gözün aydın çok iradelisin maşallah ne güzel uydun diyete sonuçlarda iyi çıkmışDOKTORDAN GELDİM kıızım 1150 gr olmuş maşallah şekerden etkilenmemiş diyet işe yarıyor.5 haftadır hiç kilo almamışım.
olumsuz bişey yok çok şükür
bebeğin kafası ultrasoda kaburgamın altındaydı.zorrrrrla video çekti babası için sağolsun doktorumuz
işte bu da kızım kaburgamın altına kafasını sokmuş
Dailymotion - ELVİN 28.HAFTA - Kadınca Kanalı
ikisi de çok güzel cnm,yağmur ismini yeni bi arkadaşım koydu daha:)) irem düşünüyodum ben de sonradan vazgeçtim...berra,meyra,dilay yada sare arasında kaldık...bakalım ne koyucaz...başka önerileriniz varsa değerlendiririz:))
günaydın cağlayan yürürken öyle oluyor cidden söyle kızçene rahat dursun öyle hemen çıkmak yok ona göre
evt cnmm ya eve iş götrdüm onları yaptım üzerine ütü yaptım ama bende hal kalmadıı hafta sonu konuştum patronumla 37 haftaya kadr çalışıcam dedim öyle karar aldık ama bakalım izin konusunda kıllatmadılar saolsunlarr ama ben 37. haftaya kadr dayanabilecekmiyim oda vr tek teseliim hafta sonu gelsede kızımı görsemmm bütün yorgunluğumu alıcak die düşünüyorumgülşah iyi dayanıyorusun canım ben çok rahat olduğum halde bunalıyorum ki birde o kadar çalışmanın üstüne işi eve götürsem dayanamazdım maşallah sana 37. haftaya kadar çalışacakmısın
sürmeli gözün aydın resmini bekliyoruz
Bu sabah kızım ve kendim için çok önemli kararlar aldım kızlar,Hamile rejimine başlıyorum.Şu önümüzdeki 2 ayı kg almadan kapatmak istiyorum.Bugün itibariyle hayatıma bir çeki düzen veriyorum artık
ne güzelll yaa keşke bendee yapabilsemm ama dayanamıyorum hamurişlerine falann böyle giderse 95-100 le tamamlarım heraldee...
Bu sabah kızım ve kendim için çok önemli kararlar aldım kızlar,Hamile rejimine başlıyorum.Şu önümüzdeki 2 ayı kg almadan kapatmak istiyorum.Bugün itibariyle hayatıma bir çeki düzen veriyorum artık
ne güzel canım...benimde eşim dünden beri sıkı yönetim ilan etti hem yemeklerime hem uykuma kısıtlamalar getirdi....kaçışın yok artık dio
ne güzel canım...benimde eşim dünden beri sıkı yönetim ilan etti hem yemeklerime hem uykuma kısıtlamalar getirdi....kaçışın yok artık dio
haydi nur ve çağlayan gazanız mübarek olsun diyette size başarılar diliyorumve darısı bize yani bana diyorum
sizce hangisi daha güzel? MEYRA......BERRA.....SARE.....DİLAY...?
Benim eşimde evde taarruz ilan etmişti bir ara canım sonra başladı ama artık yeniden oda kısıtlamalara başladı o birşeyler demeden ben kendime çeki düzen veriyim dedim
Saol gardaş inş.başarılı olur
Günaydın kızlar
nasılsınız bugün bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?