- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
Benim arkadasimin ablasi mastit yuzunden ameliyat oldu, oyle duzeldi.
Iyi gibi. Bu arada sagdigin sutleri nasi muhafaza ediyosun ? Oda sicakliginda ne kdr dayaniyo ?
Yastik konusuna gelince, 1 yasina kdr yasak. Ben kullanmiyorum.
Duz zemin daha guvenli, tikanirksa falan tukurukle kafasini cevirip kendini kurtarabilir ama yastiga kafa gomuldugu icin kurtarmasi zor.
Gecen salladigim yastikta uyanmadin diye almadim orada uyudu. Tukurugu gitmis bogazina kafasi da gomuldugu icin cevirememis. Evde de arkadasim var deneyimsizdir o bu konularda, bekar henuz. Ben mutfaktayken olmus bu. O anlamamis bisi oldugunu baktim guluyo arkadasim oynuyo sanmis oglani, naapiyo o diyo. Hemen kostum baktim dudaklari mosmor nefes alamiyo yavrum. Hemen aldim ters cevirdim vs zar zor aldirdim nefes kuzuma.
Odum koptu, elim ayagim koyverdi. Gec kaldigim icin mudahelede zor kurtardi kendini yavrum.
Ama duz zeminde oyle olunca kafasini cevirip kurtariyo kendini.
selam kızlar bugun dr gittik oğlum 15 günde sadece 100 gr almış mamaya geçin dedi gögüste süt yok dedi ama bakıyorum var gibi ama benim oğlan memeyi almak istemiyor zorluyorum ağlıyor mamayıda sevmedi kaşık biberon aldım onla vermeye calıstım ama yarısından fazlası döküldü hep yatağa üstüne başına napıcam bilmiyorum çok az kilo almış biberonu almayı bilmiyor nasıl öğreticem bilmiyorum
selam kızlar bugun dr gittik oğlum 15 günde sadece 100 gr almış mamaya geçin dedi gögüste süt yok dedi ama bakıyorum var gibi ama benim oğlan memeyi almak istemiyor zorluyorum ağlıyor mamayıda sevmedi kaşık biberon aldım onla vermeye calıstım ama yarısından fazlası döküldü hep yatağa üstüne başına napıcam bilmiyorum çok az kilo almış biberonu almayı bilmiyor nasıl öğreticem bilmiyorum
Kızlar dayanamayıp bugün doktora gittim. Kızım 9 şubat doğumlu, doktor muayne etti, herşeyi yolunda , yapıcak bişi yok sütünü sağıp kaşıkla besle hatta biberona alıştır ama bir yandan emzirmeye çalışmaya da devam et dedi. Daha önce sağma pompası almıştım, elde olanlarından bi işe yaramıyodu, sütüm mü az diye endişeleniyodum. Bugün elektriklilerden aldım, şakır şakır yorulmadan sağıyoilk kez biberon verdim bebişime emmedi ama huzursuzlanmadıda, koca gün yine sadece 3 kez emdi
Bakalım sürekli uğraşıcam hem biberona alışsın hem beni emsin. 6 aydan önce asla biberon vermem diyodum ama şu son bir haftadır bebişim resmen aç kaldı, doysun da nasıl doyarsa doysun diyorum artıkBu arada cevap yazıp yardımcı olan herkese çoook teşekkürler...
çok gecmış olsun bende yastık kullanmıyorum ama başının altına ınce ıkı katlı çarşaf var koymasammmı aceba ama şuanda kuzum ağladı yattıaltında yastık var yuksek bıde kıymadım uyanır dıye dokunamadım....
kızlar sütü artırma için hangi çaylardan içiyosunuz Humana dışında hangi bitki çayları?:44:
bende ısırgan ıhlamur ,ç,yorum...ama ıkıdır soda ictim süt yaptı yaaaIsirgan + rezene.
benımde aynı emmmesı 1 dkk bıle surmez ıkı emer bırakır 4 aydayız hala sevmedı memeyı kızımda oyleydı oğlumda oyle çok uzuluyorum ama yapcak bişey yok benım kaderım boyle ıkı cocuktada aynı oluncaKızlar dayanamayıp bugün doktora gittim. Kızım 9 şubat doğumlu, doktor muayne etti, herşeyi yolunda , yapıcak bişi yok sütünü sağıp kaşıkla besle hatta biberona alıştır ama bir yandan emzirmeye çalışmaya da devam et dedi. Daha önce sağma pompası almıştım, elde olanlarından bi işe yaramıyodu, sütüm mü az diye endişeleniyodum. Bugün elektriklilerden aldım, şakır şakır yorulmadan sağıyoilk kez biberon verdim bebişime emmedi ama huzursuzlanmadıda, koca gün yine sadece 3 kez emdi
Bakalım sürekli uğraşıcam hem biberona alışsın hem beni emsin. 6 aydan önce asla biberon vermem diyodum ama şu son bir haftadır bebişim resmen aç kaldı, doysun da nasıl doyarsa doysun diyorum artıkBu arada cevap yazıp yardımcı olan herkese çoook teşekkürler...
uyanmadı dun gece kaldı oyle :) benımkıde ustunde hıçbişey bırakmıyo bı bakıyom ustundekını atmış nasıl becerıyosa ki ben kundaklıyom hafıf yatmıyo benımkısı hemen uyanıyo kundaklayınca daha ıyı yatıyo sıpammm....Gece uykusuna gectiyse uyanmayabilir arkadasim.
Benim oglan da surekli ustunu aciyo. O da tisortle uyuyakaldi, ben de kiyamadim oyle yatirdim. Bi de ustunu aciyo yaramaz. Emmeye kalkinca degistiririm artik, sen de oyle yaparsin olmadi
kızlar sütü artırma için hangi çaylardan içiyosunuz Humana dışında hangi bitki çayları?:44:
rezene ısırgan, bitki satan yerden mi alayım yoksa Doğadan vb çay markaları var onları mı alayım hangisi?
kızlar dün oğlumu yüzüstü çevirdim bakalım dönebilecek mi diye..ayaklarıyla çabaladı totoşunu yukarı kaldırdı tırtıl gibiama sırt üstü dönemedi sanırım daha erken 3 ay 1 haftadayız ama beklicez demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?