sizce hangisi daha güzel? MEYRA......BERRA.....SARE.....DİLAY...?
bizde zeynep berra düşünüyoruz zeynep kesin de berra da kararsızız meyra da güzel bence
ben de bir ara berra düşünmüştüm ama sonra niyeyse vazgeçtimm.. ama seviyorum o ismi...
naz mı koyacaksın cnm? isminin içinde naz geçen kişiler çok nazlı olurmuş,gördüğüm nazlı yada naz lar öyle gerçekten...elifnaz düşünmüştüm bi ara ben de...sonradan vazgeçtim ....
evet canımm. ama DERİN NAZ olcak.. ben kaybettiğim bebeğimin ismini de böyle koycaktım.. tekrar hamile kalınca ve kız olduğunu öğrenince değiştirmek istemedim.. nazlandı biraz anlican bizimkisi. ben de olmuşken tam olsun dedimAllah bu bebeğime koymayı nasip eder inşallah..
olabilir niye olmasınmüjdeyi verdim canım yengeme sevindi o da saolasın
aynı gün de doğup adaş mı olcak yoksa kızlarımızz
sen ne öğretmenisin? ben de biyoloji öğrt yim
evet canımm. ama DERİN NAZ olcak.. ben kaybettiğim bebeğimin ismini de böyle koycaktım.. tekrar hamile kalınca ve kız olduğunu öğrenince değiştirmek istemedim.. nazlandı biraz anlican bizimkisi. ben de olmuşken tam olsun dedimAllah bu bebeğime koymayı nasip eder inşallah..
Bende kızıma erva duru koyucam allahım nasip ederse
Bende kızıma erva duru koyucam allahım nasip ederse
kızlar.. kayınvalidemler geldi 2 gün çatlak kremi süremedim hemen çatlamışım
göbüşüm mor mor olmuş.. Size tavsiyem sakın ihmal etmeyin. Erkende demeyin.. ben yaptım siz yapmayın...
hmmm çok hoş..erva ne demek peki?
ismiyle birlikte güzel yaşasın inşallah kızın.. Erva ne demek ben ilk defa duydum da
Hmm ben bunu duymadım, neyse bir seferlik kaçamak olmuş :)kızlarrrr bugün biryere oturmaaya gittik.vee vee ben bir tabak kadayıf yidimmmgüya 2 çatal alıp eşime verecektim.ama ama kendimi kaybettiimmm o andan sonrasını hatırlamıyorum şuurumu kaybetmiş gibiydimm :78: hatırlamıyorum yaptıklarımdan mesul değilim
Cnm llah yardımcın olsun inş.Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlarsuyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.
Cnm bebeğin canı yanamaz, bebişe gelene kadar 7 katman artı bebeğin suyu var içerde, merak etme annesi o çok iyi kollanıyorYa kızlar birde nasıl bir durum var biliyormusun ben sol tarafıma dönük yatınca daha çok canım acıyor ama sağ ve sırt üstü yattığımda birşey yok
sola dönerken resmen kızımında benimle beraber döndüğünü hissedebiliyorum.acaba onunda canımı yanıyor ben öyle yatınca anlamdım karnımın altı zaten hep gerginde sizdede böyle bir problem varmı
Hoşgeldin cnm maş kuzuyagünaydın arkadaşlar,ben de kısmetse şubat annesi olacağım,kadınlar kulübüne yeni üye oldum sayılır,sanırım burda herkes birbirini tanımış artık...yazdıklarınızın tamamını okuyamadım ama son bölümleri okudum ve uyku problemi ben de yaşıorum geceleri...kendimi iice hantallaşmış hissediyorum...dün doktora gittik, bebişimin herşeyi çok iimiş,kemik gelişimi falan çok ii dedi dr...29.haftadayım 1.368gr olmuş minik kızım:))
Cnm bizde muhaciriz hem eşim hem ben :)) benim taraf bulgaristan ve romanya tarafından geliyomoonsun canım biz macuruz bulgaristandan sungurlu köyünden gelmişiz 1880-1884 arası.aslında biz kızan demeyiz gızan deriz de burda kimse onu hiç anlamaz diye öyle yazdımm.
