yorum yapmaktan anca yazmaya vakit buldum....
bizde bugün öğleden sonra inş kzımızın sepetinin siparişini vericez......
ya arkadaşlar ben 1 tane 10lü hastane çıkışı 2 tanede 5li aldım....bunları hastane çantasına koymayı düşüyorum hastanede hepsi kullanılırsa eve gelince temiz kıyafet olmıcak yanı kıyafet varda onlar sanki biraz büyük olur ilk zaman için bir tane daha 5li alsam mı acaba ?
yaaa ne zamandır geçmişi okuyorum,bi türlü yetişemedim size yahuu...maşallahınız var valla kızlar:)son sayfaları hala okumadım...nasılsınız bakalım bugün? ya ben bugün bebişimin tepiklerini hissedemedim pek korkuyorum valla(ara ara çok az kıpırdadı hanfendi,bi daha yok...:18:
kızlar ctesi bnde doktordaydım benden birdaha ayrıntılı istedi ona girdikten saonra çalışabilir raporu vericem dedi suyum azalmış birde bebişim aşağı inmiş çokk
Hiç endişelenme canım... geçen hafta salıdan Cumaya kadar günde 5-6 kere anca hareket etti benim miniş cadım. Cuma günü kontrol günümdü bizim cadı bi hareketlendi :)O güne kadar içim içimi yedi.Çünkü zaten hastayım öksürüp duruyorum bide mide yanmasından dolayı kusmalarım oldu.Dedim kesin kızıma bişi oldu.Ama maaşallah ultrasonda doktor teyzemizden tam not aldı.Hatta gayet tombiş ve hareketli.
gulcancan senin de mi SAT 14 Mayıs :) ikimizin hafta ve günleri aynı.Belki aynı günde doğum yaparız.Ama benim bebiş ultrasonda 2 hafta ileride çıktı.
maşallah cnm inşallah sonuna kadar böyle devam ederne bileyim hergün sabah onun hareketleriyle uyanıyodum bu sabah tık yok falan bayaa endişelendim ....
aaa evet aynı gün cnm sat... belli mi olur...bizim cimcime de 1 hafta önden gidiyo:))
şu ilk linktekide hoşmuş değişik yanı fiyatı neki cep...ayy sağol canım
kafayı yicem bir sürü seçenek var fiyatlarıda çok cazip:)
maşallah canım ya ne güzel inş bende çok kilo almad kapatırım bu ayı....kızlaaarr.geçmişi ancak bitirebildim okul çok yoğundu bugün 7 tane müfettiş ve ortak sınav vardı yarın de müfettişler var.bakalım
diyetisyene gittim son 10 günde kilo almamışım hala 83 kiloyum çok mutluyuuuummm.aslında çok kaçamağım olmştu ama sanırım yürüyüşlerimin faydasını gördüm
bz kendimz mecburen kullanıyourz canım ama konu bebeklerimiz olunca daha bii hassasiyet hasıl oluyor tüm ürünrde yok arkalarındaki yazıları iyi okumak lazım hatta unibaybnin şampuanda ayrıca belirtilmiş olmadığı.canım kullandığımız tüm şampuanlarda var. Olmayan marka yok canım. Ben bunu çoktan biliyordum ama ne yapacaksın mecburen alacağız.
maşallah canım ya bn daha yıkama işine başlamadım...baya olmuşş paşanın cicileri ohh mis gibi giymekte nasip olsun inşşselam kızlarrrrr ben geldim yine.nasılsınız bakalım
yıkama işi bitti.valla cıncık cıncık minicikler ama maşallah 3 makina yıkadım..tabi tüm makinayı doldurmadı ama yinede ayırdım 3 makina.Allah a şükür renk veren solan boyayan bişi olmadı.astım miss gibi kokulu kokulu.artık yarın ütülerim inşallahh minnacık şeylerii.
ortaklığı bir süpürgeyle çektim topladım akşama çaya misafirim var.sonra bir tek bacaklarım kalmıştı onuda epilasyon makinasıyla aldıımm oohh tam oldu.bide banyo yaptımmııı tamamımmm.
valla yoruldum gibi biraz geliim size bakiim dedimm.
çokk geçmiş olsun canım içini ferah tutmaya çalış inş güzel haberlerini vericeksin burdan bize...dualarımız seninle...slm kızlar..
Ben dün geceden beri hastanedeyim. Az önce imza ile çıkış yaptık. Ciğer geliştirici iğnem yapıldı. Tansiyonum düşmek bilmio tansiyon ilacı başlatıldı. Durumum çok ciddi. Tam donanımlı istanbulda özel hastaneye gidicez. Bebeğimin en zor durumda kaldığı anda bebeğim doğurtulcakmış. Dualarınız ne olurrrrrrr benimle olsun.
