2011 Şubat Anneleri

cnm bu ayaklar aşağıda olunca acaba vajinadaki farklılık nasıl mesela bende arada vajinada gıdıklanma gibi bi his oluyo resmen sanki bi yerini dışarıo çıkarıvercekmiş gibi ordan tuhaf hissediyoruma caba bu duruş pozisyonundanmı kaynaklıymış yaa

kızlar hemen hemen cogunuz benden hafta olarak buyuksunuz ve bırkac hafta sonra bu agrıların uykusuzlukların bende olacagı haberı benı cok korkutuyor

cnm tickerın yok senin kaç haftalıktın bende arkadaşlara göreküçüğüm:) bir iki hafta evt cnm her gün yeni bişiler yaşıyoruz dün mesela sol kolum uyuşuk gibi ağrım oldu geçti çok şükür annelik çok zor ve bi okadar da güzel tabii tamamına erdirir inş Allah hepimizi sağlıkla alaım onları kucaklarımıza

cnm uzat ayaklarını dinlen dicem ama iştesin eve gidince mutlaka öle yap.geçmiş olsun her gün yeni biyerlerimizx ağrıyo ama bunun bebiş için olduğunu bilmek bile güzell:)

Günaydın canım.Odada kimse olmadığında çöp kovasının üzerine gazete yayıp ayaklarımı uzatıyorum ne yapıyım yoksa ağrıdan durulmuyor ama bugün müdürem başımda
Evet o yeterki iyi olsun sağlıklı olsun ben razıyım ağrılara az kaldı diyim çekiyoruz işte :))

günaydın kızlar
çağlayancım geçmiş olsun canımm

Günaydın canım saol

Günaydınn hepicinizee kızlarrr.
Nur_45 maşallahh dün 1 bugün 2 ne hemen sıkıldın diyettenn.dahahaa durrr

Günaydın yasesecim

O gıdıklanma benim genelde kaburlarımın altında oluyor canım ters durduğu için ama bugün senin söylediklerini yaşıyorum bende acayip baskı kuruyor oraya hiç bu kdar olmamıştım ilk defa yaşıyorum nerdeyse bu hissi

saol cnm, aynen valla karnim hep dalgalaniyo erkek kardesim gördü elini koy karniima hiosset bakalim dedim yok abla korkarim ben dedi

yeni gelenler hosgelmiss

evet beceremedım onu yapmayı:) bız bugun tam 28. haftamızdayız yanı sızınle aramızda tam 1 gun var kolda uyusukluk banda bazen oluyor ama daha ılerı haftalara baktıkca cok zor gunlerın bızı bekledıgını goruyorum annelık cok meşakatli bir yol umarım ilerde kıymet bilenlerden olur yavrularımız:)
tam bır anne gıbı konustum dımı

çok hoşsun yaaa aynen böyle konuşurlardı eminim bende

acayipte nazlı oluyorlar zaten bazen diyorum benmi hamileyim yoksa senmi acaba gülüyor o zaman benden çok aşeriyor mesela benim aklımada getiriyor böylece
bize çok nazlanıyorsun diyorlar ya bizim 3-4 katımız olurlardı valla
birde çok alıngan oluyorlar bizim olmamız gerekirken bunlar şimdi bebek doğunca bebeği bile kıskanırlar kızlar

ne hoş ya eşinin yapması ismide çok güzel kurabiyeside ismi gibi güzel olacaktır eminim sitedeki pastalara bayıldım ama bunları yemeye insan kıyamazki

evt cnmmm ee az kladı inşş alıcaz sağlıkla kucaklarımıza Rabbim nasip ederse
hmm demek aramızda bi gün var ne güzel aynı günlerde olan bi kaç arakdaş daha varız bakalım hanigimiz önce doğurcak:) ne heyecanlı vakitler olcak ya zaman geçsede sağlıkla bi gelseler

Kızlar benim şimdi gitmem lazım msj atmaya öğleden sonra devam ederim olur mu.
Bu arada sudenur80 ve buseemmm arkadaşlarımız gelirse adreslerini lütfen bana özel msj olarak bildirsinler

ıns canım gece uykuların nasıl senın ben suaralar cok sık uyanıyorum gercı oksuruk nobetlerım var oyuzdende cok uyanıyorum ama saga sola yattıkca bebıste ıtekleyıp uyandırıyor sırt ustude cok fazla yatamıyorum zaten oyzuden oluyor bırazda

hoşgeldin canım sen çalışıyorsun değilmi hala 37. haftaya kadar çalışacakmısın
doğumu nerede yapacaksın sen tam bir gün verdimi doktorun
evet canım 37.haftaya kadar çalışmaya çalışıcam : ) çünkü gerçekten artık zorlanıyroum ! doğumu anaklinikte yapıcam daha tam bir gün vermedi pazartesi doktora gidicem herhalde o zaman verir , peki sen neler yapıyorsun , işi bıraktınmı ? doğum nerde ? ne zaman ?

Gitmiştim ben dimi ama geri geldim canım sıkıldı gene yaaa

moonsun82 atmadım canım sana seninkinde ufak bir problem var

cnm gece en az 3 defa kalkıyorum bende bide yatar yatmaz başlıyo yaramazım tekemelemeye onu eziyomuyumdur die düşünüyorum bi otarafa bi bu tarafa yatıyorum bende :) sırt üstü yatmamamya çalışıyorum ama bazen uyandığımda o şekilde uyanmış oluyorum sanırım bu gece kalkmaları dahada artıcak sonlara doğru hayırlıyalbi geçsedeeee zaman kokklasak onları bi

kızlar cevaplarınızı sonra okuycam şimdi çıkmak zorundayım kusura bakmayın öptüm herkesi :)

çağlayan yine neden canın sıkıldı canım bişeymi oldu ?

Bizim iş yerindekilerle ilgili canım gene ben şimdi izne ayrılıcam ya herşeyi bizim arkadaşa yüklüyorlar oda herşeyi aynı anda yapamıyor biraz zorlanıyor oda bana soruyor ama sürekli hata vermeye başladı,bizim müdürede kızıyor nasıl olacak bilmiyorum.Kıza benim amirim gibi davranmaya başladılar ama 1.5 ay da su koyvermeye başladı arkadaş ama aslına bakarsan iyi oluyor ben gidince kıymetimi anlarlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…