2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım o dediğinden ebnde yapıyorum çok seviyo evin şçşne o oda senin bu oda ebnm geziyoruz bebek arabamızla henüz dışarda gezmek nasip olmadı daha yeni alldık ama bence güzel bi yöntem:)

canım benım korkma o butun bebeklerde olur beyın gelısımı tamamlandıkca kapanır.adıda bıngıldak:))) bende ılk gordugumde cok korkmustum o yuzden cok ıyı anlıyorum senı:)))

deniz bence çok esiyordur

valla çıktım melommm..esiyodu ama sardım sarmaladıımm..şadiye geldi düzcedenn..bebiş arabamıda nisaya verdimm...benim oğluşla kucakta gezdikk:)

canım seda güzelce acıklamış zaten..sıkıntı edecek bişey yookk..bıngıldağı oo:)
hamileyken bırakmıştım canım kaynanatör saolsun onun yüzünden tekrar başladım hırsımı sigaradan çıkarıyodum.
içmeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....ben de resmen aşeriyorum sigaraya..ama tekrar başlamıycammm

cnm o her yenı doğan bebekte olur arkadaşların dediği gibide adı bıngıldak korkmana gerek yok olması gereken biiey bu bebeklerde....

kızlar ben sol memeyı oğluma verdığımde kalbım çok hızlı atıyo çıkıcak sankı ağzımdan dışarı zorlanıyorum bazen sizdede oluyomu???

tamam canım ben şimdi özelden atıyorum adresimi sana

Iki cocuk olunca is daha da karisiyor tabii :) Hele bazem benimki o kadar mizmiz oluyor kiii... Dun mesela uykusu olmasina ragmen bir turlu uyumadi ve surekli kucak istedi. Cok da uzuluyordum ama ne yapayim, uyumuyordu iste... Artik en sonunda uyuyunca ben de yorgunluktan kafayi vurup yattim, cok iyi geldi

harikalar sahiline gidiyorumm..umarım esmiyodurrr

ayyy izmitte misin sen yoksaaaa
ben kocaeli üni mezunuyum çok severim orayı
hatta ordaki en son anım geldi aklıma,öğrenciyken para kazanmak için palyaçoluk yapmıştık en son orda bi uçurtma şenliği vardı ben pamuk prenses olmuştum çok eğlenmiştik arkadaşlarımdı diğer palyaçolar da çocukların yüzlerine resim filan çizmiştik gün sonunda hem yemeğimiz ısmarlanmış hem de 30 tl kazanmış olarak ayrılmıştık:)ve bn o parayla sevgilime (şu an eşim) hediye almıştım:)))
hey gdi günler heyyyy öğrenciliği özledim:))

evet canım izmitteyim..günün ne kadar da güzel bir günmüşş..gençliğim geldi aklımaa.:))))))).bu bebişlerden böyle şeylere fırsat bulabilecekmiyiz tekrardan acaba:)))

canım o bebek arabasından bn neler çektim bnm oğlum 2-3 haftalıkken başladı evde onun içinde uyumaya ama gezdirince sevmiyodu parkenin üzerinde ileri geri yapınca uyuyodu.
zaten ya memede ya orda uyuyodu.
ama şimdi büyüdü ve orda rahat değil hareketleri kısıtlanıyo diye vageçirmeye çalışıyoruz yatağına alışsın diye uğraşıyoruz ama çok zor oluyo...inan sırf bu yüzden gittik 2. bebek arabasını aldık onu da dışarda kullanıyoruz:))
delirmedin yani sakin ol:)

grup gizli olduğu için yazılan paylaşılanlar görünmüyor duvarında canım,rahat olabilirsin bizde boşuna rahat rahat yazmıyoruz ;}

Evet yaa, biyikli amcalarin bile internette fink attigini bilince buraya ozel birsey yazasim gelmiyor... Ama hala eklenemedim su sizin face grubuna

evet canım izmitteyim..günün ne kadar da güzel bir günmüşş..gençliğim geldi aklımaa.:))))))).bu bebişlerden böyle şeylere fırsat bulabilecekmiyiz tekrardan acaba:)))

bebişler büyüsün uçurtma şenliğine onları götürürüz artık palyaço olmam heralde bu saatten sonra ama:)))
eşim de kocaeli üni mezunu bu yaz memlekete giderken 1-2 gün izmitte kalalım diye daha bugun konuştuk,özledik valla:)

valla artık kolumda derman kalmayınca bu yontemı denedım....sevdı valla artık salıncak araba ve anakucagı derken teknolojının butun urunlerınden faydalanıyoruz:) dıyorum kendı arabası ehlıyetı yok ama annesı sagolsun varolan ehlıyetını asyanın arabasını surerek degerlendırıyor:)
bıızmkı sagolsun secmıyor heryerde uyuyor yeterkı rahat olsun cok cektırecek bu kız valla:)

canım o dediğinden ebnde yapıyorum çok seviyo evin şçşne o oda senin bu oda ebnm geziyoruz bebek arabamızla henüz dışarda gezmek nasip olmadı daha yeni alldık ama bence güzel bi yöntem:)

sagol canım demekkı subat annelerının hepsı aynı fıkırde......ah bu bebısler ahhhh okadar tatlılarkı bır okadar da nazlı.....

ben ıcıyorum canım sut aldıgı zamanlar ıcmıyordum sut de kesılınce kednımı vurdum sıgaraya
saka bır yanada suan ıcıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…