2011 Şubat Anneleri

bizde zeynep berra düşünüyoruz zeynep kesin de berra da kararsızız meyra da güzel bence

biliomusun cnm zeynep'i ben de çok düşündüm hatta eşim halaa söylüyor.. soyadımız iki harfli olduğu için ismi 2 isim olabilir diye düşünüyorum...hatta zeynep berra çok güzel olmuş:)))) eşim gelince bi söliim:)

ben de bir ara berra düşünmüştüm ama sonra niyeyse vazgeçtimm.. ama seviyorum o ismi...

naz mı koyacaksın cnm? isminin içinde naz geçen kişiler çok nazlı olurmuş,gördüğüm nazlı yada naz lar öyle gerçekten...elifnaz düşünmüştüm bi ara ben de...sonradan vazgeçtim ....

naz mı koyacaksın cnm? isminin içinde naz geçen kişiler çok nazlı olurmuş,gördüğüm nazlı yada naz lar öyle gerçekten...elifnaz düşünmüştüm bi ara ben de...sonradan vazgeçtim ....

evet canımm. ama DERİN NAZ olcak.. ben kaybettiğim bebeğimin ismini de böyle koycaktım.. tekrar hamile kalınca ve kız olduğunu öğrenince değiştirmek istemedim.. nazlandı biraz anlican bizimkisi. ben de olmuşken tam olsun dedim Allah bu bebeğime koymayı nasip eder inşallah..

müjdeyi verdim canım yengeme sevindi o da saolasın
aynı gün de doğup adaş mı olcak yoksa kızlarımızz
sen ne öğretmenisin? ben de biyoloji öğrt yim

amin inş canım bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş ismiyle güzel bi ömür geçirsin

müjdeyi verdim canım yengeme sevindi o da saolasın
aynı gün de doğup adaş mı olcak yoksa kızlarımızz
sen ne öğretmenisin? ben de biyoloji öğrt yim
olabilir niye olmasın ama eşim tek isimden vazgeçmeyebilir...ben ingilizce öğretmeniyim cnm...sevindim yengenin tayini çıkar inş. aydına...bu arada ben de aydınlıyım:)

çok güzel gerçekten...allah sağsalim sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inş...ismiyle yaşasın cnm..

kızlar.. kayınvalidemler geldi 2 gün çatlak kremi süremedim hemen çatlamışım
göbüşüm mor mor olmuş.. Size tavsiyem sakın ihmal etmeyin. Erkende demeyin.. ben yaptım siz yapmayın...

hmmm çok hoş..erva ne demek peki?

ismiyle birlikte güzel yaşasın inşallah kızın.. Erva ne demek ben ilk defa duydum da

erva peygamber efendimizin halasının ismiymiş ilk sahebelerden kendisi arapçada erkek olarakta kullanılıyor yiğit gibi anlamı var kız oluarakta iyi ahlaklı temiz kız olarak geçiyor

Hmm ben bunu duymadım, neyse bir seferlik kaçamak olmuş :)
Cnm llah yardımcın olsun inş.
Cnm bebeğin canı yanamaz, bebişe gelene kadar 7 katman artı bebeğin suyu var içerde, merak etme annesi o çok iyi kollanıyor
Hoşgeldin cnm maş kuzuya
moonsun canım biz macuruz bulgaristandan sungurlu köyünden gelmişiz 1880-1884 arası.aslında biz kızan demeyiz gızan deriz de burda kimse onu hiç anlamaz diye öyle yazdımm.
Cnm bizde muhaciriz hem eşim hem ben :)) benim taraf bulgaristan ve romanya tarafından geliyo
Cnm dr una uyuz oldum, ama bebişine maş
Cnm ayda 1 kilo demek bunun üstüne en çok 2 kilo alabilmek demek ,ama çok hayal bişi çünkü son ay özellikle hızlı kilo alınıyor
Kız efferim, ne güzel konuşmuş adam niye inanmıyon
Oy oy jestler havada uçuşuyor valla, gelince kocişede okutturayım şu kk yı ibret alsın
valla gözde banada öyle güzelleşmişin diyolarrr pohpohlamıyolardır dimii
Bir güzellesen annemiz daha, maş hepinize
Güle güle kullan cnm, aman çk zorlama kendini son aylar zorlanmaya gelmez
çatlayan var mı kızlar aramızda ?

çatlarım die cok korkuyorumm
Cnm kağandada çatlamamıştım bundada çatlamadım, maşallah diyim kendime
Cnm ben hasta bezi aldım rahat ettim, kanama aşırı oluyor çünkü ilk günler
Cnm gönlüne göre olsun inş.
Cnm kendine kullanacaksan kipanınkiler arada 1 tlden satılıyort ben bol bol alıyorum tavsiye ederim, geçen gün indirimdeydi 15-20 tane aldık, bebek için ilk 3 ay kağana saf su ve pamuktan oluşan unibaby ıslak mendil almıştım çok memnun kaldım bundada huggiesin yeni çıkardığı saf su ve organik pamuklu yeni doğanını aldım aynı fiyat aynı kalite idi, ama bebekler kış bebeği olacağı için kaloriferin üstüne bir tas içine su koyup pamukla o sudan aldırıp temizleyebilirsin , günde 5-6 sefer kakalıyorlar ama miktarı az az oluyor
Ben malesef bırakamayanlardanım günde 3 en fazla 5 tane içiyorum
Cnm keşke bırakabilsen
kızlarr ateşölçer olayını naptınızz
Cnm digital fln bol miktarda var evde, ama 1 tane cıvalı var ona gözüm gibi bakıyorum, artık yasaklandı civalılar satılmıyor, en garanti olan cıvalı

iyiymiş cnm bi ara göz atayım
Cnm senin bloğunun adı ne?
bende deterjan konusunda kararsızım ama şöyle düşünüyorum ilk kıyafetlerin dalinle yaıkayıp bi kaç ay daha sonra omo ya geçerim çünkü dalin leke çıkarmıyormuş
Cnm yeni doğan bebek kussa kussa anne sütü kusar, oda su ile durulansa bile çıkar, yani yeni doğan deterjanının çok leke çıkarması gerekmiyor, 4. aydan sonra kan ilacına başlayınca bol bol lekeleniyor kıyafetler, bide ek besine geçince 6. ayda
Cnm bende severim zeynep ismini
Cnm buralrda kaybedilen bebeğin adını koymazlar, çok ayrıntısını bilmiyorum

Biz isimleri int araştırarak bakıyoruz ama bazen çok yanlış anlamlar yazılıyor ben o yüzden isimleri fetva sitesine anlamlarını sormuştum onlarda sağolsunlar cevap yazmışlar ismin anlamının güzel olduğunu ve koymakta sakınca olmadığını

iyi akşamlar kızlaarrr.ben çıkıyorum anca hazırlanırızz.macurlar bayağı çokmuşş :))

kızlar bu arada bulduğunuz isimler çok değişik hiç duyulmamışlarr.ilkleri yaşatacaksınız ne güselll.adıyla büyüsünlerr inşallahhh

Son düzenleme:
Cnm buralrda kaybedilen bebeğin adını koymazlar, çok ayrıntısını bilmiyorum
ben de duydum öyle bişey ama hayallerim yaşadıklarım çok yarım kaldı..kaldığı yerden devam etsin istedim.. ismiyle sevmeye pek fırsatımız olmamıştı.şimdi doya doya seviyorum ismiyle.. kısmet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…