• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam kızlar..
bugun yıne pazar durgunlugu var herhal..
bende ihtiyac listemı cıkartıyorum daha hhhiiiicc bişeyciği yok kuzumun minik bir mendılı bıle anıden cıksa gelse carsafa dolyıp beklıcem heralde :)
lıstemı cıkarayımda bır daha kı hafta sonu topluca hepsını bı yerden alayım dıorum bakalım ınsallah Rabbım butun kuzularımıza saglıcakla kullanmayı nasp etsın cıcılerını

Merhaba annişler. Nasılsınız. Temizlik yaptım her tarafım agrıyor :(

temızlık artık cok zor gelmeye basladı dımı bende bı temızlık yapıyım yaparken anlamıorum ama bıttıkten sonra bel agrısından duramıorum bırden ayaga kalkıp tay tay yapmadan yuruyemıorum.. neyse az kaldı.. senınde ellerıne saglık canım artık bı kac gun goturur senı.

Öyle canım. Aslında eşimle beraber yapıyoruz. O süpürüp toz alıyor, ben sadece siliyorum. Ama 2 gündür evde degil. Mecbur bana kaldı işler.
Tembihledi temizlik falan yapma diye ama şimdi yapamazsam hafta içi hiç yapamam diyerek yaptım. Neyseki bitti.

melocum burda bı tarıf vermıstı gecmıs sayfalarda kayısılı ıncırlı sutlu felan ona bı bak ıstersen.. bende de cok sukur bayadır bu sıkıntı yok bol su sut ve ıncır yıyorum duzenlı olarak sanırım bunların etkısı var drum bol su ıcersen ılerde bagırsak tembellıgı kabızlık sorunun olmaz demıstı bu aralar cok rahatım cok sukur.

Son düzenleme:
Kızlar tünaydın:71:, incir kayısı ve dut kurusu yumuşatır, bunlardan olusan komposto içerseniz rahatlatır, ama ölçüyü kaçırmamak lazım ishale çevirebilir,
muz elma kestane yemeyin, armut iyi gelir, kayısı suyuda yumuştır ama seftali suyu içmeyin, bunun yanında bol su tabiki, beyaz ekmek yerine tam buğday yerseniz bağırsakları düzene sokar

melocum; bak bu gerçekten doğru işte, tecrübe esas oluyo bebek konusunda, ama hiç merak etme zaman yaşayarak öyle güzel öğretiyor ki insana mükemmel anne olup çıkıyorsun, benim küçük kardeşim ve yakınımda büyüyen küçük çocuk yok, buna rağmen kağanımı tek başıma aileden uzakta çok muntazam yetiştirdim, eşimde böyle söylüyor, eskiden benim kağan ile ilgili herşeyi çok abarttığımı söylüyordu fakat artık sen en doğrusunu yapmışsın diyor buda beni mutlu ediyor,
Şimdidede bebekler gelincede aklına takılan bişi olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım cnm,
bebek eve ilk geldiği zaman insan sudan çıkmış balığa dönüyor, ama zamanla bebek sana sen bebeğe alışıyorsun ve onun için en iyisini yapabililen tek kişi haline geliyosun
Dün gece saat 3 sırası daha uyuyamamıştım, tam uyumaya niyetleniyordum ki kağan ağlamaya başladı, sabah 6 ya kadar beni annemi babamı muma çevirdi, sabahta erkenden kalktı, annem kalkmış ben uyudum, sonra ben kalktım annem uyudu fln derken kahvaltıyı ancak öğlen ikiyi geçerken yapabildik,
Diş diş diş... bi çıkamadı şu köpek dişleri ya, en zorunu ben azılar sanırdım ama köpek dişleri daha zorladı oğlumu
Eşin senin kendine yaptığından yemeyi denesin cnm, olmadı çorba fln ikinizinde yiyebileceği bişi olur en azından, sanada biraz anlayış göstermesi lazım...

manikkcim cnm sağolasın

s3nna geçmiş olsun cnm

nurcum cnm inş. o günleride göreyim, ay pek bi karamsar gördüm kendimi

fadime83 cnm maş oğluşuna ve sana, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş.

fufuka; sen ilacını nasıl alıyorsun cnm bi tarif edermisin

SuRMeLi; aman cnm korktum bir an öyle yazınca, son aylarda mümkün olduğunca kendini zorlama

gozdeati; cnm evet haklısın yolculuk bu belli olmaz bie son aylar, eğer idame edebiliyorsan en güzeli düzenini bozmamak

dillerim_lal; inş başarılı olur cnm

karamel06; cnm para olsuın yeterki 1 gündede pekala alınır merak etme

burcu ben ilacı şurup şeklinde içiyorum bir kutu biiti. ikinciye başladım..bir kutuda 20 tane oluyor..ama henüz bir yükselme olmadı..

burcu ben ilacı şurup şeklinde içiyorum bir kutu biiti. ikinciye başladım..bir kutuda 20 tane oluyor..ama henüz bir yükselme olmadı..

