2011 Şubat Anneleri

valla bende tırstım ayırdım ama yinede bazı beyazlarda renkli yerler var boyarmı bilmem.boyarsada napiimm canımız sağolsunn.okadar takma zaten ne kadar giycekk

ya bebek eşyaları boya vermemesi lazım bende dün yıkadım çok siyahlı lacivertli şeyler dışında karışık yıkadım bişey olmadı ki aldığım mağazada özelllikle sorup alıyorum boya verirmi diye satıcılarda bebek eşyalarının boya vermemesi lazım diyo

kızalr bende bir tane 10 lu, 2 tanede 5 li takım götüreceğim hastaneye
ablamdanda aldım ben bunların dışında bayağı 5 li takımım var ama insan heves ediyor cidden almak istiyorum tekrar ama fuzuli olacağını biliyorum çok çabuk büyüyüp giyinemiyorlarmış
bende o yüzden fazla bebek mağazalarına girmemeye çalışıyorum artık eksiklerinide tamamladıkya sonuçta

inş canım hepimiz sağlıklı kolay doğumlar yaşarız kızınada maşallah tombiş tombiş ısırırsın artık bol bol :))

kesinlikle öyle canımmm erkek mılleti işteeee kızları olunca görücem ben onları elin adamı alınca anlayacklar karılarına yaptıklarının ne kadar ayıp ne kadar çirkin şeyler oldugunu

bencede vermemeleri gerekiyor aama anlamadım ki kırmızı renkler sıkıntılı diyorlardı gerçektende öyle sadece kırmızı vermiş zaten ama bende çok beğeniyorum kırmızı ne yapayım

kızlar çok teşekkürler sayenizde toparladım valla
adamları çekiştiriken rahatladım sayenizde sağolun varlığınız desteğiniz için

şimdi gelelim ciicilere
ben bir türlü kendime şık bir gecelik ve sabahlık takımı bulamadım
bildiğiniz önerebileceğiniz bir yer var mı
emin önü havuzlu han dışında
bir de pelin e baktım orda da beğenmedim
ınternet ten de olur bildiğiniz siteler var ise...

yok canım ben 2 doktora gdiyorum ikiside istemedi

canım benim doktorum hiç 2. ultrasyondan bahsetmedi valla ama haftaya gideceğim kontrole bakalım öyle birşeyden bahsedecekmi

Aynı merkeze gitmemize rağmen benim doktorum da öyle bişi demedi ve bende şaşırdım.Bakalım ileride bana da diyecek mi doktorum bu konuda bişey.

kızlaar bişi sorcam hep alışveriş ve kocalarımızın derdine düştük...bebişler doğunca nasıl bakcaz ona...hani kitap internet sitesi falan okuyan varmmı...varsa banada tavsiye edin...korkmaya başladım nasıl bakacaz o bebişlere...bence birazda o konuda geliştirmeliyiz kendimizi...haklımıyım sizce...yardımcı olalım birbirimize eğitimli anneler olmaya çalışalım..

bende endişe ediyordum ama hiçç merak etme.Allah kadınlara öyle bir duygu vermişki o kendiliğinden geliyor.bebeiğininin nefesine bile uyanabilecek hale geliyorsun.çevremde gördüğüm kadarıyla herkesin içinde bir anne var bebeklerle birlikte oda geliyr

aynen banada öyle dedi ocak ortasında alırız bebeği demişti ama böyle olunca daha erken gemeye kalkabilir dedi benimde normalde 5 şubat demişti ama sezeryanda 20 ocaktan sonra olucaktı

canım sana neden 5 şubat demiştiki aslında aramızda var sneinle bana da 5 şubat demiş alla alla

ayy ne sıkıcı bi durum yaaa şu kırmızılar benimde hep kırmızlar yaptı ayırdığım halde

canım ben sana yazmıştım ama farketmedin sanırım ben pjimamı boynerden aldım fiyatıda uygundu.yani lohusa pjiması falan diyince üstüne bindiriyolar bu normaldi 70e aldım ben

valla kızlar kitap alın okuyun hakikaten çok faydasını görürsünüz o ayrı ama annelik o kadar garip birşey ki sanki her kadının DNA sında var her ana yavrusuna bakmayı bence doğuştan biliyor. Ben 25 yaşında oğlumu kucağıma aldım hiçbir konuda zorlanmadım herşeyini kendim yaptım hatta annem çalıştığı için sadece günde birkaç saat yardıma geldi geri kalan herşeyi kendim sanki biliyodum. Sadece yorgunluk oluyo işte o kadar. 40 ı çıkana kadar sabır...

Ben bir kitap almıştım canım onu okudum "Hamilelikten Okul Öncesi Döneme Çocuk Bakımı ve Eğitimi El Kitabı" isminde. Yazarı Sevda Salihoğlu Dursun. Birde hastalıklarla ilgili bir kitap aldım ama onun ismi ve yazarı aklımda değil.
Bu kitapta temel bakımla ilgili herşey var.alt değiştirme,yıkama,yatış pozisyonları,beslenme,ek gıda konusundaki gerekli bilgiler, emzirme v.s. bi sürü şey var.

yaa insanlardaki tek iç güdü annelik iç güdüsüymüş daha bunun ötesi yoktur heralde o konuda hiç endişe etmiyorum sanki tecrübeliymişm gibi geliyo valla

canımm boynere baktım ama bulamadım orda ben yani beğenemedim bir türlü

kızlaaarr.geçmişi ancak bitirebildim okul çok yoğundu bugün 7 tane müfettiş ve ortak sınav vardı yarın de müfettişler var.bakalım

diyetisyene gittim son 10 günde kilo almamışım hala 83 kiloyum çok mutluyuuuummm.aslında çok kaçamağım olmştu ama sanırım yürüyüşlerimin faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…