2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar emen bebişlerinizesu veriyor musunz?kimi doktor verin diyo kimiside 1 damlası anne sütünn yapısını bozuyor diyor ne yapsak ki?

aybende hep bunu dusunuyordum dorukta 15 subat dogumlu hesaplarken hep 2 gun eksık soyluyorum senın dedıgın cok mantıklı geldı sımdı

Slm kızlar
Bizde mamaya başladık((
Oğluşum doymuyomus o yüzden 5-6
Günde bir kakasini yapıyomus
Kilosunuda düşük bulunca hemen mama yazdı Dr
Conformile başladık
Hiç istemiyodum mama vermeyi yemediğim şey kalmadı süt olsun diye
ayrıca gobeklendim bile çok yemekten(((
Amaa süt az var ama az yetmiyo bizim sipaciga.
Mama veren arkadaslar su veriyomusunuz Dr bisey demedi bende sormayı unuttum
Bir de mama kac ml veriyosunuz?

kac gr almıs canım bı ayda buna gore degısır bırde sut sama makınan varsa sag bakalım 4 saatte bır kac ml sutun gelıyor mamayı buna gore ayarlayabılırsın benım 4 saate bır 90 cc zor cıkıyor buyuzden gunde 1-2 kez 120ml verıyorum mamayı gerı kalanlarda memeden emıyor artık sagmayıda bıraktım gercı makınayıda kıraladık bosuna duruyor esımde kızdı gecen kullanmıycaksan nıye bosuna paraverıyoruz dedı ama bıdahakı ay ıse baslıycam zaten

slm hanımlar çok özlemişim sizleri sonunda bılgısayarımız geldı...çok şey kaçırdım bılıyorum tek tek okuycam gecmişi sizinle beraber öğrenmmeye dvm edicem inşallah

:2:
bende aynı durumdayım ne yesem süt olmuyo neler denıyorum neler yıyorum bılmıyorum artık keyfıne göre oluyo süt sankı o yuzden rejım bıle yapamıyorum bı ara az plates yaptım sütüm ıyıce azaldı sankı bıraktım...ama bende zor zamanlarda mama verıyorum gerci her gece verıyorum çünki sütüm yok ve sıksık uyanıyo oğlum bıde ben yakında ıstanbulda gözlerımden amelıyat olcam ve oğlumu sütten kesıcem çok ama çok uzuluyorum napçam bılmıyorum yavrum ne yapçam koca ıstanbulda ıkı çocuğum var onlarla kım ılgılenecek babaları anca benle ılgılenır uzaktan akrabalar var ama onlara nekadra guvenebılırım bılmıyorum...çok kötüyüm kızlar gerçekten keretokunus hastasıyım gözlerım ıyıce kötüleşti sol gözüm %20 görüyo:2::2::2::2::2:

cok cok gecmıs olsun canım en azından 6 ayakadar bekleme sansın yokmuydu gercı senınde sutun benım gıbı az sanırım ama bende enazından 6 ay emsın dıye dualar edıyorum

ne guzel yazmışın bılgın ıçın tşkler benım oğlumda oyle hep emzırırken altına yapıyo...dediğin çok mantıklı tşkler canım

cok cok gecmıs olsun canım en azından 6 ayakadar bekleme sansın yokmuydu gercı senınde sutun benım gıbı az sanırım ama bende enazından 6 ay emsın dıye dualar edıyorum

elımızden gelene kadar 6 ay emsın dıyoruz ama gözlerım çok ağrıyo ıyıce görüntü bozuldu şimdi bıle pc ye bakarken zorlanıyorum...ınşallah emer canım bebişin....ya bışey sorcam narkozun etkısı kaç gunde geciyo yada vucuttan nekadar zaman sonra atılıyo bılen varmı.....

ay kızlar umay bugün gündüz 3 saat uyudu bende evi süpürdüm sildim çamaşırlar vardı onları attım yıkandı astım bi posta daha attım tam geldim size uyandı şimdi yeni uyudu şööle 1 saat sonra falan azcık uyandırcam banyo yaptırcam sonra dünkü gibi olmasın sabaha kadar tutmasın beni acık da babasıyla oynaşsın

slm kızlar betül sabahtan beri nerdeyse hiç uyumadı sadece ara ara kestirdi...bu akşam eşim nöbetçii umarımm sıkıntısız bi gece olur

ben su veriyorun dr. ver demişti.
4 saatde 120 yada 3 saatte 90 veriyordum ama
dünden beri 3 sattade 120 yemeye başladı

emelcim aynısı oldu aşıdan sonra özellikle aşılı koluna yatıp emmedi.hep uykusunda emzirdim birde saç kurutma açarak emzirdim 10 gün falan şimdi alıyor memeyi saç kurutma ya da süpürge açarak emzirmeni önereceğim yatarak ve uykusunda emzirmede çok işe yaradı
canım çok güzel güle güle kullan çok hoş ürün ben de salıncağı var biliyosun.en güzel tarafıda balkona heryere gidiyor olması
ayy cok oldum ama bide bu var.kullanıcı yorumlarıda olumlu.bide bununla ilgili fikir verirmisin

Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com
benim arabam bundan canım.çok hafif kibar katlanınca küçülen bir araba şidilik memnunum
evet canım doymuyor çocuklarımız doymayınca da kaka yok ben mama verince düzenli yapıyor tek sütüm yetmediği zaman çiş bile yapmıyor

kızlar ya ben daha regl olmadım ama dün kahverengi bi lekelenmem vardı sadece gerisi gelmedi sizce ne olabilir ?

Pierre Cardin Enigma Bebek Arabas Ps 2020 | | Bebefix.com
bu linkteki bebek arabısını düşünüyorum nasıl sizce?
bir iki tane daha var ama kararsız kaldım.

Canım ben bunu kullanıyorum şimdiye kadar 6 7 kere çıktık dışarı ama memnunuz biz..

kızlar emen bebişlerinizesu veriyor musunz?kimi doktor verin diyo kimiside 1 damlası anne sütünn yapısını bozuyor diyor ne yapsak ki?

canım ben veriyorum biz sarılık olmuştuk ilk doğduğumuzda ilk bi kaç gün mama verdik dr mama verdiğimiz için su da vermemizi söylemişti mamayı bıraktım ama hergün veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…