saol canım evet kocaman olmuş kızımla birlikte bende kocamaaann olmuşumnurcum kocaman olmuş bebişin maşallah
Merhaba kızlar
busemm geçmiş olsun cnm dr dediklerine dikkat et biraz daha dursun bebişin...
nur_45 gözünaydın bebegini görmüşsün maşallah kızına...
saol canım minik prensesim çok tatlıydı...sağlıla kucağımıza almakta nasip olur inş...
dogum ücretleride konuşulmuş heyecan artıyor gitgide artık maalesef Ankara dayım ve burada ücretler uçuyor bilmiyorum naparım.
evt ya çok pahalı annemin arkadaşı yeni doğum yaptı izmirde özel bi hastanede 400-500 bebeğini aldı kucağına....
sıradan devlet hast. gitmeyede cekiniyorum muamelelerden dolayı guvenemiyorum.:44:
herkese merhabalar.... Kızlar bu arka sağ kaburgamdaki batma beni mahvediyor biraz fazla oturdummu yamuluyorum acıdan ölüyorum gidince doktora sorucam bakalım bi çaresi varmı2 ay daha sürerse naparım ben okulda ders anlatırken bazen acıdan yüzümü ekşitiyorum çocuklar anlıyormudur bilmem Of nolurdu doğum öncesi ve sonrası izinler daha uzun olaydı.sonrada ilk 6 ay yalnızca anne sütü diye bağırmayı bilirler.Sen hem çalıştır hemde emzirinde dur.sinir şeyler
ben fönü ve makyajı aksatmadan aynen devam ama tabiki kıyafetler nanay elbise hırka iklisini giymekten sinirlerim bozuldu ki ben elbiseyi çok severdim şu hamileleik bi bitsin daracık kotlarıma eteklerime ve kısa dar ceketlerime süratli bir dönüş yapıcam hırs yaptım:) vitrinlerdeki rengarenk deri ceketlere baktıkça sinir oluyorum bana inat çıkardılar herhalde bu sene hıh
nurcum gözün aydın bebişini görmüşsün ne güzel bende haftaya perşembe görücem inş. Ayda 1 kilo nasıl alınır ya son aylarda hemde bilmiyorum ama ben göbeğim şiştikçe bana 5 er onar alıyormuşum gibi geliyor.Bakalım ben kaç çıkıcam randevuda kesin banada kızacak çünkü şuan 57 çıkıyorum evde ama doktora gidince rahat bi 2 kilo fazla ölçüyolar orda
saol canım...benimde evde daha az doktorda hep daha fazla çıkıyorum...galiba ben heyecandan kilo alıyorum doktorun odasına girince
bencede yuh anlamazmışın nasıl olsa bizde öğrencilere öyle diyelim bari sen anlamazsın çocuğum ondan anlatmadım.Onun işi ne acaba o olmasada biz zaten elimze alırız ultrasonu bakarız önemli olan anlatıcak bir aracı olması zaten oda ondan orda bakarmısın ya sinir oldum
canım benimde aynı batmadan sırtımda var öffff öff
hadi mutlu haberlerle gel inş gör bebeğini bekliyoruz
benimde oluyo canım bazen sanırım artık böle ağrılar bizimle olcakk...kızlar benim belimin bir tarafına ince ince hafiften sızı giriyor
Canım ne güzel görmüşsün bebişini. sanırım Nurten hanım banada kızacak kilo konusunda.Ben 32. haftamda gidicem. Bide gitmişken odaları görmek istiyorum.Doğum ücretini ben geçen ay öğrenmiştim. Sezaryan ve normal doğum fiyatı aynı. Paket fiyat demişlerdi.
evet gördük buketcim çok güzeldi bide kilo problemi olmasaydı daha güzel olacaktı....
hoşgeldin canım. Yorum yapılmamış diye sitem etme. genelde banada kimse yapmıyo.
biz daha almadık ne markaa alcaz karar veremedik daha...kızlarr ateşölçer olayını naptınızz
canımonu bende çok yapıyorum...ben nere pc oraya...yemek derdine düştüm akşamyemeğini hazırlıyorum ama aklım sizde kalıyo dedim yemeği yakmayayım kızlardanda geri kalmayayım aldım laptopu geldim mutfaağa.elim işte gözüm oynaşta hesabıı siizi takip ediyorum
bence meyra ve berrasizce hangisi daha güzel? MEYRA......BERRA.....SARE.....DİLAY...?
