2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kımse yok bugece kocişler evde ya kımse gelmıyo....valla benım çocukların ıkısıde uyanık kızım 6 uyudu 10 da kalktı yatmıyo daha boyama yapıyok kocişle ne planlar vardı fıssssssss

ben eklemiş olmalıyım güzelim seni ... yeniden gönder adresini özelden ekleyiim

Beni sanirim kendi arkadas listene eklemissin, guruba degil, yaniliyor muyum??... Kizinin fotosundan tanidim :) Ben ozelden mesaj atamiyorum maalesef 100 mesaji doldurmadigim icin... Neyse, ismimi yazayim yine: gozdem fulya kaya, sana zahmet olacak yine

Günaydın kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun..Umarım uzun yıllar gene beraber kutlarız ilklerimizi...

Bu sabah kızım yedi gibi kalktı mamasını yedi..Daha yeni uyudu..Babamızda uyuyor :))
Birtek ben ayaktayım,Dün eşim bize çok güzel bir gün yaşattı..İlk defa aile olarak bu kadar mutlu bir gün geçiriyoruz.Daha önce geçirmedik mi geçirdik ama sevil hüma daha küçüktü ve sürekli uyuyordu dün arabasında gezerken sürekli etrafını inceledi ve bizi hiç üzmedi.Sahil kenarında çok güzel bir gezinti oldu bizim için...Akşamıda bir o kadar güzel,eşimin ailesine gidecektik biz akşam o niyetlede yola çıktık oraya gittik ama onlara uğramadık şok oldum kızlar ilk defa o niyetle gittik ama uğramadan geri geldik.Eşim beni çok sevdiğim bir arkadaşıma götürdü.Tabii onunda çocukluk arkadaşı çok iyi geldi bana ve eminim onada yüzünde çok tatlı bir tebüssüm vardı çünkü...
Eşimi ben birkez daha çok sevdiğimi anladım..Canım sevgilim benim bugünde güzel bir gün geçirirez diye umut ediyorum inş.Hepimiz ilk anneler günümüzü dilediğimiz gibi gönlümüzden geçtiği gibi geçiririz.

gunaydın dunyanın en guzel annelerı hepınızın anneler gunu kutlu olsun....annelık bu dunyada en kutsal iş bana göre vede çok zor annelıkte mantık yok duygusal bana göre herşey.... evlatlarımız canlarımız için herşey yuce rabbım onlarada uzun ömür versın ınşallah....vallah bılemıyomkı ne dıyım okadar demek ıstediğim şey varkı kalsın emınımkı hepınız benım gıbı düşünüyorsunuz....

anneler gununuz kutlu olsun dunyanın en guzel annelerı...

merhaba güzel arkadaşlarım ben hep okuyorum ama yazamıyorum uzun zamandır bugün özel birgn yazayı dedim hepimizin ilk anneler günü kutlu olsun bebişlerimizin güzel kokusu hep bizimle olsun inşallah

Anneler gününüz kutlu olsun şubat annelerii

oğluşumdan ilk anneler günü hediyemi aldım.Bana saat almış battaniyesinin altına saklamış.
Okadar mutlu oldum ki ömrümün sonuna kadar saklıyacağım.

Allahıma şükürler olsun bu güzel duyguyu tattırdığı için.

herkesin anneler günü kutlu olsun meleklerimizle nice beraber anneler gününe inş...

tüüüüüü kaçırdıımmm neysee kızlar anneler gününü 5 geçe gecikmelide olsa hepinizin anneler gününü kutluyorum 3-4 kişi dışında sanırım hepimizin ilk anneler günü heycanımız daha bi dorukta olsa gerek. Daha nice senelere hep beraber inşallahhh..

Son düzenleme:
gunaydın kızlar......ılk anneler gununuz nasıl gectı bakalım?????????
bız sabah kalktık kahvaltımızı yaptık,hazırlandık ogleden sonra cıktık burda hava guzeldı sansımıza.....
once babannemıze gıttık gununu kutladık(anneannemız sehır dısında onu goremedık malesef gelınce telafı edecegız) ordanda alısverıs merkezıne...oturduk bıseyler ıctık sagolsun guzel kızım üzmedı sesı bıle cıkmadı sevdı galıba orayı hatta bız bıseyler ıcerken oda mamasını yedıbıze eslık ettı yanı....ordanda bır arkadasımıza yemege davetlıydık gıttık guzel bır aksamdı gec saatte döndük....
sabahın 6sından on dakıka oncesıne kadar ayaktaydık yenı uyudu benım hanım....
altımız degıstı mamamız yendı nannamızla tur attık evın sahılınde:)
sımdıde uyuyor bende ölüyorum uykusuzluktan ama yatasım da gelmıyor hemen uyanacak dıye....ınsallah guzel bır anneler gunu gecırmıssınızddır kızlar.....
bu arada acılllllllllllllll bısey sormam gerek kızlar....özellklede mamayla besleyen arkadaslarım....sabah 3 gun aradan sonra kakamızı yapmısız ama yemyesıl asker yesılı rengı neden oyle anlamadım acaba mamadan mı oluyor dedım conformıle gectık ya artık......bu yemyesıl hatta koyu yesıl kakanın anlamı nedır kı?mama yıyen bebıslerınızde oldu mu hıc?cevap verenlere tesekkur edıyorum gorusuruz kızlar.....

Son düzenleme:
günaydınn güzellerrr
sempatikcim bende mama veriyorum ama hiç öyle koyu yeşil yapmadı
üşütmüş olmasın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…