kızlar bebek bezi alacağım. primanın 1 numarasını mı alayım yoksa 2 numarasınımı?
hadi bakalım canım büyük gün geldi çattı desene normalde bende çrş gitcektim ama bizim kız bizi özlemiş çağırdı cuma günü:) şimdi 14ünde gitcez tekrarselam kızlar.misafirleri yolladım hemen koşa koşa buraya geldimm... oğluşumda kıpır kıpır maşallahh
yarın 10da görüş günümüz çok heyecanlıyız
kayınpederim hamile destek yastığını dikmiş yollamış.maşallah biraz büyük olmuş ama çok rahat bişii.yastığım ben ve eşim yatağa nasıl sığcaz bilmiyorum ama geceleri rahat ederim artık inşallahh
kızlar bebek bezi alacağım. primanın 1 numarasını mı alayım yoksa 2 numarasınımı?
kızlar bu saat itibariyle ananemin yani büyük canfizemin ölüm yıldönümü acılar bile ne çabuk unutuluyo dimi.annem gibiydi benim için
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun. onun ömrünü sana evladına versin rabbim...
ii geceler kızlar ben kaçtımmm
kızlar bu saat itibariyle ananemin yani büyük canfizemin ölüm yıldönümü acılar bile ne çabuk unutuluyo dimi.annem gibiydi benim için
arkadaşlar ya şu yavuz süslemeye üye olan arkadaşlardan bişi rica etsem mümkün müdür acaba?bebek malzemeleri bölümünde 30.sayfada" tel puset sallanan"ın fiyatını öğrenebilir misiniz?ben burda bi şekercide beğendimde bunu fiyat farkı var mı merak ettim...
olsun canım her ıste bır hayır vardır dınlenerek gırceksın doguma oda guzelcanlarım günaydın benim çok canım sıkılıyor çünkü önümüzdeki hafta dogum iznine ayrılıyorum(( fabrikamız bakıma giriyor tamda benim 32. haftamda nolur ocak ortasına kadar bakıma sokmasalardı fabrikayı şimdi ben 2 ay evde napcam.bunaldım iyice ya bebek dogdugunda sadece 2 ay birlikte olacazzzzz
slm kızlar..
Ben dün geceden beri hastanedeyim. Az önce imza ile çıkış yaptık. Ciğer geliştirici iğnem yapıldı. Tansiyonum düşmek bilmio tansiyon ilacı başlatıldı. Durumum çok ciddi. Tam donanımlı istanbulda özel hastaneye gidicez. Bebeğimin en zor durumda kaldığı anda bebeğim doğurtulcakmış. Dualarınız ne olurrrrrrr benimle olsun.
Bu arada hediyeleşme olayına bende katılmıştım ama durumum bu şekil olduğundan ne yazık ki çıkmak durumundayım.. Çağlayancım sana zahmet olcak ama beni iptal edersin. Şuan bile ilaçlarla tansiyonum 16-17 lerde
kızlar ctesi bnde doktordaydım benden birdaha ayrıntılı istedi ona girdikten saonra çalışabilir raporu vericem dedi suyum azalmış birde bebişim aşağı inmiş çokk
Bu arada kızlar hergün topic'e girebilen birinin numarasını hepimiz alalım doğum yapan kişi ona mesaj çekip yada arayıp bildirsin... Yoksa doğumlardan geç haberimiz olacak...
Baksanıza bizim minişler pek aceleci çıktılar.
kıııızzzlllaaarrrr bebek şkeri işim hallolduuu
kardeşim istanbul ünide okuyo okuldan tam çıkıyomuş aradım.abla dur ben gidiyim dedi tahtakaleye hemen ohhh güzel teyzoşumuz gitti.biberonlardan çok kelebekleri beğenmiş.daha zarifler dedi.
200 kelebek
200 tül
kurdela (hoşgeldin bebek yazan)
lavanta
magnet
silikon tabancası
sillikon
ne kadar sizce inanılmaz fiyattttt 55 liraya hepsini almış kuzucum ayy çok mutlu oldum.bi kaç gün sonrada geliyodu zaten gelirken bi sürüüü şey getircek canfize umayıma 1 valiz eşya almışlar bide şekerlerimiz valla süper oldu akşam akşam :)))
gerçekten bu site çok ucuz
ben 1 tane kapı süsü
2 tane lohusa tacı
30 tane mevlüt için karton külah
1 tane kaz tüyü şeker sepeti
ve
1 tane wee biberon temizleme siparişi vereceğim yarına toplamda 35.5 tutuyor
dışarda bugün 1 tane kapı süsüne 35 dediler banaçok iyi çok
valla sabah kalktığımda oram buram çok ağrıyo inşallah bi faydasını görebilirim.düşündüğümden büyük olmuş ama bakalım.şundan dikiverdi sağolsun
bu gece bi yatayım yarın yorumumu yaparımm
günaydın kızlar bugun en erkenci benmiyim !!!!!!!!
babamızı işe uğurladık geçmişi okudum akşam misafirlikteydik gelince okuyaamadım merak ettim uyurum belki geri
canlarım günaydın benim çok canım sıkılıyor çünkü önümüzdeki hafta dogum iznine ayrılıyorum(( fabrikamız bakıma giriyor tamda benim 32. haftamda nolur ocak ortasına kadar bakıma sokmasalardı fabrikayı şimdi ben 2 ay evde napcam.bunaldım iyice ya bebek dogdugunda sadece 2 ay birlikte olacazzzzz
günaydın kızlarrr
güzel bir gün diliyoruz bebişimizle
sakın çok konuşmayın haa
sonra çok birikiyor okuyamıyoruz
canım 1.25 tl
gunaydın kızlar kımse var mıburalarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?