- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napsın öyle demek zorunda.onunda aklı hep sendedir.ekmek parası söz konusu olunca naparsın katlanıyorsun.hayat gerçektende zor.baba olmakta gerçekten zor.Allah başımızdan eksik etmesin onları güç kuvvet versin.sağlık versin.
sanirim bizde buyuk bi ihtimal ocak annesi olacagiz..
hemen doğurun ve bize akıl verin kızlarr.r...sanırım ööle sürmeli baksana zeten haftaları en büyüklerdeniz arada 4 hafta oynayan bile var
nur ne içindi bu?biz de burdayız...bende netten lierac krem bakıyordum uygun bulursam bu sefer netten almayı düşünüyorumm....
nasıl oldu kaan burcu,umarım bu geceyi bari rahat geçirmişsindir.aslında ne güzel sen bu dönemleri unutmadan sıcağı sıcağına tecrübeyle tekrar yaşayacaksın,biz ne yapsakki falan derken sen hemen gerekeni yapacaksınKızlar çok teşekkürler, inş hepimizinki vakiti zamanında sorunsuz olarak dünyaya "hoşgeldim" der
Bu akşam yakınımızda mevlüt vardı oraya gittik, gözlerim yanıyor uykusuz kaldım biraz, kağan dün gece 4 sefer ağlayarak uyandı, şu köpek dişlerinin 4 ünüde tamamlasın artıkda kurtulalım
[/B]
hadi bakalım güle güle harca canımselam kızlar nasılsınız kimler var kimler yok geçmişi okuyayım dedim ama uçmuşsunuz yine maşallah okuyamadım valla yarıda pes ettim
ben bugün yine herşeyi 1 güne sıkıştırdım
sabah temizlik yaptım sonra alışverişmerkezine gittim.lcw den kendime gömlek aldımbitane.hamile reyonundan.oğlumada 3lü arkası muşamma olan önlük aldım 10 liraya güzeldi uygun geldi.
ordan markete gittim sütünyoğurdun peynirin lightından aldım.malum rejim mevzuu.
ordan kayınvalidem biyere oturmaya gitmiş benide çağırdılar.saat 4de oraya gittim kadın el işi siparişi vermişti bana 6ay oldu daha başlamamıştım gittik rengini örneğini beğendi.aradan çıktı iyi oldu.bide parasını peşin verdipek memnun oldum
ordan eve geldim yemek yedik eşimle eski patronuma oturmaya gittik anca geldik valla yorulmuşum yauu
olsun burcu bu dönemlerde geçecek ve siz 4 kişilik koca bir aile olacaksınız,hemde ikisi birden büyüyecek rahat edeceksinveeee eşimi çooooooooooooooooooooooooooooook özledim, bu hafta sonu gelecekti, cuma akşam aradığında otobüse biniyor sandım, kek yapmıştım gelecek diye, ama iş çıktı gelemicem dedi... evimi, kocamı, düzenimi özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
canım sıkma canını allah çaresiz dert vermesin halledersiniz moral çok önemli bizim için biliyorsun...hepimizi titizleniyoruz ufak tefek aksilikler mutlaki oluyo önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak gerisi olurr giderr inş...annesi üzme prensesi![]()
bende bıseye ne kadar tıtızlensem muhakkak bı puruz cıkar sıkma canını miniğin için bı gun bosa gıtmıs cok mu annesı.. boyayın olmadı bozun bıda bıda boyayın Rabbım saglıcakla guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah
sıma canını canım halledilir nasıl olsa haledilebilecek bi sorun için kendini yıprattığına değermi.bitmiş halini düşün odanın heleki içinde minişin olduğu günleri düşün bak moralin yerni gelir.yarın biter nasıl olsa
Cnm bu mesajını alıntıladım sana kahverengi yapma çok kapatır dicektim son sayfalarda kötü oldu yazmışsın ya kendimi yetişememiş gibi hissettim, üzülmeni anlıyorum aman sağlık olsun bir iki güne kurur sonra yine pembeye çevirirsiniz içine su katmadan direk boyarsanız kapatır kahveyi
Sanada günaydın canım.Diyet yemeklerini hazırlamak bile zorken birde ayrı yemek yapmayı hayal bile edemiyorum.Eşinde sana anlayış gösterecektir eminim.günaydın kızlarrrr...
