2011 şubat anneleri tetenoz aşısını vuruldunuzmu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi su_su
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
180
0
46
Mardin
arkadaşlar ben 19 haftalık hamileyim nezaman tetenoz aşısı olucaz haberiniz varmı?dr um 20. haftadan sonra diyor sizin bilginiz varmı?

arkadaşlar ben 19 haftalık hamileyim nezaman tetenoz aşısı olucaz haberiniz varmı?dr um 20. haftadan sonra diyor sizin bilginiz varmı?

Ben 17.haftamdaydı yalnış hatırlamıyorsam gittim vuruldum aşımı.
İkinci aşım içinde 3 hafta sonra gidicem.Ama sen sağlık ocağına kaydını yaptır tarihini onlar sana söylerler zaten

Ben de 20. ya da 21.haftada yaptıracağımisağlık ocağında takip eden ebe öle dedi

ben 20. haftamda yaptırdım su 17 eylülde yani 16 ekimdede diğerini yaptırıcam

ben de salı yaptırıcam 22 +4olmuş olucaz belli bi aralığı var heralde tek bi hafta şart değil

arkadaşlar ben doktoruma danıştım bana dediki yaptırsanda olur yaptırmasanda bu hamilelikte olan bir aşı değil herbireyin 10 yılda bir yaptırması gereken bir aşı dedi,sağlık ocağıda çağırmıştı ama zaten bu haftalarda olmam gerekiyor şimdi kafam karıştı benim yaaaaaaaaakannehir

Ben bugün vuruldum. Yaşımı sordular, birinci dozu olmuşsundur, o zaman ikinci dozu vuralım dediler. 3. doz nisandaymış. galiba herkes aynı şeyi söylüyor, sen en iyisi yaş bilgilerinle doktoruna danış. Çünkü herkese aynı diil.

anladım canım ozaman ben tekrar danışayım doktoruma,sağol

buğün yaptırdım
çıs oldu kolum

ben gebe kalmadan önce hem tetanoz hemde hepatit aşılarımı vurdurdum:)

banada sağlık ocağında 20 hatalık olduğunduğunda gel dedıler...

ewet ewet cıss oldu eyvahedigeldismile ağrısıda yeni geçiyo,banyo yapma demişlerdi bugün yapıcam artık bitlenicem yoksa kaydirigubbakcemile3

ben daha aşı vurulmadım gitmiştim 20 haftadan sonra gel dediler inşallah geç kalmamışımdıreyvahedigeldismile

cuma gideceğim ağrı falan olursa cumartesi pazar atlatayım diye çalıştığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…