyiki dogdun küçük çocuk sevmeyi unutmuşuz diye yani gerçekten unutmuşlar küçücük çocugun onları yiyemiyceni bilmiyorlar işte allah onlara akıl banada sabır versin.
Pierre Cardin Enigma Bebek Arabas Ps 2020 | | Bebefix.com
kızlar bu linkteki bebek arabısını düşünüyorum nasıl sizce?
bir iki tane daha var ama kararsız kaldım.
aahah ayy alem bunlar ya aslında cahıllıklede ılgısı yokta anlamıyorum nıye yapıyorlar gecende benım annem bıle yaptıkı gercekten bebek bakımı konusunda cok dıkkatlıdır bır tek gonul rahatlıgıyla ona teslım edebılyorum dorugu oda bıseye bandırdı herseyın tadına baksınmıs yaaa dedım bırak ne bakıcak tadına buyudukce bakar sartmı daha 2 aylık bebenın gurme olması halla hallaaayok artık bu kadarınada pes yaniii.... daha küçücük çocuğun canı birşeymi çekermiş nasıl insan bunlar ama gerçi bizim taraftada var dün eşimin ailesinin yanına gittik ziyarete..
kadın meme emmiyor madem katı gıdalara geç artık dedi.sonrada bardağındaki meyvesuyuna sevil'in emziğini daldırdı kıza verdi ..gözümün içine baka baka yaptı bunu birde gülüyor utanmadan.artık pirinçç unu vermeliymişim meyve yemeliymiş olur dedim veririm hepsini....
ben bunu kullanıyorum, tavsiye ederim canım, her tekerde fren var, yon degiştirdiğinde arkada kalan tekerleri frenliyorum, bir arkadasın dediği gibi rastgele hareket olayı kesinlikle yok.
merhaba
dün annemin muhteşem komşuları yine canımı sıktı.....kızım hiç gelişmemişmiş,neden hala kafasını tutamıyormuş.....çocuk açmış,sütüm yetmiyormuymuş.........onlar yüzünden dün sütüm kesildi mama verdik....açsa aç dr mamaya başla diyene kadar mama yok.....her ağlaması açlıktan sanki.....bu çocuk hep ağlıyor....sütüm çok olsada ağlıyor olmasada.....ben daha dışarı bile çıkamıyorum kızımla...onlara göre gelişmiş çocuk tombul çocuk.....sinir oldum annemede gitmiycem bunlar yüzünden...
çocuğu uslu ve uyuyan anneler maşallah sizlere..bizede dua edin ne olur artık düzene girsin şu sıpalar
aahah ayy alem bunlar ya aslında cahıllıklede ılgısı yokta anlamıyorum nıye yapıyorlar gecende benım annem bıle yaptıkı gercekten bebek bakımı konusunda cok dıkkatlıdır bır tek gonul rahatlıgıyla ona teslım edebılyorum dorugu oda bıseye bandırdı herseyın tadına baksınmıs yaaa dedım bırak ne bakıcak tadına buyudukce bakar sartmı daha 2 aylık bebenın gurme olması halla hallaaa
zature asısı vurdurdunuzmu kızlar doktor bıze bu ay verem ve zatureyı vurucgını soyledı veremı hastahaneden gun al zature ıcınde benden al ben vurucam dedı bızım asılar sızınkılerden bıraz farklı yapılıyor gecendede tek bır ası vurdu 2. ay asısı olarak bırde agızdan rota vırus yapmıstı 1.ayda hıc ası olmadı mesela
ben bunu kullanıyorum, tavsiye ederim canım, her tekerde fren var, yon degiştirdiğinde arkada kalan tekerleri frenliyorum, bir arkadasın dediği gibi rastgele hareket olayı kesinlikle yok.
benımkıde mama takvıyesı alıyor canım napalım yanı mama vermeyelım dıye cocugu acmı bırakalım gecen gun tvde bır dr konustu sunakı mamaların cogu anne sutune en yakın mamalarmıs ıcınde bır suru vıtamın var zaten 6 ay emcekler Allah baska dert vermesınyok biraz büyük olsa tadına baktırsınlar ama emzirmiyorum diyede böyle şeyler yapmaları çok mantıksız ve gereksiz.
Sütüm yok diyorum emzirseydin şimdiye kadar gelirdi diyorlar sanki 15 gün boyunca kendi keyfimdem emzirmedim.Bazen insanlar gerçekten çok anlayışsız oluyor geçmişte yaşanan sıkıntıları unutup şimdi beni üzmek için herşeyi söylüyorlar sanki ilk mamayla büyüyecek insan benim bebeğim
bız saglık ocagına gıtmedık hep hastahnaede vurduruyoruz kolayımıza geldı boylesı sanırım cocuk doktorumuz kendısı yapıyor asılarını ama bır farklı uyguluyor zaman olarak burda hıc kımsede boyle bır uygulama gormedımdoğar doğmaz aşılar yapılıyor ama birinci ayda hepatit b aşısı olduk biz sonra geçenlerde gene gittik 2.ay aşılarımızı olduk 3'lü aşılardan olduk.Bir dahaki aşılarımızda haziran ayında ama sizin aşıları neden dr.yapıyor anlamadım sağlık ocağında yaptırdık biz hepsini.
Rotavirus hariç onu özel hastanede yaptırdım
Yaş hesaplamasından konuşmuşsunuz arkadaşlarr bizim durum wahim:)) Altuğ 2,5 ay önceden gelince dışarı yada doktora giderken oyy maşallah ne kadaarlık dediklerinde kala kalıyorum:) 5 ay desem ufacık yarum daha:) 2,5 aylık diyorum ama hep bi duraksama oluyor. Kimliğinde 10 aralık doğum tarihi yazsada doktor kayıtlarında 25 şubat olarak geçilmişti ama oğluşum ii geliştiği için 10 şubata alındı doğum tarihi ve şuanda biz 10 şubat olarak söylüyoruz doğum zamanını.. Ne tuhaf di mi:)) 3 yaşına kadar düzeltilmiş yaşı söylenicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?