Cnm bende ferplex fol kullanıyorum aynı ilaç sanırım, şişeleri var, şunun için sordum, kan ilacı aç karınla alınmalı en uygun zaman sabah saatleri, ve alındıktan sonra 1 saat beklenmesi bu sırada bişi yenmemesi lazım, eğer c vitamini içeren besinlerle alırsan emilimi daha fazla olur,örneğin brokoli, biber, portakal suyu... içilen demir ilacının sadece yüzde 10 u bağırsakta çözünebiliyor o kadar, yemeklerle beraber alınırsa buda çözünemiyor, kağanda benim kanım artmayınca dr anlatmıştı

Son düzenleme:
bide yemekten sonra alacak isen yemeğin üzerine 2-3 saat kadar beklemen lazım

gözdecim hastalanmadan önlemini al canim:34:

canım valla potakal mandalina karışımı yapıyorum ama malum şekerden dolayıda çok yüklenemiyorum meyveye ama şimdi bira daha iyiyim.

selam kızlar..
bugun yıne pazar durgunlugu var herhal..
bende ihtiyac listemı cıkartıyorum daha hhhiiiicc bişeyciği yok kuzumun minik bir mendılı bıle anıden cıksa gelse carsafa dolyıp beklıcem heralde :)
lıstemı cıkarayımda bır daha kı hafta sonu topluca hepsını bı yerden alayım dıorum bakalım ınsallah Rabbım butun kuzularımıza saglıcakla kullanmayı nasp etsın cıcılerını

artık başlasan iyi olur canım daha sonralarda dışarı çıkmak bile zor gelcek bizlere

Merhaba annişler. Nasılsınız. Temizlik yaptım her tarafım agrıyor :(
yorma canım kendini bende geçen aynı hatayı yaptım sonra ağrıdan öldüm.

Aklıma gelmişken sorayım.

Kabızlıga çare bulabilen var mı arkadaşlar?

canım yoğurdun içine biraz kayısı doğra dedi bana drum gerçekten de çok ii geldi bana çok fazla yaşamdım ama bi iki gün çekmişitim hemen düzeltti.yoğurdun içindeki yararlı bakteriler bağırsağı yumuşatıyomuş kayısıda malum ikisi bir olunca hemen etkisini gösteriyo.

kızlar ben geldim kızıma bi elbise almıştım topiğede koymuştum ekru kollarıda kırmızı yavaş yavaş kuyafetlerini yıkadım.astım kuruyunca dikkat ettim aaa omuz kısmı boyamış.hemde 30 derecede ayy çok üzüldüm.gittim değiştireyim diye yıkandığı için direkt değişim yapmadılar.fabrikaya yollayıp hata tespitimi ne yapılcakmış çok beğenmiştim .ama aynısını almam artık bi daha.bi kaç eşyayı daha boyamış sinir oldum.
ama eşyalarını yıkarken baktım sadece 1 tane tulum almışız.gitmişkende 2 tanede tulum aldım çok cicler ama inş onlarda bi sorun çıkarmaz.bide o kadar para verdim yaa

kızlar bu ara benim belimde adet sancısı gibi bel ağrısı oluyo dra sormak aklıma gelmedi.
ama 2 gündür sürekli oluyo nedendirki

Aklıma gelmişken sorayım.

Kabızlıga çare bulabilen var mı arkadaşlar?
kabizlik sorunu bendede var yaa bi cozum bulsak artik suna:14:

evridiki canım bende şu işe yaradı
ılıksüte kuru kayısı ve kuru incir doğrayıp tarçın atıp blenderla karışrtırıyorum hem tatlı gibi oluyor diyet için uygun hem de bağırsaklarımı yumuşattı

melocum guzel gunlerde saglıcakla kullansın kızın ınsallah.. hemen hemen sende tamamladın heralde.. bende baslıcam artık

selam kızlar kpss'de görevliydim hem sabah hem öğlen oturumlarında.ama pişman oldum görevi iptal ettirmediğime, artık çalışmak çok zor geliyor.
oğlum da tepinip durdu sınav boyu.. hamile bir bayan vardı sınıfımda, bana boş otururken zor geldi, acaba o nasıl konsantre olup sorularla boğuştu bilmiyorum, yazık ya.

:52:
selam kızlar kpss'de görevliydim hem sabah hem öğlen oturumlarında.ama pişman oldum görevi iptal ettirmediğime, artık çalışmak çok zor geliyor.
oğlum da tepinip durdu sınav boyu.. hamile bir bayan vardı sınıfımda, bana boş otururken zor geldi, acaba o nasıl konsantre olup sorularla boğuştu bilmiyorum, yazık ya.

geçmiş olsun canım...ben de çok istemiştim ama eşim almadı görev bana şimdi seni okuyunca biraz hak verdim ona

Cnm bende ferplex fol kullanıyorum aynı ilaç sanırım, şişeleri var, şunun için sordum, kan ilacı aç karınla alınmalı en uygun zaman sabah saatleri, ve alındıktan sonra 1 saat beklenmesi bu sırada bişi yenmemesi lazım, eğer c vitamini içeren besinlerle alırsan emilimi daha fazla olur,örneğin brokoli, biber, portakal suyu... içilen demir ilacının sadece yüzde 10 u bağırsakta çözünebiliyor o kadar, yemeklerle beraber alınırsa buda çözünemiyor, kağanda benim kanım artmayınca dr anlatmıştı
anladım canım çok sağol..ben yemekten 10 dk önce alıyordum..dikkat ederim şimdi:)))))))))

Back
X