ben açabiliyorum canım,nerde yanlışlık yaptım acep,,,aaaa çok kızdım kendime
kızlar günaydınnn nasılsınızs?
iyi pzarlar güzel anneler ben de pazar gününü yalnız geçirenlerdenim
mucize canım odanız güzelmiş güle güle kullanın
ii pazarlar canım sana da
nazim83 sana bişi sorcam canım yaa ben dün senin verdiğin sitede bişi beğendim hatta bakarsan eğer bebek malzemelerinde 6. sayfada kadehler var 1 tl yazıyo sonra üstünü tıklayınca 12 adet yazıyo sen ordan daha önce alışveriş yaptım demiştin dimi. 12 adt mi 1 tl dir sence bi ynlışlık yoktur dimi.
bu arada ödemeleri falan nasıl oluyo güvenilirmi bu site sence
yok canım bende açabiliyorum ama direkt bu sayfada gözükmedi ya ondan dedim yokse açılıyo hatta çok güzelmiş halı da çok tatlı uyumlu hepsi.bunu sen mağzaadannmı çektin geldimi odanız
Günaydın herkesee nasılsınız? bende pazar pazar hem işteyim hemdee yalnızımmm yazarken bile hüzünlendim yawwwww kendimee. Neyseki 1 saate kadar koçişkom gelirrr az kaldıı yine midem kötü bugün yine renniee içtim ama bakalım ne olcekkk
Günaydın herkesee nasılsınız? bende pazar pazar hem işteyim hemdee yalnızımmm yazarken bile hüzünlendim yawwwww kendimee. Neyseki 1 saate kadar koçişkom gelirrr az kaldıı yine midem kötü bugün yine renniee içtim ama bakalım ne olcekkk
gözdecim bnm dediğim site nikahsekerimalzemeleri.com muş yağmur ticaret ismi firmanın
akşam sana tekrar yazmıştım ama görmedin heralde ben orayla görüştüm kuzenim gitti eminönünden nakit aldı 1 gün önce sipariş veriyorsun hazırlıyorlar
canım tane 1 tl dir heralde en uyduruk şeyler bile 25 kuruş 50 kuruş bu sanki tane fiyatı gibi
yok canım mağazadan çektim,kısmetse 30 unda gelecek,avizesi de çok şekerdi onu çekmeyi unutmuşum,aslında umayın odasını gördükten sonra tamamen beyaz alıcam demiştim:)
ama oraya gidince bunu çok beğendim,kulplarında filan biraz değişiklik yaptım,pembişli bişi seçtim, biliyosun ben istirahatteyim bikaç mağaza gezebildim ama içime sindi
cnm süper olmuş odanız...bayıldım bayıldım...inş. ben de bi gün böyle oda yaparım...sağlıklı ii günlerde kullansın bebişin...
gözde pijama alacaksan melocumun pijamasının aynısı ve benzerleri sana daha önce tarif ettiğim yerde satılıyor bakabildinmi valla fiyatları çok uygun piyasaya göre
odayı çok beğendim canım güzel günlerde kullanın.yok canım mağazadan çektim,kısmetse 30 unda gelecek,avizesi de çok şekerdi onu çekmeyi unutmuşum,aslında umayın odasını gördükten sonra tamamen beyaz alıcam demiştim:)
ama oraya gidince bunu çok beğendim,kulplarında filan biraz değişiklik yaptım,pembişli bişi seçtim, biliyosun ben istirahatteyim bikaç mağaza gezebildim ama içime sindi
herkase merhaba...nasılsınız bakalım..geçmişi okudum..rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun..alışveriş yapanlara da hayırlı olsun diyorum..benim sancılar başladı yine((( gidip duş alayım belki kendime gelirim..
hepinizi öpüyorum..güzel bebişlerinizi de :)))))))))
hoşçakalın
sana da günaydınn...
ya boşver sağlık olsunda çalış ben yaklaşık 2 aydır evdeyim çok zor sıkıcı,inan çalışmak daha zevkli,zaman daha çabuk geçiyor,buarada göbüş resmine bayıldım
ben bi tane aldım canım bende 70 liraya aldım hatta hemde boynerden aldım kuleden ama senin dediğin yerede gimtek istiyorum ama tek başıma gidemiyorum.hafta sonuda eşim saolsun götürmüyo kardeşim gelcek ayın ortasında belki ozaman kaçarız :))
valla ben her pazar yalnızım bizim sadece pazartesilerimiz tatil
temizlik yapıcam bende yavaş yavaş akşama kadar ancak hallederim heralde
yaaa kızlar bana bugünlerde bişiler oldu,bi duygusallık bi duygusallık ki sormayın,dokunsalar ağlıyorum valla,en ufak bişeyde ağlayasım gelio...eşim nasıl davranacağını şaşırdı yazık garibim:) bi de bu aralar sürekli doğum nasıl olacak die düşünürken düşünrken iice korkmaya başladım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?