allah yardımcın olsun fatmacım...bebişin işleriyle ilgilenmekinsanı hayatın koşuşturmasından uzaklaştıryo demi....Merhaba kızlar yine yoğunluktan 2 gündür giremiyorum
Önce yazayım sonra bir ara geçmişe bakayım çünkü 50 sayfa birikmiş bugün hepsini okumam mümkün değil.Şimdi okumaya başlayıncada sizlere cevap yazana kadar çoğunuz gidiyor.Zaten akşamda dizim var
iyiki bir dizim var yoksa afedersiniz popom yere değmiyor sürekli ayaktayım
Artık okulda çok yoruluyorum 30 saat derse giriyorum dile kolay hep ayakta hep ayakta bugün eve geldim sinirden yorgunluktan ağladım.Sonra yemek yaptım.bulaşık yıkadım.yarının yemeğinide yaptım.Şimdi anca oturdum.
Yeme düzenimde sıfır ne meyve yediğim oluyor bazen ne ceviz nede süt
Kan hapım bitti yazdırıp eczaneye gittim daha süresi var dedi kaybettimmi noldu bilmem 3-4 gündür kan hapıda içmiyorum
Antibiyotik kullanıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu varmış
kociş hasta oda antibiyotik alıyor kızım deseniz oda alıyor aile boyu hastayız yani ders kaçmasın diye bu halimle rapor almıyorum
Artık Ocak gelsin okul bitsin istiyorum
hayatımdaki tek güzel şey bu aralar bebişin bütün kıyafetlerini yıkadım şuan kuruyor ev mis gibi dalin yumuşatıcı kokuyor haftasonu anca ütüleyebileceğim
geçmişi okuyayım biraz
şimdilik öptümmm
ay izlmek çok güz oluyo biz bu aralar şimle açıoz göbüşmü tv izler gibi kızımızın tepişlerini izlioz...slm kızlar ne yapıyorsunuz....ben elimi karnımı koydum kızımın tekmelerini hissediyorum..o oynuyo ben izliyorum:)))))))))
saol canım ama bu kilo olayı kabusum olcak gibi...eşim sıkı yönetim ilan ettiaynen fatmacım ben 24 saate giriyorum ama bu 8. sınıfların umursamazlığı ve saygısızlıkları beni öldürüyor öğretmenimiz hamile bari biz üzmeyelim dedikleri yok hiç okula sadece yaramazlığa gelen tipler var bazen kendimi matematik öğretmeni değilde bakıcı gibi hissediyorum.Okula gitmek bile istemiyorumiyi öğrencilerimin hatrı olmasa gerçekten rapor alıp oturucam evde onlara kıyamıyorum.Bu arada geçmiş olsun hepinize hamilelik zaten zor hastalık daha da zor offf of...
hadi gözün aydın nurcum...ah kilolar...
maşallah canımmm çok tatlı bütün bebişler maşallah pek bi şekerler bu arada bi büyük maşallah da sana 5 haftada kilo almamışsın bende geçen ayı 500 grla kapatmıştım bakalım bu ay ne olucak
şimdi kontrolden geldik kızlar güzel prensesim 1.400 gr mış
ama çok üzüldüm çünkü kızımı göremedim
monitör doktora dönüktü ""bende görmek istiyorum" dedim "tamam ben işimi halledeyim de " dedi sonra kapattı monitörü " ee hani ben de görcektim " dedim "görsen de anlamazsın boşver "dedi
yuh yani ilk defa girmiyom ultrasona sinir oldumneyse 32.haftaya artık prensesim sağlıklı olsun da
mrb kızlar nasılsınız?geçmiş sayfaları henüz okuyamadım umarım herşey yolundadır...
biraz önce doktordan geldik...çok kilo almışım tam 3 buçuk kilo tabi haliyle doktorum kızdı
şeker çıkmamıştı bende ama değerlerim yüksek sayılabilecek durumdaydı o yüzden bebeğin kilolu olma riski var demişti...bebeğimiz şuan 1buçuk kilo almış haftasıyla uyumlu bir problem yok dedi....ama bundan sonra ayda en fazla 1 kilo alman lazım dedi...
birde yüzümde hafif şişlik olduğu için albimi ihtimaline karşı idrar testi istedi ama bacaklarımda falan şişlik göremeyince kilodan olabilir dedi...
ama kızımızı görmek çok güzeldi minikim güzellik uykusundan yeni uyanıyordu sanırım bize esnedi
doğum ücretini sorduk +1000lira dedi....
işte böyle......
