allah kolaylık versin canım o zaman bizde eşimin işi nedeniyle konyadayız ama alışmak zor.sen nerden gittin?
fatmacım ya aşkolsunniye içime dert yapıyorsun adresini gönder hemmen yarın sana kargoyla göndereyimmm lütfenn :18:korkutma beniii
ahhh canım beniiim şaka yaptım şaka
simit bulunmayan şeymi ayol
yarın sabah okulda ilk tenefüs yerim hemen
izmirdenya sen
bende istanbuldan canım yaa kader bizi nerelere sürüklerse oralara gidiyoruz işte.çok zor ama bööle uzakta hem benim hem eşimin ailesine uzağız biz de
merhaba kızlar ay geçmiş yine birikmiş bir sürü anca bitti
sabah 7 den beri ayaktayım 12 ye kadar seminer vardı hiç dinlenemeden okula gideceğim yarın ev dandini
bunlar hep moralime yansıyor stres içindeyim yaaa
bence çok iyi bende düşünüyorum almayı
ah lalcım biz senin kadar hamarat değilizki güzelim ne yaparlarsa alacagız artık uygun fiyata
sen bu işi gerçekten iş olarak yapmayı düşün bence
yapıp yapıp sat mesela
ilk müşterin ben olabilirim özellikle kapı süsüne bayılmıştımmmmm
bende hiç böyle birşey olmamıştı 1sadece gecelik yetti hastanede
daha sonrada o geceliği hiç giymedim zaten ablam doğum yaparken ona verdim giydi sonra bir arkadaşım doğum yaptı oda giydi şimdi ben yine o geceliği giyeceğim
ayyyyy melocum ben hemen yapacağım nasıl kullanmış günde kaç kere
ay benim foşur foşur kanamıştı kızımda bu seferde olacak diye çok korkuyorum vallahi doğumdan çok o korkutuyor beni vazelinide yapıyorum inşallah işe yarar sağolasın
bu arada pijama takımlarına baktım çok güzel güle güle kullan canım
geçmiş olsun canım
mucizeciğim odanız pek güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hele yıldız şeklindeki lambaya bayıldım:) ( lamba değilmi yanlışlık olmasında:) )
ayyy nkadar şanslısın canım ya
bizim dr larda kesinlikle sezeryan diye tutturuyorlar herşeyin normali iyi sonucta Allah kurtarır sakın sezeryan düşünme bence
güle güle kullan canım
Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin
Tüm alışveriş toplam nekadar tuttu???
nur45 hayatım kaç gündür canım simit istiyordu ay yazını görünce canım nasıl çekti anlatamam vallahi kızımda halka şeklinde iz olursa sebebi sensin ona göre
canım netten alışverişi sürekli yaparım ben hiç problem olmuyor
eşine sorsana görev icabı diyarbakıra falan giden olursa sipariş etsin
hiç olmadı biz alıp göndeririz:)
bende aşırı kilolu hamile kalmıştım ama kızım 3150 gr doğdu
annem bana zayıf hamile kalmış ama ben 5.5 kg doğmuşum
yani bebiş kendi gelişmiştir annesi baba veya annenin kilosuyla alakalı değil
ama ilerisi için boy genini babadan kilo genini anneden alıyormuş:)
bende istanbuldan canım yaa kader bizi nerelere sürüklerse oralara gidiyoruz işte.çok zor ama bööle uzakta hem benim hem eşimin ailesine uzağız biz de
kızlar buda benim lohusa pijama takımımve bebk mlz.çantam çok iyi çıkmadı,kameradan çektim,fotoğrraf makinemde sıkıntı vardıda bakalım beenecekmisiniz
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
[URL=http://img809.imageshack.us/i/sasasasasa.png/][/URL]
mucizecim çantan çok hoşşş...odanızda çok cicii güle güle kullansın bebişinkızlar buda benim lohusa pijama takımımve bebk mlz.çantam çok iyi çıkmadı,kameradan çektim,fotoğrraf makinemde sıkıntı vardıda bakalım beenecekmisiniz
[URL=http://img809.imageshack.us/i/sasasasasa.png/][/URL]
canım tabikki doğum esnasında san ahiç kendi geceliğini giydirirler mi,bikere herşey çok steril olacak, mümkün değil kendi geceliğinle ama sonra odana çıktığında değiştiriyorsun giydiriyorllar seni..kızlar pijamalarınız çok güzel yalnız ben bişey sorucam bu doğum esnasında eğer izin verirlerse ben kendi geceliğimi giymek istiyorum.Tabi doğumdan sonra kan vs. olacağından atıcam o yüzdende ucuz yollu bişey aldım.Şimdi sizinkilere bakınca çok hoş şeyler bunları doğumdan sonra giymek için mi aldınız.Doğum esnasında hastane önlüğü mü giyeceksiniz merak ettim?
kızlar uyku setimizi ve port bebemizi ekledim yorumlarınızıı bekliyorumm http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-134.html
canım uyku setinde, çantaların da,port bebende çook güzel,ne şanslı bu minikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?