2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cok oldum ama bide bu var.kullanıcı yorumlarıda olumlu.bide bununla ilgili fikir verirmisin

Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com

Aşk olsun canım olur mu öyle şey birbirimze yardımcı olmak için varız biz :))
Bu daha güzel bence yorumlarıda okudum gerçekten güzel araba yorumlarda yeni yapılmış zaten ama sen biraz daha araştırıp karar ver aynı arabayı gitgidiyor ve hepsiburada.comdanda araştır eğer ordada yorumlar güzelse al derim.

şubat 4 yılda 1 29 çekiyo ya allahtan o zaman doğmamıslar 4 yılda 1 doğum günü kutlardık kafa iice karısırdı

ben bazen sabah kalkaarken kendime söz veriyorum bugun hiç iş yapmıcam die sende söz ver hemen şimdi böylece sözüned durup kararlılıgını ortaya koyarsın

bugün annem var diye bende bütün işleri saldım ne güzel oturdum pc başına ohhh yan gelip yatıyorm keyif yapıyorum...

normalde evde bişi yapmaktan nefret eden benim sizden göre göre hamaratlığım üzerimde

sabah kalktım evi süpürdüm
sonra krem şantili kurabiyeyi yaptım
şimdi de mücver yapıyorum

ben kreft duo almıştım travel sistem iki yönlü olması güzel ama tek tarafında çift tekerlek var o yüzden zor dönüyo ve sürerken ayaklarım çarpıyo ama ince olması güzel reyonlarda çarpmadan ilerliyoruz:)

canımşimdi gördüm msjını nasıl oldu Eylül daha iyidir inşallah?

normalde evde bişi yapmaktan nefret eden benim sizden göre göre hamaratlığım üzerimde

sabah kalktım evi süpürdüm
sonra krem şantili kurabiyeyi yaptım
şimdi de mücver yapıyorum

hamarat arkadaşım benim.biri benide okuyup üflesinde bende birazcık birşeyler yapıyım işe başlayınca hepsi bana kalıcak bu işlerin....

Birde bu kremşantili kurabiyeyi çok merak ediyorum resmini çekip eklesiniz bende görsemde yapıcam ama nasıl oluyor merak ediyorum

merhaba
dün annemin muhteşem komşuları yine canımı sıktı.....kızım hiç gelişmemişmiş,neden hala kafasını tutamıyormuş.....çocuk açmış,sütüm yetmiyormuymuş.........onlar yüzünden dün sütüm kesildi mama verdik....açsa aç dr mamaya başla diyene kadar mama yok.....her ağlaması açlıktan sanki.....bu çocuk hep ağlıyor....sütüm çok olsada ağlıyor olmasada.....ben daha dışarı bile çıkamıyorum kızımla...onlara göre gelişmiş çocuk tombul çocuk.....sinir oldum annemede gitmiycem bunlar yüzünden...
çocuğu uslu ve uyuyan anneler maşallah sizlere..bizede dua edin ne olur artık düzene girsin şu sıpalar

Son düzenleme:

cnm bence 4 tekerlek de dönünce sürmek çok daha rahat oluyo.önceki arabamızın ön tekerlekleri dönüyodu sadece.yönünü değiştirince o dönen tekerlekler arkada kalıyodu ve ön tekerlekler kazık gibi olunca da saplanıp kalıyodum heryere.kızımın şu anki arabasını çok rahat sürüyorum ben.evet bazıları hakimiyetin zor oldugunu söylüyor ama bence sabit tekerleklerle çoook daha zor.tek yönlü olunca araba güneşte rüzgarda yön değişmediği için kullanan arkadaşlarım çoook pişman oldular.hatta travel sistem almışlardı başlada bebiş küçük oldugundan anakucağıyla kullanıyolardı.tabi o zmaan bebişin yönü anneye doğru oluyo ama bebiş büyüyünce anakucağı kullanılmıyo ve bebeiş hep karşıya doğru gidiyo.kullanan arkadaşlarım beni çok tembihlediler mutlaka çift yönlü al diye.. ama tercih meselesi tabi.herkes nasıl rahat ediyosa öyle kullanıyo :)))

