- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
[URL=http://img197.imageshack.us/i/fotoraf0206x.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
benim aldığım pijama bu canım
günaydın canım ne güzel bu bebekler bize aile olduğumuzu hissettiriyor bizde babamızı sofrada terkettik ama sırf çok yemeyelim diye babamız kahvaltı hazırlıyor bize ama diyetimize de bişey diyemiyor :))günaydınnnn.........
herkese güzell bir pazar günü diliyoruz.....
bugün sabah hafif bi baş ağrısıyla uyandım sabahın 7sinde.....ben kalkınca canım eşimde kalktı meyve soydu bana sonrada uyuyamadık.....ağrım geçti....
sonra eşim fırına gidipp tazecik simit aldı bize ailecekkk güzel bi pazar kahvaltısı yaptıkk
çok mutluyuzzz bugünnn anlıyacağınız.....
şimdiden mi yapmalıyız canım kıvamı ancamı geliyor ?ayyyy..ne çok yazdım bir de doğuma 15 gün kala uygulanarak göğüs yarası olasılığını azaltan bir tarif öğrendim arkadaşımdan az sonra onu yapıcam size de yazayım.bu tarifi ikiz annesi arkadaşım yapmış
ayva çekirdeğini gülsuyunda bekletiyoruz o zamanla jel gibi bir hal alıyormuş sonra göğüs uçlarına sürüyormuşuz ben şimdiden yapıp dolaba koyuyorum
geçmiş olsun canım.bende de erken doğum riski var magnezyum toz şeklinde mi ya ben içmeyi sevmiyorum onugünaydın hanımlar nasılsınız
biz dün alışverişimizi bitirdik çok şükür hiç bi eksiğimiz kalmadı gibi ama alışveriş dönüşü hastanelik oldum kaç gündür aşşağı doğru bi baskı ve acı hissi vardı cuma geceside sancılandım ama geçti dünde yine aşşağılara baskı ve ağrı olunca acile gittik serum takıldı idrar yolu enfksiyonu varmış serum ve içindeki ilaçlar rahatlattı ama erken doğum riski varmış oyüzden antibiyotik,bi toz ve magnezyum verdi haftaya tekrar kontrole çağırdı aman diiikkat edin iltihap çok önemli benim çocukluğumdan beri başımın belası bu illet o yüzden erken doğum riskim daha yüksekmiş
aynen güzelim yaa bazen çevremdeki arkadaşlarla konuşurken sen ne çok şey biliyorsun sanki tecrübelisin felan diyorlar diyorum arkadaşlar sağolsun :)))günaydın canım ohh ne güzel ben daha yeni kalktım babamız dan tık yok.
ayy nur dün tamamı sütlü 1 fincan nescafe içtim ayy dedim nurda kahveyi çok seviyordu aklıma geldin biranda.
yaa kızlar ben sanki hepinizi yüz yüze tanıyormuşum gibi hissediyorum.sizden bahsederken hep bi arkadaşım demişti falan diyorum
iyiki bulmuşum valla bu siteyi
yumuşatıcıyı çok seviyorum ben ama sanırım önermiyorlarmış doktorlar felan ??odayı çok beğendim canım güzel günlerde kullanın.
melocum senin geceliklerde harika, pembiş pembiş tam kız annesi.
kızlar dün kayınvalidem geldi, biz de bütün eksiklerimizi tamamladık. kendim için gecelik, çamaşır, bebeğin küvet, file, kıyafet, kozmetik, kapı süsü şeker vs. bütün ihtiyaçları aldık. rahatladım biraz.
bugün de yıkama başladık, ne güzel bir şeymiş bu minik kıyafetlerle oynamak, onların mis kokusu.
dün galiba manik soruyordu nasıl yıkadınız diye, ben dalinin sıvı deterjanını koydum mis gibi oldular. yumuşatıcı kullanmadım zaten yumuşacık oldu hepsi. renkler falan da karışmadı.
misafirim olduğu için fazla giremem kızlar, hepinize sevgiler
sağlıkla giysin inş. minik kuzucuğun,güzel günlerde kullansın eşyalarını...ben de herşeyini bir günde aynı mağazadan aldım çıktım...çok eğlenceli ama yaaa...erken daha ama çocuk arabasına varana kadar herşeyini aldık...ama kurmadık daha hiçbişeyini...ben çatlıorum kuralım diye,eşim daha erken diye bekletiyo benio yüzden foto çekip paylaşamıyorum sizinle...