Cnm dr una uyuz oldum, ama bebişine maşşimdi kontrolden geldik kızlar güzel prensesim 1.400 gr mış
ama çok üzüldüm çünkü kızımı göremedim
monitör doktora dönüktü ""bende görmek istiyorum" dedim "tamam ben işimi halledeyim de " dedi sonra kapattı monitörü " ee hani ben de görcektim " dedim "görsen de anlamazsın boşver "dedi
yuh yani ilk defa girmiyom ultrasona sinir oldumneyse 32.haftaya artık prensesim sağlıklı olsun da
Cnm ayda 1 kilo demek bunun üstüne en çok 2 kilo alabilmek demek ,ama çok hayal bişi çünkü son ay özellikle hızlı kilo alınıyormrb kızlar nasılsınız?geçmiş sayfaları henüz okuyamadım umarım herşey yolundadır...
biraz önce doktordan geldik...çok kilo almışım tam 3 buçuk kilo tabi haliyle doktorum kızdı
şeker çıkmamıştı bende ama değerlerim yüksek sayılabilecek durumdaydı o yüzden bebeğin kilolu olma riski var demişti...bebeğimiz şuan 1buçuk kilo almış haftasıyla uyumlu bir problem yok dedi....ama bundan sonra ayda en fazla 1 kilo alman lazım dedi...
birde yüzümde hafif şişlik olduğu için albimi ihtimaline karşı idrar testi istedi ama bacaklarımda falan şişlik göremeyince kilodan olabilir dedi...
ama kızımızı görmek çok güzeldi minikim güzellik uykusundan yeni uyanıyordu sanırım bize esnedi
doğum ücretini sorduk +1000lira dedi....
işte böyle......
Kız efferim, ne güzel konuşmuş adam niye inanmıyonpöfff kızlar sabah düşündümde saçlarıma fön çektirmeyeli aylaaarrrr olmuşşş:93: hatta banyo yapıcam iki gündür sallanıyorummm saçlarım saçak saçak oldu.böle bir koyvermişlik var üstümde yauuu
ama eşim arada çok güzelsin ne şirinsin çok tatlısın diyooo.bende ters ters bakıyorum dalgamı geçiyosun diyorum :26: hayır çok ciddiyim diyor.ama ben balon gibi oldum kendimi çok çirkin hissediyorum diyorum.alakası yok aksine çok tatlı oldun diyor ama artıkın beni pohpohlamak içinmi yapıyoooo yoksa gerçektenmi öyle söylüyo bilmiyorumama ben her seferinde böyle tepki verince söylemektende vazgeçecek bari sevineyim öyle söylediğinde dimi
Oy oy jestler havada uçuşuyor valla, gelince kocişede okutturayım şu kk yı ibret alsınvalla kızlar ben geçensene bi kaç elbise almıştım triko nimetlerinden yararlanıyorum döndür döndür giyiyorum.:)
dünde misafirliğe giderken makyaj yaptım eşim sen ne güzelleştin bööle dedi allahım çok mutlu oldum gittiğimz yerde de sen nasıl kız annesisin gittikçe güzelleşiyosun demezlermi ayy mest oldum vallahi :)))
Bir güzellesen annemiz daha, maş hepinizevalla gözde banada öyle güzelleşmişin diyolarrrpohpohlamıyolardır dimii
Güle güle kullan cnm, aman çk zorlama kendini son aylar zorlanmaya gelmezkızlar selammm...
aslında bugün çok neşeli yazacaktım size,,dün lohusa geceliğimi aldım çok hooşuma gitti Ankara daki arkadaşlara da fikir olur resmini eklcem ama makinanın pili bitmiş
daha önemlisi sabah kabız olmuşum ıkınınca vajinamdan bikaçdamla kan geldi ne güzel 1 aydır kanamam yoktu,çok korktum ama çok şükür devam etmedi,,, yaa ne zormuş bu gebelik,korkuyordum ama inanın bukadar stresli olduğunu bilmiyordum
nurcum maşallah kızın kocaman olmuş,bu aa-rada ben son bir ayda 5 kilo almışım,sen üzülme yani
dilerim lal hepimiz aynı durumdayız çok dağıttık kendimizi ama az kaldı Alahın izniyle eski kokoş hallerimize dönmeyee.:13:
Cnm kağandada çatlamamıştım bundada çatlamadım, maşallah diyim kendimeçatlayan var mı kızlar aramızda ?
çatlarım die cok korkuyorumm
Cnm ben hasta bezi aldım rahat ettim, kanama aşırı oluyor çünkü ilk günlerkızlar ben bebişim için alışveriş yaptım ama daha aldıklarımı yıkayıp ütülemedim,bazı eksiklerim var tabi,kendimize ped nasıl ped olcak?orkid gece yeterli olur mu? yoksa hastane bezi mi ne diyolar ondan mı olacak? aaa bir de göğüs ucu krem ne aldınız hangi marka?