ayyy canım o zihniyet bendede var.yanlız benimkiler akrabaaa.sen yine şanslısın

çocuk ağlıyorrr akşam neymiş doymuyomuşş.ne bildiinn sabah beri doyuyoda akşammı doymuyooo.neymiş mama verecekmişim yok yaaa çok biliyosunn.
ağlıyo bebek neymişş pipisi acıyomuşş bakseeennn nasılda teşhis koydularrr
ağlıyo bebek neymişş sancısı varmışşş

ordinaryüs profesör olmuş hepside haberimiz yokk.

ağlamasının nedenide kucak istemesii heee başkada bişi yokkk.öyleee ağlıyoo işteee bazen sebepsizde ağlayabiliyolarr.

başlarda bende takıyodumm hele doymuyo yorumlarından sonra fena takılıyodum

baktım bunların modelleri böyleee duymuyorum artık.yaaa öylemii doğrudur tamam diyorumm nasılsa gidiyolar yada ben gidiyorumm sonrada unutuyorumm

sende duyma salla başını gitsinn

ayy bıu arada yarın akşama ağır misafirlerim varrr çok heyecanlandımm napsammm napsamm nasıl rahat ettirsem memnun ettirsem onlarııı

kızlar sut ıcyrmusunuz ben daha hıc ıcmdım bı arkım sut yapar mutlaka ıc dedı dogru mu bu?

bıde bıkac gundur ara ara basım donuyor sızdede varmı bu?

alıntı yapamadım kızlar ama desteginiz için çok saolun teşekkür ederim inatla emziriyorum süt olsun diye sogan yemeyen ben şimdi her gün kuru sogan yiyorum agzımda bıraktıgı tatdan nefret etsemde kızım için sabrediyorum ben şu an çalışmıyorum ama borçlarımızdan dolayı çalışmak zorunda kalıcam ama kızım en az 6 aylık olsun istiyorum k.v bırakmak hiç ama hiç istemiyorum hemen tv başına oturtuyor o kadar zararlarını söylesemde anlamıyor zaten kızlarının anlattıklarından sonra kendi çocuklarınada pek bakmamış hele benim eşim en küçükleri herşeylerini büyük kızına yaptırmış ama anlatmaya başlasa ben beş çocugu söyle büyüttüm böyle büyüttüm der küçük görümcem üç günlükmüş yılbaşına 3 gün kala dogmuş yılbasında çocugu ablalarına bırakıp gezmeye gitmiş abla dediğimde aralarında dokuz on yaş falan var bunları duyunca hiç bırakıp gidesim gelmiyor ama imkanlarda el vermiyor off off şimdiden stresi sardı zaten.

yıkadııım başını seda senin dediğin gibi yaptım ama su yutmuyo mu öyle? :26: hep başını yıkarken aglardı şimdi gıkı çıkmadı kızımın agularla yıkadım bide bacaklarını suyu çarpmayı ögrendi çokk tatlı yaa çok seviyo suyu denizi de böyle sever inş neyse bende yemek yiyim uyuyoken bayılcam birazdan bide soba yaktım sıcak mahvetti

ayy cok oldum ama bide bu var.kullanıcı yorumlarıda olumlu.bide bununla ilgili fikir verirmisin

Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com

cnm önceki sayfalarda karamel adlı arkadaşa da şu yorumu yapmıştım :

cnm her araba tavsiyesi isteyen arkadaşa söylediğim gibi sana da söliyim.mutlaka ama mutlaka çift yönlü al ve mutlaka 4 tekerleği de dönüyo olsun.bazı modeller çift yönlü oluyo ama sadece ön tekerlekleri dönüyo.bu yüzden bebişi görmek için yönü kendine doğru çevirdiğinde o oynar tekerler arkada kalıyo ve sürmek çoook zor oluyo.kazık gibi oluyo manevra kabiliyeti kalmıyo.o nedenle 4 tekerleğinin de dönüyo olmasına çok dikkat et derim.önceki arabamızın sadece ön tekerlekleri hareketliydi ve 1-2 kez kullandık değiştirdik.şimdikinin 4 üde dönüyo ve kuş gibi rahat sürmek. bnmki şundan tavsiye ederim

