evt ttalım bende bubchene çok takılmıştım o gece epeyyy bahsetmiştik senlee :) ama işte dedim zaten her bebekte farklı oluyomuş baktım buna alışamadı başka denerim en azından çantası bebe yağı kullanışır bide pişiktede niveanın keremi çok ii die okudum tecrübeli annelerden chiccoda bana pahalı geldi açıkçası şimdilik hem bütçeyi hemde ii olanı düşündüm inşş hepsi ii gelir prensime teyzesi sizde alın bakalım belki bugün tama karar verirsin zaten insan bianda karar veriyoo yoksa ben daha çokkk araştırırdım
evt cnm yaa zamanında doğsun istiyorumm bn kızımn erken gelmesinnn suyum cok mu az acaba kızlarr renkli dopler istediğine göree tektım kafama
prens güle güle sağlıklı mutlu günlerde kullansın canım..bakalım bende bakıcam bugün.. akşama yazarım aldım almadım diye
tabikiiiii havamızı atalım sizin kızlar cadı cadıııı hepsini yicem ben onlarınn baksana hepsi bi aceleci bi teleşlııı teyzesi bnm oğlumunda pek sakin olduğu sölenemez ama küçüküz işteeeee:26:
hmm gelin adaylarım büyük olsun ki evi çekip çevirsinlerrr
aaaaaaaaa kıss bnm gibi kaynana zor bulunurr:):) ayy kıyarmıyım ben onlara güzel gelinim bnm oy oy karaymışta bnm oğlum bana benzerse bembeyaz babaya benzerse esmerr:) ama kara kaş kara göz olasılığı yüksekgelin büyük olursa bereket olurmuş hehehe:) sende tam kaynana çıktın vazgeçtim vermiyorum kara kızımı sana:)))
aaaaaaaaa kıss bnm gibi kaynana zor bulunurr:):) ayy kıyarmıyım ben onlara güzel gelinim bnm oy oy karaymışta bnm oğlum bana benzerse bembeyaz babaya benzerse esmerr:) ama kara kaş kara göz olasılığı yüksek
banada benzese babasınada benzese esmer olacak kesin:) gerçi baba benden biraz daha esmer,sanırım benimki gibi koyu renk saçları iri siyah gözleri olabilir,kara kaş kara göz ama eğer babama yani dedesine çekerse masmavide olabilir gözleri kendiliğinden sürmeli falan,babaya çekerse ela olabilir ben ela göz pek sevmiyorummmayy zamanı gelsede doğsa kucaklasam bi baksam nasıl bişeyyy sağlıklı olsunlar inşallahhhh
konunun öncesini kaçırdım sanırım ama ferrum fort kullandığın halde kansızlığının devam etmesi normal canım ben daha öncede yazmıştım bu ilacın etkisi uzun sürede belli oluyormuş.hem çapada hem cerrahpaşada önermiyorlar bu ilacı dünya sağlık örgütü de başka ilaç öneriyor .ama özel hastaneler ısrarla ferrum fort yazıyor ..benim bilgim böyle.baya araştırdım.hemde iki tıp fakültesi de bana önermedi.canım şimdi baktımda benim demir ilacının adı ferrum fort muş,magnezyum ilacım Solgarın chelated magnesium 100 tablet olanından,doktor 1 aylık kullanım için verdi,kontrole gidince tekrar bi kan sayımı ister,ilerleme yoksa söylediğin ilacı sorarım doktara,özele gidiyorum fiyatı önemli değil,zaten bu ilaçlarıda pahalı alıyorum,aman iyi gelsin toparlanimde gerisi boş,doğduğunda bebeğimle dinamik bi şekilde ilgilenmek istiyorum,hergün hasta gibiyim kansızlıktan,inşallah düzeliriz
geçmiş olsun canım .sen duyma o lafları annen senin o her türlü hakkı var bir an önce iyileşir sonra da sana ve bebiline bakar :))off çok canım sıkkın benim yineannemin dizinde menüsküs yırtığı çıktı. ameliyat diyo doktor. beni ziyaret için gelmişti kayseriye gelmişkende doktora gösterelim bi dedik çok ağrıları vardı basamıyodu üstüne meğer yırtık varmış. silifkede oturuyo bizimkiler oradada doktor yok doğru düzgün. mecbur burada olacak ameliyatı.ben nasıl bakacağım anneciğime yazık o bana kıyamıyo ben ona biran öncede toparlanması lazım ki bebiş gelecek bide çekiniyo kuzum bende kalmaktan, eşimin ailesi yüzünden. kesin birsürü laf duyarız yine damadın evinde nasıl kalıyo çekinmeden falan diye zor bi ameliyatmı onuda bilmiyoruz. dua edin bize kızlar...
off çok canım sıkkın benim yineannemin dizinde menüsküs yırtığı çıktı. ameliyat diyo doktor. beni ziyaret için gelmişti kayseriye gelmişkende doktora gösterelim bi dedik çok ağrıları vardı basamıyodu üstüne meğer yırtık varmış. silifkede oturuyo bizimkiler oradada doktor yok doğru düzgün. mecbur burada olacak ameliyatı.ben nasıl bakacağım anneciğime yazık o bana kıyamıyo ben ona biran öncede toparlanması lazım ki bebiş gelecek bide çekiniyo kuzum bende kalmaktan, eşimin ailesi yüzünden. kesin birsürü laf duyarız yine damadın evinde nasıl kalıyo çekinmeden falan diye zor bi ameliyatmı onuda bilmiyoruz. dua edin bize kızlar...
