ayy kızlar yaa metehan öyle güzel elini emiyokii cok cok cok ses çıkıyoo avcunu yumruk yapıoo elinin üstünü emmeye çalışıyo sığsa hepsini sokacak ağzına bide hedefi tam tutturamıyo bazen.bende hiç ellemiyorum emsin onu öyle izlemek çok güzel
hele bu sabah uyanmış bende cok cok seslere uyandım bi baktım elini emmeye çalışıyoo beni göründe bi güldüü ayy içim eridi alıp içime sokasım geldi okadar yanii
bunlar büyüdükçe anne olmak dahada bi keyif veriyo heleki biraz daha büyüyüp boynumuza sarıldıkları günler kimbilir nasıl güzel olacak
acaba emzirincemi oluyo.valla benimobur oğlum iliğimi kemiğimi emiyooo cok cok ondanmı yakıyoruzki yada belki yapıylada alakası vardır
mesela kotlarımın kenarlarına pay koydurmuştum şimdide popomdan düşüyoo çekeliyorumm kemer takıyorum daha 1 ay oldu 49 kloyum 62ile girmiştim.zayıflamak istemiyorum ama yaaa
selam kızlar
sonunda yaz geldi galiba çok güzel ist.da hava.
tam gezmelik, birazdan emreyi babasına bırakıp alıverişe çıkıcam. uyansın emzireyim diye bekliyorum.
bu sabah dr.a gittik 3. ay kontrolü. sağlığı iyi çok şükür boyuda iyi uzuyor ama kilo alımı yavaş. son zamanlarda sütümü sağıp veriyorum ne kadar içtiğini görmek için onu bile bitirmiyor en fazla 50 ml içip bırakıyor tabi böyle olunca fazla kilo alamış bu ay. dr. anne sütüne devam dedi bir de pharmaton kiddi diye birşurup verdi vitamin takviyesi iştah açsın diye. bilen ya da kullanan var mı?
inş. işe yarar kızlar bu çocuk karnımda da böyleydi zayıf uzun olacaka galiba ben de ailenin en şişkosu olarak kalıcam böyle giderse
slm cnm maşallah emire boyu uzuyomuş kilosuda olsun cnm mamaya başlatmadığına göre yetrlidir bidahaki aya daha ii alır inş
cnm pharmaton ben üniversite sınavından hazırlanırken kullanmıştım:):)iştah konsantre artıyo falan ii bi vitamindi ya çikolata gibiydi valla bak canım çekti şimdi:) sana yazdığıda bebkler için olanı demekki takviye olması güzel bence inş şifa olsun miniğime
çağlayan hüma nın anlamıyla umayın anlamı aynı biliyomusun hatta bazı sitelerde umay yazınca farsçası hüma diyo
bizim üst kattakiler ev sahibi ben hiç ses çıkaramıyorum son 36 saattir uykuya hasret kaldım sayelerinde oğlumu dün gece en az 5 kez uyandırmak suretiyle uykusunu kaçırdılar.Ve çocuk her defasında o güm pat çat seslerinden korkarak uyandığı için gece boyu en uzun 5 dk uyudu ,uykusu var uyuyamıyo,ağlıyo gidip bebek arabasını iki sallıyorum dalıyo hop 2 dk geçmeden yine uyanıyo.abartmıyorum akşam 10.30dan sabah 7ye kadar eşimle nöbetleşe sallayrak uyuttuk ve en uzun 5 dk uyudu dediğim gibi.gün boyu da toplam 1,5 saat uyudu bugun.şimdi yatırdık 45 dk uyudu ağlayarak uyandı yıne emzirdim uyuyo şimdi...bu gece uyusun nolur dua edın bu gece de uyumazsa bayılabilirim yorgunluktan artık...
insanlar ne kadar saygısız yaaa...
yok anam yok. Benim bu oğlan evden başka yeri sevmiyo. arkadaşlara oturmaya gittik. burnumuzdan getirdi. normalde 8.30-9.00 arası uyuyan çocuk orada bütün ğraşmalarımıza rağmen uyumadı gitti. ağladı da ağladı. zor attık kendimizi eveevde de hiç bir şey olmamış gibi mutlu mesut başladı uyumaya :84: annesini kapı dışarı çıkarmayacak bu velet anlaşıldı. of napcam ben ya :26:
Ya kızlar bu has odaya girme işinde bende hiç istek yokEski halimden eser yok, canım hiiiç istemiyo. sırf kocacımla aram soğumasın diye yapıyorum valla :26: Sizde böyle misiniz?
ilk başlarda öyleydim ama şimdi geçti
yalnız bende hala kanama oluyoher defasında ilkmiş gibi kanama oluyo yaa geçmedi hala.böyle uzun ara verince ilk seferinde olurdu ama bu sefer uzun sürdü.
