ayy cok oldum ama bide bu var.kullanıcı yorumlarıda olumlu.bide bununla ilgili fikir verirmisin
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com
şubat 4 yılda 1 29 çekiyo ya allahtan o zaman doğmamıslar 4 yılda 1 doğum günü kutlardık kafa iice karısırdı
ayy mete ne güzel uyuyoo bissürü iş var ama bende yapacak göönül yokk.öyleee aylak aylak oturdumm tv pc ohh ne ala
mutfak duruyoo yorganlar duruyo kaldırılacak bide ortalık süpürsem iyi olacaktı ama ohoo
makinaya çamaşır attımm çıksın onlar asılacakk ben böyleee oturuyorumm.zaten birazdan kalkarr
ben bazen sabah kalkaarken kendime söz veriyorum bugun hiç iş yapmıcam die sende söz ver hemen şimdiböylece sözüned durup kararlılıgını ortaya koyarsın
sedacım anterasa çok gidiosun sanırım sürekli bahsediosun bende gidiorum zaman zaman belkide yan yana çok geçtikama artık dikkatli bakarım görürsem tanırım seni hele de çocuklulara daha dikkatli bakarım
ohh maşallah yarasın tosunaa.. annesinide rahatlatmış karnınıda doyurmuşş
Ayy Allahım korusun geçenlerde bende çok az zeytin yağ vermiştim ağzına boğazında gıcık mı oldu yutamadımı ne olduysa yavrum benide korkuttu kendide korktu Allahım onlarla sınamasın bizi en ufak bu olaylarıyla bile..
Çağlayancım rota aşısını neden yaptrımamıştın bende hala yaptırmadım ve çok kaararsızımmm ne zamana kadar yapılması gerekio bilmiorumda bi an önce karar vermem gerek sanırım.
Allahhııım nedir bu kaygana kayınbaba kayınn elti görümceden çekilenlerrr herkese sabır diliorum valla.
Bende yaz gelsin istiorum kızımı arabasına atıp gezmelere gitmek istiorum ama hala araba alamadık ben kararsız kazım yüzünden
bu arada bebek arabası için önerilerinizi hala bekliorum kızlarrr
tünaydın kızlarrr
sadece 2 sayfa okuyabildim
büyük kızım dünden beri hasta kusuyor ateşi var sanırım midesini üşütmüş
bugün misafir gelecekti sabahtan temizlikçi geldi
tam pasta böreğe başlıyrdum aradılar bugün derbi maç varmış pazartesi gelelim diyor
hiç gelmeyin diyesim geldi
derbi maç yüzünden misafirlik iptalmi olur ya hazırlık yapsaydım anlayışsızlar 2 çocukla demi yani
offff şimdi yemek yapacagım moralim bozuk
allahtan bahaneyle ev temizlendi:)))
şimdilik öptüm
normalde evde bişi yapmaktan nefret eden benim sizden göre göre hamaratlığım üzerimde
sabah kalktım evi süpürdüm
sonra krem şantili kurabiyeyi yaptım
şimdi de mücver yapıyorum
Fatmacım geçmiş olsun Eylül'e. Kaan'ın da bogaz şiş, sesi de kısık
dünde bununla ilgili bir yorum yapmıştım ben kullanışlı ama tavsiye etmiyorum canım ben neden dersen çift yönlü kullanış var güzel ama diğer yöne çevirdiğinde tekerlekler kendi başlarına gidiyor hakimiyet güç oluyor.Ama tek yönlü güzel bak rahatta hafifte.Bana ablam vermişti eğer onlardan almasaydım kesinlikle bunu almazdım.
merhaba
dün annemin muhteşem komşuları yine canımı sıktı.....kızım hiç gelişmemişmiş,neden hala kafasını tutamıyormuş.....çocuk açmış,sütüm yetmiyormuymuş.........onlar yüzünden dün sütüm kesildi mama verdik....açsa aç dr mamaya başla diyene kadar mama yok.....her ağlaması açlıktan sanki.....bu çocuk hep ağlıyor....sütüm çok olsada ağlıyor olmasada.....ben daha dışarı ile çıkamıyorum kızımla...onlara göre gelişmiş çocuk tombul çocuk.....sinir oldum annemede gitmiycem bunlar yüzünden...
ayy cok oldum ama bide bu var.kullanıcı yorumlarıda olumlu.bide bununla ilgili fikir verirmisin
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com
kızlar sut ıcyrmusunuz ben daha hıc ıcmdım bı arkım sut yapar mutlaka ıc dedı dogru mu bu?
bıde bıkac gundur ara ara basım donuyor sızdede varmı bu?
hamarat arkadaşım benim.biri benide okuyup üflesinde bende birazcık birşeyler yapıyım işe başlayınca hepsi bana kalıcak bu işlerin....
Birde bu kremşantili kurabiyeyi çok merak ediyorumresmini çekip eklesiniz bende görsemde yapıcam ama nasıl oluyor merak ediyorum
sedacım kıyamamm sana kimler geliyooobiz kızımla geliriz yardımaa merak etme sen
kızlar sut ıcyrmusunuz ben daha hıc ıcmdım bı arkım sut yapar mutlaka ıc dedı dogru mu bu?
bıde bıkac gundur ara ara basım donuyor sızdede varmı bu?
yıkadııımbaşını seda senin dediğin gibi yaptım ama su yutmuyo mu öyle? :26: hep başını yıkarken aglardı şimdi gıkı çıkmadı kızımın agularla yıkadım bide bacaklarını suyu çarpmayı ögrendi çokk tatlı yaa çok seviyo suyu denizi de böyle sever inş neyse bende yemek yiyim uyuyoken bayılcam birazdan bide soba yaktım sıcak mahvetti
ayyy canım o zihniyet bendede var.yanlız benimkiler akrabaaa.sen yine şanslısın
çocuk ağlıyorrr akşam neymiş doymuyomuşş.ne bildiinn sabah beri doyuyoda akşammı doymuyooo.neymiş mama verecekmişim yok yaaa çok biliyosunn.
ağlıyo bebek neymişş pipisi acıyomuşş bakseeennn nasılda teşhis koydularrr
ağlıyo bebek neymişş sancısı varmışşş
ordinaryüs profesör olmuş hepside haberimiz yokk.
ağlamasının nedenide kucak istemesii heee başkada bişi yokkk.öyleee ağlıyoo işteee bazen sebepsizde ağlayabiliyolarr.
başlarda bende takıyodumm hele doymuyo yorumlarından sonra fena takılıyodum
baktım bunların modelleri böyleee duymuyorum artık.yaaa öylemii doğrudur tamam diyorumm nasılsa gidiyolar yada ben gidiyorumm sonrada unutuyorumm
sende duyma salla başını gitsinn
ayy bıu arada yarın akşama ağır misafirlerim varrrçok heyecanlandımm napsammm napsamm nasıl rahat ettirsem memnun ettirsem onlarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?