2011 Şubat Anneleri

selam kızlar ben geldim geçmişe göz attım ama tam okuyamadım.

pazara gittim bol bol yeşillik aldım.bide kurdela fırfır falan aldım ayyy okadar çeşit varki seçmek zor tuhafiyeciler kadar çok çeşit var ve ucuz.sonra sepet bakındım plastik yada hasır şeker sepeti yapıcam inadına bulamadım güzel bişi.geze gze epey uzaklaşmışım yokuş aşağı olunca farketmedim ama aşağıda pilim bitti çıkamadım yukarı iyimi kaynımı aradım geldi beni arabayla aldı eve bıraktıı..pööff yoruluyorum artık yaa

kızlar ıslak mendilden bahsetmişsiniz.yeni doğduğunda kullanacakmısınız ıslak mendil.ben düşünmüyorum pamukla suyla temizlemeyi düşünüyorum.birkaç ay olduktan sonra ıslak mendile geçmek istiyorum.alıyorum ama kullanmıcam

teşekkürler gideriz artık bu hafta inş... ne güzel oluyo böyle bilgilendiriyoz birbirimizi...bu arada bende bi tane söyliyeyim e-bebek mağazasında avealılara peşinde %20 indirim var... mesela biz 600tllik bebek arabası alcaz 480e gelcek inş...bayağı farkediyo yani... bilgilerinize kızlaaar

Çağlayan haklısın hemde sonuna kadar ama çok içiyordum bunu başarabildim dr'um 1 tane dedi o da strese girmemem için. Keşke olmasaydı ama durum böyle sakladıkça kendimi kandırıyorum da paylaşıp yüzleşmek istedim.

aynen ben de çok merak ediyorum cnm yaa..bana benziycek mi acaba? ismi ne olacak? zamanında mı doğacak?normal mi yoksa sezeryan mı olacak? artık bunları düşünmekten geceleri uyuyamıyorum...düşündükçe heyecanlanıyorum:))allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş. hepimize:)))

birazdan gidicem canım bende eğer kampanya varsa katolog kesin çıkmıştır bakar size hbr veririm.
ben normalde ıslak mendil almıyodum ben su ve bez taraftarıyım ama dışarı mışarı çıkarsak kullanırım diye şimdilik 2 paket aldım 2 paket de eczaneden uni baby alırım diyorum bende

Hoşgeldin canım aynı yorgunluk bendede çok oluyor ama bir o kadar da bu aralar gezmek istiyorum ben zaten bu çocuğu bu iş yerinde ya gülerken yada dışarıda gezerken doğurucam kesin ben ilk başlarda unıbaby'ınkini kullanıcam sadece pamuklu su 120'li olanlarından aldım işte sadece bir 120'li daha alıp o sezonu kapatıcam sonradan geçicem ıslak mendil olayına ama zaten ilk aylarda hep pamuk ve suyu tavsiye ediyorlar

püüüü ben migrostan deterjanı 16.90 yumuşatıcıyıda 7.25 e aldımm kazıklandım desenize zaten niveanın atta çantasınıda 45 e aldım antareste rossman da 37 lira tüühhh

gözünaydın,bebişin kısmetiyle geliyor

ben yağmur veya iremsu koyacağım inş canım...çok hoşuma gitti..herkes bi isim diyo, değişik değişik ama biz bu 2 isimde takıldık kaldık...

ikisi de çok güzel cnm,yağmur ismini yeni bi arkadaşım koydu daha:)) irem düşünüyodum ben de sonradan vazgeçtim...berra,meyra,dilay yada sare arasında kaldık...bakalım ne koyucaz...başka önerileriniz varsa değerlendiririz:))

Ama tamamda dr.1 tane demiş sen 5'e çıkarmışsın canım hiç olmazsa 2 iç bari 5 yerine o sayı çünkü gerçekten çok ama çok fazla

Tamam canım,katolog çıkmış diye konuşuyorlardı ama nette yarın yayınlayacaklarmış işte emin olamadım bende gerçekmi doğrumu eğer gerçekse zaten süper bir fırsat olacak benim için çoğu şeyi indirimden alabileceğim.
Islak mendil konusunda bende aynı düşüncedeyim ama dışarı falan çıkınca çok lazım oluyor yiğenlerimden biliyorum

selam kızlar bugun dr kontrolumuz vardı blogtada yazdıgım gıbı maalesef oglumun gelısımı hala gerıden gıdıyor 27+5 olmamıza ragmen 26+4 gıbı gorunuyor kılısuda 950gr olması gerekn 1150gr olmalıymıs moralım cok bozuk buyuzden ustelık bende tam 66 kg olmusum bır ayda 3 kg alarak

püüüü ben migrostan deterjanı 16.90 yumuşatıcıyıda 7.25 e aldımm kazıklandım desenize zaten niveanın atta çantasınıda 45 e aldım antareste rossman da 37 lira tüühhh

Bende aynı duruma düşmemek için harıl harıl indirim arıyorum canım millet bana diyorki neden bu kadar takip ediyorsun al işte biryerden ama bu indirimleri takip ettikçe cebimde param kalıyor bende kızçem için yeni birşey alabiliyorum böylelikle

kızlarr ateşölçer olayını naptınızz

ben çok şanslıyım eşimin arkadaşına doktora versin diye eşantiyon olarak gelmişti ama ben kaptım hem alından hem kulaktan ölçüyo uzaktan da ölçüyo :) ilaç mümessili karısı olmak güzel oluyo bazen seviyorum ilaç firmalarını :))

Ben malesef bırakamayanlardanım günde 3 en fazla 5 tane içiyorum
valla canım ben hamile kalmadan önce haftada 1 yada 2 haftada 1 falan arkadaş ortamlarında kahveyle içiyoudm ama odan önce günde 1 paket falandı ama şimdi yanımda bile içirmiyorum aslında bazen yanımda içseler koklarım bari dediğimde olmuyo diil ama eşim hiç içmiyodu hiç içmemiş zaten o daha titiz bu konuda hiç içirtmiyo yanımda

valla canım bende hiç düşünmüyorum ıslak mendil ama gezmeye falan gidersek zor olcak özellikle dışarda bi yere gidersek diye ben zaten bunları hastanede lazım olursa diye 2 paket aldım sadece.küçük küçük havlular aldım bende yumuşacık önce yıkayıp sonra minik poosunu silcem kızımın

Hoşgeldin canım üzülme ya kendini bence o doğuma kadar toparlar.Geri olduğu için dr.birşeyler söylemedi mi hiç şunlara şunlara dikkat et diye benimde 1-2 gün geriydi geçen kontrolde yani dr.öyle gözüküyor dedi ama şimdi haftasını yakalamış gayet sağlıklı dedi.
Dr.la bununla ilgili detaylı konuşsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…