2011 Şubat Anneleri

benim doktorumda bebeğin önde veya geride olmasının beklenen doğum tarihini etkilemeyeceğini söyledi

bebek şekerlerini kendi yapanlar bu silikonla magnet yapıstırmak kolaymı
yani simdi malzemeleri alıp sonra hepsini mundar etmek ıstemıyorum da

sancılar ara ara oluyor burcu..benim karnım dar geliyor bebeğe..bir türlü yerleşemedi:)))
sen nasılsın..bebiş nasıl..

canım çok geçmiş olsunnn...dualarımla sizinlee.bebişin pek aceleci bakıyorumdaa.hiç endişelenmee Allah ın izniyle sağlıkla dünyaya gelecek.ayy oda sabırsız annecini görmek için.kendini üzme bak tansiyonunu etkiler
hediye işinide düşünme.biz bakarız bir çaresine nolacakki.siz iyi olun yeterkii..

canım silikonu kullanmak çok ama çok kolay.çokda sağlam yapıştırıyo.ben artıkın herşeyi silikonla yapıştırır oldum

çok geçmiş olsun busem Allah acil şifalar versin bebişinde sende bu zamana kadar gediniz bundan sonrasıda güzel olur merak etme

canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine dualarımız seninle ve bebeğinle inşallah sağılıkla bebişini kucağına alırsın canım

buseeemmm Allah yardımcın olsun

kızlar bu nikah şekeri sitesinde ben fiyat göremiyorum yücel süs olanda üye oldum ama henüz o da aktifleşmediperakende üyemi toptan üye mi oldunuz

busecim çok geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya calış inşallah bir iki hafta daha bekler bebişin...

kızlar ctesi bnde doktordaydım benden birdaha ayrıntılı istedi ona girdikten saonra çalışabilir raporu vericem dedi suyum azalmış birde bebişim aşağı inmiş çokk

canım allahım yar ve yardımcın olsun.. kafandaki soru işaretleri, tedirginlikler vss. de tansiyonunu düşürmüyordur.. sakin olmaya çalışki bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin allahın izniyle.. dualarımız seninle..

canım zaten dr baştan beri hep 5 şubat dedi 11 şubat tickerde çıkıyor 2 doktorum hep 5 şubat dedi valla şimdi benimde kafam karıştı

canım çokk geçmiş olsun dikkat et kendine biraz daha sabretse bebişin inşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…