idiyorumben 1 takım aldım 1 takımda evdekilerden koyarım dedim bakalım
bu arada sen nereye gidiyodun dra
$sitefirma
kızlar bu sepet nasıl sizce fiyatı çok uygun 10 lira
1 gecelik, 1 pijama yeterli arkadaşlar. Bana sadece geceliği giydirmişlerdi.
yha ben bir gecelik sabahlık takımı bide pijama almıştım ama kokoş şeylerdi ilk gün kanaman çok olursa onları giyemezsin dediler krem ve pgudra rengindeydi o yüzden bugün daha spor rahat bir pijama takımı daha aldım kırmızı bir de kurdelayı takarsak tam lohusa olucam heralde
Şenaycım hangi site?
Lal ben de gaviscon içiyorum iyi geliyor. Ayrıca dogru sen hamarat hatunsun yaparsın onu da. Sepetinize de bayıldım ellerine saglık.
Gözdecim geçmiş olsun canım. Haberim yoktu.
idiyorum
bnm dr listem baya bir kalabalık canım tedavi mehmet çolakoğlunda olduğu için önce ona gidiyordum sonra kanama oldu dr. yurt dışındaymış hikmet karabacaka gittim bir kaç sefer memnun kalmadım sonra 5 aydır falan selçukluda nile gidiyorum memnunum şimdilik ama farabiyi çok övüyorlar hastane olarak bide orda ki dr gitcem bu hafta mehmet bardakçı kafama daha çok yatarsa orada düşünyrdoğumu yeni doğan ünütesi var çünkü farabide
sanırım hıçıkırık canım bende de oluyo baya da uzun sürüyoSelam kizlar nasilsiniz benim kizda hergün eksitmeden farkli saatlerde günde bir kere karnimda sanki kalp atisi gibi ama baya disardan belli oluyor bakincada elimle dokununcada hickirikmi baska birseymi anlamadim bu konu hakkinda bilgisi olan ardkslar varmi acaba :44:
Umarim hickiriktir ilk hamileligim oldugu icin merak ediyorum sendede hergün oluyormu canim? Bazen bendede uzun sürüyor istahli galiba bebislersanırım hıçıkırık canım bende de oluyo baya da uzun sürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?