Çok geçmiş olsun canım.İnş.bebişin biraz daha beklerde hiç olmazsa 30'lu haftaları biraz daha devirdiğinde gelir hemde kendi birazcık daha büyümüş olur sen hediye işini hiç düşünme bakarız biz başımızın çaresine gelebildiğin zamanlarda haberde ver olur mu.Çok canını sıkınta tansiyonunu yükseltme ama
bu seneki bütün bebişler erkenci olacak galiba dr.çalışamaz raporu verirse yatıp dinlen canım evde hiç yorma kendini.
Çoğunuzun telefonu bende var canım malum hediye çekilişinden kaydettim tel.ama vermek isteyen olursa özelden msj atması yeterli doğum zamanında hepinize ulaşırım ben :))
Gözdecim çok sevindim vallahi çok uygun fiyata olmuş hepsi kelebekleri de çok beğendim bende böyle birşey istiyordum sonradan vazgeçmiştim o kelebekler bildiğim kadarıyla simli ve çok güzel duruyorlar magnet olarak
Fatmacım sende çok güzel fiyata yakalamışsın bugün bende kapı süsü bakıcam bakalım ne kadar diycekler dışarıda 25tl dediler eğer uygun gelirse burdan alırım bende
Bu sabah geldiğinde yorumlarını bekliyoruz artık bakalım iyimi yastığın :))
Başınız sağolsun canım nur içinde yatsın inş.
Günaydın canım ne güzel evdesin işte birazcık daha yatıp uyusana ahh ahh şu anda senin yerinde olmayı çok isterdim :))
Günaydın canım herşeyde vardır bir hayır birazda öyle düşün.Doğumdan sonra 2 ay çok kısa bir süre ama belki o zamanda başka bir kısmet çıkar karşına biraz daha kalırsın bebişinle
Günaydın canım.Bugünde okul yokmu bu kadar erkenden buradasın
Günaydın canım bu sabah biraz kalabalığız galiba :))
günaydınGünaydinnnnn herkese
tamam cnm sağolsın oraya bakayım birde, alternatif olarakcanım tanesi 1,25 miş onun çok tatlıymış
burcucum ben nikahmalzemeleri.com diye bi siteden baktım bugün kardeşim yerine gitti aldı.ama biberon almadı.ama birmax tan daha ucuz bu site 10 tnaesi 5 lira yazıyo sitede ama fazla alcam diyince 10 tanesini 4,5 liraya bıraktılar birmaxta 7 lira 10 tanesi
aa evet doğru söölüyosun karamel nolduki acaba
Cnm sonucu çok merak ediyorum, rahatmı??valla sabah kalktığımda oram buram çok ağrıyo inşallah bi faydasını görebilirim.düşündüğümden büyük olmuş ama bakalım.şundan dikiverdi sağolsun
bu gece bi yatayım yarın yorumumu yaparımm
Allah rahmet eylesin cnm, birileri doğarken birileri ölüyor, dünde bizim bir akraba vefat ettikızlar bu saat itibariyle ananemin yani büyük canfizemin ölüm yıldönümü acılar bile ne çabuk unutuluyo dimi.annem gibiydi benim için
Cnm her işte vardır bir hayırcanlarım günaydın benim çok canım sıkılıyor çünkü önümüzdeki hafta dogum iznine ayrılıyorum(( fabrikamız bakıma giriyor tamda benim 32. haftamda nolur ocak ortasına kadar bakıma sokmasalardı fabrikayı şimdi ben 2 ay evde napcam.bunaldım iyice ya bebek dogdugunda sadece 2 ay birlikte olacazzzzz
günaydın kızlar ben 2 gündür kendimi aştım valla :)
yine erkenden kalktım babaımızıla berbaer kahvaltı bile yaptık.öğleden sonra bi arkadaşıma gidicem 38.haftasında o da.doğurdu doğuracak yani:)
Günaydinnnnn herkese
Günaydın kızlar hepinize, bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım,boğazlarım şişecek sanırım, şimdi ıhlamurla limon kaynatıyorum ballı içicem inş. engeller, geçende böyle olmuştu içince boğazlarım şişmeden geçti, eşimle kağan uyuyorlar daha , kağancım üstünü açmış bu gece, havalarda baya soğudu inş. üşümemiştir...
tamam cnm sağolsın oraya bakayım birde, alternatif olarak
Cnm sonucu çok merak ediyorum, rahatmı??
