2011 Şubat Anneleri

babamız nöbete gitti bizde kızımla ütü yapıcazz manisa dağı kadar ütüm birikti biran önce yapmm lazım daha kzımzın cicileri yıkanıp ütülenicekkk

fatmacım ya aşkolsun niye içime dert yapıyorsun adresini gönder hemmen yarın sana kargoyla göndereyimmm lütfenn :18:korkutma beniii

ahhh canım beniiim şaka yaptım şaka
simit bulunmayan şeymi ayol
yarın sabah okulda ilk tenefüs yerim hemen

tşk ederiz beğenmene sevindik odamızı,ama san a kızıcam ben buara hep dikkat ediyorum çok yoruyosun kendini,yok misafir yokk seminer yok temizlik,yapma lütfen bende öyle hiç dikkat etmedim en son bi temizlik ve misafir ağırladım kanamam oldu,Allahım hiçbirimize yaşatmasın ama dikkatli ol lütfen öpüyoruz Ceren imle seni ve güzel kızlarını

bende istanbuldan canım yaa kader bizi nerelere sürüklerse oralara gidiyoruz işte.çok zor ama bööle uzakta hem benim hem eşimin ailesine uzağız biz de

bizde aynı kaderi paylaşanlardanız.....kismemiz yokk bu ankara elindeeçok kötü bişi gurbette olmak ya bi de bnim eşimn tayin durumu yok işini değiştirmediği sürece iş değiştirme riskinide göze alamıyoruzzz

kızlar pijamalarınız çok güzel yalnız ben bişey sorucam bu doğum esnasında eğer izin verirlerse ben kendi geceliğimi giymek istiyorum.Tabi doğumdan sonra kan vs. olacağından atıcam o yüzdende ucuz yollu bişey aldım.Şimdi sizinkilere bakınca çok hoş şeyler bunları doğumdan sonra giymek için mi aldınız.Doğum esnasında hastane önlüğü mü giyeceksiniz merak ettim?

canım tabikki doğum esnasında san ahiç kendi geceliğini giydirirler mi,bikere herşey çok steril olacak, mümkün değil kendi geceliğinle ama sonra odana çıktığında değiştiriyorsun giydiriyorllar seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…