- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
bizde aynı kaderi paylaşanlardanız.....kismemiz yokk bu ankara elindeeçok kötü bişi gurbette olmak ya bi de bnim eşimn tayin durumu yok işini değiştirmediği sürece iş değiştirme riskinide göze alamıyoruzzz
fatmacım sağoll...netten olmadı sizden isterim siparişlerimiii
hemen ya akşamınada buraya yaz yedimm diye mamam mı aklımı sende bırakma
tşk ederiz beğenmene sevindik odamızı,ama san a kızıcam ben buara hep dikkat ediyorum çok yoruyosun kendini,yok misafir yokk seminer yok temizlik,yapma lütfen bende öyle hiç dikkat etmedim en son bi temizlik ve misafir ağırladım kanamam oldu,Allahım hiçbirimize yaşatmasın ama dikkatli ol lütfenöpüyoruz Ceren imle seni ve güzel kızlarını
bizde aynı kaderi paylaşanlardanız.....kismemiz yokk bu ankara elindeeçok kötü bişi gurbette olmak ya bi de bnim eşimn tayin durumu yok işini değiştirmediği sürece iş değiştirme riskinide göze alamıyoruzzz
kızlar pijamalarınız çok güzel yalnız ben bişey sorucam bu doğum esnasında eğer izin verirlerse ben kendi geceliğimi giymek istiyorum.Tabi doğumdan sonra kan vs. olacağından atıcam o yüzdende ucuz yollu bişey aldım.Şimdi sizinkilere bakınca çok hoş şeyler bunları doğumdan sonra giymek için mi aldınız.Doğum esnasında hastane önlüğü mü giyeceksiniz merak ettim?
kızlar buda benim lohusa pijama takımımve bebk mlz.çantam çok iyi çıkmadı,kameradan çektim,fotoğrraf makinemde sıkıntı vardıda bakalım beenecekmisiniz
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
[URL=http://img809.imageshack.us/i/sasasasasa.png/][/URL]
tabiki dikkat ediyoruz birbirimize çok güzel paylaşımlar oluyor,bir de ben senin tipini anneme çok benzetiyorum,oda senin gibi çok güzel sarışın anaç bi kadın,seni uzaktan uzaktan seviyorum oyüzdenneden olmasın tubacım sen iste inan göndeririz
nurcum sakın aklın bende kalmasın ben aklıma bi yiyeceği taktımmı nolursa olsun yerim onu boşuna 90 lı kiloları görmedimyarın yedim bil
canııımmmm inan çok duygulandım ya nasılda farkındasın benimle ilgili şeylerin
bende acaba mesajlarımı kimse okumuyormu diyorum bazn öyle oluyorki ben herkese cevap yazıyorum kimse bana yazmıyor ama okunuyormuş meğer
vallahi aileme bile bu kadar ayrıntılı anlatamıyorum bazen hergün konuşmayınca telefonda
sizler ailem gibi oldunuz
tamam dikkat edeceğim sağol canımmm
bende bi pijama takımı birde gecelik+sabahlık aldım...ama acaba bi tanede lizözlü bi piijama takımı daha alsam mı diye düşünüyorummm karasızımmm
aminnn,ya doğum hikayelerini okuyorum ben de bazen iice daralıorum,sonra başlıorum düşünmeye,ne gün doğacak acaba,gece mi olacak gündüz mü,normal mi sezeryan mi,yanımda kimler olacak,ya aniden doğum olursa da annemler yetişemezse,falan falan işte...karnım da çok büyük gibime gelio,karnımı gördükçe bu çocuk burdan nasıl çıkıcak die düşünmekten kendimi alamıyorum...kaç kilo aldın bu arada?
hayırlı olsun canım bebişin iyi günlerde kullansın hepsini artık zamanı geldi erken değil baksana bizim miniklerin işleri belli olmuyo yerlerini beğenmiyorlar galiba çıkmaya çok heveslilerartık hepimizin hazırlıklı olması lazım bu hafta bizim karyolamızda gelip kurulacak
Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin
Tüm alışveriş toplam nekadar tuttu???
Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün bebişimizin bütün her şeyini yıkadım. Ay ne kadar çok şey varmış.
Babaannesinin aldıkları, anneannemizin ,teyzelerimizin gönderdikleri, bizim aldıklarımız. 3 makina yıkadım. Sonra da ütüledim. Ütüle ütüle bitmek bilmedi vallahi.
Melocum gelince oku canım. Şu tarifi iyi ki verdin ya. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Artık hiç kabız olmuyorum. Oh beeee dünya varmış. :) Karnım bile küçülüyor. :) Okuldaki arkadaşlarımın bile dikkatini çekti. Sen bizi nasıl şaşırtıyorsun. Bir gün kocaman bir karınla,ertesi gün sanki normal bir insanın göbegi gibi geliyorsun diyorlar. Ben de dedim o kabızlıktan öyleydi. :) Allah razı olsun senden tekrar :)
Şenaycım link için teşekkürler canım. Ama fiyat yok hiç.Kızkardeşim İstanbul'da ona söyledim. Ama havuzluhanı bilmiyor. Yerini tarif eder misiniz? Ya da başka bir adı falan mı var? :) Eşi de bilmiyor çünkü orayı :)
ayyy..çok sevindim ben hurma falan da koymaya başladım dut kurusu falan da koyabilirsinMerhaba arkadaşlar. Ben de bugün bebişimizin bütün her şeyini yıkadım. Ay ne kadar çok şey varmış.