Allah rahmet eylesin cnm, birileri doğarken birileri ölüyor, dünde bizim bir akraba vefat etti
Cnm her işte vardır bir hayır
Kızlar ben 30 haftayı bitirdim bugün, kalır 8 hafta
Günaydın kızlar şimdi sağlık ocağından geldim kan ve idrar verdim gene.saat 15:30da gidicem sonuçları almaya şeker çıkarsa idrarımda bu sefer dr.sevk edicem seni haberin olsun dedi.Tamam dedim bende böyle ilgilenmeleri çok hoşuma gidiyor ama şu kan vermeyi hiç sevmiyorum.
Benim size bu sabah çok güzel haberlerim var aslında dün eşimi anlatmıştım ya size,dün akşam bana laptop aldı.kızımızın şifonyerini aldı.Hemde tekzen kapanmak üzereyken durdurdu insanları söz verdim alıcam bu akşam dedi.Dün görmeliydiniz akşam pazar akşamının aksine çok iyi bir eşti.Bende anlamadım nasıl böyle değişti ama davranışları çok hoşuma gitti çokk seviyorum ben kocamı çok mutluyum kızlar o yüzden bu sabah sizinlede paylaşmak istedim
Günaydın canım nasılsın bebişinin eşyaları geldimi kaç gündür geçmişi okuyamıyorum
Geçmiş olsun burcucum bendede kırıklık var dün akşamdan beri akşam eşim ıhlamur yapmıştı ama içemeden uyumuşum bu sabah inş.güzel bir ıhlamur içip atlatırım.
Gözdecim günaydın canım erkencisin bu sabahta :))
Günaydın kızlar şimdi sağlık ocağından geldim kan ve idrar verdim gene.saat 15:30da gidicem sonuçları almaya şeker çıkarsa idrarımda bu sefer dr.sevk edicem seni haberin olsun dedi.Tamam dedim bende böyle ilgilenmeleri çok hoşuma gidiyor ama şu kan vermeyi hiç sevmiyorum.
Benim size bu sabah çok güzel haberlerim var aslında dün eşimi anlatmıştım ya size,dün akşam bana laptop aldı.kızımızın şifonyerini aldı.Hemde tekzen kapanmak üzereyken durdurdu insanları söz verdim alıcam bu akşam dedi.Dün görmeliydiniz akşam pazar akşamının aksine çok iyi bir eşti.Bende anlamadım nasıl böyle değişti ama davranışları çok hoşuma gitti çokk seviyorum ben kocamı çok mutluyum kızlar o yüzden bu sabah sizinlede paylaşmak istedim
Günaydın canım nasılsın bebişinin eşyaları geldimi kaç gündür geçmişi okuyamıyorum
Geçmiş olsun burcucum bendede kırıklık var dün akşamdan beri akşam eşim ıhlamur yapmıştı ama içemeden uyumuşum bu sabah inş.güzel bir ıhlamur içip atlatırım.
Günaydın cici anneler,neşeli birgün dilerim
sezeryan olunca 2 hafta öncemi oluyor dogum banada doktorum bebek ters dönmezse sezaryan yapcam demişti aman tanrım :))))
ohh ne güzel canım sevindims senin adına pişman olmuştur adamcağız ondan telafi etmek istmiştir belki.
ayy ne güzel geçiyo valla benimde nerdeyse 6 ozaman ay aslında sezeryan olacağına seviniyorum bi yandan 2 hafta erken gelcek miniğim
hayatıma bi düzen veriyim artık dedim canım yaa bööle öğlene kadar uyu gece yatma olmuyodu 2 gündür bööle.bide diyet için erken kalkmak daha iyi düzenli beslenmek için.tam 2 hafta oldu hiç kilo almadım çok mutluyumen azından bu ayı kilosuz kapatayım diyorum
günaydınnn kızlarr nasılsınız??
