2011 Şubat Anneleri

maşallahhh kızına annesiiierken doğum muu?hoş alıştık valla normal geliyooo artık erken doğum falan herkes erkenden doğuruyooo.ama senin kız normal zamanında gelsin canım arkadşlarını beklesinn...çantaları hazırlayın kızlarrrr

slm canım.. aldın kurtuldun yani.. darısı başıma.. nasıl güzel mi?* çantasının içinde alt açması var mı?* sırt çantası olandan mı aldın?? kaç parça var içinde ?? off çok soru sordum demii

kızlarr yaa bu isim konusuu ne zormuş yaa...ilk ipek diyoduk sonra ondan gönlümüz geçtii bi zeynep dendi ama içimee pek sinmediii o daa şimdide dila da kalmış durumdayımm...keşke bebekler gelirken isimlerinide yanında getirseee

güle gülee kullansın bebişşşş...bıcı bıcı alet edavatları hazırr minişin...yaa kızlarrr o minnaklar nasıl yıkanır ki mininacıkk şeylerrr

tatlım senle epey konuşmuştuk bakım ürünlerini:) sonunda aldım migrosta görünce dayanamadım valla:) dur hepsini anlatiim sana
şimdi çanta koldan asmalı çok güzel ve kullanışlı bişi ölee çok büyük değil ama küçükte değil tam aban göre önce fermuarlı bi göz var yanlarda da cepler var iki tane orayada biberon su kabı falan konur güzel yanii kumaşıda gayet ii çantanın ekstra çanta gereksiz
içindekiler
200ml bebe yağı (kokusunu beğendim bademli)
100ml pişik kremi
500ml şampuna ve vücut kremi
kremli sabunu
yenidoğan ıslak mendil 63lü
bide alt açma var cnmm

süper fikirmiş valla hakikaten getirseler isimlerinide fena olmaz.Bizde SELİN düşünüyoruz hayırlısı bakalım.

güle gülee kullansın bebişşşş...bıcı bıcı alet edavatları hazırr minişin...yaa kızlarrr o minnaklar nasıl yıkanır ki mininacıkk şeylerrr
saol tubişim evt hazır inş bide kendi sağğlıkla doğsaa başka bişi istemiyorumm
sorma yaa çok minikler odeğil o minicik şeylerin içinde bile kayboluyolar arkdaşın bebişini görmeye gittim henüz 5 günlük Allahım dedim nerde bu kıss içinde kaybolmuş:):) dediğin gibi 3 4 haftaya kadar artık benmde yavaştan hazırlamam lazım çantamızı sizden biraz küçüküz biz:)

gülşahcım maşallah kızına yaa kocaman olmuş bnm karnımda aşağıda cnm ama bnm oldum bittim bölee gebeliğin başından berii ayy hayırlısyla zamanlarında doğsunlar inşallah yaa yani erkende olsa yeterki sağlıklı olsunlarda napalım aceleci olcak aramızdan bazıları yaramzlar işteee:)

canım şimdi baktımda benim demir ilacının adı ferrum fort muş,magnezyum ilacım Solgarın chelated magnesium 100 tablet olanından,doktor 1 aylık kullanım için verdi,kontrole gidince tekrar bi kan sayımı ister,ilerleme yoksa söylediğin ilacı sorarım doktara,özele gidiyorum fiyatı önemli değil,zaten bu ilaçlarıda pahalı alıyorum,aman iyi gelsin toparlanimde gerisi boş,doğduğunda bebeğimle dinamik bi şekilde ilgilenmek istiyorum,hergün hasta gibiyim kansızlıktan,inşallah düzeliriz

evet baya konuşmuştuk senle bu konuyu.. ben hala bübchene takılı kaldım.. ha bide mustela ya çok iyi diyorlar şampuanı konak için, pişik kremi pişik için.. ama fiyatları bübchende de pahalı.. bende çantalı set istiyorum ki artı çanta almıyayım diye ama karar veremedim canım yaa alt açmasıda var yani içinde..bide sırt çantalı modeli var sanırım niveanın.. kii realde indirimdeydi yanlış hatırlamıyorsam 35 tl miydi neydi..güle güle kullansın prensin canım.. bende burdaki bi mağazadan 5li set almıştım.. kanguru,ana kucağı vss..hem rengi içime sinmedi hemde çantasını kullanmam onun ben.. onu geri vermeyi düşünüyorum.. aldığım firmayı aradımda bübchen çantalı var mı diye yok dedi.. nivea ve cihicco varmış çantalı olarak.. bakalım bende eşimel bakıcam bugün bende..

evt cnm yaa zamanında doğsun istiyorumm bn kızımn erken gelmesinnn suyum cok mu az acaba kızlarr renkli dopler istediğine göree tektım kafama

aman aman oğluşuda bizim bebeklerden küçükmüş:) havasına bak şunun:) koca koca kızlardan korumak için önlemini alıyon şimdiden hee:)

evt ttalım bende bubchene çok takılmıştım o gece epeyyy bahsetmiştik senlee :) ama işte dedim zaten her bebekte farklı oluyomuş baktım buna alışamadı başka denerim en azından çantası bebe yağı kullanışır bide pişiktede niveanın keremi çok ii die okudum tecrübeli annelerden chiccoda bana pahalı geldi açıkçası şimdilik hem bütçeyi hemde ii olanı düşündüm inşş hepsi ii gelir prensime teyzesi sizde alın bakalım belki bugün tama karar verirsin zaten insan bianda karar veriyoo yoksa ben daha çokkk araştırırdım

aman aman oğluşuda bizim bebeklerden küçükmüş:) havasına bak şunun:) koca koca kızlardan korumak için önlemini alıyon şimdiden hee:)

tabikiiiii havamızı atalım sizin kızlar cadı cadıııı hepsini yicem ben onlarınn baksana hepsi bi aceleci bi teleşlııı teyzesi bnm oğlumunda pek sakin olduğu sölenemez ama küçüküz işteeeee:26:
hmm gelin adaylarım büyük olsun ki evi çekip çevirsinlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…