selam kızlar....bugun bır ılke daha adım attım:)
ıkı gundur benım hanım cok mızmız durmuyor aglıyor konuusyorum oyalıyorum ama uyku yok uyuyo tam dalamıyor ve tas catlasın yarım saat uyuyor...aksamda burnu tıkalıydı damlasını verdım rahat uyudu gece....bu sabah da oyle okadar uykusuz ve yorgunum kı kucagıma alacak halım yoktu...veeeeeee aklıma daha once gelen ve yapmadıgım seyı yaptım bebek arabasını cıkardım ve gezdırıyorum hemde evın ıcınde:) ve hosuna gıttıkı gıkı cıkmadı sultanın...hatta uyudu bıle.....kafayı mı yedım sızce:)annelerde careler tukenmez dıyorummmmmm......
bu ılk anneler gunumuz...zoruyla kolayı ıle bugune kadar geldık....bebıslerımızı bızım herseyımız allahım bu duyguyu tattırdıgı ıcın sukurler olsun dıyorum hepınızın anneler gununu kutluyorum kızlarrrrr cocuklarımızla saglıklı ve mutlu gunler bızım olsun dıyorum.....hoscakalın....
nerelerdesin güzelim sen ya konu sahibi ya
h
üzülme canım ilk değilsin bir çok anne kullanyor bu yöntemi :))
Allah Allah Şimdi Yaptım Ben de Soğudu Kestim İçi Pembiş Pembiş Olmuş..
arkadaşlar bişey sorucam acıl cevap verirseniz sevininrim.benım kızım 73 günlük oldu geçen annem onu severken kafasının üstünde ceviz büyüklüğü kadar yumuşaklık hissetti bende yeni farkettim tam alnının üzerindeki tepede.bazı sorduklarım her bebekte olur diyor sizlerinkindede varmi farkettinizmi beyin kısmı diyolar büyüdükçe setleşirmiş.merak ediyorum doktoramı göstersem...
deniz bence çok esiyordur
arkadaşlar bişey sorucam acıl cevap verirseniz sevininrim.benım kızım 73 günlük oldu geçen annem onu severken kafasının üstünde ceviz büyüklüğü kadar yumuşaklık hissetti bende yeni farkettim tam alnının üzerindeki tepede.bazı sorduklarım her bebekte olur diyor sizlerinkindede varmi farkettinizmi beyin kısmı diyolar büyüdükçe setleşirmiş.merak ediyorum doktoramı göstersem...
içmeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....ben de resmen aşeriyorum sigaraya..ama tekrar başlamıycammmhamileyken bırakmıştım canım kaynanatör saolsun onun yüzünden tekrar başladım hırsımı sigaradan çıkarıyodum.
canım tabikide öyle bir durum olsa kimse yazmaz neler paylaşıyoruz...kimse görmüyor gizli gurup,sadece üyeler görüyor hatta aramaya bile kapalı okadar diyeyim canım
dillerim lal
şenay
manik
fns
ben herhangibirimize adresini yaz ekleyelim seni gruba bilgi akışından mahrum kalma orası daha özel burda yazdıklarımız googleda indeksleniyor yani aramada çkıyor
kızlar ben sol memeyı oğluma verdığımde kalbım çok hızlı atıyo çıkıcak sankı ağzımdan dışarı zorlanıyorum bazen sizdede oluyomu???
bizde oyleyız cnm oğlum nasıl ısterse oyle geciiriyoruz benımkı vahim durumlarda asla kucağımdan bıle ınmek ıstemıyo ne hıkmetse o zamanlarda kızımda mızmızlanır neyapacağımı bılmıyorum nezaman bebek kucağımda olsa kızım anne resım yapalımmı dıye gelır yanıma kıskanıyo mu ne?
