2011 Şubat Anneleri

Bu arada yazmadan geçemeyecegim. Melocum verdiğin tarif kabızlıga çok iyi geldi. Tuvalete gitmek işkenceydi resmen.

Allah senden razı olsun.

nurcum kocaman olmuş bebişin maşallah
saol canım evet kocaman olmuş kızımla birlikte bende kocamaaann olmuşum

kızlar benim belimin bir tarafına ince ince hafiften sızı giriyor
benimde oluyo canım bazen sanırım artık böle ağrılar bizimle olcakk...

kızlarr ateşölçer olayını naptınızz
biz daha almadık ne markaa alcaz karar veremedik daha...
canımonu bende çok yapıyorum...ben nere pc oraya...
sizce hangisi daha güzel? MEYRA......BERRA.....SARE.....DİLAY...?
bence meyra ve berra
allah yardımcın olsun fatmacım...bebişin işleriyle ilgilenmekinsanı hayatın koşuşturmasından uzaklaştıryo demi....
slm kızlar ne yapıyorsunuz....ben elimi karnımı koydum kızımın tekmelerini hissediyorum..o oynuyo ben izliyorum:)))))))))
ay izlmek çok güz oluyo biz bu aralar şimle açıoz göbüşmü tv izler gibi kızımızın tepişlerini izlioz...
saol canım ama bu kilo olayı kabusum olcak gibi...eşim sıkı yönetim ilan etti

maşşalah canım ya formüllerini banada ver çok ihtiyacım var sanırım

gözün aydın canım. inan ki okuyunca ben bile sinir oldum. biz 1 ay bekliyoruz o 10 dk.lık görüşme için.

bebişine maşallah canım, beyaz ekmek ve tatlıyı azalt hemen farkeder. ben şeker yüzünden dikkat ediyorum 10gündür hiç almadım, öncesinde bayramda 5 günde 1 kilo alıp gelmiştim eve.

ya kızlar biliomusunuz biz hala kızımızın ismine karar veremedik( eşime hiç bi ismi beğendiremiyorum...isim önerileriniz var mı ?

merhaba aramıza hoş geldin, ne güzel öğretmenler artıyor. ben de ingilizce öğretmeniyim.
umarım istediğin gibi eşinin yanı çıkar tayinin.
biz de hala karar veremeyenlerdeniz, bu gidişle hastane odasında karar vericez)

üzme canım kendini, her kontrolde farklı sonuçlar çıkıyor. sanırım ölçme hassasiyetiyle ilgili, çok ciddi bir sorun olsa söylerdi dr.un.

aramıza hoş geldin

selamlar bende 2011 şubat annesi olucam inşallah
aramıza hoş geldin

maşallah canım çok tatlı, uykucu şirine.
sana da kocaman bir bravooo, takipteyim melocum senin listeler ve tavisyelerinle benim oğlan da etkilenmeden atlatırız inşallah.

Geçmiş olsun cnm, eline sağlık cicileri yıkamışsın
kızlar idrar testimin sonucu çıkmışş çok şükür bi problem yokmuşşşş sadece dikkat edicem fazla kilo almamak içinn
Gözün aydın cnm
Cnm çatın darsa normal doğumda biraz zorlar gibi, bunun harici bir zararı olmaz

selamlar bende 2011 şubat annesi olucam inşallah
Hoşgeldin

Oyy maş yavruşa , ve sanada maşallah, diyet işi iyi gidiyor

Kızlar iyi geceler,
Bugün bende doktora gittim, bebiş normal, sağlıklı gözüküyor şükür, kilosuda haftasına göre normal, dudakları kağana, burnu yine bana benziyor :)) tabi değişedebilir bunlar, ama 3 boyutlu gösterdiği zaman epeyce net seçiliyor :))e adam yanımda olmadığı için hep kendime bakmışım aynalardan kendime benzetmişim heh he
Tüm organlarına kafa yapısına ayrıntılı olarak baktı, kalsiyum yazdı daha alamadım,
Kağanımıda dr a çıkarttım,kağandan kan ve idrar tahlili alındı, ayağında düztabanlıktan şüphelenmiştim geçenlerde dr ortopediye gönderdi, cuma randevu aldım ona, kendimde o gün aç karınla kan vericem, ordan sonuç göster fln derken öğleni geçiririz gibi gözüküyor,
Ve güzel haber eşim yarın akşam burda, bizi çok özlemiş bizde onu tabi...
Cuma günü beraber gidicez hastaneye,
Şimdilik bu kadar kızlar öpüldünüz

Son düzenleme:

bir sürü güzel haberle gelmişsin Burcucum ne güzel. iyi geceler...