babamız sınavda görevli,bana görev almamış
biz de kızımla erken kalkıp kahvaltı ettik.burayı okuduk,birazdan kalkıp yemek yapacağım.malum diyet menüleri kalabalık birazını bugünden yapayım da yarın okuldan gelince hazır olsun
eşim o kadar çok yemek seçiyor ki..kendime ayrı ona ayrı yemek yapmaktan artık yoruldum çünkü hamurlu ve tatlı şeyleri seviyor onlar da bana yasak ve dün karar aldım ben sadece kendi menümü yapacağım ona ayrı yapmayacağımçünkü artık çok çabuk yoruluyorum
canım ben sütü hiç sevmezdim zaten hamileliğimden beri iyice soğudum ayran yoğurt ve peynirle telafi etmeye çalışıyordum kalsiyum eksiğini...dün eşim sütlü kahve istedi kendimede yaptım çok şükür içebildim ve çokk mutlu oldum bundan sonra sık sık içerim artık inş...neeeeee duymamış olayım
senin bebeğin bi şekilde kalsiyim alır ama ilerisi için kendini de düşün canım ben günde 2 bardak içiyodum da dr kızdı 4 eçıkardık
burcucum seni çok iyi anlayabiliyorum işin gerçketen çok zor her ne kadar annenin babanın evi olsada insan kendini evini düzenini kendine ait bir hayatı özlüyor inş şu vakitler tez zamanda geçerde sende eşine yuvana kavuşur oğluşların ve eşinle mutlu mesut yaşarsın....veeee eşimi çooooooooooooooooooooooooooooook özledim, bu hafta sonu gelecekti, cuma akşam aradığında otobüse biniyor sandım, kek yapmıştım gelecek diye, ama iş çıktı gelemicem dedi... evimi, kocamı, düzenimi özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
günaydın kızlarrrr...
biz de kızımla erken kalkıp kahvaltı ettik.burayı okuduk,birazdan kalkıp yemek yapacağım.malum diyet menüleri kalabalık birazını bugünden yapayım da yarın okuldan gelince hazır olsun
eşim o kadar çok yemek seçiyor ki..kendime ayrı ona ayrı yemek yapmaktan artık yoruldum çünkü hamurlu ve tatlı şeyleri seviyor onlar da bana yasak ve dün karar aldım ben sadece kendi menümü yapacağım ona ayrı yapmayacağımçünkü artık çok çabuk yoruluyorum
inşallah canımSanada günaydın canım.Diyet yemeklerini hazırlamak bile zorken birde ayrı yemek yapmayı hayal bile edemiyorum.Eşinde sana anlayış gösterecektir eminim.
geçmiş olsungünaydınn şubat ayının güzel annelerii
sizleri çok özledim
İşyerinde biraz rahatsızlanınca izin aldım.3 gündür keyif yapıyordum
sizler neler yapıyorsunuz minikler nasıl
tamam canım sağolcanım ben sütü hiç sevmezdim zaten hamileliğimden beri iyice soğudum ayran yoğurt ve peynirle telafi etmeye çalışıyordum kalsiyum eksiğini...dün eşim sütlü kahve istedi kendimede yaptım çok şükür içebildim ve çokk mutlu oldum bundan sonra sık sık içerim artık inş...
burcucum seni çok iyi anlayabiliyorum işin gerçketen çok zor her ne kadar annenin babanın evi olsada insan kendini evini düzenini kendine ait bir hayatı özlüyor inş şu vakitler tez zamanda geçerde sende eşine yuvana kavuşur oğluşların ve eşinle mutlu mesut yaşarsın....
haklısın canım ya bana bazen tek çeşit yemek yapmak bile zor gelio....canım kremi sormuşsun galiba yanlış anlamadıysam çatlaklar içindi dün yazdığım krem...
günaydın kızlar ben dün oğlumu görmeye gittim kocaman olmuş 1kilo 232 gr büyümüş oğlum 3 hafata 500 gr almış ben hiç kilo almamışım çok sevindim oğlum azcık koca kafalıymış sezeryan olma ihtimalim varmış 10 şubat gibi bende istiyorum sezeryan:)))![]()
canım ilaçları kullandığın halde mi 9.0 çıkıyor..benim aylardır 9.6 yükselmedi bir türlüHoşgeldin Gözde.
