2011 Şubat Anneleri

busem çok geçmiş olsun canım. Allah evladınada sanada sağlık sıhhat versin. sakın canını sıkma. bebişin erken davransada çok rahat bir şekilde toparlanır ve kucağına alırsın inşallah.artık 5 aylık doğmuş bebişler bile sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürüyorlar.sen bebişini, onun mis kokusunu ve onu kucağına alacağın günü düşün. iyi düşün iyi olsun. ne kadar çok kaygılanırsan o kadar çok sıkıntı yaşarsın bunu biliyorsun zaten. ferah tut içini dualarımız seninle...

aynen lal bende valla
Busemmm canim canini neden SIKIYORSUN kii bebislerimiz dogsada Allahin izniyle bir sorunlari olmadikça hemen toplanirlar
Bak örnek ildeemmm oda 32 haftalik dogum yapmis bebisi kuvezde ama carsamba gunu cikacakmis.. hikayesini bir oku rahatlarsin eminim

hadi bakalım canım büyük gün geldi çattı desene normalde bende çrş gitcektim ama bizim kız bizi özlemiş çağırdı cuma günü:) şimdi 14ünde gitcez tekrar

kızlar bebek bezi alacağım. primanın 1 numarasını mı alayım yoksa 2 numarasınımı?

ben 2 paket 1 numara aldım 2 pakette 2 numara bakalım ondan sonra gidişata göre alırım

kızlar bu saat itibariyle ananemin yani büyük canfizemin ölüm yıldönümü acılar bile ne çabuk unutuluyo dimi.annem gibiydi benim için

günaydın kızlar bugun en erkenci benmiyim !!!!!!!!
babamızı işe uğurladık geçmişi okudum akşam misafirlikteydik gelince okuyaamadım merak ettim uyurum belki geri

canlarım günaydın benim çok canım sıkılıyor çünkü önümüzdeki hafta dogum iznine ayrılıyorum(( fabrikamız bakıma giriyor tamda benim 32. haftamda nolur ocak ortasına kadar bakıma sokmasalardı fabrikayı şimdi ben 2 ay evde napcam.bunaldım iyice ya bebek dogdugunda sadece 2 ay birlikte olacazzzzz

günaydın kızlarrr
güzel bir gün diliyoruz bebişimizle
sakın çok konuşmayın haa
sonra çok birikiyor okuyamıyoruz

canım 1.25 tl

:87: olsun canım her ıste bır hayır vardır dınlenerek gırceksın doguma oda guzel

günaydın kızlar ben 2 gündür kendimi aştım valla :)
yine erkenden kalktım babaımızıla berbaer kahvaltı bile yaptık.öğleden sonra bi arkadaşıma gidicem 38.haftasında o da.doğurdu doğuracak yani:)

Çok geçmiş olsun canım.İnş.bebişin biraz daha beklerde hiç olmazsa 30'lu haftaları biraz daha devirdiğinde gelir hemde kendi birazcık daha büyümüş olur sen hediye işini hiç düşünme bakarız biz başımızın çaresine gelebildiğin zamanlarda haberde ver olur mu.Çok canını sıkınta tansiyonunu yükseltme ama

kızlar ctesi bnde doktordaydım benden birdaha ayrıntılı istedi ona girdikten saonra çalışabilir raporu vericem dedi suyum azalmış birde bebişim aşağı inmiş çokk

bu seneki bütün bebişler erkenci olacak galiba dr.çalışamaz raporu verirse yatıp dinlen canım evde hiç yorma kendini.

Çoğunuzun telefonu bende var canım malum hediye çekilişinden kaydettim tel.ama vermek isteyen olursa özelden msj atması yeterli doğum zamanında hepinize ulaşırım ben :))

Gözdecim çok sevindim vallahi çok uygun fiyata olmuş hepsi kelebekleri de çok beğendim bende böyle birşey istiyordum sonradan vazgeçmiştim o kelebekler bildiğim kadarıyla simli ve çok güzel duruyorlar magnet olarak

Fatmacım sende çok güzel fiyata yakalamışsın bugün bende kapı süsü bakıcam bakalım ne kadar diycekler dışarıda 25tl dediler eğer uygun gelirse burdan alırım bende

Bu sabah geldiğinde yorumlarını bekliyoruz artık bakalım iyimi yastığın :))

kızlar bu saat itibariyle ananemin yani büyük canfizemin ölüm yıldönümü acılar bile ne çabuk unutuluyo dimi.annem gibiydi benim için

Başınız sağolsun canım nur içinde yatsın inş.

günaydın kızlar bugun en erkenci benmiyim !!!!!!!!
babamızı işe uğurladık geçmişi okudum akşam misafirlikteydik gelince okuyaamadım merak ettim uyurum belki geri

Günaydın canım ne güzel evdesin işte birazcık daha yatıp uyusana ahh ahh şu anda senin yerinde olmayı çok isterdim :))

Günaydın canım herşeyde vardır bir hayır birazda öyle düşün.Doğumdan sonra 2 ay çok kısa bir süre ama belki o zamanda başka bir kısmet çıkar karşına biraz daha kalırsın bebişinle

günaydın kızlarrr
güzel bir gün diliyoruz bebişimizle
sakın çok konuşmayın haa
sonra çok birikiyor okuyamıyoruz

canım 1.25 tl

Günaydın canım.Bugünde okul yokmu bu kadar erkenden buradasın

gunaydın kızlar kımse var mıburalarda?

Günaydın canım bu sabah biraz kalabalığız galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…