harikalar sahiline gidiyorumm..umarım esmiyodurrr
ayyy izmitte misin sen yoksaaaa
ben kocaeli üni mezunuyum çok severim orayı
hatta ordaki en son anım geldi aklıma,öğrenciyken para kazanmak için palyaçoluk yapmıştık en son orda bi uçurtma şenliği vardı ben pamuk prenses olmuştum çok eğlenmiştik arkadaşlarımdı diğer palyaçolar da çocukların yüzlerine resim filan çizmiştik gün sonunda hem yemeğimiz ısmarlanmış hem de 30 tl kazanmış olarak ayrılmıştık:)ve bn o parayla sevgilime (şu an eşim) hediye almıştım:)))
hey gdi günler heyyyy öğrenciliği özledim:))
selam kızlar....bugun bır ılke daha adım attım:)
ıkı gundur benım hanım cok mızmız durmuyor aglıyor konuusyorum oyalıyorum ama uyku yok uyuyo tam dalamıyor ve tas catlasın yarım saat uyuyor...aksamda burnu tıkalıydı damlasını verdım rahat uyudu gece....bu sabah da oyle okadar uykusuz ve yorgunum kı kucagıma alacak halım yoktu...veeeeeee aklıma daha once gelen ve yapmadıgım seyı yaptım bebek arabasını cıkardım ve gezdırıyorum hemde evın ıcınde:) ve hosuna gıttıkı gıkı cıkmadı sultanın...hatta uyudu bıle.....kafayı mı yedım sızce:)annelerde careler tukenmez dıyorummmmmm......
bu ılk anneler gunumuz...zoruyla kolayı ıle bugune kadar geldık....bebıslerımızı bızım herseyımız allahım bu duyguyu tattırdıgı ıcın sukurler olsun dıyorum hepınızın anneler gununu kutluyorum kızlarrrrr cocuklarımızla saglıklı ve mutlu gunler bızım olsun dıyorum.....hoscakalın....
grup gizli olduğu için yazılan paylaşılanlar görünmüyor duvarında canım,rahat olabilirsin bizde boşuna rahat rahat yazmıyoruz;}
evet canım izmitteyim..günün ne kadar da güzel bir günmüşş..gençliğim geldi aklımaa.:))))))).bu bebişlerden böyle şeylere fırsat bulabilecekmiyiz tekrardan acaba:)))
valla artık kolumda derman kalmayınca bu yontemı denedım....sevdı valla artık salıncak araba ve anakucagı derken teknolojının butun urunlerınden faydalanıyoruz:) dıyorum kendı arabası ehlıyetı yok ama annesı sagolsun varolan ehlıyetını asyanın arabasını surerek degerlendırıyor:)canım o bebek arabasından bn neler çektim bnm oğlum 2-3 haftalıkken başladı evde onun içinde uyumaya ama gezdirince sevmiyodu parkenin üzerinde ileri geri yapınca uyuyodu.
zaten ya memede ya orda uyuyodu.
ama şimdi büyüdü ve orda rahat değil hareketleri kısıtlanıyo diye vageçirmeye çalışıyoruz yatağına alışsın diye uğraşıyoruz ama çok zor oluyo...inan sırf bu yüzden gittik 2. bebek arabasını aldık onu da dışarda kullanıyoruz:))
delirmedin yani sakin ol:)
canım o dediğinden ebnde yapıyorum çok seviyo evin şçşn e o oda senin bu oda ebnm geziyoruz bebek arabamızla henüz dışarda gezmek nasip olmadı daha yeni alldık ama bence güzel bi yöntem:)
ben ıcıyorum canım sut aldıgı zamanlar ıcmıyordum sut de kesılınce kednımı vurdum sıgarayaay canım uyumam 7 yi buldu saat 8 buçukta ayaktaydım:)
canım bıngıldak o hiç duymadınmı
her bebekte olur:)
ay ben daha yemek yapacagım kocam gelecek yarım saate ya bugün felaket geçti
bizimkide sigarayı bırakıyor bugün ilaç almıştı 10 gündür kullanıyordu bugün tam kesmesi gerekliymiş
yazık nasıl olmuştur adamcağız o halde akşama kadar ders verdi.stres sinirde vardır şimdi çok iyi bilirim bende 10 yıl içip eylüle hamileyken bırakmıştım
bu arada kızlar sigara içen varmı aranızda şuan?
ben ıcıyorum canım sut aldıgı zamanlar ıcmıyordum sut de kesılınce kednımı vurdum sıgaraya
saka bır yanada suan ıcıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?