hiçkirikmis o 1986
iyi aksamlar kizlar biz geldik
Umarim hickiriktir ilk hamileligim oldugu icin merak ediyorum sendede hergün oluyormu canim? Bazen bendede uzun sürüyor istahli galiba bebisler
kızlarrr salı günü doktora gidicem inşallahhh.ayyy tam tamına 1 ay olmuşşş oğlumu görmeyeli.çok merak ediyorum acaba büyüdümü kaç kilo oldu.nasıl iyimiii.zor duruyorum valla.pazartesi gidicektim eşimin işine uymadı salıya kaldıı.ayyhhh zaman çabuk geçsinnn
ben 1 gecelik fotoğrafını şraya ekledim hello kityli olan ve birde pijama takımını götüreceğimkızlar hastane için pijama 2 tane almak yeterlidir heralde değilmi
ne diyorsunuz
sağol canım bende de olur mu acaba amam tecrübeli annelerin dediğini dinlemek gerekKızlar lohusa teri denen bi olay var hormonlar doğumdan sonra bir anda değişiyor ve doğum yapan bir çok kadın sanki yıkanmışçasına terleyebiliyor. O yüzden bence 1 gecelik yetmez ben sezeryan olmuştum şakır şakır terliyodum yedek geceliği giydim ertesi gün annem evden bir tane daha getirdi hatta. O garip terleme 10 gün falan evde de devam etmişti gece bi uyanıyodum emzirmeye sanki yastığım 10 kilo olmuş saçlarım sırılsıklam t shirt sırılsıklam. Yani nolur nolmaz siz yedek alın yanınıza demek istiyorum eğer benim gibi olursanız ihtiyacınız olur.
www.nikahmalzemeleri.com
yaa kızlar bişi sorcam şu sayfada kadehler var 1 tl yazan 12 adet yazmışlar üstünü tıklayınca 12 ad mi 1 tl sizce yoksa benmi yanlı anladım
gözde vallahi öyleyse 1000 tanede ben alırım hem annem hem kayınvalidemde mevlüt yapacağımayy şu kadehleri çok merak ettim valla pzts ilk iş arıycam adamları eğer 12 adet 1 tlyese 1000 tane sipariş veriyim konu komşu herkese dağıtırız
sevindim canım ne güzel Allah bozmasıngünaydınnnn.........
herkese güzell bir pazar günü diliyoruz.....
bugün sabah hafif bi baş ağrısıyla uyandım sabahın 7sinde.....ben kalkınca canım eşimde kalktı meyve soydu bana sonrada uyuyamadık.....ağrım geçti....
sonra eşim fırına gidipp tazecik simit aldı bize ailecekkk güzel bi pazar kahvaltısı yaptıkk
çok mutluyuzzz bugünnn anlıyacağınız.....
günaydın Şubat Ayının Güzel Anneleri
Bu hafta oğlumun odası geliyor
Dün duvar kağıdı almaya gittik
Kız çocuklarına göre neler neler var bayıldımm
erkek çocuklarına yine az seçenek vardı
Neyse hallettik onu.Lohusa geceliğimide aldım.Yarın resmini çeker eklerim
Kapı süsüne bi türlü karar veremiyorum.Hep aynı modeller.Okadar yer gezdim hiç değşik bişi bulamadım.
günaydın hanımlar nasılsınız
biz dün alışverişimizi bitirdik çok şükür hiç bi eksiğimiz kalmadı gibi ama alışveriş dönüşü hastanelik oldum kaç gündür aşşağı doğru bi baskı ve acı hissi vardı cuma geceside sancılandım ama geçti dünde yine aşşağılara baskı ve ağrı olunca acile gittik serum takıldı idrar yolu enfksiyonu varmış serum ve içindeki ilaçlar rahatlattı ama erken doğum riski varmış oyüzden antibiyotik,bi toz ve magnezyum verdi haftaya tekrar kontrole çağırdı aman diiikkat edin iltihap çok önemli benim çocukluğumdan beri başımın belası bu illet o yüzden erken doğum riskim daha yüksekmiş
aman canım önerileri göz ardı ve ihmal etme geçmiş olsun
günaydınnnn.........
herkese güzell bir pazar günü diliyoruz.....
bugün sabah hafif bi baş ağrısıyla uyandım sabahın 7sinde.....ben kalkınca canım eşimde kalktı meyve soydu bana sonrada uyuyamadık.....ağrım geçti....
sonra eşim fırına gidipp tazecik simit aldı bize ailecekkk güzel bi pazar kahvaltısı yaptıkk
çok mutluyuzzz bugünnn anlıyacağınız.....
günaydın Şubat Ayının Güzel Anneleri
Bu hafta oğlumun odası geliyor
Dün duvar kağıdı almaya gittik
Kız çocuklarına göre neler neler var bayıldımm
erkek çocuklarına yine az seçenek vardı
Neyse hallettik onu.Lohusa geceliğimide aldım.Yarın resmini çeker eklerim
Kapı süsüne bi türlü karar veremiyorum.Hep aynı modeller.Okadar yer gezdim hiç değşik bişi bulamadım.
ben 1 gecelik fotoğrafını şraya ekledim hello kityli olan ve birde pijama takımını götüreceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebislerimize-neler-aldik-67.html#post16487199
sağol canım bende de olur mu acaba amam tecrübeli annelerin dediğini dinlemek gerek
gözde vallahi öyleyse 1000 tanede ben alırım hem annem hem kayınvalidemde mevlüt yapacağım
sevindim canım ne güzel Allah bozmasın
bekliyoruz canım ben de ekledim fotolarımı..kapı süsünü kendim yapacağım şekerlerimi de sanırım ,izinli olduğum dönemde canım sıkılmasın diye
ayyyy..ne çok yazdım bir de doğuma 15 gün kala uygulanarak göğüs yarası olasılığını azaltan bir tarif öğrendim arkadaşımdan az sonra onu yapıcam size de yazayım.bu tarifi ikiz annesi arkadaşım yapmış
ayva çekirdeğini gülsuyunda bekletiyoruz o zamanla jel gibi bir hal alıyormuş sonra göğüs uçlarına sürüyormuşuz ben şimdiden yapıp dolaba koyuyorum
günaydın hanımlar nasılsınız
biz dün alışverişimizi bitirdik çok şükür hiç bi eksiğimiz kalmadı gibi ama alışveriş dönüşü hastanelik oldum kaç gündür aşşağı doğru bi baskı ve acı hissi vardı cuma geceside sancılandım ama geçti dünde yine aşşağılara baskı ve ağrı olunca acile gittik serum takıldı idrar yolu enfksiyonu varmış serum ve içindeki ilaçlar rahatlattı ama erken doğum riski varmış oyüzden antibiyotik,bi toz ve magnezyum verdi haftaya tekrar kontrole çağırdı aman diiikkat edin iltihap çok önemli benim çocukluğumdan beri başımın belası bu illet o yüzden erken doğum riskim daha yüksekmiş
ohh ne güzel valla ben yaptığım her işi yarım bırakıyorum her şey beni sıkar oldu valla nolcak benim bu halimbilmem.slm kızlarrr nasılsınız bakalım bugün? biz iiz şükür kızımla,sanırım çok yramaz bi kızım olacak sabahtan beri kıpır kıpır:)bugün yalnızım eşim nöbetçi ( bakalım fıstığımla neler yapıcaz bugün...belki puzzle,belki biraz kitap okuruz dimi cimcimem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?