- Konu Sahibi maviumutolsun
-
yinede kötü diil bence,ben bi deney yaptim dün, 1 kase patates corbasi 6-7 kasik kadar sebzeli pirinc pilav yedim bide elma 2 saat snra ölctüm degerim 105 cikti, doktorm süper diyo sizce nasil cünkü yediklerimde karbonhidrat deposu
aaa evet aynı haftalardayız :)))))
hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah
ama şekeri olan gebelerde 40 hafta beklenmeyebilirmiş(
yarın şeker yüklemem var o kadar abarttım ki çok büyüttüm kafamda. sabahları çok bulantım oluyor yataktan kalkamıyorum aç karna hastaneye gitmek o şekerli suyu içmek imkansız gibi geliyor şimdiden bi öneriniz var mı?
insülinin etkisi hemen başlamıyor mu acaba vücutta canım yaa ..bu arada şeker ölçüm aletini nerden aldın ???kızlar önceki yazdıklarımdan haberdarsınızdır muhakkak ben insüline başladım ve yemeklerime dikkat etmeye başladım hatta 2 kilo bile verdim ama ne yaparsam yapayım şekerim hala yüksek bu sabah açlığımı ölçtüm 136 sonra kahvaltı ettim yediklerim ise;1 şekersiz çay,2 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık ve 1 saat sonraki tokluğum ise 199 kafayı yemek üzereyim
benim yemek saatlerim
sabah en geç 09.00 a kadar
ara 10.30 -11.00 arası
öğlen 13.30
ara 16.30
akşam 19.30
ara 23.00
insülinin etkisi hemen başlamıyor mu acaba vücutta canım yaa ..bu arada şeker ölçüm aletini nerden aldın ???
kızlar önceki yazdıklarımdan haberdarsınızdır muhakkak ben insüline başladım ve yemeklerime dikkat etmeye başladım hatta 2 kilo bile verdim ama ne yaparsam yapayım şekerim hala yüksek bu sabah açlığımı ölçtüm 136 sonra kahvaltı ettim yediklerim ise;1 şekersiz çay,2 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık ve 1 saat sonraki tokluğum ise 199 kafayı yemek üzereyim
benim yemek saatlerim
sabah en geç 09.00 a kadar
ara 10.30 -11.00 arası
öğlen 13.30
ara 16.30
akşam 19.30
ara 23.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?