2011 Şubat Anneleri

canım kullandığımız tüm şampuanlarda var. Olmayan marka yok canım. Ben bunu çoktan biliyordum ama ne yapacaksın mecburen alacağız.

Ben tercihimi ilk linktekinden kullanıyorum benimde alacağım sepet bu şekilde ama her tarafı çok güzel tüllerle kaplı
fiyatı ne kadar fatmacım benimki 20tl

tombi ben de gecelik resmi koymuştum özdilekten aldım bilgin olsun

☞ Ahşap Mobilya Kulpları ( Mobilya Kulbu )- Lila Çiçek : BebekMarket.com - Bebek Kıyafetleri, Çocuk Kıyafetleri, Çocuk giyim, Bebek Eşyaları, Giyimi, Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil, Kıyafet

şurdaki kulplardan sipariş verdim kızımın odası lila ağırlıklı ve krem gömme dolap verdı,ona kulp yapıcam

http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/cPath/13_64/products_id/5783
burdaki 7 tane ahşap yapışkanın da lilasını aldım ,bunları da dolaa yapıştırıcam

gyshnky canım sen sipariş vermişsin. havale ücreti ne kadar ödedin ve ne kadar sürede geldi canım. Ben kendim yapamam herhalde istediğim şekilde hazır şeker yapıp verirlermi acaba

canım gözün aydın bebişini görmüşsün maşallah oğluşunda kocaman olmuş

zaten şu kayınvalide ve görümceler herşeye karışmasalar ölürler içleri gider bi işin içine burunlarını sokmadan duramazlar sinir oluyorum hepsine zaten kızlar bizim eşlerimizi dolduranda onlar asıl bizim eşlerimizi onlarla görüştürmememiz gerekiyor

sol kaburgam acaip acıyor
ne yapsam geçer sizce ?
işyerinde 2 büklümüm

canım benimde sağ kaburgam acıyo çok oturunca oluyor hayatım bende yarın dr gidicem bakalım dr ne diycek yatıp uzanman lazım canım ben acıyınca birazda ovuyorum rahatlıyorum

ayyy arada kaynadım kızlar bi fikir verin napiim atimmi onuda kıyafetlerle makinaya

bende yıkıycam yıka canım bence

canım bende senin gibi yaptım 3 e böldüm yıkadım hiçte renk karışma umarım seninkilerde karışmaz

canım dr bize hiç bir daha 2. detaylı ultrason yapılacak demedi yarın gidicem dr bakalım ne diycek

canım tickerime göre 11 şubat ama ileride bebişim ondan 5 şubat

kızlar şu nika malzemeleri com da fiyat için illa telefonmu açıyoruz yoksa fiyatları başka yerdemi yazıyor.

gyshnky canım sen sipariş vermişsin. havale ücreti ne kadar ödedin ve ne kadar sürede geldi canım. Ben kendim yapamam herhalde istediğim şekilde hazır şeker yapıp verirlermi acaba

canım ben akbank'tan akbank'a havale ettiğim için ücret ödemedim.Netten online geçtim havaleyi.Sadece kargo ücreti oluyor onu da zaten mng ile anlaşmalılar mng ile yolluyorlar sanırım ve koli büyüklüğüne göre değişiyor.Bu arada fiyatları görmen için sağ üst kısımda perakendeci ol diye bi kısım var oradan üye olup üye girişi ile giriş yapman yeterli.

canım ya kargo ücretini soracaktım sen ne kadar ödedin ortalama kaça mal olur ona göre seçicemde.

gaye hangi siteden almıştın

nikahsekerleri.com yavuz süs 'ten almıştım canım.

canım ya kargo ücretini soracaktım sen ne kadar ödedin ortalama kaça mal olur ona göre seçicemde.

Bana orta büyüklükte bir koli halinde geldi canım ama koliyi ben teslim almadım eşim aldı o nedenle bilmiyorum nekadar ödedi.ama maximum 13 lira falan ödemiştir. istanbuldan ankaraya.

Canım sıkkın ne alışveriş yapasım var ne bişi ya bıktım bu işten yaa

hayırdır esracım neden canın sıkıldı böyle

Benimde normalde 16 Şubat ama bebeğim son kontrolde 2 hafta önde gözükmesine rağmen doğum tarihini yine aynı kabul edicez dedi doktorum. Öne atar mı ki?

benimde normalde 19 şubattı ama 2 hata ilerde olunca doğum 4 şubat görünüyodu ultrasonda bide erken doğum riski olunca dr ocak sonu şubat başı olabilir dedi canım

selam kızlarrrrr ben geldim yine.nasılsınız bakalım

yıkama işi bitti.valla cıncık cıncık minicikler ama maşallah 3 makina yıkadım..tabi tüm makinayı doldurmadı ama yinede ayırdım 3 makina.Allah a şükür renk veren solan boyayan bişi olmadı.astım miss gibi kokulu kokulu.artık yarın ütülerim inşallahh minnacık şeylerii.

ortaklığı bir süpürgeyle çektim topladım akşama çaya misafirim var.sonra bir tek bacaklarım kalmıştı onuda epilasyon makinasıyla aldıımm oohh tam oldu.bide banyo yaptımmııı tamamımmm.

valla yoruldum gibi biraz geliim size bakiim dedimm
.

kızlar şu nika malzemeleri com da fiyat için illa telefonmu açıyoruz yoksa fiyatları başka yerdemi yazıyor.
üye olunca gözüküyo canım fiyatlar

canım tickerime göre 11 şubat ama ileride bebişim ondan 5 şubat
hmm anladım canım ama benim drum iri yada minik olması doğum tarihini değiştirmez demişti

canım yavuz süs daha uygun sanırım nikahmalzemeleri.com mesela o biberonlar 100 tane 45 lira

slm kızlar..
Ben dün geceden beri hastanedeyim. Az önce imza ile çıkış yaptık. Ciğer geliştirici iğnem yapıldı. Tansiyonum düşmek bilmio tansiyon ilacı başlatıldı. Durumum çok ciddi. Tam donanımlı istanbulda özel hastaneye gidicez. Bebeğimin en zor durumda kaldığı anda bebeğim doğurtulcakmış. Dualarınız ne olurrrrrrr benimle olsun.
Bu arada hediyeleşme olayına bende katılmıştım ama durumum bu şekil olduğundan ne yazık ki çıkmak durumundayım.. Çağlayancım sana zahmet olcak ama beni iptal edersin. Şuan bile ilaçlarla tansiyonum 16-17 lerde

canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine. 2 hafta daha dayansa bari miniğin .dualrımız seninle canım

Canım Allah yardımcın olsun... Bebişin 1500gr'ı bulduysa donanımlı bir hastanede gayet güzel doğurtulur ve küvözde yaşatılır hiç üzme sakın kendini... Rabbim ikinizinde yar ve yardımcısı olsun... Bizim bu minişler pek telaşlılar. Kafandaki endişeler de tansiyonunu etkiliyordur ama sakın endişelenme.1 hafta önce eltim ikiz bebeklerini erken doğumla doğurdu.1500gr'lardı ve devlet hastenesinde doğurdu.Bebişler çoook çok iyiler.Anne sütü alıp kilo almaya çalışıyorlar. Kafanda hep güzel şeyler düşün. Bebeğini kucakladığını,kokladığını düşün biraz olsun rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…