Babaannesinin aldıkları, anneannemizin ,teyzelerimizin gönderdikleri, bizim aldıklarımız. 3 makina yıkadım. Sonra da ütüledim. Ütüle ütüle bitmek bilmedi vallahi.
Melocum gelince oku canım. Şu tarifi iyi ki verdin ya. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Artık hiç kabız olmuyorum. Oh beeee dünya varmış. :) Karnım bile küçülüyor. :) Okuldaki arkadaşlarımın bile dikkatini çekti. Sen bizi nasıl şaşırtıyorsun. Bir gün kocaman bir karınla,ertesi gün sanki normal bir insanın göbegi gibi geliyorsun diyorlar. Ben de dedim o kabızlıktan öyleydi. :) Allah razı olsun senden tekrar :)
Şenaycım link için teşekkürler canım. Ama fiyat yok hiç.Kızkardeşim İstanbul'da ona söyledim. Ama havuzluhanı bilmiyor. Yerini tarif eder misiniz? Ya da başka bir adı falan mı var? :) Eşi de bilmiyor çünkü orayı :)
mrb canım,güle güle kirlenin,darısı da bize olsun inşallah:13:
canım kabızlık için bulduğunuz öneri ne çook merak ettim çünkü ogün ben biraz zorlanınca bikaçdamla kan geldi çook korktum:18:
kızlar ılık süteKızlar ben de prebiyotik içmekten bıktım, hem dünyanın parası! Neymiş bu kabızlığa iyi gelen tarif lütfen bana da verin
hayır canım yeşillerle doğum...sonrası ilk gün hello kityli ucuz geceliğimi giyeceğim azıcık 2-3gün sonra kendime gelince de kokoşlarımıkızlar pijamalarınız çok güzel yalnız ben bişey sorucam bu doğum esnasında eğer izin verirlerse ben kendi geceliğimi giymek istiyorum.Tabi doğumdan sonra kan vs. olacağından atıcam o yüzdende ucuz yollu bişey aldım.Şimdi sizinkilere bakınca çok hoş şeyler bunları doğumdan sonra giymek için mi aldınız.Doğum esnasında hastane önlüğü mü giyeceksiniz merak ettim?
tamamm hadi kızdırma öptük sei,zaten yoruldun 2 gündür hem dinlen birazayyyy kocam kızıyor kalkıyorum artık
melocum canim banada versen su meshur tarifini.. bendede ayni sorun var
odayı çok beğendim canım güzel günlerde kullanın.
melocum senin geceliklerde harika, pembiş pembiş tam kız annesi.
kızlar dün kayınvalidem geldi, biz de bütün eksiklerimizi tamamladık. kendim için gecelik, çamaşır, bebeğin küvet, file, kıyafet, kozmetik, kapı süsü şeker vs. bütün ihtiyaçları aldık. rahatladım biraz.
bugün de yıkama başladık, ne güzel bir şeymiş bu minik kıyafetlerle oynamak, onların mis kokusu.
dün galiba manik soruyordu nasıl yıkadınız diye, ben dalinin sıvı deterjanını koydum mis gibi oldular. yumuşatıcı kullanmadım zaten yumuşacık oldu hepsi. renkler falan da karışmadı.
misafirim olduğu için fazla giremem kızlar, hepinize sevgiler
tabiki dikkat ediyoruz birbirimize çok güzel paylaşımlar oluyor,bir de ben senin tipini anneme çok benzetiyorum,oda senin gibi çok güzel sarışın anaç bi kadın,seni uzaktan uzaktan seviyorum oyüzden
annem dediysem yaşla alakaası yok,yani bakınca benzettim,anladın sen beniii,ayrıca annem senin gibi çok güzel bi kadın....
aynen canım bende doguma nasıl yakalancagımı cook merak edıorum hayırlısı bakalım. ben daha sımdıden 12 kılo aldım canım yaaa Allah sonumu hayır ede valla su anda 69 kıloyum ve ben bu kıloyla hamılelıgımın basında doguma gırmeyı dusunuodum
evet aslında cokta erken deılde erken dogum olma durumunna gore ama yınede ne bıleyım baslarda hep korkuyla bekledım saydım gunlerımı dusuk tehlıkem vardı 5 hafta 6 12 derken cok sukur bu haftamıza kadar geldık bundan sonramızda artık Rabbımıze emanetız hayırlısıyla hepımız kucamıza saglıcakla alırıs ınsallah canım
saol canım butun kuzularımıza ınsallah.
tum alısverısım ıhtıyaclar ıvırım zıvırım 390 tl
besıgımız sadece yatagı ve tulu ıle besık 320tl + yatak 40tl toplam 360 tl daha uyku setımız alıncak toplamda da 750.00 tl nasıl kızlar fıyat uygun mu?
alışveriş yapan tüm arkadaşlar iyi, sağlıklı, mutlu günlerde kullanın inşallah cicileriniziprensler ve prenseslerde tabiki bizim zamanımızda (diyerek başlıycam cümleye ama) bunların hiç biri yoktu yaaa valla yoktu.. bende tekrardan bu dönemde bebek olmak istiyorum ( biraz garip bi cümle oldu ama anladınız siz ) bebeklerimiz çok ama çok şanslı.. allah bu şanslarını daim etsin inşallah :79:
Allah razi olsun canim deneyim bende
annemdede ayni sorun var insallah onada yarar
yalniz incir kuru olanindan demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?