,ayy kızlar yaa metehan öyle güzel elini emiyokii cok cok cok ses çıkıyoo avcunu yumruk yapıoo elinin üstünü emmeye çalışıyo sığsa hepsini sokacak ağzına bide hedefi tam tutturamıyo bazen.bende hiç ellemiyorum emsin onu öyle izlemek çok güzel
hele bu sabah uyanmış bende cok cok seslere uyandım bi baktım elini emmeye çalışıyoo beni göründe bi güldüü ayy içim eridi alıp içime sokasım geldi okadar yanii
bunlar büyüdükçe anne olmak dahada bi keyif veriyo heleki biraz daha büyüyüp boynumuza sarıldıkları günler kimbilir nasıl güzel olacak
Aynen öyle başparmağının üstünü alıyo ağzına cok cok emiyor kameraya çektim ordan bile duyuluyor sesi :}
bak bak annesini beğenmiyor elini emiyor diyorum kızar gibi yandan yandan gülüyor anlıyor gibi :}
ama buraya yazıyorum bu çocuklar büyüdüğünde bişeyleri anlamaya başladığında parmaklarında oynatcaklar bizi şimdiden çok zekice kullaıyorlar bizi :}
selam kızlar
tam gezmelik, birazdan emreyi babasına bırakıp alıverişe çıkıcam. uyansın emzireyim diye bekliyorum.
bu sabah dr.a gittik 3. ay kontrolü. sağlığı iyi çok şükür boyuda iyi uzuyor ama kilo alımı yavaş. son zamanlarda sütümü sağıp veriyorum ne kadar içtiğini görmek için onu bile bitirmiyor en fazla 50 ml içip bırakıyor tabi böyle olunca fazla kilo alamış bu ay. dr. anne sütüne devam dedi bir de pharmaton kiddi diye birşurup verdi vitamin takviyesi iştah açsın diye. bilen ya da kullanan var mı?
inş. işe yarar kızlar bu çocuk karnımda da böyleydi zayıf uzun olacaka galiba ben de ailenin en şişkosu olarak kalıcam böyle giderse
arkadaşlar bişey sorucam acıl cevap verirseniz sevininrim.benım kızım 73 günlük oldu geçen annem onu severken kafasının üstünde ceviz büyüklüğü kadar yumuşaklık hissetti bende yeni farkettim tam alnının üzerindeki tepede.bazı sorduklarım her bebekte olur diyor sizlerinkindede varmi farkettinizmi beyin kısmı diyolar büyüdükçe setleşirmiş.merak ediyorum doktoramı göstersem...
arkadaşlar bişey sorucam acıl cevap verirseniz sevininrim.benım kızım 73 günlük oldu geçen annem onu severken kafasının üstünde ceviz büyüklüğü kadar yumuşaklık hissetti bende yeni farkettim tam alnının üzerindeki tepede.bazı sorduklarım her bebekte olur diyor sizlerinkindede varmi farkettinizmi beyin kısmı diyolar büyüdükçe setleşirmiş.merak ediyorum doktoramı göstersem...
