tüüüüüü kaçırdıımmm neysee kızlar anneler gününü 5 geçe gecikmelide olsa hepinizin anneler gününü kutluyorum 3-4 kişi dışında sanırım hepimizin ilk anneler günü heycanımız daha bi dorukta olsa gerek. Daha nice senelere hep beraber inşallahhh..
Evet yaa, biyikli amcalarin bile internette fink attigini bilince buraya ozel birsey yazasim gelmiyor... Ama hala eklenemedim su sizin face grubuna
günaydınn güzellerrr
sempatikcim bende mama veriyorum ama hiç öyle koyu yeşil yapmadı
üşütmüş olmasın?
gunaydın kızlar......ılk anneler gununuz nasıl gectı bakalım?????????
bız sabah kalktık kahvaltımızı yaptık,hazırlandık ogleden sonra cıktık burda hava guzeldı sansımıza.....
once babannemıze gıttık gununu kutladık(anneannemız sehır dısında onu goremedık malesef gelınce telafı edecegız) ordanda alısverıs merkezıne...oturduk bıseyler ıctık sagolsun guzel kızım üzmedı sesı bıle cıkmadı sevdı galıba orayı hatta bız bıseyler ıcerken oda mamasını yedıbıze eslık ettı yanı....ordanda bır arkadasımıza yemege davetlıydık gıttık guzel bır aksamdı gec saatte döndük....
sabahın 6sından on dakıka oncesıne kadar ayaktaydık yenı uyudu benım hanım....
altımız degıstı mamamız yendı nannamızla tur attık evın sahılınde:)
sımdıde uyuyor bende ölüyorum uykusuzluktan ama yatasım da gelmıyor hemen uyanacak dıye....ınsallah guzel bır anneler gunu gecırmıssınızddır kızlar.....
bu arada acılllllllllllllll bısey sormam gerek kızlar....özellklede mamayla besleyen arkadaslarım....sabah 3 gun aradan sonra kakamızı yapmısız ama yemyesıl asker yesılı rengı neden oyle anlamadım acaba mamadan mı oluyor dedım conformıle gectık ya artık......bu yemyesıl hatta koyu yesıl kakanın anlamı nedır kı?mama yıyen bebıslerınızde oldu mu hıc?cevap verenlere tesekkur edıyorum gorusuruz kızlar.....
Günaydın Kızlar Anneler Günü Bile Geldi Geçti Zaman Ne KAdar Hızlı Geçiyor Ama Dün Güzel Bi Gün Yaşadım Akşamına Kadar Çok Güzeldi Ama Akşamı İnanılmaz Bi Baş Ağrısı Oğlum da Farketti Sanırım Başım Ağrıdıkça O da Huysuzlandı Kendimi Tutamadım Ağladım Ağladım Ağladım Ağlama Nedenim de Yarın da Yine Aynı Şeyleri Yaşayacak Olmam Düşündükçe O An Delircek Gibi Oldum.. Neyse Dün Bitti Geceyi de Atlattık Sabah Kafam Davul Gibi Ama Neyse Uyandım Altını Açtım Emzirdim Oturuyoruz Beni Aldı mı Bi Hıçkırık Deli Gibi Hıçkırıyorum Oğlumda Başladı Hıçkırmaya Karşılıklı Hıçkırdık Bi de Sıpam Dalga Geçiyor Gibi Ben Hıçkırdıkça Gülüyor :}
Sabah Sakinken Kalktım Banyoyu Yıkadım Çamaşır Koydum Makineye Şimdi Başladı Yine Huysuzluğa..Ergen Gerisi :}
Hakkaten Yaaa İnsan Napcanı Şaşırıyor..
Geçmiş olsun canım..o hıçkırık davasını bizde bir kere sevil hümayla yaşadık çok komik oluyor.Oda ne olduğunu anlayamamıştı garibim bir o bir ben sırafla hapşurup durmuştuk :))
gunaydın kızlar......ılk anneler gununuz nasıl gectı bakalım?????????
bız sabah kalktık kahvaltımızı yaptık,hazırlandık ogleden sonra cıktık burda hava guzeldı sansımıza.....
once babannemıze gıttık gununu kutladık(anneannemız sehır dısında onu goremedık malesef gelınce telafı edecegız) ordanda alısverıs merkezıne...oturduk bıseyler ıctık sagolsun guzel kızım üzmedı sesı bıle cıkmadı sevdı galıba orayı hatta bız bıseyler ıcerken oda mamasını yedıbıze eslık ettı yanı....ordanda bır arkadasımıza yemege davetlıydık gıttık guzel bır aksamdı gec saatte döndük....
sabahın 6sından on dakıka oncesıne kadar ayaktaydık yenı uyudu benım hanım....
