2011 Şubat Anneleri

senacım hayırlı olsun canım duvar kağıtların nasıl çok merak ettim evet erkek bebeklere göre çeşitler çok az ( bu hafta bizimde karyolamızda geliyor en sonunda bende salı günü eksiklerimi tamamlıycam sabah drla randevumuz ordan çıkıp alışverişe gidicem ondan sonra oğluşumun gelmesini bekliycem

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine benimde senin gibi dr yattıcaksın dedi inşallah miniklerimiz biraz daha sabrederde zamanı gelince doğarlar

canım çok güzel odanız iyi günlerde kullansın minikin

ben de yalnızım cnm,eşler bugün bizi terk etti...

bende bende eşim işe gitti

gözdecim pijama takımın çok güzel çok beğendim güle güle giy canım

hayırlı olsun canım bebişin iyi günlerde kullansın hepsini artık zamanı geldi erken değil baksana bizim miniklerin işleri belli olmuyo yerlerini beğenmiyorlar galiba çıkmaya çok hevesliler artık hepimizin hazırlıklı olması lazım bu hafta bizim karyolamızda gelip kurulacak

iyi pazarlar hanımlar... ilk defa bir pazar günü evimizdeyiz biz.... tadını çıkarıyorum :))
4 hafta oldu öksürük olayı hala gitmedi üzerimden ama çok şükür doktorumun önerdiği bitkisel bir damla var onu aldım ve çooook faydasını gördüm.Mide yanmam için de gaviscon yazdı onu kullanıyorum ve çok memnun kaldım.
Cicilerinizi yıkamışsınız... bende düşünüyordum acaba ne zaman yıkasam hazırlasam diye... Daha 2 ay var Allahın izniyle o arada bile kirlenirmiş gibi geliyo :)

Kızlar bayadır giremediğim için çok iyi takip edemedim erken doğum yapan yok değil mi aramızda?

gaye maşallah kız niyle besledin bebişini öyle:) köfte dudaklı olacak ay ne sevimli,benim kızında en son kontrolümde tombiş yanakları uzun bacakları vardı:)

Valla canım ekstra bişi yapmadım... Ben kiloluyum babası kilolu e haliyle kızımızda tombiş olacak sanırım... Doktor teyzemiz bu haftalarda 1500gr falan olması beklenir normalde dedi ama bizimki 1810 gr oldu bile :) Sanırım biraz şekerin de etkisi var... Ama dudaklarının angelina jolie'ye benzeyecek olması tamamen benim ve babasının koca dudaklı olmamızdan :))

canım erken doğum yapan yok daha ama erken doğum riski olanlar artmaya başladı mesela ben yatarak oğlumu içimde tutmaya çalışıyorum o çıkmaya çok hevesli inşallah hepimiz zamanı gelince bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getiririz

mrb kızlar biz geldik kocacığımla biraz temzilk yaptık şimdi yemek yapıyorum eşim gece nöbetçiii biz kzımla yalnız kalcaz....yarın biz sepetimizin siparişini vermeye gidicezzz ama ben hala karar veremedim nasıl olsun diye....hani şu beyaz tüllerle süslenen kokoş sepetler var ya onlardan olcak ama modelini belirleyemiyorum sizin gördüğünüz değişik bişiler varsa paylaşırmısınız?

biraz gülün die size bi fıkra yazdım kızlarrr:))

Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve sorar:

-Aranızda Müslüman ol...an var mı?

Korkudan...... kimse bişey diyemez. Birazdan yaşlı bir adam ayağa kalkar:
...
-Ben müslümanım. Der.

Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. Adam dışarıdaki inek sürüsünü gösterip:

-Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin? Der.

Yaşlı adam baya bir hayvanı kestikten sonra 'ben yoruldum başka birini bul' der.

Adam bu sefer kanlı bıçakla yine camiye girer ve sorar:

-Aranızda başka Müslüman var mı? Az önceki adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam:

-Ne bakıyosunuz ulan iki rekât namaz kıldırdık diye hemen Müslüman mı olduk yüce İsa aşkına... xD

Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün bebişimizin bütün her şeyini yıkadım. Ay ne kadar çok şey varmış.

Babaannesinin aldıkları, anneannemizin ,teyzelerimizin gönderdikleri, bizim aldıklarımız. 3 makina yıkadım. Sonra da ütüledim. Ütüle ütüle bitmek bilmedi vallahi.

Melocum gelince oku canım. Şu tarifi iyi ki verdin ya. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Artık hiç kabız olmuyorum. Oh beeee dünya varmış. :) Karnım bile küçülüyor. :) Okuldaki arkadaşlarımın bile dikkatini çekti. Sen bizi nasıl şaşırtıyorsun. Bir gün kocaman bir karınla,ertesi gün sanki normal bir insanın göbegi gibi geliyorsun diyorlar. Ben de dedim o kabızlıktan öyleydi. :) Allah razı olsun senden tekrar :)

