2011 şubat anneleri şeker yüklemsi yaptıranlar

kızlar bende yaptırdım açlık kan şekeri 90 tokluk 160 çıktı .doktor iii dedi yemene içmene dikkat et hamur işi tatlı yeme dedi. 100 lük yaptırmaya gerek yok dedi ama sizinkileri okuyunca benimki fazla geldi

kızlar bugün şeker yüklememiz yapıldı
Açlık kan şekerim 89 tokluk 121 çıktı .
Dr um sonuçların gayet güzel olduğunu söyledi
Diet vermedi

slm kızlar bende geçen hafta yaptırdım açlık almadı hemşire 50lik glukoz içtim sonrası kan şekerim 82 çıktı doktorum çok ii dedi ama benimki de baya düşükmüş size bakınca :44:

ay mimix süper yaa..o kadar karbonhidrata rağmen sonucun süper. tebrikler :)

yarın şeker yüklemem var o kadar abarttım ki çok büyüttüm kafamda. sabahları çok bulantım oluyor yataktan kalkamıyorum aç karna hastaneye gitmek o şekerli suyu içmek imkansız gibi geliyor şimdiden bi öneriniz var mı?

bugün çok mutluyum kızlarrrr....
sabah 2 saat sonra tokluk -85
öğle 2 saat sonra tokluk-97 çıktı

yemeklerden sonra oturmadım ayakta gezindim tek fark bu sanırım yürüyüşün faydası olacak,şeker sorunu yaşayan arkadaşların haberi olsun

yanında limon da götürrr canımm.içine sıksınllarr

hamilelik boyunca tatlı şeylere bayılıyorum aşeriyorum ama artık yasak yemiyecegim yeterki bebegim saglıklı bi şekilde dünyaya gelsin ben böyle diyetlere razıyım

kızlar önceki yazdıklarımdan haberdarsınızdır muhakkak ben insüline başladım ve yemeklerime dikkat etmeye başladım hatta 2 kilo bile verdim ama ne yaparsam yapayım şekerim hala yüksek bu sabah açlığımı ölçtüm 136 sonra kahvaltı ettim yediklerim ise;1 şekersiz çay,2 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık ve 1 saat sonraki tokluğum ise 199 kafayı yemek üzereyim
benim yemek saatlerim
sabah en geç 09.00 a kadar
ara 10.30 -11.00 arası
öğlen 13.30
ara 16.30
akşam 19.30
ara 23.00

insülinin etkisi hemen başlamıyor mu acaba vücutta canım yaa ..bu arada şeker ölçüm aletini nerden aldın ???

en son ara ögünü cok gec yiyorsun bence ama onuda gectim yemekten snraki degerlerinde yok yüksek, arkadasin dedigi gibi 1-2 hafta sürüyo insulinin istenilen etkisini göstermesi, yien düsmüyosa mutlaka diyetisyenine danis duruma göre insülini yükseltir büyük ihtmalle, sakin ihmal etme emi

selam kızlar bayramda annemlerdeydim döndüm bugün
şeker olayıma geliym 1 hafta boyunca aç ve yemeklerden 1 saat sonra ölçtüm gösterdik 2 tane doktora ikiside insülin e gerek yok bu değerler iyi diyete devam etsin demiş
bana 1 saat sonra ölçtürüyodu 140-150 yii geömicekmiş
ikinci saatte de 120 yi geçmicekmiş
normal gidiyoruz çok şükür arada yüksek çıkabilirmiş ama önemli değilmiş
önemli olan genel seyriymiş
bayramda ne bi tatlı ne çikolata yedim az kaldı diye avutuyorum kendimi
tek güzel yönü kilo almamak
5 kilo aldım gerisi gelmiyo:))

bende bugün yüklememi yaptırdım.50 lik sonucları daha almadım hafta içi falan doktorum gelince ancak.hiç zorlanmadım gayet rahattı.sonuçları çok merak ediyorum inşallah normal çıkar

bayramdan önce yaptırdık iyi çıktı şükürler olsun içim rahatladı valla darısı yaptırmayanların başıan inşallah

kizlar moralim bozuk seker yok dediler hatta cuam günü son kez diyetisyene gittim tmm böyle dvm et daha gelmene gerek yok dedi
ve 3 günde bi ölc degerleri dedi. dün ve bugün aclik degerim 97 ve 93tü ben 90nin altinda olmasi gerekiyo diye düsünmüstüm aradim yok 100e kadar normal dedi bi sorun yok dedi doktor ama be korktum normalde hep 80 ile 88 arasi oluyodu aclik degerim neden cikti bu deger simdi durduk yere ya, yedigime ictigimede dikkat ediyorum =(
yemekten snraki degerlerim normal buarada tek sorun aclik degeri (bana göre)

açlık
70-110 olması lazım canım sen sıkma canını stres de tetiklermiş

benim de açlık çok iyi
74-75
yokluk çok çıkıyodu diyetle düzene girdi çok şükür senin de normal moralini bozma

kızlar yarın 100 lük yüklemem var ne yapıyorduk yaa kafam iyice karıştı bir şey yiyip içmemem lazım demi şiimdiden sonra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…