Kanz KZ-703 Çift Yön Bebek - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri

2 araba değiştirmiş ve de avm çarşı pazar gezen kendi çapında deneyimli biri olarak tavsiyem kolay katlanan(bnmki 1 düğmeyle açılıp kapanıyo mesela),çift yönlü,4 tekerleği de 360 derece dönen bi araba...

bırde benım oglum mama takvıyesı alıyor ama azaltmaya basladık mama vermedıgım zaman kaka yapmıyor mama yer yemez hemen yapıyor acaba bu doymadıgını mı gosterırı? sadece anne sutuyle beslenen bebeklerınızın kaka durumları nasıl

kızlar sut ıcyrmusunuz ben daha hıc ıcmdım bı arkım sut yapar mutlaka ıc dedı dogru mu bu?

doğum yaptıgımda doktor süt içme gaz yapar demişti bende gaz yapacak die korkumdan hiç içmedim.normalde hergün 1 bardak süt içerdim ama bilmiyorum ki yavas yavas başlasak mı

cnm tarifin sahibesi olarak söylüyorum ki bildiğin un kurabiyesinin görünüşünden hiçbi farkı yok çünkü üzerine pudra şekeri eliyosun fırından çıkınca.ve yapmak 10dk bile sürmüyo emin ol.evde kremşanti ve pudra şekeri varsa dene hemen.başka da önemli bi malzeme yok zaten un ve yağ her evde var nasılsa :)

sedacım kıyamamm sana kimler geliyooobiz kızımla geliriz yardımaa merak etme sen

ayyy yüksek sosyeteden misafirlerim varr

ya ben de gaz yapar diye duymuştum ne kadar doğru bilmem ama içmiyorum bende.aklımada gelmiyo aslında.gerçi artık büyüdüler bu saatten sonra artık gaz maz olmaz yaaa

canım tebrik ederim.çok zevkliymiş dimi.yalnız sanki daha güzel oluyoo.yutmaz sen suyu dökünce kafasından yüzünüde elinle sill hani yaparlardı ya burnunu sümkürür gibi.öyle sil yüzünü suyunu alırsın.zaten sen suyu dökünce o otomatik olarak kafasını yukarı kaldırır.su yukardan aktığı için gitmez burnuna.

ayy meteyi emzirdikten sonra yatağına koymuştum bakınıyodu öylee gülüyodu falan.şimdi baktımda gözleri kapalı sanırım uyuyacak.ayy yaa kendi kendine uyumayı öğrense yaaa

ayy çıldırıcam yaa her yerde var bu dengesizlerden bizimkide biraz heyecanlanıp agulasa hemen k.v kucak istiyor bu alıştırdın şimdi hep kucakta durmak istiyor alım mı kucagıma alım mı diyor yaa çocuk konuşuyor aguluyor hemende kucak istiyor diyorsunuz.ayy bide görümcelere uyuz olmaya başladım artık gecenlerde geçmiş olsuna görümceme gittik kucagında duruyordu çocuk altı pislenmiş degiştirdim elimi yıkamaya gittim oda çay içiyordu sen çocugu al kucagına çay içirr nasıl kızdım ama lafmı anlıyor sonraki gün peynir yedirdi ben görmeden yemegin suyuna ekmeyi batırıp vermiş kzdım neymiş burnuna kokuyormuş evdeki görümcem deseniz çekirdek sokuyor çocugun agzına fıstık sokuyor tadına baksınmış ne yapıcamı şaşırdım yaa alıp kızımı gidesim var buralardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…