selam kızlar
ya bu benim oğlum eni konu elini emiyo yaa.demin emzirdim uyuyodum kucağımda yatağa koydum bi uyandı elini emmeye başladı tam yarım saattir cok cok cok ne uyuyo ne elini bırakıyoo nasıl olacak bilmiyorumkiii
selam kızlar
ya bu benim oğlum eni konu elini emiyo yaa.demin emzirdim uyuyodum kucağımda yatağa koydum bi uyandı elini emmeye başladı tam yarım saattir cok cok cok ne uyuyo ne elini bırakıyoo nasıl olacak bilmiyorumkiii
merhaba kızlar.bende şubat annesiyim ama oğlum 31 ocakda doğdu.hamileyken fazla olmasada buraya yazıyordum ama şimdi hiç giremiyorumoğlum çok iştahsız bir bebek ve kilosu biraz düşük.ek besinler topiğinde de yazdım ek gıdaya başlıyoruz biz.inşallah böyle oğlumu güzel besleyebilirim.gerçekten anne olmak büyük bir fedakarlıkmış. rabbim hepimize sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah:)
kıslar ben bebeğimi ayakta sallıyorum bişey farkettim bazen böyle tirriyor elektirik çarpmış gibi ya da hani bizde olur ya bazen onun gibi . dışarıdan anlaşılmıyor ayaklarımda farkettim doktorumuza not bıraktım sizde de oluyor mu köyü bişey değildir inşallahİnternetteki bilgiler korkuttu beni
kıslar ben bebeğimi ayakta sallıyorum bişey farkettim bazen böyle tirriyor elektirik çarpmış gibi ya da hani bizde olur ya bazen onun gibi . dışarıdan anlaşılmıyor ayaklarımda farkettim doktorumuza not bıraktım sizde de oluyor mu köyü bişey değildir inşallahİnternetteki bilgiler korkuttu beni
yüzündeki kızarıklıklar için ve başındaki konak için dr gittik başına zeytinyağ sürmeye deavm et dedi yüzü için de vermek istemiyorum kortizonlu ama dedi kortizonlu bi ilaç verdi ince bi tabaka halinde sür kırmızı ve kabarık yerlere dedi..
benimkinin bütün vücudu değil de bazen bi acağı titriyor..
Günaydın bacılar kısa bi aradan sonra biz geldikkk....
doktorumuz gözleri kapalıysa normal olduğunu söyledi internette okuduklarım yine kafamı karıştırdı uykuya dalarken gözlerini kapattığında bazen kayıyıro gözleri yukarı doğru bu normal mi acaba çok üzgünüm
tabiki normal canım bizlerin bile uyurken kayıyor gözlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?