Şenaycım link için teşekkürler canım. Ama fiyat yok hiç.Kızkardeşim İstanbul'da ona söyledim. Ama havuzluhanı bilmiyor. Yerini tarif eder misiniz? Ya da başka bir adı falan mı var? :) Eşi de bilmiyor çünkü orayı :)

mrb canım,güle güle kirlenin,darısı da bize olsun inşallah:13:

canım kabızlık için bulduğunuz öneri ne çook merak ettim çünkü ogün ben biraz zorlanınca bikaçdamla kan geldi çook korktum:18:

sonunda aldın demekkk
hadi bakalım sağlıkla kullansın eşyalaraını
kızlarla mı gittin
bu arada gözükmüyorsun burası da olmasa göremiycem seni :)))

slm kızlarr...ayaklarıma kara sular indii yaa...şu elazığdaa dalinin sıvı deterjanını bulamadım yaa.bütün marketleri dolaştım yumuşatıcısı varr deterjanı yokk....mecbur dalinin granülünü aldımmnettende almak istemedimm

ayyy kızlar doğumunuza az kalmış ne heycanlısınızdır şimdi inşallah çok rahat bi doğum geçirirsiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız....hamileliğin son zamanları biraz sıkıntılı olur ama siz sonuna kadar tadını çıkarın...sormak istediğiniz bişey varsa sorun seve seve cevaplarım

neredeyse 2 saat hafif tempoda yürümüşüm 1.saatin sonunda kuaföre uğradım 15 dakika hem ara verdim hem dinlenmiş oldum

aman canım dikkat et unutma yürüyüş iyi ama doğumu da hızlandırıyo

akhisar cnm...güzel yerdir aydın dimi...çok nezih çok temiz küçücük bi il bence:))

aa ne çok manisalı var benimde burda en yakın arkadaşım akhisarlı çok severim kendisini ve akhisarlıları :)

ayy canım bende bayılıyorum onlara.işin komik tarafı ne biliyomusun ben bi kot bi kazak gezen bi tiptim yeni yeni etek elbise giymeye başlamıştım hatta babacım bari bayramlarda topuklu ayakkabı giy kızım derdi:)şimdi kızıma bi kokoş bi kokoş noldu bana anlamadım valla
bu arada gitti gidiyorda görmüştüm ben çok hoş bi beşikti fiyatıda burdakilere kıyasla epey uygundu.

ya valla küçük şehirde yaşamak zor bakma konya büyükşehir olarak geçiyor ama bende bazı şeyleri bulamıyorum burda.too_be sen görev icabımı ordasın yoksa oralımısın?

Kızlar ben de prebiyotik içmekten bıktım, hem dünyanın parası! Neymiş bu kabızlığa iyi gelen tarif lütfen bana da verin

merhaba kızlar ay geçmiş yine birikmiş bir sürü anca bitti
sabah 7 den beri ayaktayım 12 ye kadar seminer vardı hiç dinlenemeden okula gideceğim yarın ev dandini
bunlar hep moralime yansıyor stres içindeyim yaaa
$sitefirma
kızlar bu sepet nasıl sizce fiyatı çok uygun 10 lira

bence çok iyi bende düşünüyorum almayı

ah lalcım biz senin kadar hamarat değilizki güzelim ne yaparlarsa alacagız artık uygun fiyata
sen bu işi gerçekten iş olarak yapmayı düşün bence
yapıp yapıp sat mesela
ilk müşterin ben olabilirim özellikle kapı süsüne bayılmıştımmmmm

bende hiç böyle birşey olmamıştı 1sadece gecelik yetti hastanede
daha sonrada o geceliği hiç giymedim zaten ablam doğum yaparken ona verdim giydi sonra bir arkadaşım doğum yaptı oda giydi şimdi ben yine o geceliği giyeceğim

ayyyyy melocum ben hemen yapacağım nasıl kullanmış günde kaç kere
ay benim foşur foşur kanamıştı kızımda bu seferde olacak diye çok korkuyorum vallahi doğumdan çok o korkutuyor beni vazelinide yapıyorum inşallah işe yarar sağolasın

bu arada pijama takımlarına baktım çok güzel güle güle kullan canım

geçmiş olsun canım

mucizeciğim odanız pek güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hele yıldız şeklindeki lambaya bayıldım:) ( lamba değilmi yanlışlık olmasında:) )

canım hepimiz aynıyız sanırım,bende bikaçgündür çok korkuyorum doğumdan, hatta normal istemiyorum artık kendimce karar aldım ama doktorum kesinlikle normal diyor

ayyy nkadar şanslısın canım ya
bizim dr larda kesinlikle sezeryan diye tutturuyorlar herşeyin normali iyi sonucta Allah kurtarır sakın sezeryan düşünme bence

güle güle kullan canım

Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin
Tüm alışveriş toplam nekadar tuttu???

nur45 hayatım kaç gündür canım simit istiyordu ay yazını görünce canım nasıl çekti anlatamam vallahi kızımda halka şeklinde iz olursa sebebi sensin ona göre

görev icabıı canım...

canım netten alışverişi sürekli yaparım ben hiç problem olmuyor
eşine sorsana görev icabı diyarbakıra falan giden olursa sipariş etsin
hiç olmadı biz alıp göndeririz:)

bende aşırı kilolu hamile kalmıştım ama kızım 3150 gr doğdu
annem bana zayıf hamile kalmış ama ben 5.5 kg doğmuşum
yani bebiş kendi gelişmiştir annesi baba veya annenin kilosuyla alakalı değil
ama ilerisi için boy genini babadan kilo genini anneden alıyormuş:)

biz iyiz çok şükür,sen nsılsın...güle gülee kirletsin bebişin hepsini,buarada fiyatlarda süpermiş...

saol canım bütün bbişlerimiz cicilerini güle güle kirletsin inş bende ara da sancı arada normal dolanıp duruyorum evin içinde antibiyotikler etkisini gösterene kadar çekicem sanırım

saol canım

inş canım saol bu bebişler çok aceleci vallahi şu aralık ayını atlatsaydık yine azıcık içim rahat edicekti tabiii önce zamanını doldurursa daha bi mutlu eder bizi ama hayırlısı

fatmacım ya aşkolsun niye içime dert yapıyorsun adresini gönder hemmen yarın sana kargoyla göndereyimmm lütfenn :18:korkutma beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…