- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar bende yıkamıştım hatta şu mendillerden kullandım boyamadı zannettim ama ütülerken kırmızlar renk vermiş mendil olmasına rağmen çok değil ama belli beyazlı kırmızılı olanların beyazı kırmızımsı olmuş oooof acayip sinir oluyor insan yepyeni şeyler hayır boya verincede tekrar yıkarsan yıka düzelmiyorlar
kızlar bende yıkamıştım hatta şu mendillerden kullandım boyamadı zannettim ama ütülerken kırmızlar renk vermiş mendil olmasına rağmen çok değil ama belli beyazlı kırmızılı olanların beyazı kırmızımsı olmuş oooof acayip sinir oluyor insan yepyeni şeyler hayır boya verincede tekrar yıkarsan yıka düzelmiyorlar
İnşallah vaktinde ve güzel bir doğum yaşarsın canım... bizim bebişler her biri bi aceleci çıktılar...Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin.
Benim bebişte 2 hafta öne gidiyor :) acelesi var galiba :) Hanımefendi tombiş doğacak.
1500gr'larda olması beklenirken bizimkisi 1810 olmuş bile
bazen gerçekten çok ayıp ediorlar ama biz hiç öyle şeyleri takıntı yapmıyoruz değilmi bayanlar herkesin kendine ailesinden edindiğialışkanlık olabilir normal ama çok enteresan kendi anneşlerine toz kondurmazlar ama karşı tarafı nasılda eleştiriyorlar
yok canım ben 2 doktora gdiyorum ikiside istemedi
canım benim doktorum hiç 2. ultrasyondan bahsetmedi valla ama haftaya gideceğim kontrole bakalım öyle birşeyden bahsedecekmi
kızlaar bişi sorcam hep alışveriş ve kocalarımızın derdine düştük...bebişler doğunca nasıl bakcaz ona...hani kitap internet sitesi falan okuyan varmmı...varsa banada tavsiye edin...korkmaya başladım nasıl bakacaz o bebişlere...bence birazda o konuda geliştirmeliyiz kendimizi...haklımıyım sizce...yardımcı olalım birbirimize eğitimli anneler olmaya çalışalım..
aynen banada öyle dedi ocak ortasında alırız bebeği demişti ama böyle olunca daha erken gemeye kalkabilir dedi benimde normalde 5 şubat demişti ama sezeryanda 20 ocaktan sonra olucaktı
canım ben sana yazmıştım ama farketmedin sanırım ben pjimamı boynerden aldım fiyatıda uygundu.yani lohusa pjiması falan diyince üstüne bindiriyolar bu normaldi 70e aldım benkızlar çok teşekkürler sayenizde toparladım valla
adamları çekiştiriken rahatladım sayenizde sağolun varlığınız desteğiniz için
şimdi gelelim ciicilere
ben bir türlü kendime şık bir gecelik ve sabahlık takımı bulamadım
bildiğiniz önerebileceğiniz bir yer var mı
emin önü havuzlu han dışında
bir de pelin e baktım orda da beğenmedim
ınternet ten de olur bildiğiniz siteler var ise...
kızlaar bişi sorcam hep alışveriş ve kocalarımızın derdine düştük...bebişler doğunca nasıl bakcaz ona...hani kitap internet sitesi falan okuyan varmmı...varsa banada tavsiye edin...korkmaya başladım nasıl bakacaz o bebişlere...bence birazda o konuda geliştirmeliyiz kendimizi...haklımıyım sizce...yardımcı olalım birbirimize eğitimli anneler olmaya çalışalım..
canımm boynere baktım ama bulamadım orda ben yani beğenemedim bir türlücanım sana neden 5 şubat demiştiki aslında aramızda var sneinle bana da 5 şubat demiş alla alla
ayy ne sıkıcı bi durum yaaa şu kırmızılar benimde hep kırmızlar yaptı ayırdığım halde
canım ben sana yazmıştım ama farketmedin sanırım ben pjimamı boynerden aldım fiyatıda uygundu.yani lohusa pjiması falan diyince üstüne bindiriyolar bu normaldi 70e aldım ben
canımm boynere baktım ama bulamadım orda ben yani beğenemedim bir türlü
belki her boynerde yoktur ööyleyse canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?