Bu hafta benimkide pek hareketli canım dün akşam başaşağı dönmüş şükür ama onunda şöyle bir zararı var ayakları hiç durmuyor ve acayip baskı kuruyor vajinama
ayın 13 şimdi sana zaten hiç gelmez bende bu ay sonunu nasıl çıkarıcam hiç bilmiyorum
kızlar hemen hemen cogunuz benden hafta olarak buyuksunuz ve bırkac hafta sonra bu agrıların uykusuzlukların bende olacagı haberı benı cok korkutuyor
cnm uzat ayaklarını dinlen dicem ama iştesin eve gidince mutlaka öle yap.geçmiş olsun her gün yeni biyerlerimizx ağrıyo ama bunun bebiş için olduğunu bilmek bile güzell:)
günaydın kızlarçağlayancım geçmiş olsun canımm
Günaydınn hepicinizee kızlarrr.
Nur_45 maşallahh dün 1 bugün 2 ne hemen sıkıldın diyettenn.dahahaa durrr
cnm bu ayaklar aşağıda olunca acaba vajinadaki farklılık nasıl mesela bende arada vajinada gıdıklanma gibi bi his oluyo resmen sanki bi yerini dışarıo çıkarıvercekmiş gibi ordan tuhaf hissediyoruma caba bu duruş pozisyonundanmı kaynaklıymış yaa
saol cnm, aynen valla karnim hep dalgalaniyo erkek kardesim gördü elini koy karniima hiosset bakalim dedim yok abla korkarim ben dediGünaydın canım hoşgeldin ohhh tatil başladı bakalım hadi gözünaydın :))
Benimde kızım çok hareketli canım normal sana böyle yapması çünkü artık büyüdükçe yerleri daralıyor ee büyüdükçe tekmelerde güçleniyor benimki helede akşamları çılgın gibi oluyor karnım hiç durmuyor sürekli bir hareket halinde
cnm tickerın yok senin kaç haftalıktın bende arkadaşlara göreküçüğüm:) bir iki hafta evt cnm her gün yeni bişiler yaşıyoruz dün mesela sol kolum uyuşuk gibi ağrım oldu geçti çok şükür annelik çok zor ve bi okadar da güzel tabii tamamına erdirir inş Allah hepimizi sağlıkla alaım onları kucaklarımıza
birbirlerine soracakları sorular
seninki bugün neyden şikayet etti?
bugün neresi ağrıyormuş?
daha ne alacaklarmış?
isim konusunda baskı yapıyor mu?
şu listeleri nereye saklasak da bulamasalar?
napayım da annemi deli gibi sevsin?
bu gün iltifat etmedim diye darıldı, bu hamilelik ne zormuş napsam beyler bi yol bulun....
acayipte nazlı oluyorlar zaten bazen diyorum benmi hamileyim yoksa senmi acaba gülüyor o zaman benden çok aşeriyor mesela benim aklımada getiriyor böylecevalla meloşcum onlar kalsa kesin biz yanmıştık valla 9 ay Allah bilmişte bize vermişşş.onların hem canı kıymetli hemde o naz çekilmezz.bebek gibi olurlardıı.şimdi ilgi istiyoo o zamanı düşünmek bile kabussss :18: :18: :18:
ben kurabiye vericem gelenlere eşim yapıo çünkü kurabiyeleri:) kızımızın adı Melek olacak ve tüm misafirlere melek şeklinde kurabiye hediye edicez. ilginizi çeken birşey varsa bana danışabilirsniz kızlar her şekilde yardımcı olurum www.hayalpasta.com
saol cnm, aynen valla karnim hep dalgalaniyo erkek kardesim gördü elini koy karniima hiosset bakalim dedim yok abla korkarim ben dedi
benimde öyle dalgalanıyor öyle şaşkınlıkla izliyorum bazen bir tarafı şişriyorböyle tepe gibi oluyor onunla oynamak çok hoşuma gidiyor ama sanki dün ve bugün biraz daha sakin kuzum
evet beceremedım onu yapmayı:) bız bugun tam 28. haftamızdayız yanı sızınle aramızda tam 1 gun var kolda uyusukluk banda bazen oluyor ama daha ılerı haftalara baktıkca cok zor gunlerın bızı bekledıgını goruyorum annelık cok meşakatli bir yol umarım ilerde kıymet bilenlerden olur yavrularımız:)
tam bır anne gıbı konustum dımı
evt cnmmm ee az kladı inşş alıcaz sağlıkla kucaklarımıza Rabbim nasip ederse
hmm demek aramızda bi gün var ne güzel aynı günlerde olan bi kaç arakdaş daha varız bakalım hanigimiz önce doğurcak:) ne heyecanlı vakitler olcak ya zaman geçsede sağlıkla bi gelseler
çağlayan cım tamam aldım mesajını çok ta sevindim : ))) teşekkürler herşey için
evet canım 37.haftaya kadar çalışmaya çalışıcam : ) çünkü gerçekten artık zorlanıyroum ! doğumu anaklinikte yapıcam daha tam bir gün vermedi pazartesi doktora gidicem herhalde o zaman verir , peki sen neler yapıyorsun , işi bıraktınmı ? doğum nerde ? ne zaman ?hoşgeldin canım sen çalışıyorsun değilmi hala 37. haftaya kadar çalışacakmısın
doğumu nerede yapacaksın sen tam bir gün verdimi doktorun
Gitmiştim ben dimi ama geri geldim canım sıkıldı gene yaaa
moonsun82 atmadım canım sana seninkinde ufak bir problem var
ıns canım gece uykuların nasıl senın ben suaralar cok sık uyanıyorum gercı oksuruk nobetlerım var oyuzdende cok uyanıyorum ama saga sola yattıkca bebıste ıtekleyıp uyandırıyor sırt ustude cok fazla yatamıyorum zaten oyzuden oluyor bırazda
çağlayan yine neden canın sıkıldı canım bişeymi oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?