çok geçimş olsun cnm yaa inşallah tez amanda iileşir annenoff çok canım sıkkın benim yineannemin dizinde menüsküs yırtığı çıktı. ameliyat diyo doktor. beni ziyaret için gelmişti kayseriye gelmişkende doktora gösterelim bi dedik çok ağrıları vardı basamıyodu üstüne meğer yırtık varmış. silifkede oturuyo bizimkiler oradada doktor yok doğru düzgün. mecbur burada olacak ameliyatı.ben nasıl bakacağım anneciğime yazık o bana kıyamıyo ben ona biran öncede toparlanması lazım ki bebiş gelecek bide çekiniyo kuzum bende kalmaktan, eşimin ailesi yüzünden. kesin birsürü laf duyarız yine damadın evinde nasıl kalıyo çekinmeden falan diye zor bi ameliyatmı onuda bilmiyoruz. dua edin bize kızlar...
konunun öncesini kaçırdım sanırım ama ferrum fort kullandığın halde kansızlığının devam etmesi normal canım ben daha öncede yazmıştım bu ilacın etkisi uzun sürede belli oluyormuş.hem çapada hem cerrahpaşada önermiyorlar bu ilacı dünya sağlık örgütü de başka ilaç öneriyor .ama özel hastaneler ısrarla ferrum fort yazıyor ..benim bilgim böyle.baya araştırdım.hemde iki tıp fakültesi de bana önermedi.
dinledim canım açmadım süpürge falan zaten açcak halimde yok çok halsiz hissediyorum kendimi....ay ne zevklidir şimdi bende gelebilirmiyim yardıma minik minik kıyafetlerri yerleştirmek çok hoş olsa gerek bende sabırsızlanıyorum valla...bu arada tekrara hayırlı olsun odanız...mrb canım eşinin sözünü dinle bak açma süpürge falan zorlanıyo artık insan.
bizimde babamız mobilyamızın tozunu alıyo şimdi.birazdanda miniğimin eşyalarını yerleştiriz
maşşallah canım senin prenses bereketiyle geliyor baksan....kayınvaliden ve görümcende çok düşünceliymişSlm kızlar bugün babanemiz ve halamız sürpriz yapıp bize uğradılar.bebişe bir sürü şey almışlar birde beşik almışlar beşiği çok beğendik ama görür görmez de eşimizle birbirimize bakakaldık.Bizde mabilya beşiğin yanında kraft park yatak almıştık pembe topiğe resminide koymuştuk hatta.Biz almıştık hık mık ettik ama olan olmuş artık üstelik beşikte çok tatlı geri verin de diyemedim çok beğendim.Şimdi kara kara park yatağı ne yapacağımızı düşünüyoruz.Kzılar eğer kraftın park yatağını almak isteyen varsa bende sıfır kullanılmamış durumda mevcut.Aldığım fiyattan biraz daha aşağıda vericem bari en az zararla atlatalım.Her yer beşik doldu evde.İlgilenenlere duyurulur.
hayırlı olsun tatlım bi biz kaldık herhalde banyo ve bakım setimizi almayan bakalım bizde nivea,bübchen ve mustela arasında gidip geliyoruz hangisi galip gelicek merakla bekliyorum:90:kızlar slmm hepinizee
bizde şimdi migrostan geldik ve son kalan nivea baby atta çantasını kaptık:) çok hoşuma gitti yaa önce bubchen de çok takılmıştım ama bunu görünce 45tl bide dayanamadım hepsinin kokusuda çok güzel içindekiler vee çantasıda keisnlikle çok lullqanışlıymış inceledim iice:)banyo küveitimizle filemizde aldıkyavş yaval ağırlaşmadan ve havalar soğumadan eksileri tamamlıyoruz inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersinnnn
gülşahcım prensesine maşallah kocaman olmuş....hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inş hepimize ama sen içini ferah tut....slm kızlar ben geldiimmm doktr teyzemmizi gördük kızım çok şaşırttı beni 6 gün önden idiyormuş veeeee kilosu 1.600 valla kilosuna alışamadım eliyle karnımı muane etti bebeğim aşağı inmiş erken doğum olucak senin çok asağıda ve halaa ters kızım tek olumsuz suyum azalmış 2 hafta sonra 4 boyutlu renkliye iricemz ona görede rapor vericekmiş ona bakmadan çalışabilir raporu veremem dedi bakalım hayrlısı olsun o sağlıklı olsundaa gerekirse yatarım evde yanii
kesinlikle sana katılıyorumm...bizde selma betül düşünüyoruz ama bakalım.....kızlarr yaa bu isim konusuu ne zormuş yaa...ilk ipek diyoduk sonra ondan gönlümüz geçtii bi zeynep dendi ama içimee pek sinmediii o daa şimdide dila da kalmış durumdayımm...keşke bebekler gelirken isimlerinide yanında getirseee
banada benzese babasınada benzese esmer olacak kesin:) gerçi baba benden biraz daha esmer,sanırım benimki gibi koyu renk saçları iri siyah gözleri olabilir,kara kaş kara göz ama eğer babama yani dedesine çekerse masmavide olabilir gözleri kendiliğinden sürmeli falan,babaya çekerse ela olabilir ben ela göz pek sevmiyorummmayy zamanı gelsede doğsa kucaklasam bi baksam nasıl bişeyyy sağlıklı olsunlar inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?