mrb hanımlar bişey sorucam sizin bebişerinizde kulak ağrısı oluyormu benim oğlumda var sanki kulağını tutup çekiyo habire doktorunu aradım olabilir dedi ve ağrıkesici calpol ver dedi oğlum çok huzursuz
Kızlar Facede Yazdım Ama Olmayanlar İçin Burayada Yazmak İstedim..
Doktor Bi Tanıdığımız Geçenlerde Görüştük de Bi Öneride Bulundu.. Ek Gıdaya Başladığında Yapılan Bi Tarif Var Ya Peynir,ReçelYumurta,Süt vs vs vs Ne Bulunduysa Karıştırılıp Ezlip Veriliyor Ya Bebeğe Sakın Öyle Yapmayın Dedi.. Nedeni de O Şekilde Karıştırılıp Verilien Çocuklar İlerde Yemek Seçermiş Ayrı Ayrı Yumurtanın,Peynirin Tadını Bilmesi Gerekiyormuş Karıştırmamak Gerekliymiş.. Bir de Sakın Blenderla Ezmeyin Çocuklarınıza Vereceğiniz Yemekleri Elinizle Çatalla Çok Lapa Olmayacak Şekilde Ezin Dedi.. Blenderla Tamamen Ezilen Yemekleri Yiyen Çocuklar Büyüyünce Çiğnemeyi Bilmez Çok Geç Öğrenirler Yedikleri Yemekleri Çiğnemeden Yutar ve Kabız Olurlar Dedi Ben de Sizinle Paylaşıyım Dedim.. Çok Mantıklı Geldi Bana Hatta Annem Aileden Örnekler de Verince Öyle Yapmaya Karar Verdim..
anam eskıden buyume ataklarımı varmııma annemın deyımıyle basıp yatırıorlarmış nasıl bı teknıkse hala beceremedım..sallamayla uyuo hanfendı 10 dk sonra veeeeeeee dıe başlıo,, eskıden çocukların gazlarıda yokmuş :)
6 çocuk buyuten annem ole dıo sanırım unutmuşseda gez ya hava guzelse pazarı gezmeyı bende severım işe bşlamadan no frostu dolduruyum dıom malum calışıunca zorluycak bezelye aldım 5 kılo dolaba attım bakalım
canım arkadaşlık isteğini onayladım ancak grupta kadın muhabbetleride geçiyor eşin onları görebilir ve kızlar bundan rahatsız olabilir kendin face alamazmısın? yinede kızlara sordum bakalım ne diyecekler
Kızlar Facede Yazdım Ama Olmayanlar İçin Burayada Yazmak İstedim..
Doktor Bi Tanıdığımız Geçenlerde Görüştük de Bi Öneride Bulundu.. Ek Gıdaya Başladığında Yapılan Bi Tarif Var Ya Peynir,ReçelYumurta,Süt vs vs vs Ne Bulunduysa Karıştırılıp Ezlip Veriliyor Ya Bebeğe Sakın Öyle Yapmayın Dedi.. Nedeni de O Şekilde Karıştırılıp Verilien Çocuklar İlerde Yemek Seçermiş Ayrı Ayrı Yumurtanın,Peynirin Tadını Bilmesi Gerekiyormuş Karıştırmamak Gerekliymiş.. Bir de Sakın Blenderla Ezmeyin Çocuklarınıza Vereceğiniz Yemekleri Elinizle Çatalla Çok Lapa Olmayacak Şekilde Ezin Dedi.. Blenderla Tamamen Ezilen Yemekleri Yiyen Çocuklar Büyüyünce Çiğnemeyi Bilmez Çok Geç Öğrenirler Yedikleri Yemekleri Çiğnemeden Yutar ve Kabız Olurlar Dedi Ben de Sizinle Paylaşıyım Dedim.. Çok Mantıklı Geldi Bana Hatta Annem Aileden Örnekler de Verince Öyle Yapmaya Karar Verdim..
kelebek heyet bır defada en fazla 45 gun verılıo al cnm adamını bulursan ıstedıklerı kadar mıkırdansınlar bebeklerımızden onemlımı
olabilir canım geçmiş olsun
bizde yok öyle bişi yani öyle bir belirti görmedim.sadece bizimkinin kulağının arkadası kabuklanıyordu.doktor egzama dedi krem verdi.
yıkarken falan su kaçmış olabilirmi.
birde kulaklarını temizleme yani çubuk sokma.dış kulağını temizleyebilirsin ama kulak deliğine bişi sokma.doktor beni sıkı sıkı tembihledi o kulak kendini temizler sakın bişi sokma dedi tıkarsın dedi
geçen gün emzirirken gördüm kir gelmiş ucuna tel tokayla aldım.ama kulak temizleyici çubuk falan sokmadım
çok teşekkür ederim canım, evet hiç bişey bebeklerimizden önemli diil. bir doktor tanıdığımız var o söz vermişti 30 gün veririm diye. ama bizim idarecilerimiz kabul etmeyip bazen üst kurula falan gönderiyorlar. gözümü kararttım haklarımı sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum, hoş bunlar işe başladıktan sonra yol su elektrik olarak döner ama olsun oğlumla ne kadar zaman geçirsem kardır. Ya bide anlamadığım ben sağlıkçıyım ve bi dönem doğum hastanesinde çalıştım. o dönemde hastalarımıza eğitim verirken mutlaka 6 ay anne sütü alması gerektiği daha sonra da bebek isteyene kadar 2-2.5 yaşına kadar anne sütü der dururduk. Ama gel görki ben devlet memuruyum aynı devlet ben bebeğime 6 ay anne sütü vermek istediğim için bana kırk takla attırıyor. İnsanın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesi var ama neyse. çok sinirliyim çok....
O Bişey Değil de En Aktif Konu Ünvanını Kaybetcez Yazık Olcak :}
Kizlar size bisi sircam sizinde bebisleriniz hala kusuyor mu2.kusunca peynir gibi mi?3.boyle peynir gibi kusmasi normal ama bugun 3aylik oldu hala neden bitmedi?:18:
Kizlar size bisi sircam sizinde bebisleriniz hala kusuyor mu2.kusunca peynir gibi mi?3.boyle peynir gibi kusmasi normal ama bugun 3aylik oldu hala neden bitmedi?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?