2011 şubat anneleri şeker yüklemsi yaptıranlar

açlık değerlerin çok iyi mavicim ama 1.saat tokluk 140'ı geçmemeli. yemek yedikten sonra o ilk saat içinde 10 dakika yürü evin içinde. mutfağı falan toparla.şekerin düşer.sinirlenmekte şekeri arttırıyor dikkat et.

aaa evttt =) benimki kiz seninki ne besik kertelim
90sa iyi yine sey dene aksam yemegini daha erken ye mesela gec saatlerde yemek yersen aclik degerin dogal olarak cikiyo

mimixcim benim bebiş oğlan :) bu arada mavi de aynı haftada..bakalım doğumlar nasıl olacak. inşallah herkesin ki kolayca sağlıkla olur.

öğlen dışarda yiyorum ben
1 dilim buğday ekmeği
4 köfte ama hazırdı(
2 kepçe ezogelin çorbası
2 çatal makarna

şimdi akşam ölçtüm yemekten 1 saat sonra 134 çıktı
ev yemeğinin farkı işte
biraz daha devam ediym de olmazsa okula yemek götürürüm

aaa evet aynı haftalardayız :)))))
hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah
ama şekeri olan gebelerde 40 hafta beklenmeyebilirmiş(

şimdi 2 saat sonraki ölçümü yaptım 95 bu iyi demek sanırım:)))

sevindim canım...ben tam gün çalıştığımda okula yemek götürüyordum sefertasında kalorifere koyuyordum kışın sıcacık oluyordu öğlene kadar

babys benim listemden yardım alabilirsin

canım bugün benim doktorumda seninkinin aynısı bir liste verdi.ama ben hiç rejim yapamadım ki hayatımda e fazla geçen yıl tatlıyı bırakmıştım meyve dahil.şimdi çok zor olacak benm için iştahım çok açılmadı hamilelikten sonra ama şimdi ne yapacağımı şaşırdım (

bir de ben öğlanciyim eşim erken kalkmıyor diye ben de geç kalkıyorum öğlen kahvaltı yapıp çıkıyorum evden sonra okulda açıkınca zor oluyor benim için hadi gün içinde idare ettim diyelim eşim geç geliyor ve geldiğinde de kurt gibi aç oluyor o yemek yerken ben de açsam dayanamıyorum didikliyorum yemeğinden sonuç imdaaaaaaaaaaaattttttttttt:)))

ben gebelik şekerinin sonuçlarını aklıma getirdikçe yemekten vazgeçiyorum..

ölü doğum,şeker hastası bebek gibi gibi..birbirimize destk olalım yapalımm:13:
listeni yazar mısın

eşime ayrı yapıyorum
bugün ona patates yemeği yaptım mesela...akşam da tatlı seviyor diye kazandibi yaptım.ama kendim yemiyorum

evet canımzaten bize bir şey olmuyormuş kilo dışında bebek için tehlikeliymiş.

sabah
peynir
domates salatalık
ufak yoğurt yada bir bardak süt
haftada 2.3 gün yumurta

ara öğün
elma

öğlen
et, tavuk ya da balık (3.4 köftelik)
2 kaşık pilav ya da 2 küçük patates veya 2 dlim ekmek

ara öğün
2 tane ceviz veya 4-5 fındık
veya 2 grissini veya meyve (elma ya da mandalina)

akşam:
sebze yemeği
salata (zeytinyağı eklemeli ki bağırsakları çalıştırsın)
2 diim ekmek

20.30 gibi 1 meyve

yatmadan önce 1 badak süt

bende artık yemeyecem eşimde yazık ben de kilo vermeliyim zaten sana uyarım diyor da bu listeye uyamaz .mümkün değil.eskiden ona yaptıklarımdan tırtıklıyordum şimd yapmayacam artık tutacamkendimi .hem iyi tarafından bakalım kilo almamış olacaz :)))
doktorum resmen kafa yaptı benle 9 kilo aldım ben sınır 10 dur 1 kilo hakkın kalmış dedi ((

canım yapma o zaman yaaa...kaldı 3 ay...3ay daha idare etsin

benim doktorum sabah ac karnina sonrada yemeklerden 2 saat snra ölc 120nin altindaysa süper dedi, genelde 120nin altinda zaten diyetisyenim haftaya yine bulusalim yüksek degilse daha gelmene gerek yok doguma kadar böyle yemeye devam edersin dedi.
kızlar benim şekerim de yüksek çıktı.hamile değilken bile yapamadığım diyeti şimdi nası yapacam bilmiyorum ama söz konusu olan bebeğin ağlıysa elimden geleni yapacam artık (
bende yapamiyodum hic ay oldu sekerin cikonmun tadini unuttum =) bebis icin katlaniliyo hos benim doktorum sende seker yok ye abartmadan dedi ama bikere azcik yüsek cikti ya ciks doguma kadar dayanirim ben =)
mimixcim benim bebiş oğlan :) bu arada mavi de aynı haftada..bakalım doğumlar nasıl olacak. inşallah herkesin ki kolayca sağlıkla olur.
amin cnm allah hepimize kolaylik versin
şimdi 2 saat sonraki ölçümü yaptım 95 bu iyi demek sanırım:)))

süperr ;-)
ikinci tokluk 119 çıktı.sizce nasıl?

fena degil buida 2 saat snra mi ölctün?

evet ikinci saat ölçtüm ama biraz stresli bir akşamdı.

yinede kötü diil bence,ben bi deney yaptim dün, 1 kase patates corbasi 6-7 kasik kadar sebzeli pirinc pilav yedim bide elma 2 saat snra ölctüm degerim 105 cikti, doktorm süper diyo sizce nasil cünkü yediklerimde karbonhidrat deposu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…