- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
kızlar günaydın....
melocum geceliğin çok güzel, ayrıca tarifinidede ilk hazırlığı yaptım ayva çekirdeklerini çıkardım,ayvalar komposto olacak artık:)ama gülsuyu yok onuda aldıkmı tamamdır, doğumdan önce sürmeye başlayacağız dimi?
kızlar bide nsıl resim ekliyorum ben beceremdedim,kızımın odasını ekleyeceğim de
günaydın canım.valla ben resimleri image shack diye bi site var ordan yüklüyorum.sonra siteye yükleme yapınca forum kodu diye bi kod var onu kopyala mesaj yazdığımız yerde dünya var alt köşede kaset gibi bişi var ya onu tıkla http yazısını sil komple o kopyaladığın linki yapıştır oraya uzunca bişi çıkcak sonra cevapla diyince foto sitede :)
gözdecim email ımı soruyor bana ordan mail mi gelecek:26:
neyse kızlarrr...ben çıkıp biraz yürüyüş yapayım .eşimin veli toplantısı var saat 3 e kadar gelmeyecek,işim de yok 1 saat yavaş tempoda yürüsem bile faydası olur hava da hafifi yapmurlu montumu kapişonumu giyip yürüyeyim
iyi pzarlar güzel anneler ben de pazar gününü yalnız geçirenlerdenim
melocum odanız güzelmiş güle güle kullanın
bunlar mağzadanmı fotolar halı ne güzelmiş yaa halıyı da aldınmı
iyi pzarlar güzel anneler ben de pazar gününü yalnız geçirenlerdenim
mucize canım odanız güzelmiş güle güle kullanın
gözde dün eklediğin fotolara baktım,hepsi çok güzel,ii günlerde kullansın bebişin...
kızlar günaydınnn nasılsınızs?
ben de yalnızım cnm,eşler bugün bizi terk etti...
ben açabiliyorum canım,nerde yanlışlık yaptım acep,,,aaaa çok kızdım kendimeyoo canım direkt sayfa açılıyo google yazınca ilkini aç.
ordan yükle çıkıyo bazen de ingilizce açılıyo
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
şu hattta linki.orda sağ da browse var prayı tıklayınca seçeceğin foto geliyo yani masaüstün açılıyo.ordan seç.seçince şimdi yükleye tıkla aşağıdan
cnm süper olmuş odanız...bayıldım bayıldım...inş. ben de bi gün böyle oda yaparım...sağlıklı ii günlerde kullansın bebişin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?