Bu arada hediyeleşme olayına bende katılmıştım ama durumum bu şekil olduğundan ne yazık ki çıkmak durumundayım.. Çağlayancım sana zahmet olcak ama beni iptal edersin. Şuan bile ilaçlarla tansiyonum 16-17 lerde
diikat et canımn sende allah yardımcın olsun inş....kızlar ctesi bnde doktordaydım benden birdaha ayrıntılı istedi ona girdikten saonra çalışabilir raporu vericem dedi suyum azalmış birde bebişim aşağı inmiş çokk
cnm benim de aynen öyleydi 1 tane 10 lu 2 tane de 5li vardı,ben 1 tane daha 10lu aldım nolur nolmaz die,çünkü 1 tane penye battaniyemiz vardı,2 tane olsun die aldım aslında biraz da..1 tane de peluş battaniye var yeter heralde dimi battaniye?aslında bide fermuarlı olanlar var ya puf puf onlardan alasım var..
kızlaaarr.geçmişi ancak bitirebildim okul çok yoğundu bugün 7 tane müfettiş ve ortak sınav vardı yarın de müfettişler var.bakalım
diyetisyene gittim son 10 günde kilo almamışım hala 83 kiloyum çok mutluyuuuummm.aslında çok kaçamağım olmştu ama sanırım yürüyüşlerimin faydasını gördüm
slm kızlar..
Ben dün geceden beri hastanedeyim. Az önce imza ile çıkış yaptık. Ciğer geliştirici iğnem yapıldı. Tansiyonum düşmek bilmio tansiyon ilacı başlatıldı. Durumum çok ciddi. Tam donanımlı istanbulda özel hastaneye gidicez. Bebeğimin en zor durumda kaldığı anda bebeğim doğurtulcakmış. Dualarınız ne olurrrrrrr benimle olsun.
Bu arada hediyeleşme olayına bende katılmıştım ama durumum bu şekil olduğundan ne yazık ki çıkmak durumundayım.. Çağlayancım sana zahmet olcak ama beni iptal edersin. Şuan bile ilaçlarla tansiyonum 16-17 lerde
Bu arada kızlar hergün topic'e girebilen birinin numarasını hepimiz alalım doğum yapan kişi ona mesaj çekip yada arayıp bildirsin... Yoksa doğumlardan geç haberimiz olacak...
Baksanıza bizim minişler pek aceleci çıktılar.
slm kızlar..
şu ilk linktekide hoşmuş değişik yanı fiyatı neki cep...
kıııızzzlllaaarrrr bebek şkeri işim hallolduuu
kardeşim istanbul ünide okuyo okuldan tam çıkıyomuş aradım.abla dur ben gidiyim dedi tahtakaleye hemen ohhh güzel teyzoşumuz gitti.biberonlardan çok kelebekleri beğenmiş.daha zarifler dedi.
200 kelebek
200 tül
kurdela (hoşgeldin bebek yazan)
lavanta
magnet
silikon tabancası
sillikon
ne kadar sizce inanılmaz fiyattttt 55 liraya hepsini almış kuzucum ayy çok mutlu oldum.bi kaç gün sonrada geliyodu zaten gelirken bi sürüüü şey getircek canfize umayıma 1 valiz eşya almışlar bide şekerlerimiz valla süper oldu akşam akşam :)))
kardeşim istanbul ünide okuyo okuldan tam çıkıyomuş aradım.abla dur ben gidiyim dedi tahtakaleye hemen ohhh güzel teyzoşumuz gitti.biberonlardan çok kelebekleri beğenmiş.daha zarifler dedi.
200 kelebek
200 tül
lavanta
magnet
silikon tabancası
sillikon
ne kadar sizce inanılmaz fiyattttt 55 liraya hepsini almış kuzucum ayy çok mutlu oldum.bi kaç gün sonrada geliyodu zaten gelirken bi sürüüü şey getircek canfize umayıma 1 valiz eşya almışlar bide şekerlerimiz valla süper oldu akşam akşam :)))
maşşallah ya ne güzel denk gelmişş...teyzenizde geliyormuşş gözünüz aydın....kıııızzzlllaaarrrr bebek şkeri işim hallolduuu
200 kelebek
200 tül
lavanta
magnet
silikon tabancası
sillikon
12 lira ama ellerinde kalmamış bende süslü kokoş olandan almaya karar verdim
sağol canım ya bi trlü beceremedim şimdi oldu sayendemelocum perakende üye olacaksın...
süper fikir ya bunu kararlaştıralımBu arada kızlar hergün topic'e girebilen birinin numarasını hepimiz alalım doğum yapan kişi ona mesaj çekip yada arayıp bildirsin... Yoksa doğumlardan geç haberimiz olacak...
Baksanıza bizim minişler pek aceleci çıktılar.
sağol canım,inşallahmaşallah melocum süpersin
müfettiş içinde Allah kolaylık versin canım
Dualarımız seninle canım inşallah ciğerleri gelişir hemen minişin
bence çok güzel bir fikir:)
200 kelebek
200 tül
lavanta
magnet
silikon tabancası
sillikon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?