aminnn,ya doğum hikayelerini okuyorum ben de bazen iice daralıorum,sonra başlıorum düşünmeye,ne gün doğacak acaba,gece mi olacak gündüz mü,normal mi sezeryan mi,yanımda kimler olacak,ya aniden doğum olursa da annemler yetişemezse,falan falan işte...karnım da çok büyük gibime gelio,karnımı gördükçe bu çocuk burdan nasıl çıkıcak die düşünmekten kendimi alamıyorum...kaç kilo aldın bu arada?tesekkur ederım canım benım ınsallah butun kuzularımıza Rabbım saglık versın tek hersey olur. evet cok eglencelı onun ıcın bısıler yapmak. ama esyalarıda alınca artık korku ııce sarmaya basladı valla zamanda daralıo kım bılır her bırımızın nasıl bır dogum hıkayesı olcak ınsallah hepımızın guzel anımsayıp anlatabılcagı kolay bı dogum hıkayemız olur. bızde de ben erken dedım esım kurdurdu yaaa kandırdılar benı nolur nolmaz belkı bırden gelır o zamanda kurmaya gelemezlerse gelmısken kurulsun ıste felan dedıler bı baktım kurulmus bıle amaaan yavrumda esyalarıda Rabbıme emanet Allah acısını uzuntulerını gostermesın hıcbırımıze.
bebek taşıma çantasını nasıl aldınız merak ettim ben karar veremedimn
gözdecim bana kahveyle ilgili yazdığın kısma yorum yapmıştım ama ayrıca değilde senin yazının içine yazmışımmm ordan okurusun olur mu
ben göremedim ama merak ediyorum canım odatopiğine bi bakayım,evet canım 15 gün kala falanmışkızlar günaydın....
melocum geceliğin çok güzel, ayrıca tarifinidede ilk hazırlığı yaptım ayva çekirdeklerini çıkardım,ayvalar komposto olacak artık:)ama gülsuyu yok onuda aldıkmı tamamdır, doğumdan önce sürmeye başlayacağız dimi?
kızlar bide nsıl resim ekliyorum ben beceremdedim,kızımın odasını ekleyeceğim de
ben de yalnız yürüyorum ama seviyorum nefesim düzene giriyorya benim de yapmam lazım ama tek başıma hiç yürüyesim gelmiyoburaya yeni taşındığım için arkadaşım da yok pek...inşallah kolay doğum yapabiliriz bu hantallıkla...melocum bu arada geceliklerin çok güzel güle güle kullan cnm...
ne güzel şenayım epey kolayladın işlerini hadi bakalım Allah hepimizin heveslerini boşa çıkarmasınodayı çok beğendim canım güzel günlerde kullanın.
melocum senin geceliklerde harika, pembiş pembiş tam kız annesi.
kızlar dün kayınvalidem geldi, biz de bütün eksiklerimizi tamamladık. kendim için gecelik, çamaşır, bebeğin küvet, file, kıyafet, kozmetik, kapı süsü şeker vs. bütün ihtiyaçları aldık. rahatladım biraz.
bugün de yıkama başladık, ne güzel bir şeymiş bu minik kıyafetlerle oynamak, onların mis kokusu.
dün galiba manik soruyordu nasıl yıkadınız diye, ben dalinin sıvı deterjanını koydum mis gibi oldular. yumuşatıcı kullanmadım zaten yumuşacık oldu hepsi. renkler falan da karışmadı.
misafirim olduğu için fazla giremem kızlar, hepinize sevgiler
gözdecim bunu da görmüştüm çok güzel güle güle giyy..gecelik alttan yapılan kontrollerde ve bez değişiminde falan iyi oluyormuş ben de o yüzden aldım ucuz bi tane[
benim aldığım pijama bu canım
tamam hadi bekliyoruz...hepsini gülegüle kullansınkızlaaarrrr nasılmıs bakalım guzel annecıkler ve mınık fındıkları.
kızlar sonunda bızde kuzucumun ihtiyaclarını dun aldık.. bebemın bı kusmuk mendılı bıle yok yok derken bır gunde cok sukur butun eksıklerını tamamladık hattaaa besıgımızı bıle aldık kuruldu :)
ben besık konusunda daha erken derken dun olesıne begenmek ıcın gıttıgımde esım ve arkadaslarım kandırdılar benı bı baktım kurulmus bıle..
