2011 Şubat Anneleri

evet çağlayancım çok uygun oldu şansıma ve teyzoşumuzun pazarlık gücüne:)
teşekkür ederim canım amin

Günaydinnnnn herkese
günaydın

Günaydın kızlar hepinize, bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım,boğazlarım şişecek sanırım, şimdi ıhlamurla limon kaynatıyorum ballı içicem inş. engeller, geçende böyle olmuştu içince boğazlarım şişmeden geçti, eşimle kağan uyuyorlar daha , kağancım üstünü açmış bu gece, havalarda baya soğudu inş. üşümemiştir... tamam cnm sağolsın oraya bakayım birde, alternatif olarak
Cnm sonucu çok merak ediyorum, rahatmı??
kızlar bu saat itibariyle ananemin yani büyük canfizemin ölüm yıldönümü acılar bile ne çabuk unutuluyo dimi.annem gibiydi benim için
Allah rahmet eylesin cnm, birileri doğarken birileri ölüyor, dünde bizim bir akraba vefat etti
Cnm her işte vardır bir hayır

Son düzenleme:
Günaydın kızlar şimdi sağlık ocağından geldim kan ve idrar verdim gene.saat 15:30da gidicem sonuçları almaya şeker çıkarsa idrarımda bu sefer dr.sevk edicem seni haberin olsun dedi.Tamam dedim bende böyle ilgilenmeleri çok hoşuma gidiyor ama şu kan vermeyi hiç sevmiyorum.

Benim size bu sabah çok güzel haberlerim var aslında dün eşimi anlatmıştım ya size,dün akşam bana laptop aldı.kızımızın şifonyerini aldı.Hemde tekzen kapanmak üzereyken durdurdu insanları söz verdim alıcam bu akşam dedi.Dün görmeliydiniz akşam pazar akşamının aksine çok iyi bir eşti.Bende anlamadım nasıl böyle değişti ama davranışları çok hoşuma gitti çokk seviyorum ben kocamı çok mutluyum kızlar o yüzden bu sabah sizinlede paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Günaydinnnnn herkese

Günaydın canım nasılsın bebişinin eşyaları geldimi kaç gündür geçmişi okuyamıyorum

Geçmiş olsun burcucum bendede kırıklık var dün akşamdan beri akşam eşim ıhlamur yapmıştı ama içemeden uyumuşum bu sabah inş.güzel bir ıhlamur içip atlatırım.

Gözdecim günaydın canım erkencisin bu sabahta :))

ohh ne güzel canım sevindims senin adına pişman olmuştur adamcağız ondan telafi etmek istmiştir belki.

Kızlar ben 30 haftayı bitirdim bugün, kalır 8 hafta

ayy ne güzel geçiyo valla benimde nerdeyse 6 ozaman ay aslında sezeryan olacağına seviniyorum bi yandan 2 hafta erken gelcek miniğim

hayatıma bi düzen veriyim artık dedim canım yaa bööle öğlene kadar uyu gece yatma olmuyodu 2 gündür bööle.bide diyet için erken kalkmak daha iyi düzenli beslenmek için.tam 2 hafta oldu hiç kilo almadım çok mutluyum en azından bu ayı kilosuz kapatayım diyorum

Kızlar ben 30 haftayı bitirdim bugün, kalır 8 hafta

bizde 32. haftayi bitirmis bulunuyoruuzz

Evet canim geldi
kizken kardesimle paylastigim odaya kurduk biraz zor sigdi ama iyi oldu

Günaydın cici anneler,neşeli birgün dilerim

gunaydin cnm

sezeryan olunca 2 hafta öncemi oluyor dogum banada doktorum bebek ters dönmezse sezaryan yapcam demişti aman tanrım :))))

38. haftadan sonra çok beklemiyolar diye biliyorum ben.doğumu riske atmamak adına sanrım.su falan gelmeden onlar müdahale etmek istiyolar galiba.

Galiba dediğin gibi pişman oldu canım ama çok mutlu oldum böyle yapınca bir işimi daha halletmiş oldum.
Diyet yaparken düzenli bir beslenme ve uyku hayatı gerekli oluyor bende geçen haftadan beri takip etmeye çalışıyorum kendimi iş yerinde zor oluyor ama bu ayı kg almadan bende kapatmak istiyorum inş.

Günaydın mısracım nerelerdesin uzun zamandır yoksun

günaydınnn kızlarr nasılsınız??

Günaydın gülşah ben grip oldum olucam canım sen nasılsın beste nasıl

Cnm inş bu sefer şeker çıkmaz idrarda, cnm eşin kk yı okumuş olmasın :)))
Sanada geçmiş olsun cnm, bez gibi olmuş boğazım ya...
38 demi doğum yapcan canım birde burcu sen çorludamıydın birkez daha sormuştum bunu sanırım
Cnm oğlum 38de sezaryen oldu, buda o zaman olur diye düşünüyorum kesin tarih vermedi dr, o zaman sana cevap yazmıştım bende hatırladım, muratlıdayım annemde kalıyorum doğumdada burdayız, çorlu askeri hastanesine gittim geçen çok memnun kaldım, orda yapmayı düşünüyorum açıkçası, özel hastanelr pek düşündüğüm kadar ilgilenmedi, sen çorludayım yazmıştın neresindensin?doğum yerini belirledinmi? ask. hast. artık sivilde bakıyor düşünebilirsin :)

Cnm hakkımızda hayırlısı artık, muhtemelen 39 a kalmayız, abimde bende 38de doğmuşuz, kağandada 38de sancılandım, bundada öyle olur diye hissediyorum

Sizlerede günaydın kızlar

günaydınnn kızlarr nasılsınız??

sezeryan olunca 2 hafta öncemi oluyor dogum banada doktorum bebek ters dönmezse sezaryan yapcam demişti aman tanrım :))))
Cnm sezaryen kesinse 38den sonra çok tutumamaya çalışıyorlar, birazda garanti için sanırım genelde 38 tamamlanınca alırlar, 40 a hiç bırakmazlar
bizde 32. haftayi bitirmis bulunuyoruuzz

Evet canim geldi
kizken kardesimle paylastigim odaya kurduk biraz zor sigdi ama iyi oldu

gunaydin cnm

Hadi hayırlısı cnm

ayy ben 41+3 de doğmuşum :)))
hatta anacığımı bekletmişler normal doğum için manyak adam hiç muayene etmemiş meğer çatısı darmış ona rağmen normal doğurtmaya kalkmış vakumla doğmuşum 35 dikişi varmış garibimin.sonra diğer 2 kardeşim sezeryan biri zaten 8 aylık erkenci bi velet.diğeride 37 bitmiş almış dr.bi ortası yok yani ben kardeşlerim içinde durmuşum içerde

Hay Allahım yarabbim, hadi ultrason yokmuş o dönemde ama insan en azından bi alttan muayene eder uygunmu leğen kemikleri yapısı fln diye, neyseki zorda olsa sağ sağlim kurtulmuşsunuz cnm ikinizde

canım bende santralde oturuyorum yani askeri hastanenin arka sokagında :) ben çerkezköy güven hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnum ve çok güveniyorum ona teyzemin arkadaşı o yüzdende değişmeyi düşünmüyorum ama zaman neyi gösterir bilinmez haftaya belki izne ayrılabilirim gelirsen beklerim çorluya telimi yazarım sana facede istersen

Oğlumun yumurtasını koydum haşlansın, ahh feci acıyor boğazım ya, keçe yutmuş gibiyim... bi kaşık daha bal atayım ağzıma belki faydası olur, ay inş kağanıma bulaşmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…