2011 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar nasılsınız
Dün eve çok zor gittim yürümekte çok zorlanıyorum kızım ayaklarını çıkaracak aşağıdan diye çok korkuyorum yürürken böyle pat diye düşücek sanıyorum bazen
Dün hiç durmadı şimdide aynı kafasını zorluyor daha nereye gidebilecekse kaburlarımın altından başka merak ediyorum :78:

gülşah iyi dayanıyorusun canım ben çok rahat olduğum halde bunalıyorum ki birde o kadar çalışmanın üstüne işi eve götürsem dayanamazdım maşallah sana 37. haftaya kadar çalışacakmısın
sürmeli gözün aydın resmini bekliyoruz

günaydın cağlayan yürürken öyle oluyor cidden söyle kızçene rahat dursun öyle hemen çıkmak yok ona göre

gözün aydın çok iradelisin maşallah ne güzel uydun diyete sonuçlarda iyi çıkmış
oooy oooy ne tatlı çıkmış kızın bakarmısın herşeyi belli bizimki yüz profili böylegöstermediği için göremedik maşallah

defne ırmak güneş duru... ben bunlarıda çok beğeniyorum:90:

günaydın cağlayan yürürken öyle oluyor cidden söyle kızçene rahat dursun öyle hemen çıkmak yok ona göre

Günaydın canım,bende tembihliyorum hep kızım ocak sonuna kadar bekle lütfen erken gelme diye ama bütün günün yorgunluğunu bu şekilde atıyor kızçem
Sen nasılsın yiğit nasıl

evt cnmm ya eve iş götrdüm onları yaptım üzerine ütü yaptım ama bende hal kalmadıı hafta sonu konuştum patronumla 37 haftaya kadr çalışıcam dedim öyle karar aldık ama bakalım izin konusunda kıllatmadılar saolsunlarr ama ben 37. haftaya kadr dayanabilecekmiyim oda vr tek teseliim hafta sonu gelsede kızımı görsemmm bütün yorgunluğumu alıcak die düşünüyorum

günaydın kızlar miniklerini görenler gözünüz aydın bizim daha 23 gnmüz var görüşe ama ondan sonra doktorumuz daha sık görüşeceğiz dedi...eee neler var neler çok kızlar

kızlar iğnemi vuruldum geldim...3 tane kaldıı iğnem...yürüyerek gittim geldim yineee giderken pek bi havalıydım yürüyüş yolunda tempolu tempolu ama dönüşteee hahahaa çok komiktim tıslaya tıslayaaa geldim

Bu sabah kızım ve kendim için çok önemli kararlar aldım kızlar,Hamile rejimine başlıyorum.Şu önümüzdeki 2 ayı kg almadan kapatmak istiyorum.Bugün itibariyle hayatıma bir çeki düzen veriyorum artık

ne güzelll yaa keşke bendee yapabilsemm ama dayanamıyorum hamurişlerine falann böyle giderse 95-100 le tamamlarım heraldee...

ne güzelll yaa keşke bendee yapabilsemm ama dayanamıyorum hamurişlerine falann böyle giderse 95-100 le tamamlarım heraldee...

Canım bende böyle gidersem 100'le tamamlıycam kesin 70ler nerde 80 ler nerde artık bir dur demedin zamanı geldi bugünden itibaren kötü şeyleri çıkarıyorum hayatımdan doğumdan sonrada kızımla rahat ilgilenebilmek istiyorum açıkçası bu ikimiz içinde iyi olacak eminim

ne güzel canım...benimde eşim dünden beri sıkı yönetim ilan etti hem yemeklerime hem uykuma kısıtlamalar getirdi....kaçışın yok artık dio

haydi nur ve çağlayan gazanız mübarek olsun diyette size başarılar diliyorumve darısı bize yani bana diyorum

ne güzel canım...benimde eşim dünden beri sıkı yönetim ilan etti hem yemeklerime hem uykuma kısıtlamalar getirdi....kaçışın yok artık dio

Benim eşimde evde taarruz ilan etmişti bir ara canım sonra başladı ama artık yeniden oda kısıtlamalara başladı o birşeyler demeden ben kendime çeki düzen veriyim dedim

haydi nur ve çağlayan gazanız mübarek olsun diyette size başarılar diliyorumve darısı bize yani bana diyorum

Saol gardaş inş.başarılı olur

tabi başarılı olursun canım benim azim ve irade olduktan sonra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…