2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok gecmış olsun bende yastık kullanmıyorum ama başının altına ınce ıkı katlı çarşaf var koymasammmı aceba ama şuanda kuzum ağladı yattı altında yastık var yuksek bıde kıymadım uyanır dıye dokunamadım....

selam kızlar bugun dr gittik oğlum 15 günde sadece 100 gr almış mamaya geçin dedi gögüste süt yok dedi ama bakıyorum var gibi ama benim oğlan memeyi almak istemiyor zorluyorum ağlıyor mamayıda sevmedi kaşık biberon aldım onla vermeye calıstım ama yarısından fazlası döküldü hep yatağa üstüne başına napıcam bilmiyorum çok az kilo almış biberonu almayı bilmiyor nasıl öğreticem bilmiyorum

Teleşlanma canım benim kızım da bir ayda 350 gr almış. Ebe normal dedi. Mamaya başlamadım o yüzden sütüm var çünkü. Canım gerçekten sütünün olup olmadığını sağarak öğrenebilirsin. Eğer sütün varsa mamadan önce kendi sütünü de vermiş olursun böylece sütün de kesilmez. Benim kız da biberon almıyordu alıştırdık beni emer gibi yapıp yandan veriyorum alıyor artık ilk başlarda ağlıyordu baya sütün tadını alınca şimdi memeyi almamaya başladı kereta. Bazen bu aylarda memeyi almak istemeyebiliryormuş bence zorla derim. Uykusunda emzirmeyi dene sütün varsa. Ben biberonu vermiyoum artık yoksa beni emmicek zorda kalınca emiyor artık beni. Uykusunda veriyorum güzel emiyor. Chicconun biberonunu kullandım cnm ben. Ama dr browns ın da güzelmiş bi dene.

cnm senle aynı durumdayım benımkıdıde bıberonuda memeyıde ıstemıyo kaç çeşit denemdım almadı bıberonu mecbur kaşıkla verıyorum döke döke eskıden memeyı alırdı en azından bıtanesını şimdi hıç almıyo çok uzuluyorum mamayla uyuttum :2: umarım tutar yenıden...

Kızlar dayanamayıp bugün doktora gittim. Kızım 9 şubat doğumlu, doktor muayne etti, herşeyi yolunda , yapıcak bişi yok sütünü sağıp kaşıkla besle hatta biberona alıştır ama bir yandan emzirmeye çalışmaya da devam et dedi. Daha önce sağma pompası almıştım, elde olanlarından bi işe yaramıyodu, sütüm mü az diye endişeleniyodum. Bugün elektriklilerden aldım, şakır şakır yorulmadan sağıyo ilk kez biberon verdim bebişime emmedi ama huzursuzlanmadıda, koca gün yine sadece 3 kez emdi
Bakalım sürekli uğraşıcam hem biberona alışsın hem beni emsin. 6 aydan önce asla biberon vermem diyodum ama şu son bir haftadır bebişim resmen aç kaldı, doysun da nasıl doyarsa doysun diyorum artık Bu arada cevap yazıp yardımcı olan herkese çoook teşekkürler...

Sabirla ver arkadasim, pes etme. Oyalanma ayindalar artik. Bu yuzden garip sesler ve oyuncaklarla oyalayarak vermeyi dene. Pes etme. Ben zamaninda aglata aglata veriyodum kasik biberonuyla, o agliyodu ben tikiyodum agzina.

Son düzenleme:

Sorunun dogal olmasina sevindim. Gozun aydin cnm.

Gece uykusuna gectiyse uyanmayabilir arkadasim.

Benim oglan da surekli ustunu aciyo. O da tisortle uyuyakaldi, ben de kiyamadim oyle yatirdim. Bi de ustunu aciyo yaramaz. Emmeye kalkinca degistiririm artik, sen de oyle yaparsin olmadi

humana dışında ıhlamur çayı iç, rezene ve kımyon tohumu al onları bı su bardagı suya bı tatlı kaşıgı at ve kaynat 5 dk kaynasın altını kapat iç sutun bol olsun yarasın bebışınede sanada, kayısı suyu ıç bol bol aklıma gelen başka çay yok, bunları mutlaka dene ben guzel sonuç aldım

Isirgan + rezene.
bende ısırgan ıhlamur ,ç,yorum...ama ıkıdır soda ictim süt yaptı yaaa
benımde aynı emmmesı 1 dkk bıle surmez ıkı emer bırakır 4 aydayız hala sevmedı memeyı kızımda oyleydı oğlumda oyle çok uzuluyorum ama yapcak bişey yok benım kaderım boyle ıkı cocuktada aynı olunca
Gece uykusuna gectiyse uyanmayabilir arkadasim.

Benim oglan da surekli ustunu aciyo. O da tisortle uyuyakaldi, ben de kiyamadim oyle yatirdim. Bi de ustunu aciyo yaramaz. Emmeye kalkinca degistiririm artik, sen de oyle yaparsin olmadi
uyanmadı dun gece kaldı oyle :) benımkıde ustunde hıçbişey bırakmıyo bı bakıyom ustundekını atmış nasıl becerıyosa ki ben kundaklıyom hafıf yatmıyo benımkısı hemen uyanıyo kundaklayınca daha ıyı yatıyo sıpammm....
kızlar sütü artırma için hangi çaylardan içiyosunuz Humana dışında hangi bitki çayları?:44:

rezene ıhlamur bol yeşillik bol bol su bıtkı çaylarında ne bulursam ıçıyom bazen:) ama ısırgan çok işe yarıyo.....bıde soda bana yaradı....

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim kızım 9 Şubat 2011 doğumlu sütü arttırmak için ben ESELA adlı bir karışım aldım tamamen bitkisel günde bir tatlı kaşığı içiyosunuz bende işe yaradı. ama tabii asıl fazla süt için sıvı almak gerek kalitesi içinde iyi beslenmek ve öğün atlamamak gerektiğini söyledi dr.Birde bebek emdikçe süt artıyor

kızlar dün oğlumu yüzüstü çevirdim bakalım dönebilecek mi diye..ayaklarıyla çabaladı totoşunu yukarı kaldırdı tırtıl gibi ama sırt üstü dönemedi sanırım daha erken 3 ay 1 haftadayız ama beklicez demekki

Heheh erken zorlamissin.
Dur cnm daha once sol ve sag tarafa donecek, sonra o asama gelicek. 1 aya yakin surer.
5.ayda da isimlerini ogrenmeye baslayacak bizimkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…