Cnm inş bu sefer şeker çıkmaz idrarda, cnm eşin kk yı okumuş olmasın :)))Günaydın kızlar şimdi sağlık ocağından geldim kan ve idrar verdim gene.saat 15:30da gidicem sonuçları almaya şeker çıkarsa idrarımda bu sefer dr.sevk edicem seni haberin olsun dedi.Tamam dedim bende böyle ilgilenmeleri çok hoşuma gidiyor ama şu kan vermeyi hiç sevmiyorum.
Sanada geçmiş olsun cnm, bez gibi olmuş boğazım ya...Günaydın canım nasılsın bebişinin eşyaları geldimi kaç gündür geçmişi okuyamıyorum
Cnm oğlum 38de sezaryen oldu, buda o zaman olur diye düşünüyorum kesin tarih vermedi dr, o zaman sana cevap yazmıştım bende hatırladım, muratlıdayım annemde kalıyorum doğumdada burdayız, çorlu askeri hastanesine gittim geçen çok memnun kaldım, orda yapmayı düşünüyorum açıkçası, özel hastanelr pek düşündüğüm kadar ilgilenmedi, sen çorludayım yazmıştın neresindensin?doğum yerini belirledinmi? ask. hast. artık sivilde bakıyor düşünebilirsin :)38 demi doğum yapcan canım birde burcu sen çorludamıydın birkez daha sormuştum bunu sanırım
ohh ne güzel canım sevindims senin adına pişman olmuştur adamcağız ondan telafi etmek istmiştir belki.
ayy ne güzel geçiyo valla benimde nerdeyse 6 ozaman ay aslında sezeryan olacağına seviniyorum bi yandan 2 hafta erken gelcek miniğim
hayatıma bi düzen veriyim artık dedim canım yaa bööle öğlene kadar uyu gece yatma olmuyodu 2 gündür bööle.bide diyet için erken kalkmak daha iyi düzenli beslenmek için.tam 2 hafta oldu hiç kilo almadım çok mutluyumen azından bu ayı kilosuz kapatayım diyorum
günaydınnn kızlarr nasılsınız??
Cnm sezaryen kesinse 38den sonra çok tutumamaya çalışıyorlar, birazda garanti için sanırım genelde 38 tamamlanınca alırlar, 40 a hiç bırakmazlarsezeryan olunca 2 hafta öncemi oluyor dogum banada doktorum bebek ters dönmezse sezaryan yapcam demişti aman tanrım :))))
bizde 32. haftayi bitirmis bulunuyoruuzz
Evet canim geldi
kizken kardesimle paylastigim odaya kurduk biraz zor sigdi ama iyi oldu
gunaydin cnm
Cnm inş bu sefer şeker çıkmaz idrarda, cnm eşin kk yı okumuş olmasın :)))
Sanada geçmiş olsun cnm, bez gibi olmuş boğazım ya...
Cnm oğlum 38de sezaryen oldu, buda o zaman olur diye düşünüyorum kesin tarih vermedi dr, o zaman sana cevap yazmıştım bende hatırladım, muratlıdayım annemde kalıyorum doğumdada burdayız, çorlu askeri hastanesine gittim geçen çok memnun kaldım, orda yapmayı düşünüyorum açıkçası, özel hastanelr pek düşündüğüm kadar ilgilenmedi, sen çorludayım yazmıştın neresindensin?doğum yerini belirledinmi? ask. hast. artık sivilde bakıyor düşünebilirsin :)
Cnm hakkımızda hayırlısı artık, muhtemelen 39 a kalmayız, abimde bende 38de doğmuşuz, kağandada 38de sancılandım, bundada öyle olur diye hissediyorum
ayy ben 41+3 de doğmuşum :)))
hatta anacığımı bekletmişler normal doğum için manyak adam hiç muayene etmemiş meğer çatısı darmış ona rağmen normal doğurtmaya kalkmış vakumla doğmuşum 35 dikişi varmış garibimin.sonra diğer 2 kardeşim sezeryan biri zaten 8 aylık erkenci bi velet.diğeride 37 bitmiş almış dr.bi ortası yok yani ben kardeşlerim içinde durmuşum içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?