2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar..
günaydın canım ne güzel bu bebekler bize aile olduğumuzu hissettiriyor bizde babamızı sofrada terkettik ama sırf çok yemeyelim diye babamız kahvaltı hazırlıyor bize ama diyetimize de bişey diyemiyor :))

şimdiden mi yapmalıyız canım kıvamı ancamı geliyor ?

geçmiş olsun canım.bende de erken doğum riski var magnezyum toz şeklinde mi ya ben içmeyi sevmiyorum onu (
aynen güzelim yaa bazen çevremdeki arkadaşlarla konuşurken sen ne çok şey biliyorsun sanki tecrübelisin felan diyorlar diyorum arkadaşlar sağolsun :)))

yumuşatıcıyı çok seviyorum ben ama sanırım önermiyorlarmış doktorlar felan ??

gözdecim bana kahveyle ilgili yazdığın kısma yorum yapmıştım ama ayrıca değilde senin yazının içine yazmışımmm ordan okurusun olur mu

tesekkur ederım canım benım ınsallah butun kuzularımıza Rabbım saglık versın tek hersey olur. evet cok eglencelı onun ıcın bısıler yapmak. ama esyalarıda alınca artık korku ııce sarmaya basladı valla zamanda daralıo kım bılır her bırımızın nasıl bır dogum hıkayesı olcak ınsallah hepımızın guzel anımsayıp anlatabılcagı kolay bı dogum hıkayemız olur. bızde de ben erken dedım esım kurdurdu yaaa kandırdılar benı nolur nolmaz belkı bırden gelır o zamanda kurmaya gelemezlerse gelmısken kurulsun ıste felan dedıler bı baktım kurulmus bıle amaaan yavrumda esyalarıda Rabbıme emanet Allah acısını uzuntulerını gostermesın hıcbırımıze.

aminnn,ya doğum hikayelerini okuyorum ben de bazen iice daralıorum,sonra başlıorum düşünmeye,ne gün doğacak acaba,gece mi olacak gündüz mü,normal mi sezeryan mi,yanımda kimler olacak,ya aniden doğum olursa da annemler yetişemezse,falan falan işte...karnım da çok büyük gibime gelio,karnımı gördükçe bu çocuk burdan nasıl çıkıcak die düşünmekten kendimi alamıyorum...kaç kilo aldın bu arada?

bebek taşıma çantasını nasıl aldınız merak ettim ben karar veremedimn

biz de almadık yaa rengini beğenmemiştim aldığım yerde,başka yerlere baktım oralarda da çok pahalı,dün sordum joker die bi mağaza var burda,110 lira dedi yuhh dedim ben de :))ama çok ii bişeydi...hastaneye gider gelirken çanta gibi oluyo onlardan diyosun dimi sudenur?

neredeyse 2 saat hafif tempoda yürümüşüm 1.saatin sonunda kuaföre uğradım 15 dakika hem ara verdim hem dinlenmiş oldum

ben göremedim ama merak ediyorum canım odatopiğine bi bakayım,evet canım 15 gün kala falanmış
ben de yalnız yürüyorum ama seviyorum nefesim düzene giriyor
ne güzel şenayım epey kolayladın işlerini hadi bakalım Allah hepimizin heveslerini boşa çıkarmasın
[
benim aldığım pijama bu canım
gözdecim bunu da görmüştüm çok güzel güle güle giyy..gecelik alttan yapılan kontrollerde ve bez değişiminde falan iyi oluyormuş ben de o yüzden aldım ucuz bi tane
tamam hadi bekliyoruz...hepsini gülegüle kullansın

yok ben aydınlıyım da eşim manisalı,hoş kütük manisaya taşındı artık oralı oldum sayılır...merkez mi?

aydında 6 yıl kaldım,cumhuriyette okudum pansiyonda kaldım..en büyük hayalim Aydına evlenip orada kalmaktı nasip değilmiş..sarıgöl benim eşin nereli

saol canım cicilerimizide yıkadık mis gibi kokuyorlar

saol canım benim sıpam kıskandi sizinkileri erken gelmeye niyetlendi ama olmaz şimdilik daha kalması lazım onun orda öyle bi anlaşma yaptık tabi kabul ederse paşam

nasılsınız kızlar biz cicilerimizi yıkadık babamızda astı kurumalarını bekliyoruz dalin mis gibi kokuyorrr yarın ütüleyip yerleştiricem dün emin önünden aldık bütün eksiklerimizi havuzlanı talan ettik çok uygun yerlerde vardı çok uçmuş yerlerde dolaşıp aldık penye battaniyeler 5 lira peluşlar 10 liraydı pijama takımlarıda 5 lirayla 7 lira arası değişiyordu dolaşınca çok güzel lşeyler bulunuyor herşeyini almışımda tulum almamışım hiç bide pijama takımından 3 tane aldım daha fazla alsaydım diye pişman oldumm

biz iyiz çok şükür,sen nsılsın...güle gülee kirletsin bebişin hepsini,buarada fiyatlarda süpermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…