seda benimde 12. ve 13. haftalar kabus gibi geçti
sözde on gibi misafir gelecekti bu 2.ci oluyo gelmediler.
öff gerçekten tuhaflaştı kuzu gibi olan çocuk chuky ye dönüştücanım yaa nasıl ağlamak öle
napalım kucakta dolandık bizde bakalımbu haftayı bi atlatsakk 13e sarkmaz inşallah.haftaya memlekete anneme gidicez bari orda uslu olsada beni yormasa
höhhh saat 10da misafirmi gelirmiş beee
evet canım selin kızmın resmi var zaten avatarda
ay memlekete gideceksen hepten yandım ben memleketteydim o ara deliye çevirdi bei çığıra çığıra kaldı
ya manıkcım bende eşiminkini kullanıyorum ama eşim kullanmıyo face sadece ben kullanıyorum eklermısınız benıde...size garantı veririrm eşim girmez..:26:
kızlar herhangi birimize özelden face adresimizi gönderin ekleyelim ..ben bulamadım gurubu nasıl ekleniyoruz acep
öff gerçekten tuhaflaştı kuzu gibi olan çocuk chuky ye dönüştücanım yaa nasıl ağlamak öle
napalım kucakta dolandık bizde bakalımbu haftayı bi atlatsakk 13e sarkmaz inşallah.haftaya memlekete anneme gidicez bari orda uslu olsada beni yormasa
höhhh saat 10da misafirmi gelirmiş beee
geldiler kızlar sonunda.eşi geç geliyo işten yeni komşu sayılırlar eşi daha önceden gelmişti bebek görmeye şimdi oturmaya geldiler gelmediklerine yanmazdımda hazırlık yapmıştım :)) öyle zırt pırt damlayan komşum yok.zaten apartmanda bu komşudan başka komşu yok gidip geldiğim. 2 komşu daha var ayrıyetten anne kız oturuyolar yaşları baya büyük anca merdivenlerde görürsem merhaba merhaba
ya manıkcım bende eşiminkini kullanıyorum ama eşim kullanmıyo face sadece ben kullanıyorum eklermısınız benıde...size garantı veririrm eşim girmez..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?