şu an sevinçten ölmek üzereyim kızlar,sanırım allahım dualarımı kabul etti sonunda ve benim bugünkü üzgün halimi görüp bana acıdı heralde,aralığın 10-17si arası özür grubu atamalarımız varmış,çok mutluyum:))))) inşallah hayırlısıyla izmire tayinim çıkar artık ve eşimden evimden ayrı kalmam....
ya kızlar biliomusunuz biz hala kızımızın ismine karar veremedik( eşime hiç bi ismi beğendiremiyorum...isim önerileriniz var mı ?
selam kızlar bugun dr kontrolumuz vardı blogtada yazdıgım gıbı maalesef oglumun gelısımı hala gerıden gıdıyor 27+5 olmamıza ragmen 26+4 gıbı gorunuyor kılısuda 950gr olması gerekn 1150gr olmalıymıs moralım cok bozuk buyuzden ustelık bende tam 66 kg olmusum bır ayda 3 kg alarak
selam kıazlar,,
ben de şubat annesi olacam inş.bugun dr.a giitm.bebğim 27+2..ama doktorum bugun kafa çevresinin 29 haftalık gibi olduğunu söyledi. normal old. söyledi ama kafama takıldı..1060gr olmuş tosunum ve şimdiden saçları büyütmeye başlamış:)) ama şu kafa çevresi takıldı aklıma....
aramıza hoş geldinselamlar bende 2011 şubat annesi olucam inşallah
DOKTORDAN GELDİM kıızım 1150 gr olmuş maşallah şekerden etkilenmemiş diyet işe yarıyor.5 haftadır hiç kilo almamışım.
olumsuz bişey yok çok şükür
bebeğin kafası ultrasoda kaburgamın altındaydı.zorrrrrla video çekti babası için sağolsun doktorumuz
işte bu da kızım kaburgamın altına kafasını sokmuş
Dailymotion - ELVİN 28.HAFTA - Kadınca Kanalı
Geçmiş olsun cnm, eline sağlık cicileri yıkamışsınMerhaba kızlar yine yoğunluktan 2 gündür giremiyorum
Önce yazayım sonra bir ara geçmişe bakayım çünkü 50 sayfa birikmiş bugün hepsini okumam mümkün değil.Şimdi okumaya başlayıncada sizlere cevap yazana kadar çoğunuz gidiyor.Zaten akşamda dizim var
iyiki bir dizim var yoksa afedersiniz popom yere değmiyor sürekli ayaktayım
Artık okulda çok yoruluyorum 30 saat derse giriyorum dile kolay hep ayakta hep ayakta bugün eve geldim sinirden yorgunluktan ağladım.Sonra yemek yaptım.bulaşık yıkadım.yarının yemeğinide yaptım.Şimdi anca oturdum.
Yeme düzenimde sıfır ne meyve yediğim oluyor bazen ne ceviz nede süt
Kan hapım bitti yazdırıp eczaneye gittim daha süresi var dedi kaybettimmi noldu bilmem 3-4 gündür kan hapıda içmiyorum
Antibiyotik kullanıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu varmış
kociş hasta oda antibiyotik alıyor kızım deseniz oda alıyor aile boyu hastayız yani ders kaçmasın diye bu halimle rapor almıyorum
Artık Ocak gelsin okul bitsin istiyorum
hayatımdaki tek güzel şey bu aralar bebişin bütün kıyafetlerini yıkadım şuan kuruyor ev mis gibi dalin yumuşatıcı kokuyor haftasonu anca ütüleyebileceğim
geçmişi okuyayım biraz
şimdilik öptümmm
Gözün aydın cnmkızlar idrar testimin sonucu çıkmışş çok şükür bi problem yokmuşşşş sadece dikkat edicem fazla kilo almamak içinn
Cnm çatın darsa normal doğumda biraz zorlar gibi, bunun harici bir zararı olmazselam kıazlar,,
ben de şubat annesi olacam inş.bugun dr.a giitm.bebğim 27+2..ama doktorum bugun kafa çevresinin 29 haftalık gibi olduğunu söyledi. normal old. söyledi ama kafama takıldı..1060gr olmuş tosunum ve şimdiden saçları büyütmeye başlamış:)) ama şu kafa çevresi takıldı aklıma....
