2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar

bugün hava güneşliydi eşimde izinliydi carfura gittik.Oğlumuda babası aldı kanguruya koydu zaten dışarıya çıkacağımızı anlıyomu ne hemen uyumaya başlıyo.Biraz dolaştık carfurda alışveriş yaptık allahtan huysuzluk yapmadı.orda alışverişyapan yaşlı bi kadın demezmi 2.mi geliyo diye bi sinir oldum bi sinir oldum anlatamam.Moralimin içine etti yani kadın.Ayda yılda ilk defa çıktık dışarı üçümüz.

Termos fiyatlarına baktımda çelikleri 25 tl plastikler 18 tl bişeydi birde bu yemek termosları var oda 16 dan 8 e düşmüş ama almadım biraz araştırmak istedim.Akşamadaapartmandaki komşum gelebilir biraz hazırlık yapıyım.
Sevgiyle kalın bayyyy

canım normaldir bizdede var hatta benimki gözleri açık uyuyo bazen.yatırıyorum bana bakıyoo ama gönlü uyudu diyorum :) sonra kapatıyo gözlerini küçükkende vardı ozaman korkuyodum şimdi alıştım.benim ablamda gözleri açık uyur bende gözlerim açık uyurum bize çekti heralde diyorum

kızlar facebookdaki grubun adı neydi ben de katılmak istiyorum ama eşimin faceni kullanıyorum bi mahsuru yoktur herhalde bana grubun adını birileri söylerse talepte bulunayım ama artık burda da kimse yokk çatlıyorum meraktan ordaki yazışmaları okuyamıyorum diye muhabbet ne de tatlıdırrr kısa zamanda cevap bekliyorum güsel annişler

teşekkür ederim canım efet aynen böyle bizimki de

manikkciğim ben faceden arkadaşlık isteği gönderdim eşimin adresinden gökhan ergen adıyla

canım arkadaşlık isteğini onayladım ancak grupta kadın muhabbetleride geçiyor eşin onları görebilir ve kızlar bundan rahatsız olabilir kendin face alamazmısın? yinede kızlara sordum bakalım ne diyecekler

islem canım kızlar olumsuz yaklaştılar eşinin face ile girmene bence sende al bi face hesabı öyle katıl aramıza olur mu?

pöff kızlar başım ağrıyo yaa bi parol içtim biraz geçti.bugün oğlan doğuru dürüst uyumadı şu büyüme ataklarından birindeuyiz sanırım 12. haftadayız.

neyseki uyudu inşallah uyanmaz

islem canım kızlar olumsuz yaklaştılar eşinin face ile girmene bence sende al bi face hesabı öyle katıl aramıza olur mu?

tamam halecim kızlar haklı yarınbi hesap açarım kendime öyle arkadaşlık yollarım sana sende istersen şimdi silebilirsin arkadaşlk listenden beni yarın yeni hesabımla kızlara katılırım iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…