doktorumuz gözleri kapalıysa normal olduğunu söyledi internette okuduklarım yine kafamı karıştırdı uykuya dalarken gözlerini kapattığında bazen kayıyıro gözleri yukarı doğru bu normal mi acaba çok üzgünüm
nurberra , red cake kızlar siz face grubuna gelmediniz mi?
kızlar face grubunun adı nedir?
canım normaldir bizdede var hatta benimki gözleri açık uyuyo bazen.yatırıyorum bana bakıyoo ama gönlü uyudu diyorum :) sonra kapatıyo gözlerini küçükkende vardı ozaman korkuyodum şimdi alıştım.benim ablamda gözleri açık uyur bende gözlerim açık uyurum bize çekti heralde diyorum
grup gizli kızlar bulamazsınız.hale hoca diye beni bulup ekleyin ben sizi gruba eklerim
manikkciğim ben faceden arkadaşlık isteği gönderdim eşimin adresinden gökhan ergen adıyla
manikkciğim ben faceden arkadaşlık isteği gönderdim eşimin adresinden gökhan ergen adıyla
pöff kızlar başım ağrıyo yaa bi parol içtim biraz geçti.bugün oğlan doğuru dürüst uyumadı şu büyüme ataklarından birindeuyiz sanırım 12. haftadayız.
neyseki uyudu inşallah uyanmaz
islem canım kızlar olumsuz yaklaştılar eşinin face ile girmene bence sende al bi face hesabı öyle katıl aramıza olur mu?
tamam halecim kızlar haklı yarınbi hesap açarım kendime öyle arkadaşlık yollarım sana sende istersen şimdi silebilirsin arkadaşlk listenden beni yarın yeni hesabımla kızlara katılırım iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?