Son düzenleme:
bir sürü güzel haberle gelmişsin Burcucum ne güzel. iyi geceler...

Sağolasın cnm evet bugün güzel bir gün oldu gerçekten :)) hastane sonrasında oriona gittik kağanı tırtıla bindirdik gezdik, bi kaç alacağım malzeme vardı onları aldım, falan fıstık, ufak şeylerden mutlu oldum yani, üstüne bide eşim aradı yarın akşam ordayım diye cuk oturdu :))
Sen nasılsın cnm

maşallah canım güzel haberler günü olmuş seninn için rabbim sevinçlerinizi,sevinçlerimizi daim etsin inşş

pöff eşim yok yalnızız yine kızımda kıpır kıpırr uykum var ama uyuyasım yokkk napıcamm benn :26:

pöff eşim yok yalnızız yine kızımda kıpır kıpırr uykum var ama uyuyasım yokkk napıcamm benn :26:

maşallah canım güzel haberler günü olmuş seninn için rabbim sevinçlerinizi,sevinçlerimizi daim etsin inşş

Cnm çok sağolasın, hepimizi inş., sen nasılsın , kızçen kıpır kıpır tepik yapıyomuş doğuncada bu saatlerde uyanık olurlarsa napcas bilmem

günaydın kızlarr....bugün en erkenci benim sanırım...pffss saat 9 da iğne vurulmaya gitcem ama daha diğerlerinin acısı geçmedii bi dee bacaklarım çok ağrıyooo ...gecedee güzel uyuyamıyorum nefes alamıyorum dönemiyorumm....sabah sabah iyi şikayet etmişim ama napiimm

gunaydiinn kizlar dun yatagimiz geldi cuma gunude dolabimizi alacagizz

deniz selam
benımde bebısımın kafa capı haftasından daha kucuk cıktı bende buna taktım herkesın derdı ayrı ıns rabbım hıc bır sorun cıkmadan kucagımıza almayı nasıp eder rabbım

günaydın canım....geçmiş olsun canım artık hepimiz şikayet makinası gibi olduk sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalımda hepsini unutup gitcez eminim....
hayırlı olsun yazel bebek içinde mışıl mışıll uyusun inş....
deniz selam
benımde bebısımın kafa capı haftasından daha kucuk cıktı bende buna taktım herkesın derdı ayrı ıns rabbım hıc bır sorun cıkmadan kucagımıza almayı nasıp eder rabbım

inş canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi... içimizi ferah tutup duaetmekten başka bişi gelmiyo elimizden...

günaydın kızlarrr nasılsınız biz gene cok yoorgunuzzz dün işleri yetiştiremedimm eve götrdüm birde evde çalıştım kızlar ölüyorum yorgunluktan her yerim bütün kemiklerim agrıorr

Canım ikinizede kocaman birer maşallah diyorum ben
Elvin dila'da benim kızım gibi uykucu galiba ama sondaki poz çok güzeldi ağzını açtı :))

Çok güzel haberlerle gelmişsin canım bu sefer hadi inş.cuma günü hastanedende böyle güzel güzel haberlerle geri gelirsin.

Günaydın canım.Bu sabah gene erkencisin anladığım kadarıyla daha çok varmı iğnelerin bitmesine

Günaydın canım,hadi bakalım gözünaydın hayırlı olsun,oda tamamlanınca resimleri bekliyoruz

günaydınnnnnnnn

Günaydın canım.Bu sabah sende çok erkencisin

günaydın kızlarrr nasılsınız biz gene cok yoorgunuzzz dün işleri yetiştiremedimm eve götrdüm birde evde çalıştım kızlar ölüyorum yorgunluktan her yerim bütün kemiklerim agrıorr

Günaydın canım bende çok yorgunum artık rahat rahat dinlenemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…