2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Manik cim birkaç tane hale hoca var da face de kızının adı selin di dımı yanlış hatirlamiyosam.

seda benimde 12. ve 13. haftalar kabus gibi geçti

öff gerçekten tuhaflaştı kuzu gibi olan çocuk chuky ye dönüştü canım yaa nasıl ağlamak öle
napalım kucakta dolandık bizde bakalımbu haftayı bi atlatsakk 13e sarkmaz inşallah.haftaya memlekete anneme gidicez bari orda uslu olsada beni yormasa

sözde on gibi misafir gelecekti bu 2.ci oluyo gelmediler.

höhhh saat 10da misafirmi gelirmiş beee

ay memlekete gideceksen hepten yandım ben memleketteydim o ara deliye çevirdi bei çığıra çığıra kaldı

ya manıkcım bende eşiminkini kullanıyorum ama eşim kullanmıyo face sadece ben kullanıyorum eklermısınız benıde...size garantı veririrm eşim girmez..:26:

fns93 sende mi uyumadın bakıyım ??projektör değil bana uygun bebek arabası bulsana bak bunu çok uyguna bulmuşsun :))

geldiler kızlar sonunda.eşi geç geliyo işten yeni komşu sayılırlar eşi daha önceden gelmişti bebek görmeye şimdi oturmaya geldiler gelmediklerine yanmazdımda hazırlık yapmıştım :)) öyle zırt pırt damlayan komşum yok.zaten apartmanda bu komşudan başka komşu yok gidip geldiğim. 2 komşu daha var ayrıyetten anne kız oturuyolar yaşları baya büyük anca merdivenlerde görürsem merhaba merhaba

gelseler de dert gelmeselerde insan bazen kapı çalınsın istiyor.gerçi bu benim gibi ailesinden uzak olanlar için geçerli ama ...bazen de illallah diyorsun gelen gidenden ...yapacak birşey yok :))

Günaydın Kızlar..

Bizim Oğlan İyice Edepsiz Oldu Artık Gece Uyumadı, Sürekli Alıyor 2 Gündür Kaka Yapmadı Zaten, Bi de Gaz Sorunu Çıktı Yine..

Offf Felaket Bi Geceydi Ve Hala Devam Ediyor Ara Ara Ağlama Nöbetleri Tutuyor.. Neymiş Bu 12. Hafa Böyle Yaaa..

Bitsin Lütfen Oğlumu Tanıyamaz Oldum, Bi Haller Oldu Çocuğuma..

evet ya tıkanıp duruyo pöff bize özel bizim çenemizle yarışabilcek bi teknoloji lazım bize

Son düzenleme:
ya manıkcım bende eşiminkini kullanıyorum ama eşim kullanmıyo face sadece ben kullanıyorum eklermısınız benıde...size garantı veririrm eşim girmez..:26:

canım senin gelmeni çok istiyorum ama eşlerin faceini kabul etmiyo kızlar ne olur ne olmaz sonuçta alsana kendine bi face sadece bizim için.Ama illa böyle dersen melocuma sor bu tür işleri o hallediyo.

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen.burda nasıl kendinize ait bir nickiniz varsa ordada kendi isminiz olması lazım.her ne kadar ben kullanıyorum desenizde kişiler üzerinde psikolojik rahatsızlık yaratılsın istemeyiz.yeri geliyo benim eşim kafasını çevirip ekrana bakmak istiyor ona bile müsade etmiyorum ona söylenebilecek şeyleri ben okuyorum.çünkü çok çeşitli paylaşımlar yapılıyor.buda oranın rahatlığıyla alakalı.

zaten böyle düşünmeseydik grup gizli olmazdı değilmi.

anlayışınız için teşekkür eder bol muhabbetler dileriz

ayy sabahın 9undan beri hala kahvaltı yapıcam.neyse artık kahvaltı kalsın yemek yiyim bari öğlen oldu :)

mete bey bugün sakin gibi aman maşallah diyim.bu büyüme atakları mahvediyo bizi.bugün pazar var havada güzel gibi öğleden sonra şölee bi çıkalım inşallah oğlumla hem hava almış oluruz hem yemeklik bişiler alırız

bide oğluşa emzik alayım diyorum.önceki emziği bebedor 0-3 sanki ağzına küçük geliyo ama yine aynı markamı alsam değişik alsammı bilemedim.şimdi değişik alsam emermiki ya istemezse

siz değiştinizmi emziklerinizi.chicko önerilmişti ama ya almazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…