2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Günaydın..

Heeeyy Face Milletinin İnsanları Burayı da Unutmayalım :}

Şuan Güneş Var Güneş Varken Bi Çıkarıyım Bizim Oğlanı Güneşi Görsün :}

selam kızlar

ya bu benim oğlum eni konu elini emiyo yaa.demin emzirdim uyuyodum kucağımda yatağa koydum bi uyandı elini emmeye başladı tam yarım saattir cok cok cok ne uyuyo ne elini bırakıyoo nasıl olacak bilmiyorumkiii

Oğlumu Aldım Dışarı Çıktık Güneşi Gördük, Biraz Markete Gittik Ayy Öyle Garip Bi His Doğdu ki Bi Anda İçime.. Ben Şuan Dünyanın En Güzel Şeyini Yapıyorum ve Dünyanın En Güzel Varlığına Sahibim..
Anneyim ve Bi Oğlum Var Sağlığımız Ufak Tefek Sorunlar Haricinde Yerinde..

Ya Ne Güzel Bişey Bugün Bi daha Anladım Sokakta, Parkta Bugün Daha Bi Gururla Salına Salına Yürüdüm Ben Anneyim Yaaa Anneyim.. {Bu Pozitiflikte Güneşli Havanın da Etkisi Olabilir :} }

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜZELLİĞİ BİZE YAŞATTIĞIN,BU ÖZEL DUYGULARDAN MAHRUM ETMEDİĞİN İÇİN.. OLMAYANLARA,İSTEYENLERE DE NASİP OLSUN İNŞALLAH..

Malesef Onun Önüne Ben de Geçemiyorum Bi de İnatçı Ben Elini Çektikçe O Geri Ağzına Sokuyor :}

merhaba kızlar.bende şubat annesiyim ama oğlum 31 ocakda doğdu.hamileyken fazla olmasada buraya yazıyordum ama şimdi hiç giremiyorum oğlum çok iştahsız bir bebek ve kilosu biraz düşük.ek besinler topiğinde de yazdım ek gıdaya başlıyoruz biz.inşallah böyle oğlumu güzel besleyebilirim.gerçekten anne olmak büyük bir fedakarlıkmış. rabbim hepimize sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah:)

Aynen bizimki de öyle canım
Bazen önlük bağlıyorum salyasi yakasını islatmasin diye onu bile emmeye basliyo
Bir istahla emiyoki anlatamam çok tatlı görünüyor
Bal dökmüşler sanki mırç mırç ayyyyy çok şeker bu bebeler

aa benim kızımda 31 ocak dogumlu :) baska kimse yok sanıyordumm

arkaşlar ilgii bölümdede paylaştım ama burası daha aktif buradan da bana yardımcı olacak arkadaşlar bulabilirim umuduyla burayada yazmak istedim

...arkadaşlar öğretmenim 18 şubatta 13 gn ereken doğum yaptım doğum sonrasınıa bu gnleri aktarmak istiyorum okuluna dilekçe verenler ve kabul edenler dilekçe örneğini paylaşabilirlermi lütfen çok teşekkür ederim şimdiden..

kıslar ben bebeğimi ayakta sallıyorum bişey farkettim bazen böyle tirriyor elektirik çarpmış gibi ya da hani bizde olur ya bazen onun gibi . dışarıdan anlaşılmıyor ayaklarımda farkettim doktorumuza not bıraktım sizde de oluyor mu köyü bişey değildir inşallah İnternetteki bilgiler korkuttu beni

hiç duymadım canım inş kötü bişey değildir.dr a mutlaka ulaşıp sor

yüzündeki kızarıklıklar için ve başındaki konak için dr gittik başına zeytinyağ sürmeye deavm et dedi yüzü için de vermek istemiyorum kortizonlu ama dedi kortizonlu bi ilaç verdi ince bi tabaka halinde sür kırmızı ve kabarık yerlere dedi..

benimkinin bütün vücudu değil de bazen bi acağı titriyor..

bizde de yüzünde kızarıklık oluyor sivilce gibi bide kuruluk var konak için zeytinyagı sürüyorum bende

Slm kizlar,benim kizda elini emiyor nerdeyse elinin tamamini ve kolunu agzina sokacak cok cokcokBen elini cekiyorum olmuyor ama emzij veriyorum agzina elimlede tutuyorum biraz faydasi oluyor tavsuye ederim.

doktorumuz gözleri kapalıysa normal olduğunu söyledi internette okuduklarım yine kafamı karıştırdı uykuya dalarken gözlerini kapattığında bazen kayıyıro gözleri yukarı doğru bu normal mi acaba çok üzgünüm

tabiki normal canım bizlerin bile uyurken kayıyor gözlerimiz

tabiki normal canım bizlerin bile uyurken kayıyor gözlerimiz

Allah razı olsun canım aman okumayın internetten benim gibi herşeyi Allah aşına kalp ağrısı çekiyorum kaç saattir. Ki doktorumuz normal dedi titremesine soru işareti bile bırakmadı kafamda.Ama ben videolar izliyorum bir teşhiste göz kayması deyince Allah dedim ....Dediğin gibi işte bizimde kayıyor ama yok yok okumayacağım doktora sorarım size sorarım o kadar. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…