2011 Şubat Anneleri

cnm benim de aynen öyleydi 1 tane 10 lu 2 tane de 5li vardı,ben 1 tane daha 10lu aldım nolur nolmaz die,çünkü 1 tane penye battaniyemiz vardı,2 tane olsun die aldım aslında biraz da..1 tane de peluş battaniye var yeter heralde dimi battaniye?aslında bide fermuarlı olanlar var ya puf puf onlardan alasım var..

Bu arada kızlar hergün topic'e girebilen birinin numarasını hepimiz alalım doğum yapan kişi ona mesaj çekip yada arayıp bildirsin... Yoksa doğumlardan geç haberimiz olacak...
Baksanıza bizim minişler pek aceleci çıktılar.

yaaa ne zamandır geçmişi okuyorum,bi türlü yetişemedim size yahuu...maşallahınız var valla kızlar:)son sayfaları hala okumadım...nasılsınız bakalım bugün? ya ben bugün bebişimin tepiklerini hissedemedim pek korkuyorum valla(ara ara çok az kıpırdadı hanfendi,bi daha yok...:18:

gulcancan senin de mi SAT 14 Mayıs :) ikimizin hafta ve günleri aynı.Belki aynı günde doğum yaparız. Ama benim bebiş ultrasonda 2 hafta ileride çıktı.

Hiç endişelenme canım... geçen hafta salıdan Cumaya kadar günde 5-6 kere anca hareket etti benim miniş cadım. Cuma günü kontrol günümdü bizim cadı bi hareketlendi :) O güne kadar içim içimi yedi.Çünkü zaten hastayım öksürüp duruyorum bide mide yanmasından dolayı kusmalarım oldu.Dedim kesin kızıma bişi oldu.Ama maaşallah ultrasonda doktor teyzemizden tam not aldı.Hatta gayet tombiş ve hareketli.

kızlar ctesi bnde doktordaydım benden birdaha ayrıntılı istedi ona girdikten saonra çalışabilir raporu vericem dedi suyum azalmış birde bebişim aşağı inmiş çokk

dikkat et cnm kendine..ne kadar su içiyosun günde? ben hergün 2 litre içmeye çalışıorum mutlaka...ama wc ye gitmekten fenalık geldi...

maşallah cnm inşallah sonuna kadar böyle devam eder ne bileyim hergün sabah onun hareketleriyle uyanıyodum bu sabah tık yok falan bayaa endişelendim ....

maşallah cnm inşallah sonuna kadar böyle devam eder ne bileyim hergün sabah onun hareketleriyle uyanıyodum bu sabah tık yok falan bayaa endişelendim ....

haftanın bazı dönemlerin baya hareketli bazı dönemlerinde çok durgun oluyorlar.Sanırım o durgun oldukları dönem tam büyüme atağı geçirdikleri dönem oluyor.Daha çok uyuyup büyüyorlar :)

ayy sağol canım
kafayı yicem bir sürü seçenek var fiyatlarıda çok cazip:)
şu ilk linktekide hoşmuş değişik yanı fiyatı neki cep...
maşallah canım ya ne güzel inş bende çok kilo almad kapatırım bu ayı....
canım kullandığımız tüm şampuanlarda var. Olmayan marka yok canım. Ben bunu çoktan biliyordum ama ne yapacaksın mecburen alacağız.
bz kendimz mecburen kullanıyourz canım ama konu bebeklerimiz olunca daha bii hassasiyet hasıl oluyor tüm ürünrde yok arkalarındaki yazıları iyi okumak lazım hatta unibaybnin şampuanda ayrıca belirtilmiş olmadığı.
maşallah canım ya bn daha yıkama işine başlamadım...baya olmuşş paşanın cicileri ohh mis gibi giymekte nasip olsun inşş
çokk geçmiş olsun canım içini ferah tutmaya çalış inş güzel haberlerini vericeksin burdan bize...dualarımız seninle...
kızlar ctesi bnde doktordaydım benden birdaha ayrıntılı istedi ona girdikten saonra çalışabilir raporu vericem dedi suyum azalmış birde bebişim aşağı inmiş çokk
diikat et canımn sende allah yardımcın olsun inş....

canım ben 1 tane 10lu,2tane 5li,2 tane pijama takımı,2 tane altüst takım,2 tulum,1 tane elbise,2tane penye battaniye(birisi hastane çıkışının içinde olan),1 tane pazen battaniye,1 tane o dediğin fermuarlı puf puf olanlardan,1 tane polar,1 tane örgü,1 tane peluş battaniye aldım ama umarımm yeterr

maşallah melocum süpersin
müfettiş içinde Allah kolaylık versin canım

Dualarımız seninle canım inşallah ciğerleri gelişir hemen minişin

bence çok güzel bir fikir:)

kıııızzzlllaaarrrr bebek şkeri işim hallolduuu
kardeşim istanbul ünide okuyo okuldan tam çıkıyomuş aradım.abla dur ben gidiyim dedi tahtakaleye hemen ohhh güzel teyzoşumuz gitti.biberonlardan çok kelebekleri beğenmiş.daha zarifler dedi.
200 kelebek
200 tül
kurdela (hoşgeldin bebek yazan)
lavanta
magnet
silikon tabancası
sillikon
ne kadar sizce inanılmaz fiyattttt 55 liraya hepsini almış kuzucum ayy çok mutlu oldum.bi kaç gün sonrada geliyodu zaten gelirken bi sürüüü şey getircek canfize umayıma 1 valiz eşya almışlar bide şekerlerimiz valla süper oldu akşam akşam :)))

canım çok geçmiş olsun..rabbim yardımcınız olsun..inşallah herşey yolunda gider...dualarım sizinle..

gözünaydın gözdecim ayy hemde çok ucuza gelmiş
güle güle kullanın

Ooohhh hayırlı olsun canım :) güle güle kullanın.

maşşallah ya ne güzel denk gelmişş...teyzenizde geliyormuşş gözünüz aydın....
12 lira ama ellerinde kalmamış bende süslü kokoş olandan almaya karar verdim

yaa çok uygunmuş fatmacım fiyatları ya....yarın bakıcaz bizde ulustan pahalı gelirse bende netten sipariş edeyim bari....

biz bugün dışarı çıkcaktıkk amaa babamız dün gece nöbetinde çok yorulmuşş o yüzden yarın sabah erkenden gitcezz sepetimzin siparişini vercez alıncak ıvır zıvırları alırız inşş...

melocum perakende üye olacaksın...
sağol canım ya bi trlü beceremedim şimdi oldu sayende
süper fikir ya bunu kararlaştıralım
maşallah melocum süpersin
müfettiş içinde Allah kolaylık versin canım

Dualarımız seninle canım inşallah ciğerleri gelişir hemen minişin

bence çok güzel bir fikir:)
sağol canım,inşallah

süper ya hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…