aa bu arada inanamadım ama hiç birşey yapmamama ve homini gırtlak yememe rağmen göbeğim küçülmüşşümit var galiba yaaa
nerelerdesin güzelim sen ya konu sahibi yaslm canlarım nasılsınız ne zamandır giriyorum okuyup çıkıyorum yazamadım bi türlü özlüyorum sohbet etmeyi sizinle ama işte çok fazla vakit olmuyo
yarın anneler günü ve çok şükür artık bizimde bebeişlerimiz var bizlerde anne olduk minik melekerimiz yanımızda
sedacım paradise bnm oğlumda cok cok cok emiyo elini bide parmağını sokuyo bazen damağına değdiriyo sonra midesini bulandırıyo çıkarıyo sabahlarıda opkdar keyifkliki hele altını açınca gülücükelr savuruyo etrafa az açık kalsın altı diye biraz bekletiyorum üstüne penye battaniye örtüp ama nerdee battaniye falan kalmıyo üsütnde öyle güçlü tekmeliyoki yine cıbıl cıbıl kalıyo:) Allahım nasıl bi güzellikmiş bu ya derlerdi annelik çok başka bişi diye ama gerçekten anne olmadan anlaşılmıyomuş acayip bi duyguymuş yatarken bile özlüyorum kokusu hep burnumda oğlumun Allahım hepsine sağlık versin uzun ömürler versin
herkeste ayrı bir sorun bebek emince süt olmaz sende süt var emmiyor.aslında boyu iyiyise kilo önemli değil derler ama yine de killolu olsa daha iyiselam kızlarszıyor her ileti de sen yoksun:))
seda açıklamış zaten de sen yine de bir göster için rahatlasın .arkadaşlar bişey sorucam acıl cevap verirseniz sevininrim.benım kızım 73 günlük oldu geçen annem onu severken kafasının üstünde ceviz büyüklüğü kadar yumuşaklık hissetti bende yeni farkettim tam alnının üzerindeki tepede.bazı sorduklarım her bebekte olur diyor sizlerinkindede varmi farkettinizmi beyin kısmı diyolar büyüdükçe setleşirmiş.merak ediyorum doktoramı göstersem...
beni anlatmışsın güzelim yaa...benim eşimde yediriyor habire kızı içinmişYa ne guzel bende oyle demek istiyorumben normal dogum yaptim emziriyorym,hamisliktede 10kg aldim 7si gitti ama gobegim hala 5aylik gibi.esimde moralimi bozuyor masallah masaaaallllahhhh diye nasi olcek cok da yemege basladim bu aralar hamilelikte yemedigimi mi yiyorum ne anlamadim cok moralim bozuk
üzülme canım ilk değilsin bir çok anne kullanyor bu yöntemi :))selam kızlar....bugun bır ılke daha adım attım:)
ıkı gundur benım hanım cok mızmız durmuyor aglıyor konuusyorum oyalıyorum ama uyku yok uyuyo tam dalamıyor ve tas catlasın yarım saat uyuyor...aksamda burnu tıkalıydı damlasını verdım rahat uyudu gece....bu sabah da oyle okadar uykusuz ve yorgunum kı kucagıma alacak halım yoktu...veeeeeee aklıma daha once gelen ve yapmadıgım seyı yaptım bebek arabasını cıkardım ve gezdırıyorum hemde evın ıcınde:) ve hosuna gıttıkı gıkı cıkmadı sultanın...hatta uyudu bıle.....kafayı mı yedım sızce:)annelerde careler tukenmez dıyorummmmmm......
bu ılk anneler gunumuz...zoruyla kolayı ıle bugune kadar geldık....bebıslerımızı bızım herseyımız allahım bu duyguyu tattırdıgı ıcın sukurler olsun dıyorum hepınızın anneler gununu kutluyorum kızlarrrrr cocuklarımızla saglıklı ve mutlu gunler bızım olsun dıyorum.....hoscakalın....
ay canım uyumam 7 yi buldu saat 8 buçukta ayaktaydım:)Günaydın kızlar,
Ağlamasız, sakin, bol gülücüklü bebeklerle geçirilen bir gün dilerim size :))
Fns sana hayran kaldım kıs, gece 5.30 da yatmışsın ve yine burdasın. İki çocuklu olunca böyle oluyo galiba, mecburen uykusuz uykusuz(
ay canım uyumam 7 yi buldu saat 8 buçukta ayaktaydım:)
canım bıngıldak o hiç duymadınmı
her bebekte olur:)
ay ben daha yemek yapacagım kocam gelecek yarım saate ya bugün felaket geçti
bizimkide sigarayı bırakıyor bugün ilaç almıştı 10 gündür kullanıyordu bugün tam kesmesi gerekliymiş
yazık nasıl olmuştur adamcağız o halde akşama kadar ders verdi.stres sinirde vardır şimdi çok iyi bilirim bende 10 yıl içip eylüle hamileyken bırakmıştım
bu arada kızlar sigara içen varmı aranızda şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?