altımız degıstı mamamız yendı nannamızla tur attık evın sahılınde:)
sımdıde uyuyor bende ölüyorum uykusuzluktan ama yatasım da gelmıyor hemen uyanacak dıye....ınsallah guzel bır anneler gunu gecırmıssınızddır kızlar.....
bu arada acılllllllllllllll bısey sormam gerek kızlar....özellklede mamayla besleyen arkadaslarım....sabah 3 gun aradan sonra kakamızı yapmısız ama yemyesıl asker yesılı rengı neden oyle anlamadım acaba mamadan mı oluyor dedım conformıle gectık ya artık......bu yemyesıl hatta koyu yesıl kakanın anlamı nedır kı?mama yıyen bebıslerınızde oldu mu hıc?cevap verenlere tesekkur edıyorum gorusuruz kızlar.....
günaydın güzel anneler, mis kokulu bebişler
dün bütün gün gezince işler bugüne kaldı. ama gezmek de iyi geldi. neyseki oğluşum da seviyor gezmeyi. praktikere girdik renk renk tornavidalar matkaplar falan çok ilgisini çekti kafasını yan çevirip arabasından seyretti. babasının oğlu olacak yandım ben evde bir dolap dolusu alet edavat var ama hala bakınıyoruz) ordan foruma geçip birşeyler yedik içtik. e-bebekte emreyi emzirdim biraz daha dolandık evimize döndük. saat geç olmuştu bebişi yıkayacaktık ama vazgeçtik besleyip temizleyip yatırdık.bu akşam yıkarız artık.
haftada bir iki günde olsa çıkmak lazım bana evde fenalıklar gelmeye başladı onu anladım.
yok rezene falan vermedım....devamına bakarım...Rezene çayı filan verdin mi ondan olabilir ? Bizde de 1 defa oldu doktorumuz devam eden kakaları yeşil olmazsa endişelenme demişti
gecmıs olsun canım ınsallah bısey cıkmaz..galıba üşüttü ekstra bısey vermedım de yapmadım da tek üşütme durumu kalyor gerye sagol canımüşüttüğünde benim kızımında kakadı yeşildi ama fazla sürmedi 1 kaç seferde bitti bu arada bizde 4-5 gündür güne 6 kez felan kaka yapıyoruz dr. tahlil istedi şimdi kaka yapmasını bekliyoruz babamız götürecek bezini inşlhh bişi çıkmaz
tamam canım yaparım ısıtma işini tesekkur ederımgünaydın canım sürekli mamayla besleniyoruz ama hiç olmadı fatmanın dediği gibi üşütmüş olabilirmisin acaba.sıcak su torbaları koyup biraz ısıtmayı dene istersen göbişini ve ayaklarını.
Günaydın kızlar
Bizde hafta sonu dışarı çıktık ama
Keske çıkmasaydık
Oğlum çok üşümüş olacakki akşamı
Önce kusmaya sonrada öksürmeye başladı
Gece de uyuyamadik
yavrumun gözleri yaşarıyor burnu da tıkandı
Onu öyle görmek çok üzücü
Kendimi suçluyorum hep keske çıkmasaydık(((
çok geçmiş osun canımGünaydın kızlar
Keske çıkmasaydık
Gece de uyuyamadik
ohh çok sevindim canımGeçmiş olsun canım. Benim kızımda dün öyleydi. Gözlerine genta damla, burnuna tonimer damlattım. Gün içinde de (sabah-akşam) 1 çay kaşıgı peditus verdim. Bugün toplarladı çok şükür.
Günaydın kızlar
Keske çıkmasaydık
Gece de uyuyamadik
Geçmiş olsun canım. Benim kızımda dün öyleydi. Gözlerine genta damla, burnuna tonimer damlattım. Gün içinde de (sabah-akşam) 1 çay kaşıgı peditus verdim. Bugün toplarladı çok şükür.
Günaydın kızlar
Keske çıkmasaydık
Gece de uyuyamadik
Geçmiş olsun canım. Benim kızımda dün öyleydi. Gözlerine genta damla, burnuna tonimer damlattım. Gün içinde de (sabah-akşam) 1 çay kaşıgı peditus verdim. Bugün toplarladı çok şükür.
slm bayanlar bende bugun yürüyüşe başlıcam kızımın uyanmasını bekliyorum emzirip çıkcaz
geçmiş olsun canım hiçç üzme kendini insan bu elbet hasta olcak iileşcek öyle öyle büyüycek
geçmiş olsun canım bilmiyodum asyanın hasta oldugunu neyse iimiş bugun
çok geçmiş osun canım
hiç suçlama kendini,
biz ne kadar dikkat etsek hastalanacak bu çocuklar
acil şifalar diliyorum
geçmiş olsun canım hiçç üzme kendini insan bu elbet hasta olcak
Çok sağolun kızlar
Üzülmemek elde değil
Şimdi biraz daha iyi çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?