Cnm gönlüne göre olsun inş.şu an sevinçten ölmek üzereyim kızlar,sanırım allahım dualarımı kabul etti sonunda ve benim bugünkü üzgün halimi görüp bana acıdı heralde,aralığın 10-17si arası özür grubu atamalarımız varmış,çok mutluyum:))))) inşallah hayırlısıyla izmire tayinim çıkar artık ve eşimden evimden ayrı kalmam....
Cnm kendine kullanacaksan kipanınkiler arada 1 tlden satılıyort ben bol bol alıyorum tavsiye ederim, geçen gün indirimdeydi 15-20 tane aldık, bebek için ilk 3 ay kağana saf su ve pamuktan oluşan unibaby ıslak mendil almıştım çok memnun kaldım bundada huggiesin yeni çıkardığı saf su ve organik pamuklu yeni doğanını aldım aynı fiyat aynı kalite idi, ama bebekler kış bebeği olacağı için kaloriferin üstüne bir tas içine su koyup pamukla o sudan aldırıp temizleyebilirsin , günde 5-6 sefer kakalıyorlar ama miktarı az az oluyorslm kızlar ben geldim.
gittik alışveriş yaptık geldik.kendime bi paket ped aldım çantama koymak için 2 pakette dalin ıslak mendil aldım.hadtanede lazım olursa diye. ya ben bu zamana kadar hiç ıslak mendil almamıştım kullanmıycaz diye ama bana dalinin ıslak mendili acaip ucuz geldi 2,5 lirya aldım 64 medil varmış içindeçprima nivea falan 6,5 falandı.
realden bahsetmişsiniz real bana o kadar yakınki tam olarak 662 adım :) şaka yapmıyorum ilk taşındığımızda realden başka çevremde market falan yoktu hergün git gel sayıyodum
Cnm keşke bırakabilsenBen malesef bırakamayanlardanım günde 3 en fazla 5 tane içiyorum
Cnm digital fln bol miktarda var evde, ama 1 tane cıvalı var ona gözüm gibi bakıyorum, artık yasaklandı civalılar satılmıyor, en garanti olan cıvalıkızlarr ateşölçer olayını naptınızz
iyiymiş cnm bi ara göz atayımteşekkürler gideriz artık bu hafta inş... ne güzel oluyo böyle bilgilendiriyoz birbirimizi...bu arada bende bi tane söyliyeyim e-bebek mağazasında avealılara peşinde %20 indirim var... mesela biz 600tllik bebek arabası alcaz 480e gelcek inş...bayağı farkediyo yani... bilgilerinize kızlaaar
Cnm senin bloğunun adı ne?selam kızlar bugun dr kontrolumuz vardı blogtada yazdıgım gıbı maalesef oglumun gelısımı hala gerıden gıdıyor 27+5 olmamıza ragmen 26+4 gıbı gorunuyor kılısuda 950gr olması gerekn 1150gr olmalıymıs moralım cok bozuk buyuzden ustelık bende tam 66 kg olmusum bır ayda 3 kg alarak
Cnm yeni doğan bebek kussa kussa anne sütü kusar, oda su ile durulansa bile çıkar, yani yeni doğan deterjanının çok leke çıkarması gerekmiyor, 4. aydan sonra kan ilacına başlayınca bol bol lekeleniyor kıyafetler, bide ek besine geçince 6. aydabende deterjan konusunda kararsızım ama şöyle düşünüyorum ilk kıyafetlerin dalinle yaıkayıp bi kaç ay daha sonra omo ya geçerim çünkü dalin leke çıkarmıyormuş
Cnm bende severim zeynep isminibiliomusun cnm zeynep'i ben de çok düşündüm hatta eşim halaa söylüyor.. soyadımız iki harfli olduğu için ismi 2 isim olabilir diye düşünüyorum...hatta zeynep berra çok güzel olmuş:)))) eşim gelince bi söliim:)
Cnm buralrda kaybedilen bebeğin adını koymazlar, çok ayrıntısını bilmiyorumevet canımm. ama DERİN NAZ olcak.. ben kaybettiğim bebeğimin ismini de böyle koycaktım.. tekrar hamile kalınca ve kız olduğunu öğrenince değiştirmek istemedim.. nazlandı biraz anlican bizimkisi. ben de olmuşken tam olsun dedimAllah bu bebeğime koymayı nasip eder inşallah..
ben de duydum öyle bişey ama hayallerim yaşadıklarım çok yarım kaldı..kaldığı yerden devam etsin istedim.. ismiyle sevmeye pek fırsatımız olmamıştı.şimdi doya doya seviyorum ismiyle.. kısmet....Cnm buralrda kaybedilen bebeğin adını koymazlar, çok ayrıntısını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?