Benim de 9.0 Bir ay önce de aynıydı malesef...
Kızlar çok teşekkürler, inş hepimizinki vakiti zamanında sorunsuz olarak dünyaya "hoşgeldim" der
Bu akşam yakınımızda mevlüt vardı oraya gittik, gözlerim yanıyor uykusuz kaldım biraz, kağan dün gece 4 sefer ağlayarak uyandı, şu köpek dişlerinin 4 ünüde tamamlasın artıkda kurtulalım
waww süpermiş, tebrikler
Cnm sen cts leridemi çalışıyon, pöf ne sıkıcıdır...bankada çoğu hafta sonu mesai yapıyorduk o zamanları hatırladım, aman ne kötüydü ya, herkes evinde ailesiyle sen işyerinde masabaşında harıl harıl...ve pzt sanki hafta sonu dinlenebilmişsin gibi erkenden yine işbaşı...
Cnm bu mesajını alıntıladım sana kahverengi yapma çok kapatır dicektim son sayfalarda kötü oldu yazmışsın ya kendimi yetişememiş gibi hissettim, üzülmeni anlıyorum aman sağlık olsun bir iki güne kurur sonra yine pembeye çevirirsiniz içine su katmadan direk boyarsanız kapatır kahveyi Cnm düzenli olmadığı sürece problem yok, baş ağrısı için parol alabilirsin
Cnm senin normal istemen normal de dr niye sezaryende ısrar ediyor??
Cnm en miniklerden alma hiç kullanmadım, 125liklerden 1 tane olsun kalanları büyüklerden alırsın, ağızları aylara göre farklılık gösteriyor ona dikkat et
Elinize sağlık cnm, geçen sefer ağrın olmuştu inş bu sefer zorlanmamışsındır
Cnm eşimle bu akşam konuştukta o anlattı, bizden önce hastanede bir salak kadın doğumcu varmış sezaryen olmasına gerek olmayan birisini öyle böyle kandırıp ameliyat parası için sezaryen yapmış, bide oh olsun ameliyat ağrısı çeksin demiş millete, yazık ya insan kılığında ne yaratıklar var, bide maalesef dr bu...
aa süpermiş, nerde buldun cnm
Cnm Allah korusun kötü düşünüp kötüyü çağırma, ama akıntı hafife alınacak bişi değil gebelikte, dr una söyle gecikmeden
Beğendim cnm magnetli olması güzel olmuş
Cnm iyi düşünmüşsünüz, yeriniz varsa çocuk odasını bozmaya hiç gerek yok bencede
aaaa erken doğmuş niyeki acep
Cnm süt içiemiyorsan kaşar ye, en çok kalsiyum kaşarda var
selam kızlar nasılsınız kimler var kimler yok geçmişi okuyayım dedim ama uçmuşsunuz yine maşallah okuyamadım valla yarıda pes ettim
ben bugün yine herşeyi 1 güne sıkıştırdım
sabah temizlik yaptım sonra alışverişmerkezine gittim.lcw den kendime gömlek aldımbitane.hamile reyonundan.oğlumada 3lü arkası muşamma olan önlük aldım 10 liraya güzeldi uygun geldi.
ordan markete gittim sütünyoğurdun peynirin lightından aldım.malum rejim mevzuu.
