2011 Şubat Anneleri

ayy şu kadehleri çok merak ettim valla pzts ilk iş arıycam adamları eğer 12 adet 1 tlyese 1000 tane sipariş veriyim konu komşu herkese dağıtırız

canım gözün aydın seninde bende salı günü 11:30 buluşucam oğluşumla 1 ay oldu görmeyeli çok özledim bende umarım iyi haberlerle döneriz gerçi benim çok ağrılarım var yürüyemiyorum bakalım drumuz ne diycek

offf canım sıkılıyor uykuda tutmadı eşimde işte daha gelmedi ( oğluşum doğsada onu ısırır severdim zamanda çabuk geçerdi şimdi hiç geçmiyor

günaydınnnn.........
herkese güzell bir pazar günü diliyoruz.....
bugün sabah hafif bi baş ağrısıyla uyandım sabahın 7sinde.....ben kalkınca canım eşimde kalktı meyve soydu bana sonrada uyuyamadık.....ağrım geçti....
sonra eşim fırına gidipp tazecik simit aldı bize ailecekkk güzel bi pazar kahvaltısı yaptıkk
çok mutluyuzzz bugünnn anlıyacağınız.....

günaydın Şubat Ayının Güzel Anneleri

Bu hafta oğlumun odası geliyor
Dün duvar kağıdı almaya gittik
Kız çocuklarına göre neler neler var bayıldımm
erkek çocuklarına yine az seçenek vardı
Neyse hallettik onu.Lohusa geceliğimide aldım.Yarın resmini çeker eklerim

Kapı süsüne bi türlü karar veremiyorum.Hep aynı modeller.Okadar yer gezdim hiç değşik bişi bulamadım.

kızlar hastane için pijama 2 tane almak yeterlidir heralde değilmi
ne diyorsunuz
ben 1 gecelik fotoğrafını şraya ekledim hello kityli olan ve birde pijama takımını götüreceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebislerimize-neler-aldik-67.html#post16487199
sağol canım bende de olur mu acaba amam tecrübeli annelerin dediğini dinlemek gerek
www.nikahmalzemeleri.com
yaa kızlar bişi sorcam şu sayfada kadehler var 1 tl yazan 12 adet yazmışlar üstünü tıklayınca 12 ad mi 1 tl sizce yoksa benmi yanlı anladım

ayy şu kadehleri çok merak ettim valla pzts ilk iş arıycam adamları eğer 12 adet 1 tlyese 1000 tane sipariş veriyim konu komşu herkese dağıtırız
gözde vallahi öyleyse 1000 tanede ben alırım hem annem hem kayınvalidemde mevlüt yapacağım
sevindim canım ne güzel Allah bozmasın

bekliyoruz canım ben de ekledim fotolarımı..kapı süsünü kendim yapacağım şekerlerimi de sanırım ,izinli olduğum dönemde canım sıkılmasın diye

ayyyy..ne çok yazdım bir de doğuma 15 gün kala uygulanarak göğüs yarası olasılığını azaltan bir tarif öğrendim arkadaşımdan az sonra onu yapıcam size de yazayım.bu tarifi ikiz annesi arkadaşım yapmış
ayva çekirdeğini gülsuyunda bekletiyoruz o zamanla jel gibi bir hal alıyormuş sonra göğüs uçlarına sürüyormuşuz ben şimdiden yapıp dolaba koyuyorum

günaydın hanımlar nasılsınız
biz dün alışverişimizi bitirdik çok şükür hiç bi eksiğimiz kalmadı gibi ama alışveriş dönüşü hastanelik oldum kaç gündür aşşağı doğru bi baskı ve acı hissi vardı cuma geceside sancılandım ama geçti dünde yine aşşağılara baskı ve ağrı olunca acile gittik serum takıldı idrar yolu enfksiyonu varmış serum ve içindeki ilaçlar rahatlattı ama erken doğum riski varmış oyüzden antibiyotik,bi toz ve magnezyum verdi haftaya tekrar kontrole çağırdı aman diiikkat edin iltihap çok önemli benim çocukluğumdan beri başımın belası bu illet o yüzden erken doğum riskim daha yüksekmiş

aman canım önerileri göz ardı ve ihmal etme geçmiş olsun

slm kızlarrr nasılsınız bakalım bugün? biz iiz şükür kızımla,sanırım çok yramaz bi kızım olacak sabahtan beri kıpır kıpır:) bugün yalnızım eşim nöbetçi( bakalım fıstığımla neler yapıcaz bugün...belki puzzle,belki biraz kitap okuruz dimi cimcimem:)

günaydın canım ohh ne güzel ben daha yeni kalktım babamız dan tık yok.
ayy nur dün tamamı sütlü 1 fincan nescafe içtim ayy dedim nurda kahveyi çok seviyordu aklıma geldin biranda.
yaa kızlar ben sanki hepinizi yüz yüze tanıyormuşum gibi hissediyorum.sizden bahsederken hep bi arkadaşım demişti falan diyorum
iyiki bulmuşum valla bu siteyi

günaydın senacım.valla bak o konuda haklısın ama yine de şimdikiler daha şanslı eskiye göre yine daha çok şey var.

hemen bakıyorum bayılıyorum bööle alınanlara bakmaya :))
melocum valla ilk iş aradım adamları ama kapalıydılar sanırım yarın sabah yine arıycam eğer doğruysa sana da hbr veririm.sen baktınmı kadehlere güzelde bişeye benziyolar değişik olur yani.ama acaba 10 tl yazacaklarına 1 tlmi yazdılar ki:)

evet bu tarifi banada bi kaç kişi öneerdi ve yapanların hepsi çok memnunmuş ama doğumdan önce başlamak lazım diyolardı.

canım öncelikle bebişinin cicileri hayırlı olsun.sanada çok geçmiş olsun bol bol su iç.senin minikde bizimkilerin arasına katıldı desene erkencler kervanı:)
aman hayırlı zamanda gelsinler sağlıkla inş.ama bu idrar yolu enfeksiyonunu ihmal etme hem bu aylar daha sık oluyomuş çok sık wcye çıktığımız için hemde eşiimin bi arkadaşının eşi bu sebeple 7 aylık doğum yaptı korkutmak gibi olmasın

ohh ne güzel valla ben yaptığım her işi yarım bırakıyorum her şey beni sıkar oldu valla nolcak benim bu halimbilmem.

neyse kızlarrr...ben çıkıp biraz yürüyüş yapayım .eşimin veli toplantısı var saat 3 e kadar gelmeyecek,işim de yok 1 saat yavaş tempoda yürüsem bile faydası olur hava da hafifi yapmurlu montumu kapişonumu giyip yürüyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…