2011 şubat anneleri şeker yüklemsi yaptıranlar

haklisin stres yokkkk rahatimm yarin aclik degerim nrml cikacak allahin izniyleee =)
kızlar yarın 100 lük yüklemem var ne yapıyorduk yaa kafam iyice karıştı bir şey yiyip içmemem lazım demi şiimdiden sonra ...

sabah ac gidiliyodu diye hatirliyorum ben 12 saat önceden keseceksin bide yemegi

benimde tokluk şekerim çıktı arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun 170 miş açlıkta çokda sınırda işte biraz. diyetisyene göndermedi beyaz ekmek yeme hamur işi yeme tatlı yok sadece meyveden al şekeri dedi.

dillerim lal cnm dikkat edersen oda iner inşallah doktorun sölediklerini uygula meyveden şekerini al tatlım geçmiş olsun

teşekkür ederim canım.öyle yapıcaz artık napalım şurda bişi kalmadı zaten.çokda takmadım nedense belkide doktor çok rahat konuştu önemsizmiş gibi germedi beni.büyütmedi dikkat et yediklerine bişi olmaz dedi ondan galiba gayet rahatımm

göstermiyor sanki yaa bende anlamadım ben şeker ölçüm aletimi çok önceden aldım markası
optimum xceed canım

canım aynı şeker aletini bende kullanıyorum dün bişey öğrendim bilmiyorum haberin varmı ama şöyle bişey dendi bana kan damlattığımız çubuklar bitip yeni kutu aldığımızda içinde ayrı bi çubuk çıkıyor onu makineye okutmak lazımmış yoksa yanlış ölçebiliyormuş canım böyle bişey olmasın

canım zaten o barkotu okutmazsan ölçemez bende yeni çubuklar aldım okuttum zonra ölçmeye başladım.

günaydın arkadaşlarr....

bugün rejimime başladım inşallahhh..Allah utandırmasın

saat 08:30 itibariyle kahvaltı ediyorum.benim kahvaltı menümde bu

ince ve küçük bir dilim kaşar ve beyaz peynir(minicik bişi kibrik kutusunun yarısı eninde ve boyunda)
2 küçük parça tel peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım domates
yarım salatalık
yarım ceviz
1 bardak şekersiz light süt
1 ince dilim tam buğday ekmeği

doymayacağım gibime geldi ama gayette doydum sanırım.

Son düzenleme:
afiyetttt bal şeker olsunn.bende üç gündür yadiklerime dikkat ediyorumm.inşallahhh düzelicekkk hepimizinki.şimdi tokluk değerimi ölçücem.

aslında bu rejim işi okadarda korkunç değilmiş.saatlere uyulduktan sonra sık yenildiği için acıkmıyor insan ve az yiyincede doyuyor.ama olaki dışarı çıktık yada hele hele misafirliğe gittiysem rejim mejim hakgetire oluyor :2: evde gayet güzel uyuluyor

az önce öğle yemeğimi yedim menümde

taze fasülye
salata
yoğurt ve kepek ekmeği vardı 1 dilim.

sabah buğday ekmeği yemiştim akşamda pilav yemeyi planladığım için yanına bişi yapmadım.

aclik sekerim kendine geldi beni sadece bi kac gün korkuttu aclik degerinin yüksek cikmasi ama simdi iyiyz cok sükür tokluk degerim ne yersem yiyim hep iyi cikiyo allahim bozmasinnnnn

kızlar hani şu toz sahlepler varya satılan onlardan içebilirmiyiz?

hani süte tarçın katıp içebiliyoruz ya oda benzer bişi.bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…