selam kızlar bugun dr kontrolumuz vardı blogtada yazdıgım gıbı maalesef oglumun gelısımı hala gerıden gıdıyor 27+5 olmamıza ragmen 26+4 gıbı gorunuyor kılısuda 950gr olması gerekn 1150gr olmalıymıs moralım cok bozuk buyuzden ustelık bende tam 66 kg olmusum bır ayda 3 kg alarak
Bende aynı duruma düşmemek için harıl harıl indirim arıyorum canım millet bana diyorki neden bu kadar takip ediyorsun al işte biryerden ama bu indirimleri takip ettikçe cebimde param kalıyor bende kızçem için yeni birşey alabiliyorum böylelikle
kızlarr ateşölçer olayını naptınızz
canım sıkma canaını 1 haftadan da az benimkinin karın bölgesi 10-12 geri bacak 1 hafta ileriydi son gidişimizde.
ama ben internetten bi şey okumuştum ki bunu ebede onayladı karın çevresi ölçümü en hatalı ölçümmüş.baş ve eb fazla da fl yanı uyluk kemiği ölçümü çok % olarak daha doğru sonuçlar veriyomuş.bu nedenle çok takmamak lazım.benim kızım uzun boylu göbeksi olcak galiba :) anasına çekmiycek
çok teşekkürler cnm,inş. hayırlısıyla güzel bi okula tayinim çıkar da bu ayrı gayrılıktan kurtuluruz...dualarınızı bekliorum arkadaşlar...eşinden çocuğundan ayrı o kadar çok kişi var ki..
süpersin Çağlayan bize Real çok yakın ben gidemesemde eşimş yollarım,yalnız deterjan olarak dalinmi omo matikmi karar veremedim kiiii:26:Kızlar 2-15 aralık arası realde indirim varmış baksanıza nette buldum ben burda real bulsam kaçırmazdım ama yokki(
Can Bebe Alt değiştirme Örtüsü 12'li 3,99 tl
Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 lt 11,99
Dalin Yumuşatıcı 2 lt 3,99 tl
Omo Matik Baby Konsantre 1,5 kg 7,49 tl
Roxy Matik Toz Sabun 2000 gr 5,49 tl
süpersin Çağlayan bize Real çok yakın ben gidemesemde eşimş yollarım,yalnız deterjan olarak dalinmi omo matikmi karar veremedim kiiii:26:
kusurabakma canım yeni geldim biraz uyudum yemekdi işdi derken yeni gelebildim
evet aynı galiba canım bugun gittim kontrole 1.400 gr olmuş güzel kızım :92:
senin ne kadar canım?
Canım çoğu kişi dalin aldı,benim ablam falanda hep dalin kullandı çevremdede kime sorsam dalin diyor,ama genede karar senin,bak burda dalin'i kullanıp onay veren arkadaşda çok
bende deterjan konusunda kararsızım ama şöyle düşünüyorum ilk kıyafetlerin dalinle yaıkayıp bi kaç ay daha sonra omo ya geçerim çünkü dalin leke çıkarmıyormuş
sizce hangisi daha güzel? MEYRA......BERRA.....SARE.....DİLAY...?
gülcancan çok sevindim atama olacağına bu arada benim yengem de aynı durumdan muzdarip
abim hakim şemdinliden aydın a tayini çıktı ama yengemin çıkmadı 1.5 yaşında da bebişleri var yengem hiç gitmedi şemdinliye
rapor aldı durdu o da sözleşmeli sınıfçı 30 günü geçince heyet raporu aldı sürekli geçen ay okuldan aradılar rapor hakkın doldu 30dan fazlası olmaz diye
sözleşmen fes dediler ama daha bişi çıkmadı o da gitmedi şemdinliye atamalrı bekliyo bakalım ama dertten öldü kızcağız bakalım hayırlısyla sen ve o ve daha niceleri rahata kavuşur bence izmirden bulabilirsin heyet raporu ben izmirliyim de egeden falan alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?