2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım senind anneler günün kutlu olsun hayırdır niye 3-4 kişi dışında dedin

Günaydın Kızlar Anneler Günü Bile Geldi Geçti Zaman Ne KAdar Hızlı Geçiyor Ama Dün Güzel Bi Gün Yaşadım Akşamına Kadar Çok Güzeldi Ama Akşamı İnanılmaz Bi Baş Ağrısı Oğlum da Farketti Sanırım Başım Ağrıdıkça O da Huysuzlandı Kendimi Tutamadım Ağladım Ağladım Ağladım Ağlama Nedenim de Yarın da Yine Aynı Şeyleri Yaşayacak Olmam Düşündükçe O An Delircek Gibi Oldum.. Neyse Dün Bitti Geceyi de Atlattık Sabah Kafam Davul Gibi Ama Neyse Uyandım Altını Açtım Emzirdim Oturuyoruz Beni Aldı mı Bi Hıçkırık Deli Gibi Hıçkırıyorum Oğlumda Başladı Hıçkırmaya Karşılıklı Hıçkırdık Bi de Sıpam Dalga Geçiyor Gibi Ben Hıçkırdıkça Gülüyor :}

Sabah Sakinken Kalktım Banyoyu Yıkadım Çamaşır Koydum Makineye Şimdi Başladı Yine Huysuzluğa..Ergen Gerisi :}

Evet yaa, biyikli amcalarin bile internette fink attigini bilince buraya ozel birsey yazasim gelmiyor... Ama hala eklenemedim su sizin face grubuna

Hakkaten Yaaa İnsan Napcanı Şaşırıyor..

günaydın canım sürekli mamayla besleniyoruz ama hiç olmadı fatmanın dediği gibi üşütmüş olabilirmisin acaba.sıcak su torbaları koyup biraz ısıtmayı dene istersen göbişini ve ayaklarını.

Geçmiş olsun canım..o hıçkırık davasını bizde bir kere sevil hümayla yaşadık çok komik oluyor.Oda ne olduğunu anlayamamıştı garibim bir o bir ben sırafla hapşurup durmuştuk :))

Geçmiş olsun canım..o hıçkırık davasını bizde bir kere sevil hümayla yaşadık çok komik oluyor.Oda ne olduğunu anlayamamıştı garibim bir o bir ben sırafla hapşurup durmuştuk :))

Sağol Canım..Gerçekten Dışardan İzleyen İçin Çok Komik Bi Görüntü Oluşturuyorduk .}

Günaydın güzel anneler dün güzel ve özel bir gün geçirdik kızım ve babasıyla annaneye ziyaretede gittik..Gezdik sonra evimize geldik...ama kızım 11' e kadar uyumak istemedi zar zor uyuttuk babasıyla kızımı ilk günümüz çok güzeldi...

Şimdi kızım uyumaya çalışıyor bende onu sallıyorum ama ççok acıktım çokkkkkk

üşüttüğünde benim kızımında kakadı yeşildi ama fazla sürmedi 1 kaç seferde bitti bu arada bizde 4-5 gündür güne 6 kez felan kaka yapıyoruz dr. tahlil istedi şimdi kaka yapmasını bekliyoruz babamız götürecek bezini inşlhh bişi çıkmaz

günaydın güzel anneler, mis kokulu bebişler
dün bütün gün gezince işler bugüne kaldı. ama gezmek de iyi geldi. neyseki oğluşum da seviyor gezmeyi. praktikere girdik renk renk tornavidalar matkaplar falan çok ilgisini çekti kafasını yan çevirip arabasından seyretti. babasının oğlu olacak yandım ben evde bir dolap dolusu alet edavat var ama hala bakınıyoruz) ordan foruma geçip birşeyler yedik içtik. e-bebekte emreyi emzirdim biraz daha dolandık evimize döndük. saat geç olmuştu bebişi yıkayacaktık ama vazgeçtik besleyip temizleyip yatırdık.bu akşam yıkarız artık.
haftada bir iki günde olsa çıkmak lazım bana evde fenalıklar gelmeye başladı onu anladım.

ayyyyyyyyy çok imrendim vallahi aman maşşlhhhh ne güzel dışarda duruyor demek benim kız dışarıyı hiç sevmiyooo ne zaman çıksak yıkıyor ortalığı ne yapcaz bilmiyorummm banada fenalıklar geliyor ama çıkıncada ağladımı daha fena oluyorum ne araba ne otobüs ne minibüs hiç birini sevemedi bnm cadı

Rezene çayı filan verdin mi ondan olabilir ? Bizde de 1 defa oldu doktorumuz devam eden kakaları yeşil olmazsa endişelenme demişti
yok rezene falan vermedım....devamına bakarım...

gecmıs olsun canım ınsallah bısey cıkmaz..galıba üşüttü ekstra bısey vermedım de yapmadım da tek üşütme durumu kalyor gerye sagol canım

Günaydın kızlar
Bizde hafta sonu dışarı çıktık ama
Keske çıkmasaydık
Oğlum çok üşümüş olacakki akşamı
Önce kusmaya sonrada öksürmeye başladı
Gece de uyuyamadik
yavrumun gözleri yaşarıyor burnu da tıkandı
Onu öyle görmek çok üzücü
Kendimi suçluyorum hep keske çıkmasaydık (((

Geçmiş olsun canım. Benim kızımda dün öyleydi. Gözlerine genta damla, burnuna tonimer damlattım. Gün içinde de (sabah-akşam) 1 çay kaşıgı peditus verdim. Bugün toplarladı çok şükür.

çok geçmiş osun canım
hiç suçlama kendini,
biz ne kadar dikkat etsek hastalanacak bu çocuklar
acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun canım. Benim kızımda dün öyleydi. Gözlerine genta damla, burnuna tonimer damlattım. Gün içinde de (sabah-akşam) 1 çay kaşıgı peditus verdim. Bugün toplarladı çok şükür.
ohh çok sevindim canım

slm bayanlar bende bugun yürüyüşe başlıcam kızımın uyanmasını bekliyorum emzirip çıkcaz

geçmiş olsun canım hiçç üzme kendini insan bu elbet hasta olcak iileşcek öyle öyle büyüycek

geçmiş olsun canım bilmiyodum asyanın hasta oldugunu neyse iimiş bugun

geçmiş olsu canım hiç kendini suçlama ufacık bir yelden bile kapıyorlar ne kadar kollarsan kolla bak bizim kızçede hastaydı çok şükür toparlandı..

güzel haberlerle gelmişsin canım..geçmiş olsun tekrardan

sabah bende çıkıyım dedim ama havalara güvenemedim bir türlü...

Sağol canım tonimeri kac defa sıkıyosun?
Birde Peditus ne ağrı kesici mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…