Rabbım ınsallah butun kuzularımıza saglıcakla kullanmayı nasıp etsın hayırlısıyla cok guzel uslu kolay bı dogumla kavustursun Rabbım bızı.
İnsallah bugun toparlayıp paylasıcaz sızınle cıcıklerımızı teyzecıkler :78:
evet ben de manisalıyım
yok ben aydınlıyım da eşim manisalı,hoş kütük manisaya taşındı artık oralı oldum sayılır...merkez mi?
aydında 6 yıl kaldım,cumhuriyette okudum pansiyonda kaldım..en büyük hayalim Aydına evlenip orada kalmaktı nasip değilmiş..sarıgöl benim eşin nereli
nur manisalımısın?
yok ben aydınlıyım da eşim manisalı,hoş kütük manisaya taşındı artık oralı oldum sayılır...merkez mi?
önceliklee geçmiş olsun canım...dikkat etmek lazım....bebişinin cicileri hayırlı olsun güzel mutlu günlerde giysin inş....
sizde kızınla pazar keyfi yapın canım...izim babamızda gece nöbetçi sanırım biz kızımla ütü yapıcaz
ne güzel canım yürüyebiliyorsan yürü bizde geçende eşimle çıktıkk ben hemen yoruldumm eşim yalvara yakara yarım saat anca yürüdük
iyiyiz çok şükür gülşahcım sen nasılsın?
kolay gelsin canım neyseki az kalmışşş
canım duygusallık hepimizde var ama ben doğum konusunu düşünmemeye çalşıyorum yoksa çok kötü oluyorum doğum sonrasına odaklanıyorum prensesimi kucağıma aldığım ana
gözdecim çok güzelmişş canımmm kzında sende kokoş kokoş giyinirsiniz artıkın biz gibi
günaydın canım ohh ne güzel ben daha yeni kalktım babamız dan tık yok.
ayy nur dün tamamı sütlü 1 fincan nescafe içtim ayy dedim nurda kahveyi çok seviyordu aklıma geldin biranda.
yaa kızlar ben sanki hepinizi yüz yüze tanıyormuşum gibi hissediyorum.sizden bahsederken hep bi arkadaşım demişti falan diyorum
iyiki bulmuşum valla bu siteyi
günaydın senacım.valla bak o konuda haklısın ama yine de şimdikiler daha şanslı eskiye göre yine daha çok şey var.
hemen bakıyorum bayılıyorum bööle alınanlara bakmaya :))
melocum valla ilk iş aradım adamları ama kapalıydılar sanırım yarın sabah yine arıycam eğer doğruysa sana da hbr veririm.sen baktınmı kadehlere güzelde bişeye benziyolar değişik olur yani.ama acaba 10 tl yazacaklarına 1 tlmi yazdılar ki:)
evet bu tarifi banada bi kaç kişi öneerdi ve yapanların hepsi çok memnunmuş ama doğumdan önce başlamak lazım diyolardı.
canım öncelikle bebişinin cicileri hayırlı olsun.sanada çok geçmiş olsun bol bol su iç.senin minikde bizimkilerin arasına katıldı desene erkencler kervanı:)
aman hayırlı zamanda gelsinler sağlıkla inş.ama bu idrar yolu enfeksiyonunu ihmal etme hem bu aylar daha sık oluyomuş çok sık wcye çıktığımız için hemde eşiimin bi arkadaşının eşi bu sebeple 7 aylık doğum yaptı korkutmak gibi olmasın
ohh ne güzel valla ben yaptığım her işi yarım bırakıyorum her şey beni sıkar oldu valla nolcak benim bu halimbilmem.
nasılsınız kızlar biz cicilerimizi yıkadık babamızda astı kurumalarını bekliyoruz dalin mis gibi kokuyorrr yarın ütüleyip yerleştiricem dün emin önünden aldık bütün eksiklerimizi havuzlanı talan ettik çok uygun yerlerde vardı çok uçmuş yerlerde dolaşıp aldık penye battaniyeler 5 lira peluşlar 10 liraydı pijama takımlarıda 5 lirayla 7 lira arası değişiyordu dolaşınca çok güzel lşeyler bulunuyor herşeyini almışımda tulum almamışım hiç bide pijama takımından 3 tane aldım daha fazla alsaydım diye pişman oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?