ordan kayınvalidem biyere oturmaya gitmiş benide çağırdılar.saat 4de oraya gittim kadın el işi siparişi vermişti bana 6ay oldu daha başlamamıştım gittik rengini örneğini beğendi.aradan çıktı iyi oldu.bide parasını peşin verdipek memnun oldum
ordan eve geldim yemek yedik eşimle eski patronuma oturmaya gittik anca geldik valla yorulmuşum yauu
wawwww pek bi asortikmiş valla, benim bile içine yatasım geldi![]()
veeee eşimi çooooooooooooooooooooooooooooook özledim, bu hafta sonu gelecekti, cuma akşam aradığında otobüse biniyor sandım, kek yapmıştım gelecek diye, ama iş çıktı gelemicem dedi... evimi, kocamı, düzenimi özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
hemen doğurun ve bize akıl verin kızlarr.r...
nur ne içindi bu?
nasıl oldu kaan burcu,umarım bu geceyi bari rahat geçirmişsindir.aslında ne güzel sen bu dönemleri unutmadan sıcağı sıcağına tecrübeyle tekrar yaşayacaksın,biz ne yapsakki falan derken sen hemen gerekeni yapacaksın
hadi bakalım güle güle harca canım
olsun burcu bu dönemlerde geçecek ve siz 4 kişilik koca bir aile olacaksınız,hemde ikisi birden büyüyecek rahat edeceksin
günaydın kızlarrrr...
kızlar haklısınız böyle ufak tefek şeylere takılmamak lazım ama işte çok gerildim dün yazdıklarınız içinde çok teşekkür ederim bugün deniycez bakalım tekrar pembede koyu oldu beyaz katıp içine odayı komple tekrar boyuycaz inş bu sefer olur gelişmelerden haberdar ederim sizi.
Burcucum bu ararad senin yazdıklarını bende cevaplayamasamda mutlaka takip ediyorum.Eşinden ayrısın sana bol bol sabırlar diliyorum canım inş ilerin rast giderde doğumda eşin bir pürüz olmadan yanına gelebilir.En yakın arkadaşlarımdan birisinin eşide seninki gibi asker ve şuan eşi hakkaride kendide kastamonuda onun da bir oğlu var onunla sık sık konuşup dertleştiğimiz için seni çok iyi anlıyorum.Allahım hepinize güç kuvvet versin.
günaydınn şubat ayının güzel annelerii
sizleri çok özledim
İşyerinde biraz rahatsızlanınca izin aldım.3 gündür keyif yapıyordum
sizler neler yapıyorsunuz minikler nasıl
canım ben sütü hiç sevmezdim zaten hamileliğimden beri iyice soğudum ayran yoğurt ve peynirle telafi etmeye çalışıyordum kalsiyum eksiğini...dün eşim sütlü kahve istedi kendimede yaptım çok şükür içebildim ve çokk mutlu oldum bundan sonra sık sık içerim artık inş...
burcucum seni çok iyi anlayabiliyorum işin gerçketen çok zor her ne kadar annenin babanın evi olsada insan kendini evini düzenini kendine ait bir hayatı özlüyor inş şu vakitler tez zamanda geçerde sende eşine yuvana kavuşur oğluşların ve eşinle mutlu mesut yaşarsın....
haklısın canım ya bana bazen tek çeşit yemek yapmak bile zor gelio....canım kremi sormuşsun galiba yanlış anlamadıysam çatlaklar içindi dün yazdığım krem...
günaydın kızlar ben dün oğlumu görmeye gittim kocaman olmuş 1kilo 232 gr büyümüş oğlum 3 hafata 500 gr almış ben hiç kilo almamışım çok sevindim oğlum azcık koca kafalıymış sezeryan olma ihtimalim varmış 10 şubat gibi bende istiyorum sezeryan:)))![]()
gunaydin kizlar.. bugun hic keyfim yok erken kalktik kizimla.. dedemizle dayimiz banyoda insaat baslattilar..![]()
s3nna gecmis olsun canim..
fadime83 masallah oglusuna cnm ohh iyi fazla bekletmicek seninki![]()
ayyyyyy....çıldırdım az önce buzlukta ne varsa göçtü....ve o kalıp gibi halleriyle yerleştirmek imkansız hale geldi çoğunu attım,tekrar yaptım tekrar yıkıldı şaka gibiydi yaa....başıma ağrı girdi sinirlerim bozuldu
günaydın güzel anneler herkese iyi pazarlar kuzucuklarla![]()