Hoşgeldinselamlar bende 2011 şubat annesi olucam inşallah
DOKTORDAN GELDİM kıızım 1150 gr olmuş maşallah şekerden etkilenmemiş diyet işe yarıyor.5 haftadır hiç kilo almamışım.
bebeğin kafası ultrasoda kaburgamın altındaydı.zorrrrrla video çekti babası için sağolsun doktorumuz
Kızlar iyi geceler,
Bugün bende doktora gittim, bebiş normal, sağlıklı gözüküyor şükür, kilosuda haftasına göre normal, dudakları kağana, burnu yine bana benziyor :)) tabi değişedebilir bunlar, ama 3 boyutlu gösterdiği zaman epeyce net seçiliyor :))e adam yanımda olmadığı için hep kendime bakmışım aynalardan kendime benzetmişim heh he
Tüm organlarına kafa yapısına ayrıntılı olarak baktı, kalsiyum yazdı daha alamadım,
Kağanımıda dr a çıkarttım,kağandan kan ve idrar tahlili alındı, ayağında düztabanlıktan şüphelenmiştim geçenlerde dr ortopediye gönderdi, cuma randevu aldım ona, kendimde o gün aç karınla kan vericem, ordan sonuç göster fln derken öğleni geçiririz gibi gözüküyor,
Ve güzel haber eşim yarın akşam burda, bizi çok özlemiş bizde onu tabi...
Cuma günü beraber gidicez hastaneye,
Şimdilik bu kadar kızlar öpüldünüz
bir sürü güzel haberle gelmişsin Burcucum ne güzel. iyi geceler...
Kızlar iyi geceler,
Bugün bende doktora gittim, bebiş normal, sağlıklı gözüküyor şükür, kilosuda haftasına göre normal, dudakları kağana, burnu yine bana benziyor :)) tabi değişedebilir bunlar, ama 3 boyutlu gösterdiği zaman epeyce net seçiliyor :))e adam yanımda olmadığı için hep kendime bakmışım aynalardan kendime benzetmişim heh he
Tüm organlarına kafa yapısına ayrıntılı olarak baktı, kalsiyum yazdı daha alamadım,
Kağanımıda dr a çıkarttım,kağandan kan ve idrar tahlili alındı, ayağında düztabanlıktan şüphelenmiştim geçenlerde dr ortopediye gönderdi, cuma randevu aldım ona, kendimde o gün aç karınla kan vericem, ordan sonuç göster fln derken öğleni geçiririz gibi gözüküyor,
pöff eşim yok yalnızız yine kızımda kıpır kıpırr uykum var ama uyuyasım yokkk napıcamm benn :26:
maşallah canım güzel haberler günü olmuş seninn içinrabbim sevinçlerinizi,sevinçlerimizi daim etsin inşş
günaydın canım....geçmiş olsun canım artık hepimiz şikayet makinası gibi olduk sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalımda hepsini unutup gitcez eminim....günaydın kızlarr....bugün en erkenci benim sanırım...pffss saat 9 da iğne vurulmaya gitcem ama daha diğerlerinin acısı geçmedii bi dee bacaklarım çok ağrıyooo ...gecedee güzel uyuyamıyorum nefes alamıyorum dönemiyorumm....sabah sabah iyi şikayet etmişim ama napiimm
hayırlı olsun yazel bebek içinde mışıl mışıll uyusun inş....gunaydiinn kizlar dun yatagimiz geldi cuma gunude dolabimizi alacagizz
deniz selam
benımde bebısımın kafa capı haftasından daha kucuk cıktı bende buna taktım herkesın derdı ayrı ıns rabbım hıc bır sorun cıkmadan kucagımıza almayı nasıp eder rabbım
Cnm çok sağolasın, hepimizi inş., sen nasılsın , kızçen kıpır kıpır tepik yapıyomuş doğuncada bu saatlerde uyanık olurlarsa napcas bilmem
Kızlar iyi geceler,
günaydın kızlarr....bugün en erkenci benim sanırım...pffss saat 9 da iğne vurulmaya gitcem ama daha diğerlerinin acısı geçmedii bi dee bacaklarım çok ağrıyooo ...gecedee güzel uyuyamıyorum nefes alamıyorum dönemiyorumm....sabah sabah iyi şikayet etmişim ama napiimm
gunaydiinn kizlar dun yatagimiz geldi cuma gunude dolabimizi alacagizz
günaydınnnnnnnn
günaydın kızlarrr nasılsınız biz gene cok yoorgunuzzz dün işleri yetiştiremedimm eve götrdüm birde evde çalıştım kızlar ölüyorum yorgunluktan her yerim bütün kemiklerim agrıorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?